Innan jag cyklade iväg till jobbet igår morse möttes jag av denna tjej när jag nyvaken gick ned för trappen. Vi käka frulle och sen började hon plantera sina sticklingar i trädgården (tror jag). Hon har ärvt de gröna-fingrarna, det har jag inte.

Det var skitkul att jobba!!!! Hur ofta kan man säga det? Svängde snabbt hem om efteråt för att sen möta upp några gullisar för att dricka öl tills jag började gäspa och har tvungen att styra cykeln hemåt.

Hon i lila/adidas är numera min kollega. Vilket privilegie 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Såhär såg himlen ut ikväll

Såhär såg min middag ut som jag åt i sängen och som inte gick att rulle ihop bra men var god ändå

Och mina lunchdejter! Det var extremt varmt i Lund idag= najs men är bränd nu. Tipsar om inkognitos lunchmeny!!! 10/10 hade ätit igen. Nu ska jag sova så jag pallar jobba ännu mer imorgon.

Likes

Comments

Har svettats hela veckan med plugg inför slutprov i matte som skönt nog avklarades igår. Jag och Rebecka har kämpat kämpat varje kväll och hade redan tidigare sagt vi såklart skulle fira när det var finito

Våra frullehäng kan numera avnjutas i solen

Hon kom hit vid 8 och sen 11 när hon begav sig mot poolhäng i annan persons trädgård har jag försökt få lite färg på min annars ganska bleka kropp. Det är fan inte kul att sola själv

Här e jag naken och svettig najs va!!! Dagen har bara börjat och tur den började bra. Ska in till stan för att bjuda på en lunch vi gav Emma i present när hon fyllde år. Detta var ju i januari men värt att vänta på en sånhär dag med pangväder. Ikväll ska jag jobba lite en stund. Ps sjukt att jag och soph ska till Prag på tisdag.
Puss

Likes

Comments

Ligger när jag skriver detta utpumpad i soffan efter händelserikt avslut på denna vecka. Ska strax fortsätta intensivplugga. Denna veckan har jag hängt med:

Disa en massa för att ta farväl av ett år av arbete i PR!!!

Ätit: sushirullar och andra typer av rullar. Alla bilder ser ut som dubletter men faktum är att det är två olika dagar när vi käkade exakt samma sak på exakt samma plats. Domkyrkan är en guldgruva när solen kikar fram. Hett tips är sushirullen, ska börja laga det hemma.

Var tydligen överhypead på denna rulle så blev den del porträtt på den.

En annan rulle vi käkade innan efterfesten igår. Sa hejdå till Spyxet, så jävla skönt.

Dansade i en kall lada till kl 03 helt nykter för att sen dra hem och sova som en stock. Vi blev så fint hyllade och hyllade massa tillbaka. Kramades massa och dansade oss varma på stengolvet. Hejdå!!!

Likes

Comments

Pluggar matte mest hela tiden och dricker massa kaffe och är ett stressat litet vrak

Här ovan är min pluggpartner och mellan varven äter vi riktigt bra frukost och myser i soffan. Och mer saker jag gör är att äta jordnötssmör och klaga på att det är åtta grader i maj. Sen är det ju faktiskt så att min älsklingsAsse flyttat till Paris i veckan vilket man fäller tårar över. Jag ska dit!!! Helgen var inte alls stressfylld utan svinkul och den ska jag berätta om någon gång lovar. Hej då

Likes

Comments

Har gått och blivit en soffliggande sjukling. Gör mig inte så mycket egentligen för slipper gå till lektioner där vi ändå inte gör ett knyst. Så igår var min enda aktivitet att gå ut och titta på solnedgången med Rebbe. Alltid när vi promenerar försöker vi hinna catcha upp men tycks aldrig riktigt hinna trots babbel konstant.

Ska man ut och vandra får man inte ha något annat än myskläder! Regel

Det var lite för fint när himlen sprack upp vi olika nyanser av rosa orange gul blå

Och jag gick o la mig med halsont fast glad inombords såklart!! Vad annars!! Snart är trean long gone och jag kan göra precis som jag gör idag -halsont. Äta ostmackor med gurka och läsa bok i solen. Tack Soffe för Vi kom över havet!! Den är mycket mycket bra. Läs den! Även betat av en film, Lion, som är ännu ett tips från sjuklingen. Kram

Likes

Comments

På promenad!!

Likes

Comments

Dagen igår började med att jag superbakfull fick slänga i mig frulle som syrran bakat och hälla i mig så mycket kaffe jag kunde under loppet av 30 min. Skulle nämligen skynda mig iväg till parken. Trots för lite sömn var jag orimligt peppad. Kan ha berott på solen kanske?

Massa najs och gillade personer drack jag öl dansa och lapa sol med hela dagen lång

Ledde till bränd näsa idag.

Cykla hem en sväng för att käka middag och pausade lite i en lägenheten med kvällsfika och te. Sonja ringde och informerade om utomhusfest så drog dit och umgicks!!

Sen blev Lund till kväll och fasiken vad trött i både benen själen och huvudet jag var. Tack solen för du gjorde oss sälle under Valborg. Idag ska jag plugga med halsont och huvudvärk. Kontraster va:)

Likes

Comments

Helgfrukost med hjärtegryn avklarad. Nu ligger vi i hennes dubbelsäng och ska titta lite skam. Hon är så gullig som tar hand om mig hon. Kram och trevlig lörre.

Likes

Comments

Krama om mig och låt mig berätta

att hälften av den hälft som du lämnade kvar i mig nästan är försvunnen


Varje gång jag öppnar en ny vinbox hoppas jag att jag springer in i dig på stan

Mer modig och mån om mig själv

Vill att du ska få höra allt jag berättade för datorskärmen natten du fyllde ångest i mig som vägde lika mycket som halva min kroppsvikt

Kan du fylla mig igen

När jag är full

För jag har hellre ångest än är tom


Särskilt din svarta hoodie med det stora vita trycket där fram

Det var som symbolen för mig

Symbolen för att jag inte var ensam

Nu ställer jag för ofta frågan till mig själv om varför jag är här

utan karaktär

utan någonting att ge till er

Det är egentligen inte så jag vill ha det

Att vara likgiltig angående min omgivning

så vill man ju inte ha det

eller hur


Vill veta vilket stjärntecken som hängde på din guldkedja

runt den hals som jag fick ta på

Har ju glömt det nu

för var så jävla full kvällarna vi gick hem tillsammans

Minns inte ens färgen på din cykel


Vi var en kedja av pilar

Jag i mitten

Knäckt mitt itu


Jag bad inte om att du skulle älska mig

Bad aldrig om att du skulle hata mig sen

Men du gjorde det ändå

och kanske var det därför jag inte kunde hata dig

För att du en gång sa att du älskade mig


När hela vår relation blev till ett långt fyllesms

Det var som du spelade jenga med varenda cell i min kropp

Vi satt där ett tag tills min tröja var blöt av salt och ångest. När hon satte sig upp gnuggade hon ögonen torra

Likes

Comments