Vilken härlig helg me massa sköna dagar me fixande och promenader i solen👣🌸Såå härligt! Ja vi tog faktiskt och fixade på uteplatsen me grill o utemöbler. Men lite höstfärger på vissa träd, som detta

Barnen har Holiday nu ett par dgr, Skönt att få hänga me barnen lite extra. De har en hel del plugg inför kommande exams.

Veckan har som vanligt måste jag säga rusat iväg.. Fattar inte vart tiden tar vägen..😂Men mår så gott och Har fantastiska goa vänner och känner mig bara glad o nöjd över allt egentligen!

Jag hade i torsdags en dag me Svenska skolan. En dag me Work shop i samarbete me Olivias place här i Shanghai. En givande dag och kul att träffa alla lärare! Isabel och jag har varit tillbaka på sjukhuset... och träffat specialist. Nu lutar det åt att de opererar hennes handled. Tar beslut imon förhoppningsvis .. Gahh det ä ganska mkt mek att hjälpa och fixa, hämta, köra.. överallt.

Gipsbyte.. Och ny röntgen. Ja hon kommer bli bra iaf.

Veckorna går och mkt ska hinnas med då vi i helgen passade på att baka lussebullar! Ett måste till 1:a advent✨✨✨✨✨

Yummie.. fluffiga o goa💕

Ja snart är det faktiskt julledigt! Nästa vecka reser Noel till Phuket på fotboll. Barnen slutar skolan den 15:e... och sen Yes då reser vi till Australien✈️Ska bli fantastiskt att åka runt och se detta land!!! Lucky me✨💕

Här kommer lite vardagsbilder från dagens PW..

​Att det är mörkt och kallt i Swe nu känns avlägset.. Däremot försöker jag prata om förklara vintern för barnen i skolan , det är inte så lätt när man har denna miljön o natur ända in i november..

Imon blir det nog en trip me killarna nånstans, O hoppas på sköna dagar me sol. 

Ha det gott i Swe🌸🌸🌸


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments