Header

Senaste dagarna har jag varit i Vimmerby hos Lisa. Bästa som finns är att dra iväg spontant och ha de bäst. Igår var vi i Linköping och fixade våra naglar, shoppade och åt mys middag tillsammans. Vi får se vad Helgen har att erbjuda utöver jobb.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En bild från igår , en bild från idag. Sitter för tillfället hos frisören och färgar mitt hår , bort med den orangea utväxten jag dragit på mig (min naturliga hårfärg)
Hoppas att den nya färgen blir som jag tänkt mig, efter detta ska jag hämta upp ett paket jag fått hem men nytt löshår.

På tal om något helt annat, har någon av er läst boken "jag lät dig gå"? Om inte, läs läs läs! Man vet inte om man ska gråta eller bara bli så himla inspirerad, boken handlar mycket om att ta sig vidare från en traumatisk händelse i livet och jag älskar att läsa om starka och smarta människor!

Like Lana del Rey would say:

" Being brave means knowing when you fail, you don't fail Forever"

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Vaknade för ett bra tag sen, så gick jag och John upp och gjorde pannkakor som inte riktigt blev som vi tänkte haha. Nu ligger jag i sängen och ska snart träna. Sedan är det bara att få timmarna att gå fort för vid tio börjar jag jobba. Inte så händelserik lördag men så är de när man ska jobba haha.

Likes

Comments

Detta har gått viral nu och tycker de är ur snyggt, va tvungen att beställa hem mig ett par haha, as Coola! Kan ha dom till typ allt.

Likes

Comments

Idag kom Anna hem från Polen över helgen.
Idag har vi fikat och även ätit pizza och bara myst. Jag har även tränat idag imorse vid 10 typ haha de tidigaste jag någonsin tränat, är så himla morgon trött men idag hade vi inställda lektioner på morgonen och jag var pigg så jag passade på så slapp jag träna på kvällen nu.
Imorgon ska jag ut och även jobba från 12-15 på Espressohouse så de är inte många timmar alls.

Likes

Comments

Tyckte min byrå va så himla tråkig så jag valde att fixa om den lite så nu är den mycket snyggare än innan. Jag köpte dekorer för ett tag den i marmor som jag klädde om mitt sminkbord i och fick lite över så det räckte precis till denna. Tycker de är så kul när man kan göra om saker istället för att lägga hur mycket pengar som helst på ny inredning.

Likes

Comments

Kom precis till stil där Moa ska färga mitt hår. Ska bli så himla skönt att få bort min utväxt så de blir fint ingen haha. Har praoat hela dagen på espresso house där jag även för övrigt har fått jobb vilket är as kul!! Lägger upp före och efterbilder sen.

Likes

Comments