Står just nu och beter Quantas i den härliga solen! Hon betas 30 min två gånger om dagen för att få i sig gräs så att de inte blir fel sen på magen när hon kommer från sjukhagen.
Hon är alltid lika glad när hon får gå hit och det är knappt att man får iväg henne sen..

Efter detta ska vi på utflykt med Bernity och Genique till typ Grillby vad jag förstod det. Där har dem tydligen gjort ridvägar som man får komma och rida på och betala en medlemsavgift för ett helt år!
Ska bli kul att se vad dem har att erbjuda!😀🌟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Detta shoppade jag med mig från Stigbergskvällen som var i onsdags. Älskar den blåa färgen och riktigt orange stark färg på lindorna. Älskart!👌🏻

Idag är det dressyrträning igen med Klenis hos Jeanna på Herfsta. Han har gått riktigt bra i veckan så hoppas även träningen går bra nu.

Likes

Comments

Långhelg i full gång och jag har gjort rätt mycket. I onsdags var vi på kliniken typ hela dagen och kollade upp Quantas som är halt och blev akut halt i Tisdags kväll så hon kunde knappt gå. Gustaf kunde dock inte hitta vad det kunde vara, så nu är hon hemma, sjukhage och metacam i 5 dagar så ska hon tillbaka på måndag! Verkligen konstigt vad det kan vara för de blir lite bättre när hon går lite men sen när hon är stilla och går är de illa! Superkonstigt men hoppas de går över och att dem ska kunna hitta något på måndag🦄

Sedan på kvällen åkte vi upp till Stigsberg och shoppade lite. Fick med mig lite bra saker hem så de ska bli kul att använda🌟

Sist men inte minst var jag på Gröna Lund igår och kollade på Norlie & KKV tillsammans med Mimmi och Julle! Riktigt roligt va de och bra musik och en riktigt rolig kväll!!

Likes

Comments

Idag är det dags för Jenna träning på Herfsta, var två veckor sedan sist. Har varit och tränat för KG ju förra veckan i onsdags och mitt och Jennas schema har inte passar varandra så ibland blir det såhär långt mellan träningarna. Ibland är vi där och tränar flera gånger i veckan och ibland blir det såhär men idag är det äntligen dax igen!

Klenis outfit idag👌🏻

Likes

Comments

Just nu är vi och hämtar lite smalmat till Gana. och Genique och Bernity är på galoppbanan med ryttarna på hoppas jag.

Likes

Comments

Som sagt igår kväll rullade Räka fast sig riktigt ordentligt. Förstår inte hur han lyckas med det för det är inte första gången och boxarna är 16kvm så det finns plats. Jag tror inte han förstår att han blir större och större för förr när han var mindre kunde han rulla ett hel varv i boxen men nu kan han bara rulla vanligt uran att rulla runt.. hoppas han är försiktigare nu efter det här! Så hemskt att hitta han på rygg fast i boxen i kors med bakbenen men jag, pappa & Kim drog loss honom och han var så duktig och allt gick bra som tur var! Änglavakt 🙏🏼
Han mår bra, väldigt trött idag! Det förstår jag, han var även ute på promenad i skogen och hovarna verkades..
Nu håller vi tummarna att slippa hitta honom så, får mardrömmar! Inatt vid 03 var jag nere i stallet och kollade till honom och där låg han och sov mitt i boxen fint.
Mamma och pappa bor över stallet som en stor lägenhet och där hör man allt, man blir lite lätt över nojig när sånt här händer och springer ner stup i kvarten.

Min underbara lila bus Räka Som Anna-Lena sa nu har han blivit en Tiger Räka

Likes

Comments

Nu kan man äntligen ta kväll hoppas vi på då denna kväll inte blev som planerat!
Hela dagen har vi varit i stallet och fixat men vart klara i ändå ganska bra tid så man kom hem och trodde att man kunde ta kväll! Men så var de ju inte.. Jag och familjen tog en sväng med hundarna och åkte med bilen till en promenad slinga inne i Bålsta bara för att göra nått tillsammans. Då ringer Aniitta och säger att Räkan har rullat fast på rygg i boxen och kommer inte tillbaka runt.. Vi får lite lätt panik och skyndar hem men väl påväg så ringer dem upp och säger att han är uppe nu men vi skulle komma med stetoskåp så att man kunde lyssna på andning osv om de lät bra och de gjorde de vilket va bra så faran över!

Där tror man ju att kvällen ska va slut o man kan gå hem men nej nej.. Idag på dagen upptäckte vi ett sår på Quantas vänster bakkota som hon antagligen lyckats orsaka själv. Då va de inget märkvärdigt så men tvättade och fixade med de så att de skulle hållas så rent som möjligt. Dock har det olyckligtvis kommit in en jordbakterie ändå i såret och vad vi tror har hon dragit på sig n lynfangit tyvärr.. Som tur va hade de inte hunnit blivit jättesvullet eller spridit sig utan nu la vi på ett spritbandage på henne så kan vi hoppas att det ger med sig och inte blt värre!!

Alltså vilken tur i oturen man har ibland och det är sån tur att Milla och dem kan ha gull koll på hästarna hela tiden! Ibland undrar man hur dem har kunnat klara sig utan att någon bor över dem så som dem härjar o har sig..
Nu hoppas vi på en fortsatt lugn kväll och att alla hästarna håller sig hela tills imorgon när vi är tillbaka igen👌

Likes

Comments

Har fortfarande irriterad näsa, sen 20 oktober 2016 har jag varit sjuk.. men nu äntligen börjar det släppa allt mer! Nu kör jag nässköljare med saltvatten och nazoil som smörjer mjukt näsan. Hoppas detta hjälper så att allt snor släpper.. det är det som ligger och trycker.
Jag kan äntligen rida alla hästarna och fixa stallet så det är väldigt skönt! Allt började med den dumma lungsäcksinflammationen och sen blev det massa olika följdsjukdomar..
Just nu har jag ett 3-dagars EKG på mig, som mäter allt under mina dagar och sen skriver jag dagbok om det. Nästa vecka blir det återkoppling med min hjärtläkare.

Som ni ser massa olika sladdar, stoppar in allt i sport bh-n annars blir det jobbigt att rida..

Min nässköljare och oljan.

Har fått remiss till en käkspecialist också pga käkledsinflammation som vägrar att släppa, vi har pratat om att dom eventuellt kommer spruta in botox. Men får se vad läkarna bestämmer.

Likes

Comments

Igår under kvällen va jag och ett gäng kompisar och körde Paintball i Västerås på The rock adventure. Riktigt kul var det och även första gången för min del! Blev skjuten några gånger så de är lite märken på benen oså men jag tror ändå att jag fick typ minst märken!
Riktigt häftigt ställe var detta på, de va inuti ett berg med bergsrum där man förr hade lagat tåg och bussar vad jag fattade det som! Det fanns en innebana och en uteban och vi körde på utebanan som låg lixom ovanför berget! Inte jättestor bana men alldeles lagom för oss som va 12 pers med 6 i varje lag. Det var olika tävlingar mot varandra där man skulle göra vissa saker, ibland var det bara att få ut andra laget, andra gånger va de att hissa flaggor eller hitta föremål.

En riktigt kul aktivitet som jag gärna gör fler gånger! hade varit kul att testa inne också men då hade man varit skapligt rädd att smyga runt där😜

Likes

Comments

Igår invigde jag gräsbanan med alla hästarna! Så underbart 😊 man har mycket mer yta att göra allting på! Jag älskar det!😀😀 alla hästarna var så duktiga igår, svettigt värre men äntligen värme!

Nu börjar jag min lördag morgon med att rida Bernity ute på gräset ☀️👌🏻

Vi ska bygga A-staket runt vår gräsbana har vi tänkt så att man skiljer den från hagarna.

Likes

Comments