Äntligen påväg hem från en lång och lärorik dag på Strömsholm.. vi hade 3 st olika föreläsare idag, är helt slut i huvudet. Nu hem och nya tag imorgon, då är det skola igen fram till 15!

🌟fullt fokus 🌟

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fick en bild skickad från Vera att mitt nya egen designade tävlingsschabrak har kommit! Längtar tills jag ska inviga det!😍 har hittat dröm outfit till mig själv också 😍🌟

  • 13 readers

Likes

Comments

på väg till Strömsholm nu!

Likes

Comments

Idag är det en heldag i skolan på Strömsholm som gäller! Imorgon med. Lika intressant varje gång.

Helgen rullade på med mycket stall, hästar, ridning och fix hemma i nya lägenheten. Kim har jobbat i lägenheten hela helgen.. det tar sig men mycket kvar!

Nu äta frukost och fixa sig sen rullar bilen mot Strömsholm! Hästarna får ta det lite lugnare nu i 2 dagar och det förtjänar dom verkligen.

Från hopptävlingen och underbara Genique som börjar komma i riktgit bra form nu! 

Likes

Comments

Har varit en så bra dag idag! Började rida Genique tillsammans med Milla och Klenis och Sophie och Bernity! Gick riktigt bra! Genique kändes lite trött, men blev taggad på hemvägen.
Sedan lektion med Prius! Och han var så duktig!! Vi hoppade och han var riktigt taggad i början och tyckte det var så kul! Han blev jättetrött i slutet, men han var verkligen så duktig! Efter fick han en litet bad. Sedan tog jag Winnie hon fick borst och mys!
Alltså en riktigt bra dag idag❤️

Likes

Comments

Vad man kan bli glad över en ny mobil. Min gamla Samsung har varit på väg att dö ett tag så nu fick en en Samsung Edge ta över uppgiften. Första foton är tagna och apparna är uppdaterade.

Likes

Comments

Hemma nu efter en tidig morgon på tävling hos Sportriders i Enköping! Fin tävlingsplats med en härlig utebana!

Hoppade 1 m för att komma igång som Milla skrev och själva rundan var väl bra i sin helhet dock red jag inte så bra enligt mig själv och första känslan efter var att de inte var så bra, kändes som att jag var hetsig och bara härjade på henne nästan hela banan istället för att vara lugn och harmonisk. Hade ett bra flyt och så och hon hoppade super men tror bara att det var just då jag inte såg så positivt!
Fick ett stopp på hinder nummer två för hon var ganska spänd och tittig idag och då backade hon av lite vilket jag inte var med på och då tappade vi helt tempot!

Kände av denna start att till nästa gång måste jag tänka på att inte ta mina misstag för hårt utan se de positiva i det hela och lite tänka bort de som inte känns bra, även ha is i magen att när något inte går som jag vill så ska jag inte hetsa upp mig och tro att allt kommer bli pannkaka!

Fina älskade häst som kämpar i alla lägen💖

Likes

Comments

Påväg till hopptävling med Vilma & Quantas, dom hoppar 1 m för att komma igång ordentligt nu inför säsongen. Tränat har vi gjort en hel del. Nu kör vi! Håll tummarna för en noll nolla. Sen hem och rida på resten av hästarna. Idag väntar galoppbanan med Bernity och vi ska ha sällskap av Emilia & Prius. Taggade till tusen! Riktigt bra kondisträning. Sen ska Klenis & Genique skrittas ut på långtur. Det behöver dom! Har varit hårdträning för alla mina hästarna nu efter Thailand så nu börjar dom bli lite trötta. Ska planera in lite vila sen för dom.

Me and My boyfriend ❤

Likes

Comments

Varit på en liten promenad med Winnie. Så fin kväll det blev iallafall. Har regnat under dagen och varit kallt. Himlen var riktigt fin!

Likes

Comments

Sitter just nu på Ultuna och väntar att jag ska få hem Coopet☺  Han har börjat svara på antibiotika och inflammationvärden har sjunkit till 93 från 130 igår. Så han kommer hem och vi fortsätter med antibiotika och Metacam och att ta det lungt.

Likes

Comments