I torsdags var jag och dessa två pinglor på Markoolio som många andra!! Först och främst SÅ kul att Lise var hemma och att få vara med Michelle<33 Men sen hade vi även en himla rolig kväll, var nog längesen jag skrattade så pass mycket!! 10/10.

Bidrog även till vår poängjakt som vi har med klassen fram till studenten, väldigt rolig grej faktiskt!

Har officiellt tagit tillbaka att jag inte blir bakis för oj, oj, oj var nog inte helt levande i fredags!! Förutom utgång i Åre har jag varit på en intressant föreläsning med mamma och Anton (kan ju dock säga att jag och Anton drog ner medelåldern en hel del), jobbat, tränat och även hunnit med att träffa både Tea och Jennifer. Fin uppdatering, vi hörs väl!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alltså om det är något jag lever för så är det banangröt!!
Fick min inspirationskälla när jag och Emma var och brunchade på Greasy Spoon<3 Har nog ätit det inprincip varje morgon sedan dess och kanske till något kvällsfika också (nästan iaf!!). Dessvärre blir det inte så bra på bild, kan ju dock också bero på att jag är urkass på allt som har med foto att göra. Men tycker iaf att alla borde testa denna gröt för den är verkligen FANTASTISK. Var mycket skeptisk först då jag trodde att det skulle smaka som när man gör banan med choklad i ugn, typ gammalt men icke.

Här är receptet för en person:

2,5 dl mandelmjölk

1 dl havregryn

1 mosad banan

(om man vill kan man ha i honung så blir den sötare)

Jag brukar alltid ha kanel till annars kan jag variera lite mellan hallon, äpple, blåbär osv!! Det mesta blir gott då gröten är sååå gud... (herregud, hur mycket kan man hypa en gröt??)

Likes

Comments

Likes

Comments

Vecka elva.
Tiden går verkligen så snabbt. Glenn fyllde ett år i måndags och det kändes som vi precis fick han. Det är bara drygt tre veckor tills jag åker till Paris och ynka tre månader till studenten?!?! Vad händer egentligen??
Så skönt dock, älskar när tiden går snabbt (kan vara eftersom vi människor har en tendens att leva i framtiden). Denna vecka har dessutom också gått snabbt men det känns som jag har fått en del gjort så det är skönt.
Förutom jobb i helgen ser jag framemot att äta med Ebba och Ebba på fredag och sedan St. Patrick's i sportstugan (yey).

Likes

Comments

Tjenixen! Kan vi alla bara enas om att det är ett hemskt konstigt sätt att hälsa på? Tänker på Nils Karlsson Pyssling av någon anledning. Gick igenom mina bilder och insåg att det var längre sedan jag bloggade än vad jag faktiskt trodde, samtidigt som det inte har hänt jääätte mycket i mitt fabulösa liv.. Sammanfattat har jag inte gjort så mycket förrän förra veckan, då vankades 100dagars som var riktigt roligt (!!). Vi fick även sportlov som har bjudit på toppen väder nästan varje dag. Har gått promenader, varit i Bydalen och nu har jag precis kommit till Åre. Helle ska snart hämta upp mig och då ska vi åka till hennes stuga för att äta tacos<3 Senare ikväll ska vi föra och sedan på Hoffmaestro på Bygget, ska bli himla trevligt och roligt då jag dessutom aldrig har gått ut i Åre tidigare.

Här är en översikt på mina bilder under den senaste tiden. HÖRS HEJ.

Likes

Comments

Måndag-ny vecka, nya möjligheter. Efter några timmars matte åt jag en efterlängtad halloumimacka på Pause med Zara och Frida, MYS. Därefter körde jag och Filippa ett pass Kayla på gymmet vilket inte gick så bra, haha. Men då kan det ju bara gå bättre nästa gång iaf :)) Fick sedan ta ut resten av krafterna på alla skrikande barn på gympan, skämto-sido dom är för det mesta väldigt söta<3 Och nu har jag för ett tag sen kommit hem från bio, vi såg Fifty Shades Darker. Helt klart bättre än den första!! Summering av denna måndag är händelserik och effektiv.

En blandning av mitt liv

Likes

Comments

När jag började gymnasiet började jag även att jobba extra på Tages. Jag har trivts och trivs jätte bra där. Det är både fördelar och nackdelar med att jobba under sin gymnasietid. Jag skulle tillexempel aldrig kunna klara mig på bara mitt studiebidrag då jag är mycket effektiv på att spendera pengar, så för mig är den där extra lönen varje månad väldigt uppskattad. Att slippa tänka "borde jag verkligen slösa mina pengar på en fika eller en middag ute" har varit väldigt skönt eller unna sig lite shopping. Sedan är det ju även en bra merit att vara ute i arbetslivet och få ta lite eget ansvar, troligen kan det även bli en mindre chock från att sitta i skolan varje dag till att gå till en arbetsplats varje dag efter studenten.

De nackdelar jag tycker har varit är att i vissa perioder kan jag vara väldigt stressad om det är mycket jobb, mycket i skolan och sedan har man ju även ett socialt liv som kan bli lidande. Jag jobbar oftast två helger i månaden, ibland mer, det bidrar till att jag har mycket mindre tid till att träffa vänner, åka bort som till fjällen eller Stockholm och mycket pluggtid försvinner. De helger som jag jobbar är jag dessutom oftast tröttare efter helgen än före och personligen tycker jag att det är viktigt att vila upp sig på helger!!

Jag ångrar absolut inte att jag har jobbat under min gymnasietid då jag tycker att det har varit väldigt lärorikt. Det jag ibland funderar över är "tänk om jag bara kunnat lagt allt fullt fokus på skolan och direkt fått de betyg jag vill ha och slippa plugga upp." Men om jag känner mig rätt hade jag nog inte gjort det än hur mycket tid i världen jag haft.

Avslutningsvis vill jag väl säga att jobba kan ge väldigt mycket men man ska göra det lagomt mycket och inte leva i stress.

Likes

Comments

HEJSAN!!
Borde kanske börja kalla min blogg "helg bloggen". Tänkte skriva ett inlägg igår men insåg då att jag typ bara uppdaterar efter att det har varit helg?? Så då väntade jag istället en dag med att uppdatera..??
Kan bero på att mitt liv inte är så intressant just nu, det jag gör är ungefär att gå i skolan, jobba och vara trött. Men även om jag jobbar brukar jag vilja kompensera upp med att träffa kompisar så det är väl dom som gör mitt liv lite roligt :)
Imorgon tänkte jag åka och fixa nytt körkort (äntligen, bra där Maja) då vi har sovmorgon. Men vem vet, jag kanske skjuter upp på det i tre månader till...

Pics latley!!

Likes

Comments

HEJ!
I fredags morse tog jag mitt pick och pack och åkte till Stockholm. Jag har kombinerat socialt med mat hela helgen, bästa kombon. Kändes skönt att få åka bort en stund för att träffa andra människor och annan miljö!!

Dessvärre insåg jag nu av att ha läst några bloggar från klassen att vi har ett stort prov i historia på tisdag vilket jag verkligen hade förträngt!! Inte nog med det har jag även matteprov imorgon så att det känns ju jätte roligt.
Har säkert missat något mer... Men skolan får vara morgondagens problem för nu ska jag äntligen sova<3

Likes

Comments

Man kan nästan tro att jag är ironisk. Men faktiskt tycker jag om måndagar väldigt mycket. Det är nästan alltid en produktiv dag. Känslan av en ny start, nya möjligheter och att ta tag i saker brukar oftast dyka upp. Jag har bara en lektion som är ival/matte, typ den enda lektionen jag gör någonting på nu för tiden :))
Ibland tränar jag och senare har jag ju bamsegympa med små söta barn. Idag var jag dessvärre väldigt trött vilket resulterade i mycket fastnande med blicken och allmänt borta i huvudet...
Med detta vill jag i alla fall säga att alla som hatar måndagar, försök se det från ett annat perspektiv för det kan bli bra, bara man vill #inspo

Likes

Comments