Vilket värdelöst semesterväder. Det riktigt vräker ner och man får hålla sig inomhus.
Tycker regeringen ska införa en ny semesterlag att semesterdagarna ska regleras i händelse av dåligt väder. 😃

Men det blev en trip till gymmet innan lunch och plågade bröst och triceps en stund.
Eftersom jag har haft problem med min vänstra axel och känner av den än ibland så prövade jag en ny övning.
Hantelpress på golvet. Det förhindrar att man går för långt ner och sätter för mycket press på axlarna. Och det kändes massor bättre efteråt och det tar mycket på bröst ändå.
Så den kan jag rekommendera om ni har problem med axlarna i hantelpress.

När det är sånt här väder så är det inte svårt att komma iväg till gymmet värre är det när det är strålande sol och varmt. Då känns det inte så roligt att stänga in sig i ett gym och svettas , men det måste ju göras ändå. ☺️
Nu ska jag sätta mig i soffan med en god kopp kaffe och titta lite på tv för det finns inte så mycket annat att göra.
Ha det gott ☕️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fjärde dagen på semestern. Har bestämt mig att inte ligga på latsidan med träningen under semestern utan att köra hårt ändå.
Jag åker till gymmet före lunch för att det är minst folk och det är skönt att ha resten av dagen och kvällen ledigt.
Vikten står still men det märks på kläderna att de blir större. Så förhoppningsvis så lägger jag på mig muskelmassa samtidigt som jag tappar fett.

Jag håller för övrigt på att bygga ett litet trädäck till våran pool så den slipper stå direkt på marken men med det här vädret kallt, blåsigt och regnigt så kanske den inte ens åker fram i år, har inte ens sjösatt båten 😳
En riktig skit sommar än så länge

Likes

Comments

Just nu sitter jag ute på altan och dricker kaffe och lyssnar på åskan som mullrar längre bort. Inget regn än men rätt varmt ute ändå så då tänkte jag skriva lite om dagens träning.
Jag tror jag dödade mina axlar och delts idag med ett pass med supersets och sammanlagt 460 reps.
Kan knappt hålla armarna över huvudet. Men No Pain No Gain säger man väl.
Axlarna är en av mina svaga kroppsdelar så det känns väl lite extra just därför. Men det har kommit fram en del former runt axelpartiet så det ger utdelning.
Hade problem med impingement i vänster axel förra våren så jag var sjukskriven i 7 veckor och tappade en hel del styrka och stabilitet i axeln som har tagit länge att få tillbaka.
Men jag är nu noga att värma upp rotatorcuffen innan axel och bröstpass så jag inte skadar mig.

Nu börjar det droppa på mig så nu tar jag min kaffekopp och går in ser lite tv.
Ha en härlig lördag.

Likes

Comments

Idag har min äldsta dotter gått ut 9an och min lilla flicka börjar bli stor. Barnen blir äldre men själv känner jag mig inte äldre än 25. Mina barn tycker inte att jag uppför mig som 41, jag tycker att det är ett bra tecken.
Man ska bejaka sitt barn jag som de säger i sällskapsresan( snowroller) och det kan jag väl hålla med om. Man är inte äldre än man känner sig. ☺️

Ja idag var det tänkt att vara en Cardio dag. Men istället har det blivit smörgåstårta, prinsesstårta och god mat och dryck.
Har visserligen klippt gräset så jag får ta det som Cardio idag, det blev 8500 steg.
Ja nu blir det slöa på soffan och ta det lugnt resten av kvällen. Men imorgon blir det gymmet och ett axelpass.
Ha en skön fredag 😃

Likes

Comments

Sitter nu på lunchen och dricker kaffe och tittar på youtube. Det finns en uppsjö med motivationsvideos med människor som lyckats både gå ner i vikt och byggt en hel del muskler.

Det är fint klippta videos from fat to ripped. Men resan däremellan då hur har dom gjort, vad har de ätit, hur har de tränat och hur lång tid har det tagit??

Man ser till sig själv hur lätt det är att gå upp i vikt och hur jävla svårt det är att gå ner i vikt. Och för vissa är det tvärtom. Man tänker att de har det bra som kan äta vad de vill och inte gå upp ett kilo. Men de tänker nog nästan samma om oss som har lätt att lägga på oss kilo.
Men var hittar man balansen? När är man nöjd? Är det när man gått ner dessa kilon och byggt den kropp man eftersträvat? För allt handlar ju trots allt om att förändra hela sin livsstil.
Nu äter jag frukost sen endast 1 normal portion lunch och middag och även mellanmål. Och unnar mig något gott oftast lördagar.
Jag går långsamt ner i vikt samtidigt som jag bygger på mig muskelmassa.

Min i grund och botten så är min motivation mig själv.

Likes

Comments

Varför är det så svårt att förändra sig själv??
Har brottats med min vikt i stort sett hela livet och provat olika dieter. LCHF, GI, Allevo ja det mesta som finns. Men det har bara gett kortsiktiga effekter det svåra är att behålla vikten.
Började för ca 3år sen att börja träna på gym, har aldrig tyckt om det tidigare men började efter några ggr att älska det. Det blev min hobby och ett försök att förändra mig själv och min livsstil.
Det har gett mig lite muskler men övervikten finns fortfarande där. Har stått rådlös och nära att ge upp tills Januari i år när jag hittade ett 12 veckors program på Bodybuilding.com.
Jag gav det ett försök och första veckan gick jag ner 2kg och motivationen steg. När dessa 12 veckor var över så hade jag tappat drygt 13kg och även fått muskelmassa.
Men fortfarande finns det att ta från, ska tappa ytterligare 12kg då når jag mitt delmål på 100kg.

Har haft Cardio idag så det blev en rask promenad i solen. Men laddar för morgondagens arm och magträning. ☺️

Likes

Comments