I går kväll återkom något jag kommer jobba hårt med. Jag hetsåt sent på kvällen. Om det berodde på att jag gynnat och inte ätit efter gymmet eller bara för jag var uttråkad kan jag inte svara på. Nu hade jag inget onyttigt hemma och tur var det iaf. Imorse körde jag ett väldigt lätt styrkepass, shit vad svag man har blivit. Menmen, nu är jag hemkommen från skolan, nu blir det lite surfande och sen plugg. Kärlek till er! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Tja!

Inte skrivit ett inlägg på drygt en vecka. Problemet har varit inloggningen som ej fungerat, vilket varit sjukt segt. Förra veckan löpte på som den skulle, knäet känns helt okej och denna veckan ska jag pressa kroppen ytterligare. Ska bli spännande imorgon bitti och se hur kroppen är faktiskt. Igår avslutade jag månaden med en "fuskdag" då jag käkade godis och chips. Det var inte alls så nice som jag trodde det skulle vara haha. Har som mål att fuska en gång i månaden med riktigt onyttiga saker för att fylla på kroppen då jag kände mig sjukt sliten i söndags. Mot ny vecka. Kärlek till er!

Likes

Comments

Det märks man nyligen börjat komma igång igen. Idag har jag varit fruktansvärt lat. Aja, det ska genomföras 4 pass i veckan så det får bli morgonpass imorgon och på torsdag. Någon mer som har liknande problem? Kärlek till er. :)

Likes

Comments

En lång dag avslutas för en gång skull tidigt. Jag har varit i skolan hela dagen idag/ var sjukt motiverad på gymmet, men det får vara tills imorgon. Sjukt taggad och börjar kännas riktgt bra i kroppen. Imorgon väntar skola och sedan träning, förhoppningsvis gjorde vilodagen idag att man kan köra lite hårdare imorgon. Kärlek till er! :)

Likes

Comments

Tjena! 

Det blev som sagt en ruskigt seg dag, även om jag fick mitt plugg genomfört. Efter detta blev det käk hos en polare, skönt snack och vi tog det bara lugnt. Sedan begav jag efter många men till gymmet. Sjukt skönt var det. Nu ska jag ta och sova. =)

Skönt med vilodag imorgon! Kärlek till er! =)

Likes

Comments

Celsius släpper ny smak! Återkommer när jag haft mer kontakt med exakt datum men ryktet säger 13 april. Vem längtar efter en ny smak? Kärlek till er!

Likes

Comments

Hej alla. söndag idag alltså. Trevlig kväll igår, och idag är man rätt trött. Vaknade för drygt en timme sen och nu är det att revidera en artikel som ska göras jsom är på schemat. Tänkte även att jag skulle träna, men det får nog bli lite senare ikväll. Idag blir det troligtvis en ganska slö dag tror jag på förhand. Är det fler som har svårt att motivera sig till gymmet en söndag? Jag har alltid haft denna problematik. Aja kämpa på, vi ska klara veckans sista dag med.

Lägger ut en bild från igår. :) ha en fin söndag! Kärlek till er!

Likes

Comments

​Passar på att posta denna länk jag nyss läste på Facebook. Skrämmande att man på nolltid sätter i sig en mils löprunda på endast fyllekebaben. Tänk på det nästa gång ni käkar detta såhär 03-04 tiden på natten. Kärlek till er! =)

http://lajkat.aftonbladet.se/sa-langt-maste-du-springa-for-att-forbranna-den-har-maten-9-bilder/

Likes

Comments

Tja! Dagen startade idag med ett planenligt pass på gymmet. Känns som kroppen börjar vänja sig vid träning igen. Återigen, det gäller att besegra sina negativa inre demoner som sitter i huvudet, som ofta säger " jag orkar inte idag. Att bara dra sig till gymmet och genomföra något fysiskt är en ren vinst för både kropp och själ. Eftersom jag är student, oftast med bristfällig tid till matlagning kommer jag dagligen försöka lägga upp tid på snabba innehållsrika måltider som är sjukt goda enligt mig. Idag står en smoothie fylld på protein som serveras med havregrynsgröt till lunch.

Recept; för en person eller två.

En halv banan

En halv Lindahls drickkvarg: Hallon/vanilj

50 g hallon (frysta)

50 g mango (fryst)

En halv Celsius nude: Apelsin/Mango

Några matskedar vatten.

Tilllagning: I en stavmixer. svårare är det inte. fruktansvärt gott, plus att smoothien är berikad med protein vilket gör att den dessutom mättar. Perfekt som mellanmål, när man är på språng.

Smoothien innehåller endast 225 kcal! Prova den! ni lär inte bli besvikna! puss på er!

Likes

Comments

Sedan min sjukgymnast för drygt 2 veckor sen gav mig grönt ljus att träna väldigt lätt kopplat till min rehab så har jag varit på gymmet drygt 4 gånger per vecka. Dock är cykling och crosstrainern inte mina bästa vänner längre. Under min tid när jag gick ner i vikt var crosstrainern ett väldigt bra verktyg. Den har en stor del i att jag gick från 120 kilo till min 80 som jag ligger på idag. Igår och i onsdags blev det crosspass a 30 minuter och jag känner att det är ungefär var jag ligger i min fysik just nu. Idag är jag trött och sliten men ska ändå masa mig ner, det är viktigt att lyssna på sin kropp, men idag vet jag det är mitt huvud som spökar. Ett gott tips till er som tänker " jag orkar inte idag" det finns ingen skönare känsla en fredag att komma hem, dödstrött och SLIPPA ha ångest för man inte gick dit. Kärlek till er!

Likes

Comments