Äter frukost hemma i stuvsta och har städat och tvättar massa schabrak och benlindor! Hur tvättar ni era schabrak? Vad använder ni för tvättmedel?
Sen är det dax för lite jobb på Jula fram till 15 idag sen åka ut till Bålsta och fixa hästarna och sova där.

Likes

Comments

Äntligen är vi hemma efter ett besök på apoteket. Cooper fick tabletter mot värk. Hoppas han tänker ta dem☺

Likes

Comments

Nu är röngten av klarad och man hittade inget. Vi får komma tillbaka till Ultuna på fredag och då kollar vi vidare. Just nu kommer livet vata tråkigt bara korta koppel promenader och ingen spring och lek.

Likes

Comments

Idag ska Cooper undetsökas på Ultuna pga sitt hälta på höger bakben. Han tycker inte att det är värst roligt här. Han ska snart få sova lite och sen ska han till röngten.

Likes

Comments

Igår hade vi kanske inte de mest aktiva passet men gud så viktigt det är!
Vi skrittade endast eftersom underlaget inte alls ville vara med och det är rena rama istiden...
Det var mycket lösgörande arbete med skänkelvikning och halter för att känna att man hade kontroll. Jag hade Quantas på detta pass och man kan säga att det verkligen gjprde bra för henne, riktigt mjuk och lydig vart hon så det var riktigt roligt och det satt kvar idag då hon var lösgjord pch kunde slappna av trots att det var ganska halt på vägen!

Just nu sitter jag och kollar idrottsgalan, hejar på Peder såklart och försöker läsa en bok vi ska läsa i svenskan som jag ligger lite efter i!

Likes

Comments

Blir lika lycklig varje gång jag är med denna och vi är super taggade för tävlingsäsongen som väntar men först lite vetcheck och massage så allt ser bra ut för sen kör vi🎀💕

Såren från olyckan läker superbra och nu är det påväg hår tillbaka och absolut inga svullnader eller så vilket har varit väldigt bra och skönt💕🌟

Likes

Comments

Vaknade för en stund sen så jag har sovit ut ordentligt! riktigt skönt var det efter att vi va hemma ca 2:30 från London och sen skulle jag upå vid 7 för att åka till skolan! Helt pigg va jag inte igår kan jag säga men de var det värt för så kul har vi haft de🌟

Igår var det tillbaka till stallet också och de va kul, dock suger vädret och de är superhalt ute på alla vägar här, lite skillnad från London där de va i princip vårväder och varmare!
Idag väntar stallet så får vi se vad som kan göras med hästarna! Milla jobbar hela dan så jag är där själv och tar hand om mina🐴🎀

Litet urplock av bilder men tänkte sätta mig ikväll och ladda ner bilder från kameran och göra ett bättre inlägg med massa bilder!✈👌

Likes

Comments

Hemma från London!
Landade på Arlanda kl:01.15 och var hemma i Bålsta 02.30 och somnade direkt! Vaknade runt 08.30 idag och känner mig helt mör i kroppen och förkylningen är kvar..
nu frukost sen fixa färdigt det sista i stallet och skritta ut lite på klenis sen måste jag åka och jobba fall jag mår ok!
Har jobb från 15.15-20-.15 så håller tummarna att jag mår bra!

Frukost från Ivy Chelsea Garden hade inte suttit fel nu!

Likes

Comments

London bilder del 1
Lite bilder från min och Vilmas London resa!
Just nu sitter vi på flygplatsen och väntar på flyg hem till Stockholm Arlanda, försenat pga snöstorm här!

Likes

Comments