Det lukter granbar og jul i huset.
​ Pakkekalenderen pryder kjøkkenveggen.
​ Det lukter pepperkake i stua.
​Nisser rundt omkting.
​ Vi lese julefortellinger hver kveld.
​Julesengetrekket er på.
​ Stjerna lyser i vinduet.
​Det eneste som mangler er snø..


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Sist helg var vi i Oslo på teater og så på Blåfjell. Jeg var med min mormor på dette da jeg var liten og syntes det var så stas, så i år ble vi med mamma på teater. Minste syns dette var helt topp! Flinke skuespillere og fantastisk sceneoppsettning. Vi rakk også litt juleshopping og vandring i Jul i Vinterland, så fantastisk. Minsten syns dette og var topp, smultring med nonstop fikk han kose seg med.


Denne helgen er det duket for bursdagsselskap. En liten gutt som blir 4år på mandag, så da er det familieselskap imårra. Lørdagen går dermed med til pynt, ballong blåsing og kakebaking. Det er gøy!

Ha en god helg, og fin førjulstid.

Likes

Comments

God onsdagskveld.
I oktober kommer alltid KK jul. Det er alltid det første julemagasinet jeg kjøper. Nå har jeg tatt fram en god haug med julemagasiner og koser meg med litt inspirasjon til hjemmelaget mat/snacks og pynt jeg kan pusle med når vi nærmer oss jul. Årets julekort dumpet ned i postkassa i dag også.

  • 19 lesere

Likes

Comments

Jeg begynte å strikke på ordentlig i fjor sommer. Med det mener jeg at jeg har aldri strikket et plagg i hele mitt liv annet enn et par votter på ungdomsskolen og et par uferdige sokker. I fjor ville jeg så gjerne strikke skappelgenser til mini, så da heiv jeg meg ut i det og kjøpte skappelboka og garn. Siden da, for et år siden har jeg strikki brun skappelgenser til mini, nisselue, bukse og genser til Bæ, grå skappelgenser til både mini og meg (bilde under), og nå har jeg begynt på en ny skappelgenser i dyp marineblå.


​Xo, K

Likes

Comments

Tur i skogen med bål, pølser, kvikk lunsj og kakao. 
Friskt høstvær og strålende sol.
Kafèbesøk med kakao og muffins.
Tur i frognerparken
København og shopping​.
Rolige kvelder med filmkos.
Sist, men ikke minst familiekvalitetstid. 

.....

Høstferie er godt! 


Besøk hos oldemor og oldefar i Oslo. Minsten guidet dagen; "Mamma, kan vi dra til den butikken med fine gamle biler, og gamle leker?" (Sprell...ja, selvfølgelig. Favorittbutikken både til mamma og minsten) Etterfulgt av leking i Frognerborgen, og tur i parken. Avsluttet en fin dag på kafè med kakao og sjokolademuffins.

Siste dagene i ferien tilbrakte vi i København med verdens beste søster og tante. Fin tur med god mat og god shopping. Fikk gjort et varp på Disney butikken såklart, så nå er julestrømpa til mini klar! Gleder meg til å vise dere!.

Xo, Kine

Likes

Comments

Kaffe. Strikking. Magasiner. Barnetv. Deilig rolig høstmorgen. I dag er det Oslotur som står på agendaen.


​Mer skappelstrikk. 

  • 40 lesere

Likes

Comments

Vi har vært heldige med en varm og fin høst, men nå begynner den friske høstluften, vinden og "kulda" å komme. Det har merkes godt den siste uken. For en uke siden var vi i skogen vår. Det er en liten skog i nærheten her vi bor som vi sykla mye til i sommer, som har i følge minsten blitt vår skog. Han elsker å gå tur i denne lille skogen, med fine stier og en bro som vi har laget med pinner. Rett utenfor skogen finnes en sti i åkeren som også er en lykke for små barneføtter å løpet opp og ned.


Flotte høstklær fra Lindex .

​Xx​

  • 42 lesere

Likes

Comments

..på rommet til minsten. Barnerom er så magiske. Her skapes det mange fine minner både for barnet og med foreldrene. Jeg er veldig fornøyd med hvordan rommet er blitt. Har jo ikke blogget på laang stund, så har jo ikke fått vist siste update her. Har bla kjøpt en lesestol, (som mammaen er veldig fornøyd med. Vi leser bok hver kveld før leggetid, og da gjerne her), og luftballong som jeg har ønsket meg lenge. Ja, jeg har ønsket meg. haha, skal sies at minsten ble fornøyd med den han og altså. Skal prøve å bli flinkere til å blogge, litt oftere enn et par innlegg i løpet av halvåret.

Xx

Likes

Comments

I helga bygde vi endelig ny trapp ved inngangspartiet så jeg har da kost meg de siste kveldene med innkjøp av urter til den flotte sinkbaljen, som nå pryder inngangspartiet (enn så lenge til et lite kafesett får overta plassen). Jeg elsker å bruke friske urter i matlagingen, og det beste med denne årstiden er at du kan plante friske urter ute å ha de hele sommeren, og fryse ned resten når høsten kommer.

Nå nytes en kopp te før jeg finner fram en god film og strikkesaker (snart ferdig med skappelgenser til meg selv, lik som mini såklart. Bilde kommer når begge er sydd sammen).Xo, Kine

Likes

Comments

Mini´s outfit of the day.

Skjorte: Benetton, Genser + lue: Ralph Lauren, Ullcardigan: Nextdirect, Bukse: Lindex, Sko: Timberland.

​Xx, K.

Likes

Comments