Hej hopp! Idag är det måndag, men för mig började måndag redan igår känns det som, då jag jobbade en dag tur på hemvården!
Idag har vi iaf varit på återbesök hos tandläkaren med våran stora kille Harry, som för ett tag sen ramlade och slog i sina framtänder så pass illa att en del av käkbenet skadades. Så båda framtändernas rötter ligger fortfarande blottade. Det var inte omtyckt hos tandläkaren, så imorgon for vi vidare till käk kirurgen i Skövde. Som ska kolla på tänderna innan dom bestämmer sig för vilka som ska dras ut. Våran stora kille har inte klagat på smärta en enda gång, han lärde sig snabbt att äta och tugga med kindtänderna, och det har han skött super bra! 👍🏼 dock fick vi ge tummen ner till vården hur allt gick till när vi fick åka in med honom. Men det är en lång och invecklad historia som jag får skriva om en annan dag.
~ kojs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag kom stora sonen hem med ett halsbarn han pärlade på förskolan tidigare idag. En väldigt stolt kille som har haft på sig det ända sedan dess. MEN så har vi lillebror som genast blev avundsjuk och också vill ha ett halsband med såna fina pärlor i!

Och här satt jag i köket i lugn och ro och drack kaffe, när jag fick höra en miljon pärlor klinga mot golvet. Och min tidigare stolta kille förvandlades till en otroligt förkrossad kille istället. Japp, precis vad ni tänker så har lillebror sett sin chans och försökt rycka åt sig halsbandet. Sånt som jag brukar för syskonkärlek. Vilken tur att mamma har sånt tålamod idag så hon lagade halsbandet igen.❤️
~ kojs

Likes

Comments

Ja nu tänker ni en "typical mamma" blogg, men hör och häpna, här kommer jag skriva öppet om alla smutsiga små detaljer mammalivet innebär! Bajs ätande småbarn och snorätande 3 åringar. Härligt med den nakna sanningen eller hur?
Hur galen man kan bli på sina barn så man bara vill skrika och slita håret av sig själv, jo då det finns nog en sån mamma i oss alla. Men hur är då en "perfekt" mamma? Jo det ska jag försöka ta reda på hade jag tänkt, genom att blogga om vardagens alla händelser. Hej hopp önska mig lycka till att hitta den perfekta mamman! 😉😊

Den här dagen består iaf av mig och två av mina bästa vänner som sitter och njuter av ledigheten och sovande barn, såå härligt när dom små sover så man kan andas utan att få en snorkråka i håret.
~ kojs

Likes

Comments