Godmorgon måndag, ny vecka med nya möjligheter!
Jag vaknade upp imorse nu med mega halsont och helt igentäppt i våda öronen så hör ingenting alla just nu! Och lungorna är tunga! Bara vila hela dagen lång!

Vilma skrev precis till mig och sa att hon också börjar bli förkyld...

Hit vill jag så gärna imorgon och shoppa så hoppas att jag känner mig bättre då!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Veckan träning på Sats:

Måndag: ABsolution & Crosstraining
Tisdag: Bodypump
Onsdag: Core & Bodybalance
Torsdag: SJUK
Fredag: SJUK
Lördag: SJUK
Söndag: SJUK

Det suger att inte få träna nu på ca 1-2 veckor men hoppas på muskelbyggnad nu under tiden då min kropp får extra mycket vila just nu!

Åh saknar spaninen så! Underbara långa sträckor vi gick där, promenerade och motionerade massor!

  • Milla
  • 4 readers

Likes

Comments

Riktigt chill söndag, skulle egentligen ha jobbat udag men då jag har min lungsäcks inflammation är jag borta från jobbet ca 7 dagar för att tillfriskna.

Så igår kväll åkte jag och Kim hem från Bålsta och åt middag med Veronica och Marcus på Ciao Ciao vid Liljeholmen. Jag och Kim åt en varsin Carlzone så god! Dom har riktigt bra "fin pizzor" . Sen åkte vi hem till stuvsta och sov där, så idag har jag inte varit i Bålsta/stallet alls men imorgon bitti åker jag dit men fortsätter att chilla utan att rida och träna. Sjukt tråkigt men så bra för mig annars blir jag ännu sjukare...

Lagade pannkakor idag mums!

  • Milla
  • 4 readers

Likes

Comments

Godmorgon lördag! Lyckades iallafall somna om i 1,5 h vilket var skönt! Nu är jag ute på en kort hundpromenad med minasmå tjejer sen frukost.

Idag siktar Ted-träningen där jag skulle ha varit med på Prius och Klenis på ett varsitt markarbetspass! Vilma kör både markarbete och hoppning med Quantas.

Kolla mina söta kissekatter dom sov gott iallafall Tiger och Thilde ❤️🐱

Likes

Comments

Min dag igår bestod endast av garderobsrensning vilket fortfarande inte är helt klart.. men en god bit påvägen!

Vet ni hur irriterande det är att inte rida eller träna eller anstränga sig. När jag ser 8 underbara hästar inifrån stå ute i hagen och strosa. Men hälsan går före just nu. Jag måste bli frisk! Kan inte sova nu heller..

Två nya puder till min smink samling ett helt vanligt matt solpuder från smashbox, superfin färg på och ett vanligt matt puder från Lumene

Likes

Comments

Godmorgon härliga fredag!
Jag lyckades sova hela natten fram till 07.30 imorse helt sjukt underbart, känns bättre nu när man sovit! Gör dock ont vid inandning och känns som att man inte får tillräckligt med luft hela tiden.. men tar antiinflammatorisk så det borde hämma inflammationen.

Har varit och hämtat Sophie, hon som praktiserar hos oss, idag är det hennes sista dag så då får hon sluta lite tidigare. Hon mockar och fixar i stallet idag och hjälper till med motion med Geniquie som ska promeneras i ca 20-30 min.
Jag ska fortsätta vila och rensa garderoben!

Ganska mycket har jag redan fått in men mycket kaos kvar i sängen. OBS detta är endast min garderob här i Bålsta hemma hos mamma och pappa min garderob hemma finns det ännu mer i.. hehe älskar kläder

Likes

Comments

Det här med att ta det lugnt! Inatt div jag ingenting eftersom jag var på sjukhuset.. sen imorse när jag o Kim kom hem lyckades jag sova någon timme och sedan gå upp och duscha åkte till Bålsta, körde bil och det kändes som en evighet att komma fram! Och nu i bålsta har jag tagit det chill, var och hälsade på hästarna som Vilma, Emilia och Sophie tar hand om tills jag blir frisk!
Sen har jag rensat lite försiktigt i min garderob för har aldrig tid med sånt annars så lika bra att fixa nu.

Nu är jag sjukt trött och hoppas kunna sova inatt!! Har tagit lite smärtstillande då borde det gå att sova!

Nattis😘

Denna var så nice!

Likes

Comments

Igår kväll vid 21.30 fick jag fruktansvärt ont i hjärtat/bröstet vid inandning och det blev allt värre så vid 00.30 åkte jag och Kim in till Huddinge akutmottagning där vi var till 06.30 imorse, det konstaterades inflammation i lungsäcken på vänster sida vilket även då känns i hjärtat och min QR tid var hög. QR-tiden är något med signaler till hjärtat att göra med. Så nu gäller det att vila!!
Mega vila, det är jag inte van vid och gillar inte att ta det lugnt men det är ett måste nu ca 2 veckor sen borde det försvinna och jag ska ta ett till ultraljud innan jag börjar med hårdträningen igen.

Om det inte är hästarna är det något annat så typiskt! Jag har faktiskt känt mig väldigt trött och lättare andfådd utan att riktigt märka av det.
Så mitt råd träna ALDRIG med lite förkylning i kroppen aldrig jätteonödigt! Läkaren var hård mot mig med det! Även fast jag bara känt av lite lätt förkylning men ingen träning alls när man är sjuk!

Likes

Comments

Veterinärbesök med Geniquie, idag var det hältundersökning. Genique var inne på Mälaren för ca 1,5 vecka sedan. Det konstaterades diabetes för hennes del, jättetråkigt! Men absolut ingen fara om man gör rätt, inget hösilage där det är för mycket socker i och inget kraftfoder. Absolut inget bete! Det finns stor risk för fång. Men nu får hon hö som är anpassat för fång ponnys och det blötläggs också för att få bort ännu mera onyttigheter. Inga morötter eller gott för hennes del alls. Hårt och strikt för att hon ska må bra!

Och idag var det verkligen bevisat att det vi har gjort och gör är bra för henne. Nu väger hon 562kg alltså har hon gått ner i vikt vilket är bra.
Idag var det hältundersökning för att kolla igenom henne för hon har varit matt och dåsig men idag var hon på hugget och bensvullnaden har gått ner! Som att hon helt plötsligt blev frisk! Jättekul och bra för hennes del. Hon har varit dåsig några månader och vi har varit på klinik innan också men eftersom lymfangiten satt i väldigt länge blev hon dålig av det men nu så efter x antal månader blev hon frisk från det!
Idag var hon fräsch! Lite hälta visad på lågt böjprov vid knät och höger bak lågt. Inte alls mycket så inget behövdes göras! Jätteskönt! Hem och skritta och sätta igång henne med skritt upp till 60 min och sen lite trav. Tillbaka till Gustav om ca 2-3 månader för att kolla läget att det har gått åt rätt håll och det håller vi tummarna för! Hon är 19 år så ingen mer tävlings karriär för hennes del men att hon får ett härligt och bra liv för hon mår bra av att ridas och hon älskar att rida mycket!
 

Så kort och gott är hon frisk från lymfangiten! Och lite hälta på både höger fram och höger bak och diabetes som kan komma när dom blir äldre eller genitiskt. Och den kan bli bättre med hjälp av mat och motion!


Geniquie is still going strong!🐴❤️hon är mamma till vår lilla röka som är 1,5 år nu!

Räka och Genique 💖

Likes

Comments

Påväg från dressyrträningen med Klenis
Update om passet kommer!

Likes

Comments