Kommer lägga bloggandet åt sidan ett tag nu då jag känner att jag har så väldigt mycket annat som kräver min tid och energi just nu. Bortsett från att skolan börjar lida mot sitt slutskede och alla stora arbeten börjar närma sig inlämningar plus några rester jag har kvar med. Utöver de så jobbar jag nästan 65%
Så känner därför att jag i te orkar tänka på vad jag ska skriva här
Så ve ses och hörs till sommaren och hösten där ni on allt går vägen kommer få följa ett nytt spännande liv. ( för mig iaf)

Ha de bra världen!

// Mr. B

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

jaa egntligen hemma, och har lagat mat inför morgondagen då det väntar ett nytt långpass på jobbet. ska jobba mellan 7-21,30 lagom kul, så då är de ju bra om man har en matlåda eller så med sig kanske. men det där med att ha tid och laga mat är ju en annan femma. 

sen blir de hem, sova duscha städa lite och sen upp till skolan på måndag för att återigen jobba 16-21.30 på måndag kvällen.

och nån stans mitt i alltihop så ska jag ha tid att läsa ut en bok, skriva en rapport på boken och dess tema som jag ska jämföra med en annan bok. och samtidigt ska de vara inne nästa tisdag och sen GY-arbete rapporten som ska vara inne om 2,5 vecka. 

Stressigt värre blir de men vad tusan de är bara att köra på!​

Likes

Comments

Nu är jag hemkommen från jobbet för en stund sen och sitter här med en kopp te och kollar på Scrubs. Sitter i valet och kvalet om jag ska göra något att äta, då jag bara ätit en gång idag och de var vid halv 11, men jag orkar egentligen inte.

Sen är de väl bara hoppas på att man kan sova inatt. Lyckades inte med de föregående natt så då passade jag på att utföra diverse uppgifter jag hade att göra, så som Betala räkningar, Deklarera, Maila chefen etc etc kl 02,45 på morgonen, Det är väl normalt eller? Men men godnatt folket ha en bra kväll!

Lite Visdomsord från den kloke Emerson med en vår kväll som denna!​

Likes

Comments

Uppdateringen har varit helt obefintlig de senaste dagarna, men jag har inte riktigt haft tid eller orkat skriva något. Jag ligger som vanligt i och jobbar de flesta av dygnets senare timmar i kombination med Skolarbete som börjar dra ihop sig, men de behöver gå vägen för att jag ska komma in på högskolan, och pengar behöver man ju alltid.


Dessutom har jag varit sjuk de senaste dagarna så inte orkat varken jobba, gå i skolan eller skriva något här på bloggen, Men för er som undrar så lever jag iaf.

Nu ska jag skriva på min Gy-rapport och se om jag får till något vettigt, sedan kör vi jobb 15-20

// Mr. B

Likes

Comments

Har precis varit och ätit middag hos farfar och sedan handlat en runda.
Nu återstår lite lugn och ro hemma innan jag ska ner och jobba till halv tio.
Sen har jag sovmorgon imorgon igen. Och jobbar på kvällen.

Så får vi väl se om man kan sova. Det är ju nån idiot som smäller bomber i Mönsterås på nätterna.

Vaknade vid 01,53 inatt av en jävla smäll och att hela sängen skakade och fönstren skakade.

Lite obehagligt att någon bombar så nära bostadshus!
SKÄRPNING!

Likes

Comments

Ja! det har varit lite dålig uppdatering sista dagarna, men har själv haft fullt upp här, i onsdags så var jag i skolan och jobbade med mitt Gy-arbete, och sedan hade jag min scoutkväll efter det, och de var min kväll så jag var tvungen att försöka organisera upp något.


Chiffer blev det, kan du lösa dessa chiffer?


Lösning kommer om några dagar :)

Sedan efter detta har de varit jobb jobb och mer jobb, så idag ligger jag hemma med migrän, hoppas på att vila bort detta, så jag kanske kan gå på tonår kiv, och sedan är de jobb, och lunch hos farfar som väntar imorgon!

Likes

Comments

Jaa det har inte blivit något inlägg här idag, men jag har inte haft tid,

mellan att ha varit i skolan mellan 8.30-16 och jobba 16.00-21.15 utan rast och sedan ringa och skälla på tre för att idioterna inte kan göra sitt jobb det faktiskt har betalt för så har det knappt funnits tid för varken mat eller tråkiga blogginlägg.

så nu när jag väl kommit hem ska jag ta en dusch och sedan kasta mig i säng för sedan imorgon när alla andra här är lediga pga studiedag ska lilla jag stå i skolan hela dagen och arbeta med mitt gymnasiearbete.

Känner verkligen att det ligger något i det där med "no rest for the Wicked"


Mycket steg blir det!​

Likes

Comments

Ja skulle ju som sagt varit ledig och tagit de lugnt ikv. Och som den Applenörd jag är följd deras event live på nätet men ist blev det en tur till jobbet. Men men. Det är ju trevligt att man är eftertraktad. Måste ju göra nåt rätt 😜

Likes

Comments

Ja man var ju lite sådär lagom seg när klockan ringde imorse. Och de var dags att bege sig iväg till skolan.

Vaknade upp med ömma fötter stela ben och ett trött huvud. Men men så är de. Nu har jag precis haft ekologi och lunch så nu tar vi igen oss några timmar sen väntar Engelska vid halv tre. Sen är jag ledig för idag.
Skönt!

Likes

Comments

Jaa de är segt att jobba mellan 7-21.30 med endast 1.5 timmes rast men men vad gör Man inte för lite pengar 😉👍

Nackdelen är ju att man inte hinner med nåt vidare här hemma så de ser ut som ett bombnedslag. Och jag som hade tänkt att tvätta och städa i helgen. Men men får bli nån dag i veckan.

Men vädret är ju underbart. Termometern på jobbet visade 19 grader för ett tag sen.
Nu visar den "bara" 15 i iPhonen

Likes

Comments