View tracker

Allmänt

Idag var det dax att fira min syster på hennes 12 års dag. Upp tidigt för att sjunga och öppna lite presenter. Nu efter skolan åkte vi och åt middag på Thi Lee, hennes favorit resturang. Som vanligt var det super god mat och såklart fick man en släng av mat koma när man lämnade för att åka hem. Antar att det är ett gott tecken på att restaurangen är bra? Eller vad säger ni?

Vill ta upp en sak här på bloggisen,
Vet inte om jag skrivit det tidigare men skriver det en gång till i alla fall.
Som ni vet har jag höga mål med skolan, så mycket fokus går dit.
Men som ni märkt så bloggar jag inte alls mycket och tror till och med att går dagen "glömdes" bort.
Men anledningen till det är för att jag tappat gnistan över bloggen. Tycker inte det är lika roligt längre och tycker nästa att det är skönt att slippa ta massa foton jämt och ständigt skriva nya inlägg.
Samtidigt vet jag att om jag slutar kommer jag börja sakna det och vilja börja igen.
Så är lite kluven just nu, men ska ta det väldigt lugnt på den här fronten så får vi hoppas och se om gnistan kommer tillbaka.
Men nu vet ni ifall uppdateringen är skit.
Den kommer kanske bli bättre, förhoppningsvis blir den bättre.

Likes

Comments

Ridningen

Idag hade vi ett ridpass som gick ut på att få hästarna mjuka och lösgjorda. Mycket arbete på volterna och ganska lugnt tempo. Det ville dock inte Salle utan fort skulle de gå. Efter en tjafsig och stark häst fick jag honom att lyssna och bli avslappnad i slutet. Så detta passet gick helt okej. Känner fortfarande att jag inte riktigt har fått tillbaka orken att göra vissa saker, hoppas att den kommer tillbaka snart. Här är en film och lite suddiga mobil foton, ni får tyvärr nöja er med det idag.

Likes

Comments

Veckoplanering

God morgon på er. Idag händer det inte så mycket mer än plugg, förvånade?

Har ingen ork alls men som sagt vill man hamna bland molnen måste man sikta på stjärnorna helhjärtat. Det händer inte så mycket denna veckan mer än att på tisdag så ska jag rida, Sultan. På onsdag - torsdag kommer jag plugga. Beroende på hur mycket läxor och prov vi kommer ha nästa vecka så får vi se hur helgen ser ut. Hoppas på att jag kan få vila och bara ta paus från skolan.

Har ni något roligt denna veckan?

Vet ni vad jag längtar till?
Gymnasiet, nya människor, nya lärare och ett år närmare min dröm. Trött på att gå i grundskolan och bara göra samma saker dag in och dag ut. Ska bli så skönt att få flytta och bara släppa Surte. Vet inte om ni vet det men jag kommer flytta två gånger detta året. Vi flyttar till nya huset i Maj, sen i augusti är det dags för att packa väskorna igen för att flytta till en skola. Jag ska alltså bo på skolan. Är jätte taggad att "flytta hemifrån". Ska bli så kul.
Mer kommer i ett separat inlägg när det närmar sig.

Nu börjar min lektion så vi får höras senare, ha en bra dag så hörs vi.

Likes

Comments

Allmänt

Denna dagen tog jag ut sovmorgonen till runt 12. Efter lite frukost var det dags att sätta sig med plugget. Och det har jag gjort fram tills nu. Dock blev jag äntligen precis klar med No. Nu finns det bara hkk, spanska och engelska kvar. Men det största har i alla fall blivit klart. Det har såklart påverkat bloggen, och det kommer stå ganska tomt här då mitt fokus inte längre ligger på bloggen. Och det är främst för att jag inte hittar motivation till att blogga och jag har ingen inspiration. Sen är det sista terminen i nian, mycket prov och mycket läxor. Ju mer jag gör nu ju mindre behöver jag göra sen. Det finns människor som "ni går bara i grundskolan så sluta bete er som ni går på högskolan", men det är just de. Trots att vi bara går i nian så har vi mycket att göra ändå, och redan nu sätter vi våra förutsättningar för framtiden. Jag har ett mål och det målet ska jag nå. Det kräver dock att jag måste välja bort en del andra saker. Kanske sitta hela helger och plugga för att hålla mig i god med betygen. När jag går ut nian vill jag känna att jag e nöjd med min insats och jag vill inte behöva vara orolig vart jag hamnar sen, jag vill ha koll och jag vill vara säker på att jag har allt jag behöver med mig. Jag satsar hög och det tar tid och kraft. I alla fall, ni får helt enkelt vänta några månader på bättre bloggning m.m. Tror att när sommarlovet kommer då kommer bloggen att flyga i höjden. Jag vill hoppas att jag hittar motivationen och jag hoppas att jag kommer lyckas att nå mitt mål här. Det ska jag se till att göra. Nu ska jag i alla fall ta det lite lugnt. Skriva lite inlägg till nästa vecka så att jag inte samlar allt för mycket damm här. Vi hörs kanske senare annars gör vi det imorgon.

Likes

Comments

Allmänt

Det var några timmar sedan. Har ändå fått gjort messa saker. Hunnit städa mitt rum, städa toaletten och plugga. Har totalt suttit 3-4 timmar och bara pluggat. Är ändå inte klar och inte hunnit påbörja vissa saker. Suck. Nu är jag ny fixad med lite snyggare kläder, snart kommer kvällens gäster. Middagen blir den traditionella tacosen. Sen blir det lite ost bricka och en god drink (så klart utan alkohol). Kvällen kommer nog bli tidig för min del för ska upp i tid och plugga imorgon. Måste bli klar.

Vad har ni gjort idag?

Mer från söta Frasse. Älskar verkligen den hunden.
Busar lätt till det men kan lätta bara lägga sig i ens knä och gosa. Önskar att man bara kunde behålla honom 😂

Likes

Comments

Allmänt

Hej, idag har jag fokuserat på skolan, var väldigt trött imorse vilket gjorde att jag inte orkade blogga, eller rättare sagt hann blogga. Slutade 14.00 vilket är en väldigt skön tid på en fredags eftermiddag. Det blir dock fullt med plugg de närmsta dagarna. Dessutom ska vi passa en lite gäst under kvällen, Frasse. Super söt hund, mer på honom senare. Men nu ska jag ta det lite lugnt och sen sätta mig och plugga. Har ni haft en bra dag?

Likes

Comments