Här hemma vabbar vi och vobbar och pusslar för fullt! Vi riktigt NJUTER av sjukstuga och snoriga barn och vuxna. Så fort en är färdig så börjar nästa. Ganska länge har jag haft något på känn i kroppen, jag har avstått träning sen slutet av november och kompletterar med lite yoga. Teodor har haft feber till och från sedan en vecka innan julafton. Han är inne på sin andra penicillin kur då den andra inte verkade ta. Igår vart jag så trött på allt att jag ringde VC för etthundrafemtioelfte gången och krävde provtagning av HELA familjen.

Resultatet: tre halsfluss (två med symptom) en frisk och en med hosta och trånga luftrör. Nu hoppas vi att medicinerna kan hjälpa och att vi kanske kanske kan kliva in i vabbruari med bättre tur!

Som tur är, är frisk luft bara bra för kroppen, så när snön kom häromdagen passade vi på att sticka ut. Varma kläder på och pulkorna fram! Mysigt, kul och kallt! ❤

Likes

Comments

För det första är tid något så konstigt. Det är så konstant och så på riktigt och ändå upplevs den så olika.

Just nu i sjukstugan försöker jag ta vara på tiden. Till våren ska jag samtidigt som jag jobbar och utvecklas där läsa två kurser på högskolan. 7,5 högskolepoäng juridik och 30 högskolepoäng socialt arbete.

När jag nu inte kan lägga tiden som är över på att träna, så har jag smygstartat med litteraturen. Lika bra att använda tiden till att ligga steget före. Med tanke på vad jag har att vänta mig med tiden i vår så lär detta vara första och sista gången som det sker för en period framöver!

Tur att jag tycker det är intressant och så bra att ha jobbet att relatera till och koppla samman med litteratur, lagrum etc. Det gör att tiden in utnyttjas till så många plan på samma gång!

I morgon är det dags för jobb igen. Julen är över och i dagarna tu ska jag se till Att få saker gjorda innan vi kliver på nästa ledighet! Då väntar hotell och mys med familjen!

Likes

Comments

Vi har haft en mysig dag deluxe idag. När barnen ber om att "bara vara" då nappar jag gärna! Vi har myst och chillat, tagit en härlig promenad i vintersolen till bibblan och avrundat med en fika på byns café innan vi gav oss av hemåt för att koka soppa!

Likes

Comments

Min plan var att träna för att på självaste nyårsafton springa sylvesterloppet i Göteborg. Nu blir det inte så. Halsen skriker och jag har knappt någon röst. Och i dagarna två har jag pendlat mellan att känna mig helt okej och att vara helt slut och matt i kroppen. Någon träning blir det inte och därav heller inget sylvesterlopp heller.

Sedan jag sprang xtrail loppet i november har det blivit få löprundor. Kroppen har verkligen känts slö och jag har som gått och väntat på att förkylningen skulle bryta ut på riktigt.

NU är den här och golvar alla planer. Jag tänker att i januari då kör jag igång med nya tag. Adriane har en 31 dagars utmaning med yoga och jag ska smyga igång löpningen. Jag blir rastlös oh får ont i kroppen av att inte kunna motionera som jag brukar, men försöker att lägga den tiden på att läsa kurslitteratur och att kurera mig ordentligt.

Likes

Comments

Det är glest mellan uppdateringarna här, en effekt av att livet i ekorrehjulet spinner på. Jobb, äta, mysa, sova, jobba, äta, mysa, sova. Och där emellan tar man en paus för allt och fokuserar helt på sig själv i en löprunda eller så.

Igår firades julafton! Vardagsrumsgolvet va fyllt med klappar till alla barnen och tomten kom. Tomten kom och alla vuxna som hörde till oss var kvar i huset!! Oliver, min stora grabb får fortsätta grubbla över vem den där rätt konstiga filuren med mask är.

Vi var hemma hos min syster med familj, mor och far var också där. Det va ett härligt kaos. Fem barn mellan 7 och 0 som är pirriga av förväntan blir liksom det! ❤

Likes

Comments

Hela hösten har varit av och påles träningen. Ont i halsen och du ska inte träna. Så säger man. Först nu känns det som att det faktiskt har brutit ut på riktigt och blivit en riktig förkylning av det hela. Det är nästan så jag vill säga äntligen men om bara några veckor ska jag springa ett lopp och det har jag liksom ingen lust med utan att ha fått tränat och gett kroppen den rätta uppladdningen. Det känns trist!

Det är så svårt att skapa de där goda vanorna men så lätt att tappa dem. Flowet i träningen. Längtan till träningen och framförallt rutinen.

Ännu en vecka har gått, ett styrkepass har gjorts och inte mer, sen bröt förkylningen ut. Trist!

Har ni flow eller har ni liksom jag drabbats av hösten?

Likes

Comments