Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vaknade för ett bra tag sen, så gick jag och John upp och gjorde pannkakor som inte riktigt blev som vi tänkte haha. Nu ligger jag i sängen och ska snart träna. Sedan är det bara att få timmarna att gå fort för vid tio börjar jag jobba. Inte så händelserik lördag men så är de när man ska jobba haha.

Likes

Comments

Detta har gått viral nu och tycker de är ur snyggt, va tvungen att beställa hem mig ett par haha, as Coola! Kan ha dom till typ allt.

Likes

Comments

Idag kom Anna hem från Polen över helgen.
Idag har vi fikat och även ätit pizza och bara myst. Jag har även tränat idag imorse vid 10 typ haha de tidigaste jag någonsin tränat, är så himla morgon trött men idag hade vi inställda lektioner på morgonen och jag var pigg så jag passade på så slapp jag träna på kvällen nu.
Imorgon ska jag ut och även jobba från 12-15 på Espressohouse så de är inte många timmar alls.

Likes

Comments

Tyckte min byrå va så himla tråkig så jag valde att fixa om den lite så nu är den mycket snyggare än innan. Jag köpte dekorer för ett tag den i marmor som jag klädde om mitt sminkbord i och fick lite över så det räckte precis till denna. Tycker de är så kul när man kan göra om saker istället för att lägga hur mycket pengar som helst på ny inredning.

Likes

Comments

Kom precis till stil där Moa ska färga mitt hår. Ska bli så himla skönt att få bort min utväxt så de blir fint ingen haha. Har praoat hela dagen på espresso house där jag även för övrigt har fått jobb vilket är as kul!! Lägger upp före och efterbilder sen.

Likes

Comments

Nu har vi kommit fram till Riga efter Att ha åkt båt över natten! Så igår var vi bara på båten hela dagen och var hela klassen och imorse gick vi i land i Riga. Vi har varit på swedbanks huvudkontor som hade sjukaste utsikten och fått lära oss lite mer saker om egen företagare osv osv. Imorgon ska vi bege oss tidigt till en lettiskskola där vi ska ha ett föredrag och lite vilket lär ta halva dagen! Skriver mer om det imorgon. Time 4 sleep!

Likes

Comments

Ful , äcklig, hora, fetto. Dessa tankarna som snurrar runt i huvudet. Är de det jag är? Är jag verkligen så ful? Jag tittar mig i spegeln och ler, men av alla tankar förvrids det leendet till något otäckt. Jag tar upp den pösiga tröjan jag har på mig och tittar ,vänder och vrider på blicken.
Tjock? Är jag så tjock? Jag tar ett djupt andetag och spänner in magen så mycket jag kan. Men även där förvrids allt och jag väljer och ta ner tröjan, den där pösiga tröjan som jag har för att dölja allt.
Jag är egentligen inte ful, jag har dom där melerade ögonen i blått och grönt, fräknarna på kinderna och de gyllene blonda håret. Och tjock? Jag är smal som en pinne. Inte ett endaste underhuds fett.
De är dom inpräglade orden i mitt huvudet som gör att jag backar från verkligheten och gömmer mig bakom den stora tröjan.


Jag tror att det är många som sitter i denna situation, som varje dag om och om igen gör samma sak.
är det verkligen såhär vi vill att vårat samhälle ska se ut?

Alla har vi någon gång blivit kränkta på nätet! Vissa mer , vissa mindre men vi alla har varit där! Och även om man visar sig stark och säger att man inte bryr sig, man gör de ! Innerst inne så tar man illa upp, Been there!

Jag tänker , vem är du, som tror att du får rätten till att sitta på internet anonymt och även inte anonymt och kränka människor. Att i vissa fall att de leder till att ni tar personens liv! Det är NI som kränker människor på nätet som bidrar till självmord och depressioner hos vissa människor!

Vad som är rätt och fel är något som inte finns mer och något som har en stor fakta i detta är hemsidan Ask.fm. Där kan man välja att vara anonym vilket de är i dom flesta fallen , men sedan har vi dom som inte är anonyma som är så själlösa och står för att vara elaka! Jag hade Ask enda fram tills det började komma personangrepp och elaka kommentarer om min familj. Då tog jag bort den på direkten.

Det är verkligen inte okej att kränka människor på nätet och fattar verkligen inte varför folk ens har mage till det! Jag tror att det handlar mycket om avundsjuka och osäkerhet men ska det behöva gå så långt att de trycker ner en människa totalt?

''på nätet är de okej att ta lite skit'' dummaste jag hört, att det går så långt att ni börjar skriva om ens familj då är verkligen gränsen nådd ! Det roliga är att de är ni i slutänden som kommer att förlora !


Likes

Comments