Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kommer ej in på msp!!!!

​vad ska jag göra skriv  kommentarerna så är ni snälla

Likes

Comments

3 Dagar kvar till sista uppdragen ^.^ undra vad det blir för djur, något läskigt iallafall :x Fick lite damp när jag skulle göra uppdraget där man skulle köpa en ny hud färg xD Jag hade ju en fin hudfärg och va tvungen att köpa en ny hudfärg -.- Men gjort är gjort. Kommer ta kort på husdjuret när jag är klar med hela uppdraget! (Om jag blir det)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Det är jag som är Melissa, Men ni kan kalla mig Lissa. Jag är 12 år. Jag är galet kär i mode och smink. Jag älskar er följare och hoppas att ni följer bloggen :) Mina favorit färger är vit,rosa och silver. PS. Hoppas ni gillar bloggen.

Likes

Comments

Hellu! Det kanske inte är någon intressant fakta men "JAG HAR EN SVART KATT" xD. Men jag ska börja med riktig fakta om mig. Jag heter Stella är 13år och gillar att spela piano och djur <3. Favo mat Shusi och Mcdonalds *.* Kommer inte på något mer...PS. Jag har en svart katt.

Likes

Comments

​Hej! Jag heter Julia och jag gillar Justin Bieber och gymnastik. Jag är 11år. Min favo färg är rosa,blå,grön,lila.

Likes

Comments

Hejsan jag heter Emma och är 12 år. Jag älskar Handboll och Fotboll. Jag önskar att jag blev VIP på MSP men det kommer aldrig hända (tror jag) men det här var lite fakta om mig snart kommer lite fakta om dom andra tre

Likes

Comments