View tracker

http://www.tv4.se/idol/klipp/liam-cacatian-thomassen-sjunger-beautiful-silence-i-idol-2016-3653232

Wow. Vilken text och vilket uppträdande. Det är verkligen så i realtid! On point 👆🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Likes

Comments

Jag har sagt att jag behöver och vill vara själv. Det är fortfarande det jag behöver och vill, vilket har gjort att jag tagit just det beslutet, själv. Känner att var viktigt för mig att skriva ut detta för min egen skull. Från och med nu är det me, myself and I - Rehab Time, straight up - it all starts with you.

  • 81 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

För mig är saker och ting fortfarande en ovana. Jag ställer mig frågan ofta, när ska ovanan bli till en vana? Som många kanske känner igen så tar det lite tid innan man får ett svar ifrån sig själv. För detta är ingen fråga som är tillämpa någon annan. Jag själv har inte kommit fram till någon förklaring eller heller något svar.
Visst, man säger att efter 30 dagar kan något bistående anses som en vana men om man sedan otaliga månader tillbaka gått ifrån en vana men fortfarande har det i tankarna, hur lång tid tar det då tills det blir en vana?

  • 108 readers

Likes

Comments

  • 126 readers

Likes

Comments

Jag har en känsla som inte riktigt vill lägga sig eller dö ut. Den kryper på när som helst var som helst och varje dag. Det är speciellt en låt som triggar alla tankar och känslor och får mig fundera över livet, hur det ska se ut, vad som ska finnas med i min framtid. Och jag kan inte föreställa mig det utan vissa saker och personer. Du är en av dom. Men jag vet inte om känslan lurar mig efter all tid som har gått vid det här laget. Det tynger mig en del och gör mig inte riktigt klok.
Say you won't let go, remix - James Arthur

Behövde lätta på mitt hjärta och tankar bara.

  • 128 readers

Likes

Comments

Likes

Comments