View tracker

Hela hösten har varit av och påles träningen. Ont i halsen och du ska inte träna. Så säger man. Först nu känns det som att det faktiskt har brutit ut på riktigt och blivit en riktig förkylning av det hela. Det är nästan så jag vill säga äntligen men om bara några veckor ska jag springa ett lopp och det har jag liksom ingen lust med utan att ha fått tränat och gett kroppen den rätta uppladdningen. Det känns trist!

Det är så svårt att skapa de där goda vanorna men så lätt att tappa dem. Flowet i träningen. Längtan till träningen och framförallt rutinen.

Ännu en vecka har gått, ett styrkepass har gjorts och inte mer, sen bröt förkylningen ut. Trist!

Har ni flow eller har ni liksom jag drabbats av hösten?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det va längesedan någon hörde av sig här inne. Men jag, vi la familia mår förutom de där vintriga förkylningarna bra! Jag är trött, eller matt eller vad man ska kalla det. Jobbet just nu är tufft och Sverige känns inte som det Sverige jag är uppväxt i, eller så är det så det är. Ett steg fram och två tillbaks, typ. Jag trivs väldigt bra med nya jobbet, jag har härliga och positiva möten med människor nästan dagligen men jag stöter också ihop med den andra sidan av myntet. Dock tänker jag att kam folk gnälla över tiden det tar att få en kopp kaffe, eller priset på en chokladbit på ICA så känns det gnället jag idag får hantera mer relevant faktiskt.

Hur som helst, vi har det rätt bra! Igår blandade jag en super vitaminshot, massa ingefära, citron och honung som jag hoppas ska göra susen! Och idag kom jag efter en vecka med nollträning äntligen ut på en runda! Jag hade med min nya vän en tomtom gps/aktivitetsband som jag hoppas kunna hjälpa mig att utvecklas i löpningen!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska pausa för idag! Knoppen är trött!

Likes

Comments

View tracker

Jag är ensam hemma eftersom Richard är iväg på styrelsemöte med jobbet, jag är inte alls avis på bjudmiddag och hotellfrukost. Utan har har det faktiskt rätt bra här! Jag skulle kunna skylla min frånvaro i träningen på hans frånvaro i hemmet, fast det egentligen inte är så. Vill jag träna så finns det mkt jag kan göra, men de senaste dagarna har jobbet tagit mycket kraft och tanke och jag har helt enkelt valt att inte. Ibland måste paus tillåtas!

Tips på saker man kan göra när man är ensam hemma med tre barn och vill träna, är att nästan allt går att göra. Fast allt kanske måste anpassas lite, är barnen Med i löparspåret i vagn eller på cykel så kan man inte räkna med att träningen blir lika effektiv men den blir gjord! Ett cirkelpass där barnen tillåts vara med. Den numera så kallade allmenäspokalen (googla) som även inkluderar intervaller och en kilometer löpning, yoga, you namn IT. Typ allt går men man måste ge det lite utrymme!

Likes

Comments

I söndags fyllde min pingla fem år! För fem år sedan kom hon in i våra liv med dunder och brak, vi skulle just sätta igång en flytt och storebror skulle byta förskola. Men istället så hände hon.ö, 8 veckor för tidigt! Hon skrek starkt när hon föddes, ett för mig tecken på att hon mådde rätt bra trots allt. Iväg sprang läkarteamet med min lilla bebis med pappan på släp och kvar var jag. Det är en av de märkligaste stunderna i livet. Så stort så ledsamt och så häftigt hoppfullt på samma gång. Hon skrek ju!

Igår va hon fem år och allt tycktes liksom bli som tänkt "jag hör bra nu mamma, för jag är ju fem år" på simskolan simmade hon "för jag är ju fem år nu" och hon borstade håret utan att skrika "för så gör femåringar". Mycket kan med rätt inställning förändras över en natt! ❤️

Hon lär oss saker varje dag och har gjort från den dagen hon till oss kom 1565 gram och 40 cm. En liten tjej med så mycket vilja och styrka! ❤️

Likes

Comments

Igår utmanade jag mig själv på flera plan och det som fyller en efteråt liksom oavsett resultatet är så häftigt! Jag är grymt stolt över mig själv, att jag anmälde mig till det där lilla loppet på hemmaplan, att jag sprang en fem kilometer lång bana mitt i mörka natten, mitt i mörka skogen. Med en riktigt kass pannlampa till min hjälp och stundtals vatten till knäna, halkiga små stigar, mossa och hala berg. Det va häftigt!

Sara som jag sprang med vann!! Jag kom ca fem minuter efter henne, på mitt första x trail!

Det ösregnade stundtals och jag var mestadels av loppet alldeles ensam ute i skogen. Nu är frågan hur tusan ska jag kunna göra detta igen? Men med förberedelser och att ha kunnat träna inför loppet först, för mitt i natten utan reflexer på banan går inte och mitt på dagen vet jag inte vart jag ska ta vägen och liksom börja mitt pass. Men kul va det och jag vill vara med igen!

Likes

Comments

På lördag ska jag göra något alldeles nytt tillsammans med en god vän och hennes vän. Jag som mest springer på asfalt och ibland när jag har tur får nudda lite grusväg istället för asfalten. Allt beroende på vilken tid på dygnet jag kommer ut! Till helgen ska jag springa ett xtrail lopp, ett lopp som går i skogen, inte alltid på stigar och inte alltid på vägar som är så där värst lätt sprungna. Dessutom går loppet på kvällen så pannlampa är ett måste!

Behöver jag säga att jag är nervös?!

I söndags sprang jag på spåret, en riktig skit runda som tog musten ut kroppen. Igår vågade jag mig på en ny runda, den kändes betydligt bättre och även om timmen var sen och backarna halkiga och långa så va den rundan så mycket härligare, bättre och stärkande än den i söndags!

Trött och så besviken efter söndagens träning! Bläääk!

Likes

Comments