Idag händer det inte lika ofta att jag tar med kameran ut på en promenad, inte som förut när jag gick i skolan och höll på med kameror dagligen. Men när vi stannade på en rastplats påväg hem från Norge så hittade jag massor med fina blommor och det gick inte att låta bli att försöka få till några fina bilder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det nog en av de bästa dagarna på länge, jag och mina släkt som bor i Sverige är och hälsar på resten av familjen i Norge. Så igår hade vi tur med vädret under förmiddagen så det fick bli en utflykt upp till Svartisen. Och det var hur fint som helst, naturen är så vacker i Norge och det var så underbart och gå omkring där. Lite trött i benen vart vi ju, det var ändå 3km vi skulle gå uppför så när vi var framme var det väldigt gott med fika och lite vila.

Likes

Comments

Klockan är nu cirka 12.20, och jag klev upp ur sängen alldeles nyss.. haha. Men när man ska jobba till 22 ikväll får man ligga kvar i sängen hur länge man vill tycker jag. Det vart två avsnitt av criminal minds och lite frukost så nu väntar bara duschen sen bär det av till jobbet. Och har ledig helg denna vecka, vilket betyder att jag är ledig fre-lör och sön! Vilket passar perfekt för en kompis har 20-års fest imorgon. Då hinner jag sova ut lite, duscha och sminka mig i lugn och ro. Kanske hinner med en promenad på förmiddagen också 🌸

Likes

Comments

Hallå! Måndag igen, vilket betyder jobb igen för min del. Men jag är inte ledsen för de för helgen har varit jättebra. Trots att jag inte går i skola längre var jag på bal i helgen. Min pojkvän går sista året nu och det börjar närma sig slutet på skolåret och då är det bal och massa festligheter.

Kvällen var hur trevlig som helst, alla var så fina så man längtade ju lite tillbaka till sin egen bal samtidigt haha. Enda jag hade önskat i år var att det kunde ha varit lite varmare, annars var allt jättebra. Så kvällen blev absolut lyckad.


Likes

Comments

Gomorron, eller ja de är nästa förmiddag men det var inte så längesen jag vaknade så just nu är det gomorron från min sida.

Som ni kanske ser så finns det inte så många inlägg här, och de är för att jag för inte så längesen ville göra en blogg där jag lägger upp bilder jag fotograferat eller bara skriva av mig lite. Så tänkte skriva kort om mig bara.

Jag heter Moa, är 19år och bor i Hofors. Jag tog studenten förra året, och jag läste estetik och media. Därav mitt intresse för foto, film och graf. De gör jag om dagarna nu när jag inte pluggar längre är att jag jobbar, umgås med familj, vänner och pojkvän. De är lite så de ser ut just nu, finns i nuläget inte så jättestora planer på vad jag vill göra senare i livet. De får man se då.

Likes

Comments

För ett par dagar sedan fixade jag tillbaka photoshop på min dator igen (äntligen) efter att när jag slutade skolan fick ta bort alla redigeringsprogram. Så det vart nu under kvällen att jag började titta igenom en massa olika mappar med oredigerade bilder. Där fanns då en massa bilder från när jag var i norge och hälsade på min släkt. Och hittade en massa fina bilder därifrån. Guu man känner verkligen i hela kroppen hur mycket man saknar den sommaren. Och ja, tro de eller ej så är det jag som paddlar kajak på sista bilden. Det var första gången och då var det ingen liten sjö vi paddla i utan havet. Jag var en aning nervös innan haha.


Likes

Comments

​En av dagarna i Paris tillbringade vi på Disneyland, vilket var helt fantastiskt! Disney är ju något man växt upp med och som alltid kommer att vara en del av en så det var riktigt kul att få vara där!

Likes

Comments

En del bilder från min resa i Paris!

Likes

Comments