View tracker

Jeg elsker å bla i mammamagasiner og har hauger med magasiner liggendes i hele huset. Jeg elsker å sitte oppe sent i helgene og lese magasiner for hente inspirasjon og tips. Tenkte derfor vise dere hvilke blader som er mine favoritter. Noen av bladene finnes ikke lenger på markedet Kamilla mor & barn bla. Dette bladet var absolutt min favoritt før! Nå er det det svenske magasinet Family Living som får første plassen. Siden jeg er litt over gjenomsnittet glad i barnerom og interiør er det ikke overraskende at dette bladet troner 1.plassen. I dette bladet er det mange gode løsninger på alle rom i huset som tilegner seg barnet også. For de bor jo tross alt i huset og det skal syntes. Er du som meg som liker barnerom og interiør, bør du løpe å kjøpe dette. Jeg kjøper magasiner hver gang jeg er i Sverige og abonnerer på Family Living. Tror kanskje bladet kan kjøpes i kiosker i Norge, men det finnes ikke i dagligvarebutikkene.

Babydrøm kjøpte jeg før, men siden min gutt nå er 4år så blir det litt for mye "baby". Men bladet er supert! Foreldre og barn kjøper jeg fast! Håper dere får en fortsatt god søndagskveld!

Likes

Comments

​Flott å ha noen i familien som kan strikke fantastiske gensere med mønster.
​Denne traktorgenseren er vinterens favoritt!, 

  • 24 lesere

Likes

Comments

Vi har hatt en avslappende helg hjemme uten noen store planer. Helgene pleier ofte være fullbooket og da er det deilig å ha noen helger man ikke har noen planer. I går lagde vi trolldeig, så i dag skal vi male de før vi skal i barnehagebursdag.


Donuts med jordbærglasur ble lørdagens kos til filmen.               

  • 22 lesere

Likes

Comments

Da var brått hverdagen tilbake, og ferien over. Første dag i barnehagen etter en lang ferie i dag. Alltid fint å se vennene sine igjen etter en lang ferie. Det er dog og godt å være tilbake på jobb og treffe kollegaene også. Siste dagene i ferien tilbringte vi hjemme med koselige aktiviteter. Vi har blant annet vært å sett "Snekker Andersen" på kino, for en fantastisk og koselig film. Håper dere har hatt en fin og rolig jul. Nå er det tilbake til magiske hverdagsøyeblikk.

Favorittjulekoppen pakkes snart bort med resten av jula. Like vemodig hver gang.

  • 40 lesere

Likes

Comments

Litt på etterskudd, men 12.desember fylte gullet 4 år, og vi hadde hele familien på selskap. Dinosauruskake og dumperkake etter sjefens ønske. Pølsefest, bursdagssang og huset fullt av ballonger. En vellykket feiring for jubilanten.

. . . . .

På mandag 12.desember ble det kake, sang og gave på senga. Og enda mer feiring i barnehagen med muffins og bursdagskrone. Det er stas å ha bursdag! Ganske sikker på at det er like stas for mor som for sønn.

Dinosauruskake med stjerneskudd 4 tall. Gull, turkist og gult var årets farger. Nydelig kombinasjon, spørr du meg!

Pynt og dill dall er kjøpt på Søstrene Grene, Lagerhaus, Ebay.

12.DESEMBER

Pynten fra selskapet ble flyttet inn på rommet så det var festklart til neste dag. Kake, ballong, sang og gave på senga.

Xo, Kine

Likes

Comments

Gavene under treet er pakket opp, god mat er spist, pysjen er på døgnet rundt og tv´n står på med julefilmer. Romjulen er en deilig og avslappende tid. Den beste tiden i året. I dag skal vi ut av pysjen og inn i finstasen og gjøre oss klar til juleselskap med familien.
Håper dere har en fin og avslappende romjul med de dere er glad i.


xo, Kine

  • 50 lesere

Likes

Comments

Fornøyd med julepynten ute i år. Endelig fått girlander rundt døren som jeg alltid har drømt om. Dørkransen lagde jeg for fire år siden, og jeg er like glad i den i dag. Man blir liksom ikke lei julepynten, det er jo så lite oppe. Det er derfor jeg liker å begynne å pynte i november. Da sniker det seg innpå litt julestemning, for desember går jo så rasende fort. Syns det er deilig å bruke desember måneden på å kose seg med de man er glad i og gjøre hyggelige ting sammen. I år har jeg hengt litt etter med planene. Dvs jeg var ikke ferdig før Desember med alle gjøremål. Men det gikk veldig bra, selv om jeg er den kontrollfreaken som jeg er.

Nå har roen senket seg og det er lys og fin stemning i hjemmet. I romjulen står det flere koselige eventer på agendaen. Bla, Snekker Andersen på kino, familiebesøk, og overnattingbesøk. For å ikke snakke om god mat og drikke, og sikkert litt inneklemt shopping. For det må jo til.


Likes

Comments

Bordet er dekket og pakkene under treet. Grøt er blitt satt ut til nissen på trappa, og kake og melk foran peisen. Måtte la peisdøra stå oppe så nissen kommer inn, og sette ut en stol til nissen på trappa når han skal spise grøten sin. Lillegutt mente dette var viktig. Søt altså. Gleder seg til morgendagen å se om nissen har fyllt sokken og spist grøt, pepperkake og melk.

God jul.

Likes

Comments

Det lukter granbar og jul i huset.
​ Pakkekalenderen pryder kjøkkenveggen.
​ Det lukter pepperkake i stua.
​Nisser rundt omkting.
​ Vi lese julefortellinger hver kveld.
​Julesengetrekket er på.
​ Stjerna lyser i vinduet.
​Det eneste som mangler er snø..


  • 65 lesere

Likes

Comments

Sist helg var vi i Oslo på teater og så på Blåfjell. Jeg var med min mormor på dette da jeg var liten og syntes det var så stas, så i år ble vi med mamma på teater. Minste syns dette var helt topp! Flinke skuespillere og fantastisk sceneoppsettning. Vi rakk også litt juleshopping og vandring i Jul i Vinterland, så fantastisk. Minsten syns dette og var topp, smultring med nonstop fikk han kose seg med.


Denne helgen er det duket for bursdagsselskap. En liten gutt som blir 4år på mandag, så da er det familieselskap imårra. Lørdagen går dermed med til pynt, ballong blåsing og kakebaking. Det er gøy!

Ha en god helg, og fin førjulstid.

Likes

Comments