Header

Här kommer några bilder ifrån återsparken:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte nu efter jag lagt ut bilderna att jag skulle berätta att det har gått 202 dagar sen jag flytta upp hit! Asså fatta hur snabbt tiden har gått! Asså det är ca 7 månader sedan! Det är helt sjukt! Känns som jag har bott här länge, men inte så länge.. Prata med min kompis om det, när vi satt o prata om det via telefonen så fick vi nog båda lite panik.. Asså tänk att jag har varit ifrån min familj, vänner o släkt i 7 månader. Visst har ju träffat de flesta när jag varit hemma. Men ändå helt sjukt! För 203 dagar sedan så satt jag hemma o var supernervös inför mitt nya liv som skulle börja. Hade bokstavligen packat ner mitt liv i resväskor och skulle börja mitt nya äventyr..

Trodde aldrig för 203 dagar sedan att jag skulle ha vuxit så mycket som person som jag har gjort under dessa ca 7 månaderna.. ALDRIG! Det är verkligen ett helt nytt liv jag har fått och jag är inte direkt missnöjd med mitt nya liv.. Visst kan inte direkt bara att köpa vad jag vill, utan det måste följa min budget.. Har ingen som tar hand om saker när jag är sjuk. Har ingen som kan t.ex tvätta mina saker eller laga mat åt mig.. Men annars är väl egentligen allt bättre. Jag får ta hand om mig själv, får styra min vardag helt själv, får äta vad jag vill, träffa folk när jag vill etc..

Det som är det som jag saknar mest ifrån mitt "gamla liv" är min familj o vänner o släkt! Hälsa på mycket mer min mormor o morfar o kusiner etc då. Under tiden jag gick i skolan hade jag mitt lilla tjejgäng - hade dem vid min sida varje dag o det kan jag sakna. Jag saknar att träffa min bästa vän Julia bokstavligen varje dag. Saknar mina vänner som jag hade utanför skolan som jag träffa då o då o hade en ständig kontakt till.. Saknar min familj - att ha någon att komma hem till! Saknar mina djur därhemma något galet!

Men någon gång är det dags att känna så! Det negativa med att sakna hur många som helst har jag försökt vända till något positivt istället! Har en mycket bra kontakt med vissa av mina vänner o kusin än tidigare - pratar med de flesta lite varje dag. Måste bli bättre att höra av mig till vissa! Medan mina föräldrar har jag fått en mycket mer vuxen relation till. Försöker prata med Julia varje dag på telefon, vilket gör att det känns som som förra gången jag var hemma - att det kändes som jag hade träffat henne igår. Visst känns som jag träffa alla igår när jag kommer hem (känns som jag är tillbaka i mitt gamla liv när jag är hemma). Men ja ni förstår!

Sedan försöker jag ringa en dag i veckan till mormor o morfar o höra hur läget är! Men det här med mina djur har jag väldigt svårt för! Asså vill ha dem alltid vid mig och jag har insett vilket behov jag har av djur runt om kring mig! Asså jag klarar av det, men vill helst ha djur runt om kring mig. Tänkte ju inte direkt skaffa något djur här uppe för har för få kvadratmeter. Men har kollat upp det här med att jobba i djurstall frivilligt etc så jag får en dos av andra djur.. Men det verkar bara som man kan vara jour hem för djur.. Får fundera på hur jag ska göra med den punkten!

Men tillbaka till det här med att jag har 202 dagar.. Jag har träffat fantastiska människor här uppe och det gör att jag självklart vill stanna kvar. Där jag bor nu, i min korridor, det har blivit som min lilla familj. Vilket gör att det känns som att jag har någon att komma hem till.. men tyvärr ska en flytta för hon ska på praktik, så då tror jag att det där med familjen kommer försvinna. För hon är lite anledningen till att det är som det är nu.. Men ska verkligen försöka så att jag känner att min lilla familj är kvar trots hon har flyttat. Om jag inte lyckas får jag fundera på om jag vill bo kvar här eller flytta till något eget.. Men det tar vi då!

Btw Det som fick mig att tänka på hur länge jag har bott här var för åkte förbi med taxin (när jag var påväg till förfesten) där jag bodde först i Umeå .. Hos den läskiga tanten med det läskiga huset. Fick verkligen en klump i mage och börja tänka tillbaks på ALLT! Nu i efterhand fattar jag inte hur jag våga bo där, asså blir bara rädd av tanken nu! Men ja det har ju gjort till den är jag idag o det är jag ju lite tacksam för trots allt det som hände! Men det var alltså det som fick bli tanken för detta inlägget.

Men för att avsluta inlägget på bästa sätt så tänkte jag avsluta med att säga att jag ångrar inte att jag flyttar upp här trots all snö! Jag älskar detta underbara vintervita Umeå! Så Umeå, du kommer får dras med mig ett bra tag till!
Bild som är tagen när man njuter av solen

Likes

Comments

Här kommer lite bilder ifrån igår: 💃🏽
Kommer fler förmodligen i ett senare inlägg som de tog under sittningen..

Lilla älvgruppen.. Alla medverkade inte, så drf vi inte är så många.

Likes

Comments