En bra helg. Firande i fredags, brunch och filmtittande med Malin och Helle på lördag och en road trip med Anton och farmor till Åflo på söndagen<3 Det är så fint där, mitt lilla Åflo där jag var på somrarna som liten. Ica ladan och allt som hör till!!

Likes

Comments

Idag var en sån där dag som jag tog tag i saker som jag har tänkt göra varje dag i ett bra tag nu. Tog äntligen tag i att spärra mitt id-kort, killen på polisen måste trott att jag hade noll kunskap uppe i hjärnan "Vet du var du fixade id-kortet?" öööh nej svarade jag (hur vet man inte det??). Sedan frågade han om något nummer på kortet, när det var utfärdat och när det skulle gå ut. Jag svarade nej och vetinte på troligen alla hans frågor. Lite senare var jag även på Telia och sa att jag har säkerhetskopierat allt så du kan "nog" nollställa mobilen. Därefter frågar Telia killen om mitt simkort och jag svarar glatt " Kan inte koden men har den på mina anteckningar", notera att vi nollställde mobilen precis innan.... Det här är alltså en vanlig dag i mitt liv :) Oftast gläds mina vänner åt att jag är lite efterbliven, vissa mer än andra dessutom. Menmen vad ska man göra, jag gör det ju inte direkt med flit...


I brist på annat kan man längta till studenttider<3 Inte länge kvar nu!!!

Likes

Comments

08.00 åkte jag och hämtade upp Hultberg och Breil för en tripp till Sundsvall. Vi avklarade Ikea, Birsta och Lager 157, mycket nöjda men tyvärr några hundringar fattigare åkte vi sedan hem. Vi hade en toppen dag tillsammans och jag tog även tillfället i akt att pröva min GoPro som jag har införskaffat mig under jullovet, därav bilderna (hehe)...
Nu är jag extremt trött så skulle helst av allt bara somna här och nu men dessvärre tyckte jag att det var en bra idé att börja tvätta såhär på kvällskvisten?? Imorgon skola, Yey. Hoppas att ni har haft ett bra lov<3

Likes

Comments

I januari och februari hände inte särskilt mycket. Var på flera turer med mitt ival som var naturguidening, bästa valet!! Annars inte så mycket intressant av vad jag kan komma på.

I början av mars flög jag och pappa iväg till Chicago. Turistade runt och hyrde en bil i tre dygn för att upptäcka lite mer av Illinois.

I april hände väl inte jätte mycket.. Det var vårshow med dansen och vi hälsade på hundvalpar.

Maj var en händelserik månad. Ugglans afton med ett påbörjat sörjande att 97orna skulle lämna oss!! Valpis Glenn blev ett tillskott till familjen hos pappa, pest och pina men ack så söt han var/är. Vi åkte på SM i Stockholm vilket innebar mycket arbete men det var roligt väl på plats. Även en sista tur med naturguideningen hann vi med. Mamma hade femtio års fest där många av mammas och även mina nära och kära samlades.

JUNI!! Det var studenttider vilket alltid är roligt men sorgligt. Åkte på Håkan i Göteborg med Malin och Ebba. Tog en tripp till Stockholm där ena kusinen fyllde trettio och den andra kusinen hade fått lilla Leon. Jag fyllde 18 år och som jag hade väntat, dessvärre styrde jag inte upp något firande mer än en himla massa fika hela dagen. Dagen därpå vankades midsommar hemma hos mig och det var en lyckad kväll. Åkte till Zara och firade att hon också fyllde 18 år, mycket trevligt!!

I början av juli åkte jag och Ebba till Stockholm och gick på Coldplay (WOW säger jag bara!!!), jag gjorde även min krogen premiär där. Samma vända var jag och ett härligt gäng tjejer på Rihanna och vi hade riktigt roligt!! Här gick ju dock min mobil sönder vilket innebar en stor förlust av bilder </3 Jag tog mitt efterlängtade körkort!! Var även i Göteborg med pappa och Melker och gick på Bruce Springsteen. Avslutade juli med stråket och Storsjöyran.

Började augusti med Weekend festival i Stockholm och den besöker jag mer än gärna en gång till! Blev extremt sjuk men åkte ändå till Rhodos med vännerna, låg död alla dagar förutom dom två sista då jag levde på antibiotika<3

September och invalstider, vi fick tio nya härliga ugglor till Minerva. Var på JB med Olivia och våra mammor. En fjälltur med Lise och även där våra mammor.

Oktobers största händelse var helt klart Malta resan, en av dom bästa resorna jag har varit på!!

I november hände det inte så mycket, Malin fyllde år<3 Första helgen i december åkte jag, Malin, Ebba och Olivia till Oslo och gick på Håkan som var SÅ bra!! En väldigt mysig helg.

Det har varit ett händelserikt år precis som jag gillar det!! Välkomnar 2017 med öppna armar. Student, resor och förhoppningsvis mycket annat roligt väntar!

Likes

Comments

Sex dagar kvar till julafton?? Herregud var är min julkänsla?? Trots att det har varit pepparkaksbak hemma i veckan och en julfrukost på Tages så tror jag inte min julkänsla kommer förrän julafton ändå...
I torsdags var jag på Frösö parks spa avdelning med Malin och Helle, super mysigt!! Vi pratade ikapp livet och tog en pause från skolstressen. Ska egentligen inte klaga på den stressen för oj vad jag älskar att gå i trean, helt klart bästa året skolrelaterat.
Har nu fyra inlämningsuppgifter som helst ska in innan jul därav två som jag har skjutit upp och det är första gången jag känner en stress över att lämna in under den här terminen. Så för er som kämpar i tvåan (vilket enligt mig var det värsta året i skolan!!!!), jag lovar det kommer bättre tider<3

Likes

Comments

Idag har jag tillbringat större delar av dagen åt att kolla på norska serien Skam som många har tipsat om.. Tycker den verkar bra och tror att många kan känna igen sig i det mesta som händer i serien, spännande!! Så även jag tipsar om Skam om det är någon fler än jag som ligger efter i den "serie trenden".

När jag kom hem idag berättade mamma om att Åhlens hade gjort en reklam för att sälja lucia kläder. Det var en super söt bild på en mörkhyad pojke som var lucia. Tänk att vår värld är så skruvad att det startades ett rasistiskt näthat mot den här pojken och hans familj. Att pojkens familj som var så stolta över att deras son, syster eller bror hade fått vara med på Åhlens kampanj ber dom att ta bort bilden för att dom känner sig så pass hotade. Hemskt. Blir så extra berörd när det gäller barn och när Åhlens bara ville framhäva barns rättigheter i världen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Summering av helgen- Åt en jättegod oxfilé pasta på Tre rum i följd med en super intressant men rolig utgång i fredags, en riktigt trött lördag som började med ett öppningspass, mer jobb på söndag och hann mysa med Lise (hör på detta) både lördag och söndag!

Idag har jag varit väldigt trött (varför vilar jag inte mer på helger?? Ska börja med det fr.o.m. nu) men gick en sväng på stan med Sanna och köpte en jätte mysig tröja och en favvo-bh fast en annan färg. Därefter åt vi kycklingpasta på Pause innan två timmars bamsegympa. Alltså det är farligt gott med pasta har jag insett!!

Denna vecka ser jag framemot att gå på julmarknad, träffa vänner, träna, klippa håret vill jag göra och åka till Oslo och se Håkan<3

Likes

Comments

Förutom att bara gå runt och ha ångest över skoluppgifter som jag inte tar tag i så är det här lite bilder som beskriver min senaste vecka<3
Imorgon vankas 18års firande till Malin<3
Godnatt<3

Likes

Comments