Idag säger jag ha den äran till mig själv. Syrran hade fixat en riktig pannkaksfrukost till undersövda mig själv. Hällde i mig ett helt juicepaket pga vätskebristen. Detta året ville jag verkligen inte ha höga förväntningar på en överdrivet speciell och krystad dag utan bara göra exakt det jag kände för. Så fick det bli! Nu ikväll hämtade Astrid upp mig Iris Sonja och körde till havet för det ville jag titta på. Har ro i själen nu efteråt. Vi packade matsäck och satt och blev sandiga när vinden kastade sand på oss, myste och skrattade massa. Det blev kallt och vi satte oss i bilen med hög musik och kollade på rosa himmel.

Igår ramlade mina 12 absoluta favoriter till tjejer in genom dörren och firade mig med presenter och brunch. Tiden flög iväg och jag stormtrivdes i den omgivningen. Inte blivit så uppvaktad någonsin. Lekte lite och sen bytte jag till dansoutfit och dansade in födelsedagen på runda fötter med tre tjejer jag tycker himla mycket om.

Var hyfsat nöjd med mitt egenmonterade brunchbord. Allt veganskt förutom osten såklart. Smoothiebowls hummus brownies ja ni vet sånt gott

Sen fem koppar kaffe senare låg jag i någons knä och slapp energikrävande aktiviteter ett tag. Älskar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är tillbaka efter en två veckors lång dvala. Det har varit påsk och jag har jobbat massvis. Hunnit med en del annat kul också exempelvis haft tid att boka in plugglunch med R. Såhär kunde det se ut.

Hon gör mig så glad hon. Tror detta var en fredag och under lördagen jobbade jag och tog sen tåget upp till sommarstugan i Båstad för att dricka lite påsköl under loppet av 24 timmar. Sen var påsken slut och jag hade spenderat den med gulliga människor men minns jag sa att den gick alldeles för snabbt. Hade inplanerade grejer i huvudet mitt som det sen inte fanns tid till att göra. Så blir det ju för det mesta under loven. Gjorde i alla fall min favoritsyssla som blivit en tradition när jag är ledig: sträckkolla en serie. Denna gången var det 13 reasons why som föll offer och jag blev en i mängden av alla dem som betade av den.

Puss och gull

Likes

Comments

En söndag och altandäcket befolkades snabbt av oss. Solen i ansiktet, huvudvärk, småsnack, för många påtår på kaffet. Trots att jag hällde i mig kopp efter kopp var dubbelsängen ändå slutdestinationen för oss tre igår. Det kollades balklänningar och billiga kläder på bloppisliknande hemsidor. Minns att jag inte ville vara någon annanstans överhuvudtaget. Önskar mig i 19-årspresent ett eget litet boende jag kan dela med någon för regelbundna bakishäng och förtäring av avokadomackor. Fick lyssna på historier från gårdagens natt. Försöka bota huvudverk. Kände mig lite som en spinnande katt när jag fick ligga i mitten omringad av mina nästintill grannar.

Idag är det måndag och måndag för mig innebär strax lite kvällsjobb och en fortsatt klagan på det stormiga vädret utanför. puss puss

Likes

Comments

Det var dagsfests-dags i förrgår. Soffe fyllde 20 samma dag och hade bjudit in oss till underbart mat/öl/drink-häng i deras lägenhet. Ordet dagsfest får mig att tänka på festen de har i filmen Känn ingen sorg, när alla blir svinfulla ledsna och gråter en massa. Men sådant höll inte vi med på. Hela lägenheten var fylld av mat och tjejer och drinkar när jag anlände.

Hade med mig ett rosévin till dem med samma namn som tjejen ovan. Ostmacka och rosévin hallå livet va. Jag och Astrid smsade igår om att man typ inte behöver så mycket mer än varandra och de två ovan nämnda ting.

Vi satt på golvet i brist på stolar och fick träffa en massa människor jag inte träffat på alldeles för länge!

Men asså kan inte sluta le när jag kollar på denna tjejen. Hon är en gudagåva hon.

Dags för efterrätt och traditionsenlig ljusutblåsning. A höll tal så jag började gråta och efter ett tag blev det mörkt och vi blev fullare.

Paus från varm och svettig lägenhet tog vi på gatan.

​Rebecka kom och var snygg som vanligt dårå. Ungefär vid den tidpunkten slutade jag ta bilder för hade för mycket kul att stå i. När det blev mörkt blev vi sugna på att dra och dansa lite så det gjorde vi en massa. Sen var den braiga dagen slut och nästa startade med huvudverk från helvetet men det var det ändå värt. Puss!

Likes

Comments

Lördag var det igår och inte vilket lördag som helst utan första dagen på lovet(!!). Hade inbokad frukost så efter att nästintill skållat min hud i kokhet morgondusch befann jag mig här:

Såhär borde man starta varje dag. Frukost kompisar frallor nybryggt kaffe mjukiskläder

Vi hann dricka många koppar tillsammans och snacka en massa samt måla naglarna i våriga färger.

När klockan slog två-isch var jag tvungen att lyfta på rumpan och röra mig hemåt. Skulle nämligen på dagsfest för en nybliven 20-åring. Det låter kul va:-)

Likes

Comments

​Jag tror inte du förstår vad det var

Det som var

var att jag inte längre kunde berätta för dig

Tala om någon som jag ville du skulle höra om

inte gå fram till dig och erbjuda en tändare

och samtidigt få höra om hur din fjärde dejt var igår

Det är det som gör ont

att jag inte får prata med dig

Får följa med någon annan hem ikväll

för jag saknar dig för mycket

Det är som att jag skulle gå framåt

men marken valt att djupdyka under mina fötter

Ramlar framstupa varje gång jag ser dig

och inte kan gå fram och prata med dig


Har låtsats året ut att jag är okej

okej utan dig

utan allt du var

Men det du var var allt jag var

och nu måste jag vara allt jag själv var

Vet inte om du vet

Att jag saknar allt vi var

Ingen fara med mig

jag mår ju bra nu

i min saknad av dig som är ett jävla helvete


Dricker mitt kaffe varje morgon

och vet att du gör detsamma

Undrar om du använde det jag gav dig

när du fyllde år den dagen

Mitt hår är ljusare nu

och jag är inte kantig längre

Att försöka vara någon som tittar upp istället för ned

på fötterna

är svårt när man en gång blivit sagd hejdå till


Vill gå

gå hem till din vägg och klottra på den

Få dig att inse att jag inte kommer skada

jag skadar inte längre

Är inte vad jag än gång var

när jag slogs och sparkades

Men jag är kanske narcissist

Varför skulle du vilja växa upp med en som jag

tvingas hålla mig i handen varje gång jag springer över gatan

utan att titta två gånger till vänster


Jag undrar för mycket

för många gånger undrar jag om

Om du tänker på mig

och ifall du gör det vad du tänker på

Undrar om du ångrar att du lämnade mig kvar

jag tror inte det

Du är kär nu

Det är vår nu

och inte en sekund av din tankeverksamhet skänker du till mig

Jag tror jag vet det


Lider brist på dig

jag lider av bristen på dig

jag lider brist på dig


Fan va mörkt det blev

men samtidigt ljust

Vet inte vad som är bäst

Ljust utan dig

eller mörkt med ditt lillfinger knutet i mitt


Det är skönt att se dig gå på den stora gatan nedanför bussgatan

skönt att veta att jag inte förstörde dig

trots att jag inte får vara din längre

så förstörde jag inte dig


Det måste vara dygn sedan våra skratt mötte varandra

kan inte räkna så många det är

Försöker tänka tillbaka

försöker minnas

Jag undrar om du gör det

Det är så jävla svårt

Att hata någon man älskar

Likes

Comments

April!!! Snart är jag klar med gymnasiet. Firar och räknar ned var och varannan helg verkar det som.

Vänster: pizza tjejerna lagade när jag var sen till lördagens middagshäng. Vet ej vad som har hänt med mig, var fan aldrig ens sen med en minut innan men jaja

Höger: lagade idag!!! Duktig dotter jaja

Lörre var jobb sen duscha försöka napa och cykla snabbt iväg. Knäckte en öl och åt lite pizza, som det ska va. Några timmar senare var mina fötter trötta efter dans och jag stod i köket och hällde i mig vatten för att förhindra bakfylla. Det funkade.

Andra najs häng jag fått ta del av. Soffe och Astrid bjöd hem mig i fredags efter tennisen där jag blev bjuden på lyxig middag och lyxigt mys/godishäng. De va det!! Ses

Likes

Comments

Mitt-i-veckan-fest igår! 79 dagar kvar till den efterlängtade jäkla studenten firades med massvis av folk från årskursen på Mejeriet. Först käkade jag och S vietnamesiska vårrullar och drack systemets billigaste boxvin. Förfesterna är alltid bäst.

Gott vin= en huvudverk från helvetet idag. Låg på minus på energiskalan och det enda jag orkade göra på flera timmar var att käka jordnötssmör direkt ur burken. Hällde i mig en treo och täckte mig själv i parfym innan jag begav mig till Sonja för att spendera eftermiddagen/kvällen där. Blev ompysslad med massage och god middag och är i lite bättre skick nu än tidigare idag.

Likes

Comments

Här mina vänner har vi en vårig aktivitet från gårdagen. Satt i solen en stund med Emma och kommenterade vårvädret efter skolan. Sen fick jag ett sms om kaffe chokladbollar sol som lät lockande så cyklade hem till tjejen ovan. Förra veckan kunde vi inte ses så nu har vi jämnat ut obalansen.

Sen stod syrran på uppfarten med hennes stora ryggsäck på ryggen när jag kom hem efter tennisen. Skönt att catcha upp efter fem månader isär som dock nu knappt känns som lång tid alls. Mjäääk vad jag saknat henne!

Likes

Comments

"Vill läsa bok i solen med dig"
"Var möts vi??"
"Domkyrkan typ?"
"Ja! Jag tar med kaffe"

Torsdag blev kolla mycket Gilmore Girls och dricka mycket kaffe. Både i soffan och med ryggen mot kyrkan. När hon stack satt jag kvar och pluggade långt efter solen försvann.

Likes

Comments