Header

Igår kom vi äntligen till Norge efter en lång tågresa. Vi tog det bara lugnt hela dagen och kvällen då alla var trötta. Idag gick jag upp runt 8 och drack de viktigaste på min dag kaffe... Kommer inte upp på morgonen annars om jag inte skulle få i mig det haha. I vilket fall så åkte vi till Jessheims köpcenter och har shoppat hela dagen. Hittade så mycket behövliga saker som jag var In need of så att säga. Vi åt även lunch där och tog det bara lugnt. Så himla skön dag! Planerna för kvällen är oklara så vi får se hur kvällen slutar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Calvin Klein sheer beauty

Likes

Comments

Idag fick jag hem min nya päls i från ivyrevel. Jätte bra kvalité och verkligen en jacka i min smak som kommer användas flitigt i höst. Haft en sån toppen dag idag då vädret har varit underbart idag och vi fångade solnedgången som va helt otrolig oxå.

Likes

Comments

Jag har aldrig blivit utsatt för sexuellt utnyttjande, jag har aldrig upplevt den rädslan att gå själv ensam hem på kvällen. För jag bor ju i en sån liten stad, vem ska göra mig illa här? De är bara stora städer man ska behöva kolla bakom axeln en extra gång när man är påväg hem när de är mörkt ute.

Jag jobbar sent, jag jobbar med fulla människor varje helg. Jag har fått höra de ena och det andra när jag jobbat. En snäll kille som snällt aviker när jag insisterar att jag inte vill ge ut mitt telefon nummer, eller den killen/tjejen som backar ens rygg när inte vakterna är där som kan säga till den fulla killen i baren som beter sig illa mot mig. Dom som möter mig med samma respekt som dom själva vill ha tillbaka.

Just den här kvällen jobbade jag sent, de va fortfarande livat på stan med folk omkring mig. Många ansikten känner jag igen eftersom att de är en liten stad.
Jag känner ett lugn när jag går den korta vägen hem.
Men på dom där korta hundra meterna har inte jag lagt märke till han som går bakom mig. Förens jag går in i mitt trapphus, hör dörren stängas, tar första trappsteget i trappan. Då låter de som att någon försöker sparka in dörren. I ren panik springer jag upp och låser in mig i min lägenhet, mitt hem.
Jag vinklar persiennerna för att se om han är kvar, mycket riktigt står den här människan och stirrar in i mina fönster. Jag sätter mig ner fort på golvet och får då en sån panik.
För nu vet ju den här människan vart jag bor, vad hade hänt om jag hade gått 3 sekunder senare från jobbet ? Va hade hänt om han tagit sig in i mitt trapphus ?

Människor som tar sig denna frihet vart finns eran skam i kroppen? Tjejer, ta hand om er, även att ni har ena hörluren ute när ni går så hör ni inte om de kommer någon, jag hade inga lurar alls.
Kolla alltid en extra gång bakom er och tveka aldrig någonsin på att förbereda er om ni märker att en situation blir skum.
Håll nycklarna hårt i handen.
Jag trodde aldrig skulle behöva att vara förbered på att bli överfallen, de är skrämmande hur världen är idag. Att man ska kunna gå otrygg i sin egna stad , att känna sig otrygg i mitt egna hem ...

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag varit i Vimmerby hos Lisa. Bästa som finns är att dra iväg spontant och ha de bäst. Igår var vi i Linköping och fixade våra naglar, shoppade och åt mys middag tillsammans. Vi får se vad Helgen har att erbjuda utöver jobb.

Likes

Comments

En bild från igår , en bild från idag. Sitter för tillfället hos frisören och färgar mitt hår , bort med den orangea utväxten jag dragit på mig (min naturliga hårfärg)
Hoppas att den nya färgen blir som jag tänkt mig, efter detta ska jag hämta upp ett paket jag fått hem men nytt löshår.

På tal om något helt annat, har någon av er läst boken "jag lät dig gå"? Om inte, läs läs läs! Man vet inte om man ska gråta eller bara bli så himla inspirerad, boken handlar mycket om att ta sig vidare från en traumatisk händelse i livet och jag älskar att läsa om starka och smarta människor!

Like Lana del Rey would say:

" Being brave means knowing when you fail, you don't fail Forever"

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Vaknade för ett bra tag sen, så gick jag och John upp och gjorde pannkakor som inte riktigt blev som vi tänkte haha. Nu ligger jag i sängen och ska snart träna. Sedan är det bara att få timmarna att gå fort för vid tio börjar jag jobba. Inte så händelserik lördag men så är de när man ska jobba haha.

Likes

Comments

Detta har gått viral nu och tycker de är ur snyggt, va tvungen att beställa hem mig ett par haha, as Coola! Kan ha dom till typ allt.

Likes

Comments