Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

You blind because you want that feeling
You become addicted because you want that drug

  • 8 readers

Likes

Comments

Att du ska trilskas så mycket och vara en boss i att vara den sista som skriver.. Blir galen. MEN jag tänker skriva här ändå och respektera vad du önskar (nästan)..
Tack för ditt fantastiskt fina meddelande och för ditt stöd. Det är med blandade känslor som jag tar in allting.. Jag har varit den lyckligaste tjejen under hela vår tid tillsammans och jag önskar inget hellre än att du är världens lyckligaste kille utan mig efter detta avslut. Tack för att du finns, du förtjänar endast det allra bästa, vackraste och mest kärleksfulla i livet.
Glöm aldrig att jag tror på dig stenhårt och din resa, jag är din största fläkt ('ditt fan'..hehe).
Jag är på djupet av mitt hjärta och det inre av min själv så evigt och otroligt tacksam för att jag fått vara en del av ditt liv.
Älskar dig min bästa vän.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tack för att du har funnits i mitt liv och gjort det ljusare och härligare för varje dag som gått. Det är svårt att inse detta avslut, jag är för evigt tacksam över all den kärlek du gett mig och jag önskar dig evig lycka och genuin kärlek. Jag kan inte förstå att det finns någon som är så fin som du är - ditt tankesätt är enastående. Tappa aldrig den person du blivit, du vinner över alla med hästlängder. Keep your eyes on your goals. Du är mitt nr1 fan och jag kommer alltid varit ditt nr1 fan, jag tror på dig och vet alla stordåd du kommer att åstadkomma.

Det är altid extra jobbigt dagarna efter och idag är en förjävlig dag. Crying my eyeballs out. Lyssnar på låten du skicka och ärligt talat så är det svårt att se det ljusa och se framtiden, se fram emot vad som ska komma. Idag skulle jag vilja försvinna under jorden men man har sina plikter, man är människa och måste genomlida smärtan man själv orskat sig själv.

Jag älskar dig föralltid.

Likes

Comments


Sitter på jobbet och mina ögon fylls med tårar. Lyssnade på Niall Horan - This town.
Det har hänt ett antal gånger nu, att jag lyssnar på en låt som triggar igång en mängd med känslor och tankar. Om
jag skulle ge det en vild gissning..så behöve jag nog bara gråta ut. Få ut aaaallt. Alla spänningar, stress, press, missöden, oro. Jag är inte vilse. Det är bara lite svårt att inte vricka fötterna något på en nyskapad stig. That's all. I guess.

Det finns mycket jag ser fram emot denna höst/vinter. Mer om det i något annat inlägg dock.

Ikväll blir det firande av min numera stora lillebror som är 20 år. Kan inte förstå att han är så gammal som jag var för 4,5 år sedan haha. Så det blir party med smågrabbarna/brudarna denna fredag men även med några av mina vänner!

Ha're kanin alles!

Likes

Comments

Likes

Comments


Den senaste tiden har jag haft en känsla i min kropp och i mitt sinne som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Jag vet inte vad det beror på.. jag funderar på om det kan vara stressrelaterat, dålig sömn?.. Det jobbiga är att jag aldrig bärt på denna konstiga känsla och vet heller inte hur jag ska ta mig ur den.

Det känns lite som att livet bara passerar förbi mig och jag följer med fast står ändå utanför.. Har svårt att se värdet i olika ting, i det lilla. Kan inte förstå meningen med vissa saker som tex. ta hand om sina blommor/växter i hemmet eller bara det att köpa ny inredning, vad är det för vits..?
Känner mig ganska tom på grund av det här oerhört sorgsna och påfrestande tankesätt..

Är nog inne i en skaplig svacka känns det som och förhoppningsvis/troligtvis beror det på dålig sömn och stress..
Fick två väldigt bra papper av Lina att läsa igenom, så ska försöka arbeta med deras råd & tips gällande sömn.

Goooodbaaaajs

Likes

Comments


Börjar gilla tipsen man får på Sporify från "Discover Weekly". Mycket nice feelings.

Likes

Comments