​Har du en text på engelska som du vill ha översatt till svenska? Då kan jag hjälpa dig. Jag kan översätta de allra flesta texter från engelska till svenska på ett snyggt sätt, och helt beroende på hur du vill ha det. Du kanske vill korta texten? Eller skriva om den så att den passar det svenska språket? Eller vill du ha en översättning som bevarar originalets klang och är så precis översatt som möjligt? Jag kan hjälpa dig oavsett. 

Jag har läst kurser som Skrivande, Litteratur, Kulturhistoria, Människans språk, Svenska 1, 2 och 3 samt Engelska 5, 6 och 7.

Jag kan översätta skönlitteratur, handböcker, facklitteratur och det mesta däremellan. Om du har en text som du vill att jag ska översätta så kan du skicka den till motmanenmedord@gmail.com (word-dokument eller liknande) och tala om hur du vill ha det. Vill du ge mig en deadline så går det bra, jag kommer att låta dig veta om jag kan hålla den och ungefär hur lång tid det kommer att ta.

​Priser ​är ganska individuella, men som grund kan du tänka 40 öre per ord. Har du en längre text (över 5000 ord) kommer vi överens om ett lägre pris.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments