Header
View tracker

Nu har vi kommit fram till Riga efter Att ha åkt båt över natten! Så igår var vi bara på båten hela dagen och var hela klassen och imorse gick vi i land i Riga. Vi har varit på swedbanks huvudkontor som hade sjukaste utsikten och fått lära oss lite mer saker om egen företagare osv osv. Imorgon ska vi bege oss tidigt till en lettiskskola där vi ska ha ett föredrag och lite vilket lär ta halva dagen! Skriver mer om det imorgon. Time 4 sleep!

Likes

Comments

Igår var jag alltså hos frisören och färga och klippte mitt hår ! Fick äntligen ut alla varma toner i håret och fick kall blont hår! Jätte nöjd, ska dock slinga om några månader för att få det ännu ljusare.

Likes

Comments

Jag ville prova mig på att göra Nagelförlängning så nellie ställde upp på att låta mig göra hennes naglar och även min lillasyster! Jag använde tippar från depend och sedan blanda jag nagellim och majsstärkelse så det inte blev en skarp kant. Efter de filade jag ner de så de blev rakt och slätt! Sen målar man vilket nagellack man vill! OBS min lilla syster nagelband är jätte torra på bilderna🙈

Likes

Comments

Bilderna summerar lite av föregående veckor✌️

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej, vaknade tidigt idag och har sovit typ 10 Tim inatt vilket var behövligt! Så har tagit en lugn morgon eftersom vi hade sovmorgon idag. Igår så fick jag hem mitt löshår!! Så himla glad, har känt mig så himla naken utan löshår och kort har blivit tråkigt! Sån tur att löshår existerar.. I vilket fall så färgade jag de och även mitt egna hår igår de enda som är nu är att få ut lite orangea toner upptill sen är jag faktist nöjd med det!

Likes

Comments

I lördags fick jag hem ett paket från rapunzel med mina nya singel ögonfransar. Så herromdagen satte jag mig och försökte göra en fransförlängning på mig själv. Jag använde mig utav rapunzels egna fransar i storlek 14mm.

Likes

Comments

Hello, länge sen jag bloggade, men tänkte lite smått som vanligt börja blogga igen. I vilket fall så har senaste veckorna varit jätte bra. Så glad att det börjar bli lite varmare ute Fram tills jag öppna dörren idag och de ösregna ute.. Idag har jag och Felicia varit och tränat och nu tänkte vi plugga lite. Ikväll har jag ingen aning om vad som kommer hända men de blir säkert att plugga!

Likes

Comments

Så himla nöjd med min nya hårfärg. Har varit svarthårig typ hela hösten och tröttnar fort på att se lika dan ut hela tiden haha så jag drog till frisören och fräschare till det lite! Man ser verkligen att det behövdes med tanke på före o efterbilden! Tanken är dock att få det ljusare men går inte att gå från svart till blont direkt haha men hoppas att jag blir ljushårig till sommaren!

Likes

Comments