Min dag slutade väldigt bra!

Jag gick till gymmet och där tränade jag armar, jag brukar inte träna armar så mycket så jag förväntar mig träningsvärk imorgon. När jag kom hem lagade jag mig falafel med tomat och sallad var jätte gott men fick tyvärr ingen bild på maten:/

Efter det har jag börjat packat eftersom jag ska till fjällen imorgon. Jag har också börjat städa då jag vill komma hem till ett rent rum så jag bara kan slappna av. Jag blev "tyvärr" lite trött av att städa så jag tänkte ta en lite paus. När jag städade så hittade jag systemkameran och jag var tvungen att ta lite bilder;)

Här är två smakprov av bilderna jag tog!

Ha det bra!;D

Kameran: Nikon D3100 med ett Nikon objektiv 18-105mm

Likes

Comments

Dagen börjar med att jag ska snart dra till skolan, jag börjar kl.08.30-14.45.

Efter skolan ska jag till gymmet och träna med en kompis. Efter gymmet ska jag hem och packa för imorgon drar jag till fjällen det kommer bli så häärligt att komma iväg en helg. 🏂 


Nej, nu ska jag klä på mig kläder och dra till skolan.

Likes

Comments

Vad tycker ni om den nya "trenden" detta med nät tights är det snyggt? Jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag egentligen tycker.

Detta är mitt första inlägg och visste inte riktigt vad jag skulle skriva om, men detta med trender är väldigt intressant. Tycker det är roligt att höra andras åsikter också.

Bilden är tagen från jfrse kolla in deras instagram.

Likes

Comments