Vädret är verkligen ingen katastrof denna hösten, men det är mulet och jag inser vilken tillgång till sol och friskluft jag har haft under hela mammaledigheten. Det friska kan jag sakna. Ljuset, luften, promenaderna i solljus. Det saknar jag! Jag har en halvtimmes lunch och det räcker gott och väl. Jag går hellre hem tidigare till la familia än att sitta och äta i en bullrig matsal. MEN ett mål ska definitivt bli att komma ut åtminstone 10 minuter av den tiden. Det tror jag hade gjort gott för arbetet resten av dagen!

Sara har lurat in mig i att springa Orust night trail här hemma i November! Ett mellanmål till Sylvesterloppet i Göteborg på nyårsafton! Denna veckan ska jag lämna in massa plugg och till helgen är det 30 års galej i Halmstad men sen behöver denna vila ta slut och jag ska fullfölja mitt 10 veckors program!

Men helt ärligt, en dag på stranden hade inte suttit fel. Evida påpekar varenda morgon hur mycket hon längtar efter resan till Kroatien som är planerad i juni!

Likes

Comments

Fast egentligen menar jag det inte, livet och familjen har tagit min tid det sista och bloggen har jag låtit vila. Jag har jobbat, tränat, varit med barnen och mannen. Jag har vabbat efter att min lilla dama gjort en liten operation och klarat allt vad det innebär med bravur. Jo faktisk så tog nog operationen mer på mina krafter än hennes. Alla ni som någon gång sövt ett barn vet att det är en jobbig upplevelse som tar på krafterna. Men hon hår lilla hjälte klarade det med bravur, älskade starka kloka lilla barn som dagen efter op på frågan om smärtlindring svarar "nej tack, då vet jag ju inte det blir bättre eller inte"...

Sen i måndags har jag bara sprungit en gång, jag har en förkylning som kommer och går och just nu känner jag att VILA är medicinen. Så istället har jag yogat, promenerat i höstrusket och njutit av min familj!

Varför tappar jag yogan mellan varven?! Den gör mig så himla himla gott och borde verkligen vara där typ everyday!

Likes

Comments

Vi har haft en härlig helg hemma, bara varit. Barnen har cyklar, ätit lördagsgodis och lekt med grannen. Jag sprang en runda i fredags och igår va vi ute i trädgården hela förmiddagen. Nu tror jag att vi nästan har höstat helt klart ute!

Imorgon ska vi tidigt tidigt till Göteborg Med Evida så dom andra två barnen har vi fått dela ut, en ska ju till i morgon och den andre får hänga med sin morfar! Det känns alltid lite konstigt när alla barnen är på olika ställen, men så får det bli ibland! Det ska funka med alla tider, lämningar, skolan och liknande.

Just nu sitter jag och oliver i bilen, vi väntar på att klockan ska närma sig 14 och då ska lillebrorsan vakna och sen ska oliver träna parkour! Under tiden så lyssnat vi på sunes party i Bilen, han är åtta år och igenkänningen från Oliver visar sig i ASGARV titt som tätt!

Likes

Comments

Jippi yeah, första inlämningen är godkänd och klar och den andra är inlämnad för granskning. Från början kände. Jag mig så osäker på upplägget men på den tredje dagen med huvudet i böckerna så släppte det och texten jag formulerat från början korrigerades och fick mening och innehåll. Hoppas jag att dom bedömer iallafall!

Som pricken över i:t bokade jag tågbiljetter och en hotell övernattning i Stockholm med min lilla böna! Storebror va med mig i Stockholm när han va sådär 5 år, ett super mysigt dygn som vi helt tog i hans takt och nu är det Evidas tur. För hon har INTE glömt!

Det ska bli så mysigt! Favvo hotellet Grand central by Scandic är bokat. Hon är lovad att se slottet och så vill vi gärna hinna med ett besök på Junibacken! Sen får vi helt enkelt se vad fötter och huvud orkar med! Jag ser fram emot vår tur jätte mycket!

Likes

Comments

Det är som att jag har kört livet överlag i ett intervallpass det sista, medvetet har jag gjort så för att hinna återhämta mellan nya intryck på jobbet, förkylda barn, träningar och plugg på det. Förra veckan la jag helt studierna på sidan för att tabu mer denna veckan. I går kväll skulle jag plugga och lagom till efter nattning vid åtta snåret startar jag datorn som genast sätter igång med en uppdatering. Helt utan att be om lov.... uppdateringen tog TVÅ timmar.

Klockan 10 nattetid kom jag iallafall igång och det känns som att jag är något på spåren. Jag skriver sällan många sidor i arbeten, men nu är vi begränsade till EN A4 och det är tufft!

Innan skymningen och innan älgarna marscherade fram ut skogens dunkel kom jag igår ut på veckans pass med långa intervaller. JOBBIGT men kul! Jag känner dock att för just de långa intervallerna så har jag behov av antingen en klocka som visar tid och hastighet eller ett gymkort med bra löparband!

Hur mår ni i höstmörkret? Ja tycker förutom alla förkylningar att det är rätt mysigt!

10 minuters uppvärmning, 5 minuters nedvarvning. 4 x 3:30 i 4:20 tempo med 1,5 minuters gå vila mellan. Jobbigt kul!

Likes

Comments

Hjälp vilken morgon vi hade idag! Trots att alla skötte sig galant så blev vi sena iväg från hallen. Ett kaos som inte direkt lindrades av att vi upptäcker att lillebror bajsat när vi redan är fem minuter sena... nöden har ingen lag helt enkelt!

Fram kom vi, det är backe upp och backe ner när vi ska promenera mellan lämningarna och väl framme på sista stopp upptäcker jag att Olivers läsläxa ligger i min väska istället för hans. Så det va bara att vända och promenera tillbaks. Backe upp och backe ner.... dessa dagar är jag väldigt glad att jag numera jobbar på hemmaplan och att jag har ett flexvänligt jobb som gör kaos morgnar möjliga utan skrik och panik!

Häromdagen kom jag mig på tal om alla dessa backar ut på en intervallrunda. Korta intervaller stod på schemat och jag utmanade mig själv att ta min "lång runda" där basen är 8 nästan kilometer. Det gick så bra och jag tig mig upp för backf*n som kommer efter2 kilometer och sträcker sig rätt uppåt och väl framme på topp har du bara transporterats ca 500 meter. 500 meter som känns som minst det dubbla. Denna kära backe delade jag med mig 2 av 15 intervaller a' 1 minut med 20 sekunders vila emellan och jag kände mig så nöjd efteråt! Nog för att backen brukar klaras av men denna gången va det med en beslutsamhet och en helt annan känsla.

Likes

Comments