Allmänt

Förlåt min frånvaro har legat hemma hela dagen igår och hemma idag igen. Så därav ingen bloggning. Tror inte jag kommer uppdatera så mycket idag heller men imorgon hoppas jag att jag är på fötter igen ❤️
Så länge får ni ha det så bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Frågestunder/taggs

1)
Jag pratar alltid med mig själv och när jag är ensam sjunger jag alltid antingen till en låt eller så bara sjunger jag.

2)

Jag är oftast som en öppen bok. De som jag gillar och som jag litar på, vet hela min livs historia typ. Har nog en sak som INGEN vet, alltså ingen.
Så om man märker om jag litar på en person eller inte.
Jag är även väldigt neutral eller "sur" mot folk jag inte litar på eller inte gillar för att hålla dom borta.

3)

Jag klara inte av att vara i mörka utrymmen på kvällarna/nätterna. Om jag ska sova kan jag ha det mörkt, men att bara vara vaken i ett mörk rum eller något ger mig panik.
Kan tillexempel inte vara ute och gå själv på kvällarna utan att nästa dö, blir rädd för typ allt.

4)

Hatar vintern, för att det är kallt, blött och mörkt.

5)

Jag hatar när folk rör mig på morgonen. Oavsett om jag sover eller är vaken, rör mig inte. Det finns tre personer som kan röra mig på morgonen alla andra vill jag bara döda typ.....
Så om du sover över med mig någon gång, rör mig inte.

6)

Ingen kan röra mina fötter utan att jag får panik. Om jag ser vem det är så är det bättre men om någon rör mina fötter när jag sover eller något...... INTE okej.
Även här finns det en person som kan röra mina fötter utan problem.

7)

Jag är en person som typ inte kan ha fel. Hatar att ha fel och förlora.
Om någon säger emot eller säger att jag har fel blir jag jätte sur.
Därför gillar jag inte vissa av mina lärare för att de dels inte lyssnar på vad jag säger och sen säger att jag har fel. Jag ger mig heller inte utan jag ska ha rätt.

8)

Jag klara inte av apelsin doft, mår så dåligt. Lika med kaffe. Blir sur och yr av de dofterna.
Så när apelsin bjuds i skolan så mår jag så dåligt.

9)

Jag kan inte vara utan min telefon.
Jag kan inte koncentrera mig eller göra något om jag inte vet var min telefon är exakt.
Är alltså inte en person som måste ringa till sin telefon för att hitta den.

10)

Jag har inga problem med att säga vad jag tycker och tänker om folk eller saker. Så om jag inte gillar något eller någon så märks det. Kanske lite dåligt, men ändå bra för att folk märker på vilket humör jag är på och kan anpassa sig om de vill.

Här är 10 fakta om mig som en del av er kanske inte visste. Jag tycker att detta är en bra sak att göra, man behöver inte dela med sig av listan men man märker och kan arbeta med sina brister eller bra heter för att bli bättre. Så ett tips är att göra detta några gånger under åren och jämföra de olika listorna. Vad har jag blivit bättre på och vad har jag blivit sämre på. Är det något jag kan ta bort eller lägga till.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon på er. Gårdagen blev väldigt sen. Tränade (till lucia) till runt åtta tiden så var inte hemma fören runt halv nio nio. Sen skulle jag äta middag och allt Aa....

I alla fall det var super kul. Träffade 6 nya tjejer i min ålder som va super trevliga och roliga. Hade jätte roligt. Vi sjöng några sånger med stämmor och stämningen var verkligen på topp. Ale kuriren va även där och tog foto som ska med i nästa eller näst nästa nummer. Nästa gång ska vi även ta enskilda foton till en tidning tror jag. Fick även veta att vi kommer att sjunga i Ale kulturhus (som en konsert) och sen även mest troligt i P3 eller P4. Så ett tag framöver så blir det massa sång och uppträdande. Mer om allt senare ❤️ nu måste jag gå upp och fixa iordning mig till skolan. Börjar med so med min nya lärare, taggad. Btw har en super roligt sak uppe vid ytan, mer om det om de går framåt. En liten Sneak peak får ni i alla fall 😉

Likes

Comments

Jag lovade ju att bilder på mina ny inköpta skor skulle komma så fort kameran var laddad och ville samarbeta. Så nu är bilderna tagna, efter många försök så fick jag några bilder med fokus. Ni får ignorera att de e lite dammiga och inte så fixade. Har inte haft tid att damma av alla millimeter av Huntersarna. Även att Johnny Bullsen är lite smutsiga, men använt dom en del sen jag köpte dom. Så nu när ni vet de så kan vi lägga det på hyllan helt enkelt.

Mina underbara Johnny Bulls

Sen Mina fina men lite dammiga Hunters
(Dom är dammiga för att dom inte används av den förra ägaren och jag inte hunnit använda dom än)

Likes

Comments

Veckoplanering

Måndag: Matte plugg och sen lucia träning
Tisdag: Ridning och musik plugg
Onsdag: Plugg
Torsdag: Musik prov
Fredag: No prov
Lördag:
Söndag:

Såhär ser min vecka ut ungefär. Ska nog sova hos J mellan fredag och lördag, men vet ej helt säkert än. Hopps att jag kan åka till stan, för behöver lite nya kläder. Ska även boka in en dag som jag kan följa en elev på Kungsbacka ridgymnasium. Så ja där har ni min nuvarande vecka.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er och godmorgon. Under nån vecka har det gått runt att NASA har sett att varje stjärntecken ligger fel enligt våran tid eller nått, så de har räknat om och tydligen är jag fisk istället för vädur 😂

Idag händer det lite saker. Efter skolan så ska det pluggas matte till tusen och sen ska jag faktiskt iväg på lucia träning. Nu under några veckor ska jag träna och sånt sen blir det uppvisningar i hela Ale.
Ska bli roligt faktiskt, det ända jobbiga är att jag har ont i halsen idag......
vad ska ni göra idag?

Veckoplaneringen kommer om en stund och senare idag kommer bilderna på mina "nya" skor.

Likes

Comments

Hello. Vad timmarna bara flugit förbi som vanligt. Fattar inte de personerna som har en större blogg, Hur hinner dom? Och hur kan man publicera inlägg flera gånger om dagen utan att tappa inspon? Hänger inte med idag heller. Aja. Lördag gys. Vad gör ni i dag? Jag har faktiskt bara latat mig förutom de senaste timmen. Då hela familjen är utsprida så ska jag sova hos J som vanligt. Ska bli mysigt eftersom jag saknar han super mycket. Förutom att jag ska mysa med J så är plugg ett måste. Inleder veckan med två inlämningar, två prov och ett läxförhör. Jippi vad roligt.. eller inte. Har fotat mina "nya" skor och dom kommer upp på måndag, sedan får vi se vad som mer kommer upp. Måste börja förbereda inlägg igen. Tyvärr så har fortfarande min kreativitet semester. Nu ska jag packa ihop mina saker och sen bara mysa. Hörs antingen senare eller imorgon. Ev så ska jag med på syrrans innebandy match, men inget bestämt än.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er. Hur är det med er idag? Jag själv är trött och seg. Hänger liksom inte med mig själv känns det som haha. Som sagt mådde inte så bra igår men mår mycket bättre idag. Har haft två lektioner än så länge så nu återstår en innan lunch och sen en efter lunch. När jag kommer hem ska jag städa och sen planera mitt pluggande, tydligen har vår musiklärare bestämt sig för att trotts mycket till provet placera det på torsdag nästa vecka. Får se hur det kommer gå, kan verkligen inget om Barocken och dessutom ska vi kunna lyssna på en låt från barocken och kunna peka ut kompositören.... wish me luck.

Vi hörs senare för tänkte sitta i den stökiga korridoren med min tjocka vinterjacka (as kallt i skolan) och skriva på so texten som ska in senast idag.

Asså är så sugen på pizza......... Snälla finns det någon underbar själ som bara kan komma med en varm pizza med massa smällt ost till mig.......

Likes

Comments

Allmänt

Vet att det inte kommit upp något idag. Det hände en sak så denna dagen har varit ganska jobbig, så vi hörs imorgon istället med mer uppdatering.
Hörs imorgon

Likes

Comments