Jag har valt att ta en paus från bloggen ett tag. Har annat att fokusera på just nu. Skola och framför allt min hälsa. Känner att jag behöver vara lite privat och bara vara jag och samla ihop mitt liv till fyllo innan jag kan köra igång på riktigt igen. Jag håller dessutom på att testa en ny bloggportal då jag fick ett erbjudande. Så de tar lite tid att vänja sig vi de nya verktygen där.
När vi hörs igen. Då blir det på Finest.

mitt detox te, imorgon börjar 14 dagar av rensning

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ledsen att jag varit frånvarande, men har haft fullt upp med plugg och med att planera hur jag ska lägga upp min detox. Ska göra ett inlägg nät jag har vant mig vid mina matrutiner hur jag gått tillväga osv.

Idag är det skola för min del. Slutar tidigt idag så de är skönt med tanke på att min dygnsrytm är långt ifrån nollställd för skolan. Så det är bara hem till sängen sen.

Likes

Comments

Nu börjar verkligheten

Nu har jag haft min egentid och uppstartning på året. Det är bara dags för mig att börja kriga mig igenom den sista biten i skolan. Har haft det riktigt tufft med skolan första terminen av 3an, har slarvat mig igenom och tagit skolan i sista hand. Dock har jag bestämt mig för att alltid ta mig själv i första hand detta året.Min psykiska och min fysiska hälsa. Och hela första terminen av 3an så glömde jag av att ta hand om mig själv, så allt gick utför.

Efter skolan har jag fått massa idéer, en sak är säker och det är att jag kommer börja jobba direkt efter studenten i princip. Men mot vinter halvåret så tror jag att jag kommer göra en säsong i sälen eller i Österrike, alla säsongare verkar ha det så extremt kul, har även pratat med några som säsongar nu uppe i sälen och dem säger att det är de bästa dem gjort. Jag älskar skidor och livet generellt uppe i sälen, så som det ser ut nu, så lutar det år en vinter i sälen. Säsonagre eller ej, men det blir nog vilket fall som helst en vinter i sälen.

Idag lördag

Mina planer är extremt oklara, men nu hela förmiddagen ska jag fixa och dona här hemma. Blandannat i våran lilla stuga. så att man kan vara där ute. Ha myskvällar och så. Sen backa upp väskan och lite så. Mycket att göra.

Likes

Comments

Igår på Ice

Vilken jävla kväll! Herregud vad kul vi hade på Ice igår, john de sohn spelade och massa nya människor syntes, vi träffa bland annat några ifrån Kungsbacka som var riktigt härliga.

ALLA FYLLDA 18 SOM SKA TILL FJÄLLEN BESÖK ICE OCH AFTERSKI PÅ WALLNANS

Lämnar nu detta vinterparadis

Likes

Comments

Godmorgon.
Just nu sitter vi och äter frukost i stugan. Älskar denna stugan så mycket. Vi har en helt vit utsikt mittemellan granarna så ser vi backen. Så himla fint.
Sista dagen idag och det blir faktiskt stöten för oss med massa skidåkning och afterski!
Kanske avslutar vi med en utgång på ice/Harrys då John De Son spelar där ikväll . Men vi får se.

Nu är det bara på med kläderna och ut i backarna, -23 väntar oss.

Likes

Comments