Allmänt

Hej på er. Som gårdagens inlägg löd så mår jag inte jätte bra. Har väldigt svårt för att sova på nätterna så är väldigt trött. Det gör att jag måste fokusera på vissa andra saker som måste bli gjorda istället. I alla fall så har jag lite planer idag. Först skola (såklart) och sedan ska jag och en kompis åka in till GHS. Ska bli super roligt, och det verkar som nästan alla bloggare (som är häst intresserade) ska dit idag. Hoppas i alla fall på grymma ekipage och snygga rundor. Hoppas även på att få lite inspiration. Såklart kommer det bilder sen. Kan tyvärr inte dra med mig kameran, men ni får tåla lite mobilbilder. Aja nu ska jag gå in på lektion så vi får helt enkelt höras senare.

Likes

Comments

Mår inte så bra så ska släcka snart. Men ville ba säga att mer kommer imorgon istället. Ledsen för den dåliga uppdateringen men nya tag och fler inlägg kommer komma.

Likes

Comments

Allmänt

Mådde inte bra alls igår kväll därför igen uppdatering. Idag mår jag inte heller så bra men är i skolan i alla fall. En lektion kvar och sen lunch. Idag står ridning på schemat. Ska bli skönt att vara i stallet för har inte varit det på tre veckor.........

Vad bjuder tisdagen på för er? Tell me 😊

Likes

Comments

Veckoplanering

Godmorgon, idag är det måndag. Nya tag och nya möjligheter. Livet har kommit ikapp oss, och det är dax att återta skoluppgifterna eller jobbuppgifterna. Känner att jag gärna skulle vilja ha en vecka till, men skönt har det varit med en vecka utan måsten, utan tänk på skola och jobbiga saker. En vecka av backar, underbart väder och mys. Saknar.

Denna veckan har två måsten.
1 Boka tid hos banken
2 Boka tid hos frisören

Måndag - Packa upp och snygga till sen Sälen, och plugga
Tisdag - Ridning som vanligt
Onsdag - Plugga
Torsdag - Ska antagligen plugga
Fredag - Städ dag
Lördag -
Söndag -

Vad helgen har att bjuda får vi se längre fram. Ev bio.

Hur ser eran vecka ut?

Likes

Comments

Sälen

Tidig uppstigning imorse för att njuta av sista åken i den "ny" pistade backen. Blev 8 åk. Super härligt. Lite ledsamt att packa in i bilen och rulla ifrån backarna. Nu är vi snart hemma i alla fall. Åkte runt halv ett tiden så åkt i ca 4 timmar. När vi kommer hem blir det mat och Melodifestivalen. Så vi hörs senare ❤

Under denna veckan har jag åkt runt 7.3 km.
Totalt 67 åk.

Det trodde jag aldrig i söndags när jag åkte upp.

Likes

Comments

Sälen

Kvällens middag blev på lammet & grisen.
En super god resturang, kött resturang.
En väldigt fin och lyxig resturang som bjöd på god mat.
Åt buffé vilket gjorde att jag inte tog någon bild, men ni får se J's förrätt och sen min och J's efterrätt.
👇🏼👇🏼👇🏼

Restaurangen får 8/10 ⭐️

Så om ni är i Sälen/Öland så passa på att besöka Lammet & Grisen !

Likes

Comments