Idag är det äntligen dax att träna med Klenis igen för Jenna kl:09 på Herfsta. Nu innan träningen är jag ute och rider med Genique i skogen. Vi har jobbat hårt sen jag kom hem från Falsterbo så en mysig skogstur passade in bra idag.

Min älskade Black Beuty 20 år O mamma till världens bästa Räka på 2,5 år ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi håller på att fixa en lägenhet på andra sidan av huset så att det blir roligare för alla gäster att sova över (för oss med😀). Underarbetet med isolering och rör för el mm är inte så roligt att göra men vi har ju en duktig pappa i familjen🤠. Snart kan vi börja måla och inreda.

Vi har gjutit en betonplatta för uteboxar för vi ska ha två boxar till och flytta dem gamla på samma ställe.

Likes

Comments

Idag har Gana gått ett superbra hopp pass för Milla och asså jag är typ lyrisk för att de kändes så himla bra!
Allt fungerade och jag och Gana var som ett med varandra vilket var väldigt skönt att känna och nu fick jag min aha upplevelse på hur jag ska göra med henne för att få harmoni och rätt framåtbjudning. Vårat problem har varit att jag gärna låser fast Gana med handen och blir klämmig och tycker att hon bara kurar ihop sig eller blir stoppig.. Detta kändes inget idag när jag gjorde rätt och var lätt och mjuk och då gick hon klockrent hela passet fram till slutet när hon blev trött då vart hon lite inåt med nosen och ville kura ihop sig men de va bara att driva fram positivt så släppte hon.

Idag var det mer hoppträning så som vi gör med Quantas med en superlång bana på härliga gräset där man bara kunde rulla i evigheter och hoppa utan att de tog slut, väldigt bra då man hade språng på sig att räta till sina fel så att det inte bara va slut efter kanske 8 språng, man hade ett frisk uppåt tempo och jag vet att jag sa till Milla flera gånger att "nu känner man sig som en Derby ryttare" och det gjorde man verkligen vilket var häftigt när man hade den lätta känslan att allt bara satt🌟🌟🌟

Årets väldigt sena första dopp i sjän avklarat igår och gud va härligt de va när man väl hade hoppat i😉

Likes

Comments

I fredags var vi på en utflyckt på Skultuna. Hittade några fina saker som fick åka hem till oss. Hästarna reds på morgonen och var säkert glada över att få en chill fredags eftermiddag.

Likes

Comments

Godmorgon söndag!
Igår var en riktigt bra dag, började morgonen med att rida. Red igenom LA:4 programmet med Klenis och tränade mycket förvänd galopparbete med honom, om 2 veckor åker vi på vår 2:a tävling det blir ett meeting på Gripen. LA - cupen. Efter Klenis var det kondispass med Genique och Vilma & Gana var med o även Emilia & Winnie. Alla var helt slut efter den turen.

Efter stallet åkte jag till lägenheten en sväng och rensade i 3h, fick jättemycket gjort vilket var bra idag fortsätter jag med plock och fix i lägenheten efter stallet.

Sen avslutades kvällen med att fira Anna-Lena som fyllde år, supergod middag och trevligt!

Likes

Comments

Kul liten lapp jag fick igår på Brillo, du är ful & fattig haha😂 åt iallafall god spenat pizza!😋 sen efter middagen var jag och Hanna på bio på MOS och såg Wonder woman, riktigt bra film! Borde ses 😃

På morgonen red jag alla hästarna med hjälp av Vilma sen åkte vi på utflykt.

Likes

Comments

Igår efter en heldag i stallet avslutade jag kvällen med middag ute på Kung Carls Bakficka med Julia. Supermysigt!

Likes

Comments

Nu har de varit riktigt dåligt med uppdateringen från min sida, vet inte vad som har hänt har bara skjutit upp de mer och mer men nu ska vi ta nya tag!
Mycket har hänt! Jag har gått ut grundskolan, hade en superrolig avslutningskväll med hela klassen och även dem andra ungdomarna från Bålsta. Jag har hunnit jobba hos Aniitta i 3 veckor och tjämat lite pengar, träffat kompisar när jag har hunnit och sedan har vi hunnit med en supertrevlig Falsterbo resa och nu är vi hemma igen för att kämpa på med hästarna🐴

Dock på Quantas fronten går det inte så jättebra hon är ännu inte igång från de som hände där i slutet på Maj och nu promenerar hon endast 2 gånger per dag fram till första eller andra veckan i Augusti... Gustaf våran veterinär tror nu efter många undersökningar och vila osv att det kan vara nått som har gått långt in i rumpan på henne, någon muskel troligen som sitter väldigt långt in dock vet han inte exakt vilken eller vart de sitter!
Supertråkigt att hela sommaren går nu när de är allt roligt med tävlingar och allt men så att de och det är bara att acceptera tyvärr, sålänge rider jag lite lektioner 1-2 gånger i veckan på Gana för att hålla igång ridningen och utvecklas så gott det går vilket är superbra att jag kan ha henne och att hon just nu känns bra och fräsch🌟

Detta är en liten sammanfattning av vad som har hänt och från nu så kommer det bli bättre med uppdateringen från min sida!

Lite blandade bilder från olika grejer under sommaren nu och mer kommer senare så stay tuned!😉
Även en liten sneak peak på Quantas i sitt nya täcke som är en del av Falsterbo shoppingen som kommer inom kort😝

Likes

Comments

Lånar Kims gamla mobil för tillfället en gammal iPhone 5s som är så liten haha är van vid plus så det känns väldigt märkligt att använda en liten nu. Men kan iallafall nås och använda den till nödvändiga grejer.
Ska ringa Telia idag och beställa en ny telefon. Så borde den komma om några dagar...

Idag har jag varit hos läkaren och tagit TWAR PROVER så ska bli spännande med svaren!

Nu jobb sen rida äntligen!!!

Det ligger kvar massor med gamla bilder på kims telefon! Roligt att se dom 😃 jag och Prius då när han precis kom 1,5 år sedan

Likes

Comments