Allmänt

Åh vad jag saknar att blogga. Saknar att kunna gå tillbaka och läsa, tycker det är så roligt!!

Tänker inte lova mig själv att jag kommer blogga mycket eftersom jag bokstavligen inte gör någonting om dagarna. Men en uppdatering ibland om hur jag känner och vad som händer skulle jag älska att kunna gå tillbaka till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Idag ställde jag alarm så jag kom upp vid 9. Min bror med familj kom strax efter det och efter en stund åt vi lunch. Nu har min bror och hans tjej åkt iväg och jag och mamma ska vara barnvakt till deras barn. Eller ja, barnvakt, hon är ju tillräckligt gammal att sköta sig själv. Så det är mer är sällskap för alla! :)

Jaja! Tänkte bara berätta det :) var ett tag sen jag bloggade så tänkte bara uppdatera lite kort.

Likes

Comments

Allmänt, Annat

Idag har varit en seg dag. Jag har hört av mig till skolan om matten men blev inte smartare av det. Hur som haver så är det nu roligare att blogga. I lördags så fixade Sebastian min dator, eller en del, så nu kan jag faktiskt använda den. Det är så skönt och även fast jag förstod absolut ingenting av vad han gjorde är jag väldigt glad att det gjorde datorn bättre! :)

Jag har inte sagt det än. Men i fredags så firade jag och Sebastian att vi varit tillsammans i 1 år. Vilket för mig känns länge. Jag är väldigt lycklig med honom och hoppas att jag alltid kommer ha han vid min sida.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon måndag.
Det blev en lite senare start till dagen idag. Jag vaknade vid 7 första gången men kände inte alls för att gå upp och även fast jag hade svårt att somna om, så var det mycket skönare att vakna vid halv 10.

Jag ska snart gå upp ur sängen och göra någon lunch jag kan äta, kolla på youtube och ha en lugn morgon. Jag ska ringa skolan där jag har sökt matte idag är det tänk för att kolla lite hur, när och var man får reda på om man får läsa kursen eller inte. Utöver det är det inte så mycket. Ikväll ska jag iväg och träna med mamma. Det känns skönt för det var längesen och vi behöver komma in i rutin igen!!

Nu börjar en ny vecka i alla fall och jag hoppas ni haft en bra helg.

Likes

Comments

Allmänt

Om ni inte redan vet detta så tog jag studenten i somras och har sen dess varit arbetslös, eller arbetssökande som det kallas med ett finare ord. Ska jag vara ärlig så har jag inte direkt ansträngt mig att söka efter jobb heller. Det var skönt under sommaren, i ungefär 1 & 1/2 månad. Nu är det så så tråkigt och jag längtar tills jag börjar plugga igen. Dock, jag kommer inte börja plugga fören hösten 2017 och det ger mig lite panik faktiskt.

Jag har sökt en matte kurs som är 5 veckor att läsa nu i höst, vet dock inte än ifall jag kommer få läsa den, ska försöka se om jag kan få ett svar nästa vecka. Men oavsett hur det blir med den kommer jag att behöva söka jobb så jag har något att göra till nästa höst.

Det känns konstigt att vela plugga och det ännu konstigare är att jag inte har någon skola att gå till. Men hur som helst så ska jag göra högskoleprovet om ungefär 2 månader. Det är 18 dagar kvar att anmäla sig och jag ska göra det imorgon hade jag tänkt. Igår hjälpte Sebastian mig att träna lite på matte delen. Han är väldigt duktig på att få mig förstå och väldigt duktig på matte överlag. Jag kommer ta mycket hjälp av honom. Jag tränade lite själv idag, då gjorde jag ett helt prov och kan väl inte säga att det gick bra, haha. Jaja, träning är det som behövs.

Likes

Comments

Allmänt

​Vill ha det här inlägget som en avdelare. Nästa inlägg vill jag ska vara som att det är som en ny blogg. Anledningen till att jag inte gör en ny blogg är för jag gillar att läsa alla gamla inlägg. jag starta den här bloggen när jag började gymnasiet och jag tycker om det.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon.
Det känns som jag varit med i en olycka och varje gång jag rör mig så har jag ont. Igår va jag nämligen och solade och badade i 6 timmar. Vilket ledde till att jag brände mig REJÄLT. Har så ont överallt och den sidan jag brände mig minst på va vänster. Så när det kom till att sova hade jag verkligen inget val än att ligga på vänster sida. Det gjorde jag hela natten till jag vaknade vid 6 på morgonen. Då hade jag så ont överallt och reste mig och gick ner till soffan. Då känner jag också att min nacke inte har pallat hur jag sov inatt. Det gör så sjukt ont exakt hela tiden och kan verkligen inte kolla åt höger.

Nu sitter jag i soffan, offrar ryggen för att få luta mig bakåt. Bränner på hela kroppen och en värkande nacke som jag gärna skulle vara utan. Sitter med en sådär rispåse som man värmer i mikron i hopp om att det ska funka.

Likes

Comments

Allmänt

Jag mår mycket bättre än inatt. Hade bara en dålig natt, men känner ändå att det kan vara okej ibland. Det var ett tag sen.

Idag har jag haft en lugn och skön dag. Jag lyckades somna vid 2 tiden men vaknade dock vid halv 6 och kunde inte somna om, så jag tog mitt täcke och gick ner. Satte på tvn och vid 8 tiden lyckades jag somna om. Vaknade vid 11 igen och sen dess har jag duschat, ätit lunch och kollar på Gilmore Girls.

Nu börjar jag bli trött igen så idag blir det ingen sen kväll för mig. Hoppas ni har haft en bra lördag!

Likes

Comments

Annat

Inatt är ingen bra natt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag får panik. Aldrig känns en sån otrygg känsla förut. Börjar tänka om allt verkligen är värt det? Vad kommer jag att få ut av det här? Och den viktigaste frågan, varför mår jag såhär?

Jag tvivlar mycket ikväll. Trodde dessa nätter var över för det var väldigt längesen, men nu vet jag inte längre. Kan inte sova och vet inte vad jag ska göra. Är det såhär det kommer vara hela hösten? Sen då? Kommer inte klara nästa år.

Likes

Comments

Allmänt

Klockan passerade precis halv 10 och jag kom nyss hem. Jag har spenderat eftermiddagen och kvällen på stan med mina älskade tjejkompisar. Har haft det så mysigt och vädret va inte helt fel de heller!

Det var kul att ses eftersom vi inte setts alla sen en vecka efter studenten. Jag och Felicia började på Max med att äta, för ingen av oss hade ätit lunch (och jag hade inte heller ätit frukost). Vi gick efter det ner mot ån med Lisa och Selma och njöt av solen och bara va med varandra. Efter en stund kom Elin och Evelina och vi gick till ett café för att köpa något kallt att dricka i värmen. Vi fastnade där och tiden flög iväg. Klockan blev 19 och folk blev hungriga. Så då gick vi till ett matställe och vissa åt. Sen hände det inte så mycket efter det. Alla gick hem en efter en och när klockan var halv 9 var servars jag och Felicia kvar. Jag väntade till hennes buss kom och sen åkte jag hem.

En mysig dag i solen med mina hjärtan.

Det kommer verkligen bli så konstigt att inte se dom alla varje dag i höst igen.. ❤️

Likes

Comments