Måndag-ny vecka, nya möjligheter. Efter några timmars matte åt jag en efterlängtad halloumimacka på Pause med Zara och Frida, MYS. Därefter körde jag och Filippa ett pass Kayla på gymmet vilket inte gick så bra, haha. Men då kan det ju bara gå bättre nästa gång iaf :)) Fick sedan ta ut resten av krafterna på alla skrikande barn på gympan, skämto-sido dom är för det mesta väldigt söta<3 Och nu har jag för ett tag sen kommit hem från bio, vi såg Fifty Shades Darker. Helt klart bättre än den första!! Summering av denna måndag är händelserik och effektiv.

En blandning av mitt liv

Likes

Comments

När jag började gymnasiet började jag även att jobba extra på Tages. Jag har trivts och trivs jätte bra där. Det är både fördelar och nackdelar med att jobba under sin gymnasietid. Jag skulle tillexempel aldrig kunna klara mig på bara mitt studiebidrag då jag är mycket effektiv på att spendera pengar, så för mig är den där extra lönen varje månad väldigt uppskattad. Att slippa tänka "borde jag verkligen slösa mina pengar på en fika eller en middag ute" har varit väldigt skönt eller unna sig lite shopping. Sedan är det ju även en bra merit att vara ute i arbetslivet och få ta lite eget ansvar, troligen kan det även bli en mindre chock från att sitta i skolan varje dag till att gå till en arbetsplats varje dag efter studenten.

De nackdelar jag tycker har varit är att i vissa perioder kan jag vara väldigt stressad om det är mycket jobb, mycket i skolan och sedan har man ju även ett socialt liv som kan bli lidande. Jag jobbar oftast två helger i månaden, ibland mer, det bidrar till att jag har mycket mindre tid till att träffa vänner, åka bort som till fjällen eller Stockholm och mycket pluggtid försvinner. De helger som jag jobbar är jag dessutom oftast tröttare efter helgen än före och personligen tycker jag att det är viktigt att vila upp sig på helger!!

Jag ångrar absolut inte att jag har jobbat under min gymnasietid då jag tycker att det har varit väldigt lärorikt. Det jag ibland funderar över är "tänk om jag bara kunnat lagt allt fullt fokus på skolan och direkt fått de betyg jag vill ha och slippa plugga upp." Men om jag känner mig rätt hade jag nog inte gjort det än hur mycket tid i världen jag haft.

Avslutningsvis vill jag väl säga att jobba kan ge väldigt mycket men man ska göra det lagomt mycket och inte leva i stress.

Quotes från weheartit<3

Likes

Comments

HEJSAN!!
Borde kanske börja kalla min blogg "helg bloggen". Tänkte skriva ett inlägg igår men insåg då att jag typ bara uppdaterar efter att det har varit helg?? Så då väntade jag istället en dag med att uppdatera..??
Kan bero på att mitt liv inte är så intressant just nu, det jag gör är ungefär att gå i skolan, jobba och vara trött. Men även om jag jobbar brukar jag vilja kompensera upp med att träffa kompisar så det är väl dom som gör mitt liv lite roligt :)
Imorgon tänkte jag åka och fixa nytt körkort (äntligen, bra där Maja) då vi har sovmorgon. Men vem vet, jag kanske skjuter upp på det i tre månader till...

Pics latley!!

Likes

Comments

HEJ!
I fredags morse tog jag mitt pick och pack och åkte till Stockholm. Jag har kombinerat socialt med mat hela helgen, bästa kombon. Kändes skönt att få åka bort en stund för att träffa andra människor och annan miljö!!

Dessvärre insåg jag nu av att ha läst några bloggar från klassen att vi har ett stort prov i historia på tisdag vilket jag verkligen hade förträngt!! Inte nog med det har jag även matteprov imorgon så att det känns ju jätte roligt.
Har säkert missat något mer... Men skolan får vara morgondagens problem för nu ska jag äntligen sova<3

Likes

Comments

Man kan nästan tro att jag är ironisk. Men faktiskt tycker jag om måndagar väldigt mycket. Det är nästan alltid en produktiv dag. Känslan av en ny start, nya möjligheter och att ta tag i saker brukar oftast dyka upp. Jag har bara en lektion som är ival/matte, typ den enda lektionen jag gör någonting på nu för tiden :))
Ibland tränar jag och senare har jag ju bamsegympa med små söta barn. Idag var jag dessvärre väldigt trött vilket resulterade i mycket fastnande med blicken och allmänt borta i huvudet...
Med detta vill jag i alla fall säga att alla som hatar måndagar, försök se det från ett annat perspektiv för det kan bli bra, bara man vill #inspo

Likes

Comments

Efter en skål yoghurt med müsli och banan åkte jag och mamma till Linnean för att köpa en blomma och ett doftljus till farmor som fyllde 86 år igår. Kom alltså precis hem från farmor där vi har fikat gått hela förmiddagen.
Ska snart ta en promenad till Tages då jag börjar jobba klockan tre, Yey!

Likes

Comments

En bra helg. Firande i fredags, brunch och filmtittande med Malin och Helle på lördag och en road trip med Anton och farmor till Åflo på söndagen<3 Det är så fint där, mitt lilla Åflo där jag var på somrarna som liten. Ica ladan och allt som hör till!!

Likes

Comments

Idag var en sån där dag som jag tog tag i saker som jag har tänkt göra varje dag i ett bra tag nu. Tog äntligen tag i att spärra mitt id-kort, killen på polisen måste trott att jag hade noll kunskap uppe i hjärnan "Vet du var du fixade id-kortet?" öööh nej svarade jag (hur vet man inte det??). Sedan frågade han om något nummer på kortet, när det var utfärdat och när det skulle gå ut. Jag svarade nej och vetinte på troligen alla hans frågor. Lite senare var jag även på Telia och sa att jag har säkerhetskopierat allt så du kan "nog" nollställa mobilen. Därefter frågar Telia killen om mitt simkort och jag svarar glatt " Kan inte koden men har den på mina anteckningar", notera att vi nollställde mobilen precis innan.... Det här är alltså en vanlig dag i mitt liv :) Oftast gläds mina vänner åt att jag är lite efterbliven, vissa mer än andra dessutom. Menmen vad ska man göra, jag gör det ju inte direkt med flit...


I brist på annat kan man längta till studenttider<3 Inte länge kvar nu!!!

Likes

Comments

08.00 åkte jag och hämtade upp Hultberg och Breil för en tripp till Sundsvall. Vi avklarade Ikea, Birsta och Lager 157, mycket nöjda men tyvärr några hundringar fattigare åkte vi sedan hem. Vi hade en toppen dag tillsammans och jag tog även tillfället i akt att pröva min GoPro som jag har införskaffat mig under jullovet, därav bilderna (hehe)...
Nu är jag extremt trött så skulle helst av allt bara somna här och nu men dessvärre tyckte jag att det var en bra idé att börja tvätta såhär på kvällskvisten?? Imorgon skola, Yey. Hoppas att ni har haft ett bra lov<3

Likes

Comments