Har varit på en underbar resa i Skåne. Har varit där sen i torsdags och åker hem just nu. Det jag varit så otroligt skönt att komma bort från allt och komma till nya miljöer och "goa" människor från Skåne. Ska nu lägga upp lite bilder från resan så ni får se hur jag har haft det! Ha det så bra så länge! 👌💎

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


kunde inte bli bättre

Likes

Comments


Ni bör prova denna. Syrlig men otroligt god!

Likes

Comments

Nu känner jag verkligen att jag kan välkomna helgen till 100%!!! Så jag längtat! Att slippa stiga upp ur sängen 04:20 & istället få sova hur länge man vill! (Drömmen)

Sitter nu på tåget påväg till Södertälje med en hallonad i ena handen och en kexchoklad i den andra. Allt var så fridfullt till ungefär när tåget kom till Älvsjö. Då ser jag bara i ögonvrån, att det kommer en person i rask takt med dödens blick riktandes på sätet framför mig. Flrt som det går för personen så hinner jag greppa min väska innan den ska bli nedtrampad.. Nu ställer jag mig själv frågan.. Nu när det finns så otroligt många lediga platser på tåget. Varför ska du klänga dig enda in i hörnet där jag sitter?? Det kanske bara är jag som känner lite stress över det... Aja, en liten powernap på det så kanske allt löser sig. Har en helkväll med underbart sällskap att se fram emot så det känns lite bättre i magen. Ha det bra, peace!


bilden har ingenting med texten å göra! ( gillar den bara )

Likes

Comments


kunde inte fått en bättre fredag än denna!!! Umgås med underbart sällskap efter jobbet. Peace!

Likes

Comments


Jonas Gardell - mitt enda liv

otroligt bra teater med flickvän och svärföräldrarna!

Likes

Comments