​Jodå i helgen är det agility tävling i Halmstad både lördag och söndag och jag har redan lite ågren då jag måste vara på plats 07:15 både lördag och söndag. Första banvandringen är ju 07:30 och givetvis så är jag med i första banvandringen... detta innebär att jag får gå och lägga mig i tid både fredag och lördag.

Hoppas dock på att det inte regnar utan att det är uppehåll. Tyvärr kommer det säkert att vara svinkallt och blåsa som satan och jag som är en liten fryshöna kommer få ha med mig massor med kläder och filtar för att inte frysa ihjäl.

Funderar ännu på om jag ska försöka snika in mig i någons tält eller jag ska släpa på eget..

För att ta lite från sist så har jag massor att göra och jobbet kräver ju massor som vanligt. Jag tycker dock att det är roligt med massor av bollar i luften och det är ju det jag har men ibland skulle det vara lite skönt med lite egen tid typ framför en film eller något.

hinner ju inte alltid med, men jag har ju också själv bestämt att det ska vara fullt ös i mitt liv. Jag älskar verkligen nu när det blir ljusar och bättre väder. Dagarna blir längre och jag kan gå långa rundor med mina hundar vilket jag verkligen uppskattar. Igår gick vi en runda på 5 km så snart kan vi lägga på så vi kan gå vår milsrunda. Det är som balsam för mig att få gå med mina hundar.

Nä nu får jag ta tag i resten av dagen!

Ha en fin dag alla!​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Så var det bara jag kvar på jobbet...

De andra hade andra saker att göra idag och tog ledigt i em. Just nu önskar jag lite att jag också kunde vara ledig. Jag är trött och har sovit dåligt i natt då jag helt plötsligt börjat få on i huvudet.

Det är lite märkligt då jag aldrig förr haft huvudvärk men nu  kommer den med jämna mellanrum. Kan det vara stress eller att man är i allmän obalans kanske? Jag vet inte var detta kommer från men jag tycker det är otroligt jobbigt. Jag vill inte ha ont i huvudet. Aja nog om detta.

Jag måste berätta något annat som faktiskt är glatt.

Snart är det vår och min agility träning börjar igen.. Fast redan på måndag så ska jag gå en kurs i Nosework men lilla Rippa. Hoppas hon tycker att det är kul och att hon kan fokusera lite på det hon ska göra. Använda snudan hoppas jag.

Ja vi får väl se på måndag. Gick ju en Nosework kurs med Zinni och det fixa hon galant! Så nu hoppas jag att Rippa också gör detta. Min förhoppning är att vi kanske ska kunna tävla lite om det skulle finnas någon tävling här nere i Skåne.

Aja jag får väl jobba lite nu när det är sagt att man ska hinna med så mycket när man är ensam på jobb och ingen att prata med!


Tjingegeling!!

Likes

Comments

Äntligen är det fredag och jag är verkligen värd en ledighet i form av helg även om det inte kommer att vara så mycket ledigt så är det ändå skönt att få tillbringa den hemma och inte på jobb.

I helgen kommer det bli derby möte då minsta grabbens lag HIF ska möta MFF. Alltid lika spännande att titta.

Jag hade också tänkt att jag skulle komma ut på en skogs promenad med mina hundar. Äntligen börjar det ju bli lite trevligt väder så man kan vara ute utan att frysa.

Imorgon kväll är det tänkt att vi ska följa med på Grekiskt fest, just nu känner jag att jag skulle kunna ligga hela kvällen på soffan men man får ju ta sig i kragen och kanske göra något roligt också! Man kan inte bara arbeta och arbeta och sedan inte orka göra ett smack på helgen när det faktiskt är tänkt att man ska göra roliga saker och inte bara vila inför kommande veckas arbete eller?

Jag hoppas också snart det är så pass bra väder att jag snart kan sätta igång med agility träningen och kanske anmäla mig till en tävling.

Snart börjar också kursen jag anmält mig till med Rippa. Nosework, Det ska bli kul nu när inte Rippa blev min nästa agilitystjärna pga att hon skada sig så illa vid en agilityträning. Så nu får vi se om hon kan göra något annat roligt.

Jag har ju också två valpar hemma som jag väntar spänt på att se om de blir som jag hoppades när jag gjorde parningen.

Idag är de bara små söta lurvbollar som far runt där hemma!!

Likes

Comments

Ska ni ställa kl för att gå upp och se månen?

  • 18 Readers

Likes

Comments

Jag och Pandora var i Trelleborg och tävla i helgen!
Lång dag men så kul!

  • 20 Readers

Likes

Comments

Idag skulle vi träna rallylydnad för första gången. Upptäckte att kommandot sitt var väldigt betydelsefullt. Ett kommando jag inte brukar använda på mina hundar..... Alltså mycket att jobba med, för att inte snacka om koppel 😂😂
Aja det blir en utmaning!

  • 18 Readers

Likes

Comments

Ja jisses vad veckorna flyger fram. Redan torsdag och jag har knappt hunnit blogga.

Måste skärpa mig känner jag :-)

Idag ska jag träna hund och det är en ny gren jag ska testa så det ska bli kul.

I vanliga fall tävlar jag bara Agility och det är fantastiskt roligt men eftersom min nya stjärna skadade sig så illa så att hon mest troligt inte kommer att kunna träna Agility så kommer jag nu att testa en ny tävligsgren som heter Rallylydnad. Det ska bli väldigt spännande. Tror jag tar med alla hundarna idag så får vi se hur det går och vem som tycker det är roligast!


Uppdaterar med bilder i kväll.

Likes

Comments

Idag blev det fyllda paprikor till middag! Jag bara älskar detta!

  • 19 Readers

Likes

Comments