Har inte skrivit på otroligt länge, har inte haft lust och göra det helt enkelt. Varit väldigt upp och ner i humöret och antar att det har att göra med min medicin. Den gör mig otroligt arg lätt och även ledsen. Överreagerar över iprincip allt och det får mig att må sämre eftersom det skapar bråk oftast. Så jag och Charles blir ovänner ofta och det är ju inte bra alls. Skapligt less på mig själv i dom situationerna. Men nu är det som det är och så får det väll vara då. Försöker iallafall jobba med mig själv och mina känslor så det blir bra någongång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och godmorgon! Tänkte skriva lite om hur allt varit sista tiden. Har varit otroligt trött och tror det har att göra med att jag vänjer mig med nya medicinen eller att jag börjar bli sjuk. Julafton har iallafall varit och i år tillskillnad från andra år så var vi bara familjen hemma. Det var nog det bästa denna jul, att bara vara hemma alla i familjen. Julafton började med att jag sov till typ 12 gick ner och hälsade på farmor direkt till klockan var ca 13. Sen hem och göra sig i ordning, fixade även mamma. Sen var det såklart Kalle Ankas Jul som stod på schemat. Efter det var det mat och då satt vi och prata och bara umgicks. Efter maten öppnade vi julklappar och är så tacksam över allting jag fick, fick även två tidigare julklappar som jag fick förra veckan. Men allt var jättefint och behövligt. Är så tacksam. Snart är det nyår och efter det min födelsedag (27jan) så det är ju något att se fram i mot. Hoppas alla haft en fin jul och ni som inte firar jul hoppas jag haft fina dagar. Ta hand om er och ladda upp för ett nytt år!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har nog aldrig mött en hund som denna ”lilla” filur. Han har verkligen tagit mitt hjärta, och det är de inte många djur eller människor som gör. Han är mycket lik mig i sin personlighet, vi båda gillar att fightas på skoj och vi båda gillar att lära oss nya saker. Förutom att han inte har lika kort stubin som mig och att han kan erkänna när han gör fel ;) Han är så otroligt duktig på att ta in och lära sig och sen han kom till oss för cirka två månader sedan har han blivit en sån fin hund, visst han är fortfarande valpig och kan hitta på sina satyg men vem gör inte det? Min lilla vovve, önskar att hundar fick leva lika länge som människor, men hoppas starkt på att vi kommer få minst 10år till tillsammans! Älskade bushund <3

Likes

Comments

Igår var jag hos sjukgymnast och ska påbörja behandling mot rygg/nacke/huvud/axlar med akupunktur nästa vecka. Skönt!! Äntligen kanske detta kan bli bättre. Sen idag hade jag läkarbesök och åkte hem med nya mediciner och lyckat besök. Fick medicin mot ADHD och depression, även behovsmedicin när ångesten är som värst. Hoppas detta blir bra nu! Nu ska jag sova, blir tidig kväll för jag är sååå trött :)

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma pågrund av mina smärtor i ryggen. Imorgon ska jag iallfall äntligen få träffa en sjukgymnast och sen får vi se vart de leder, kan ju inte bli sämre iallafall. Onsdag har jag läkartid också. Under tiden jag var hemma idag så har jag skrivit klart en engelska uppgift och skickat in, tror den blev helt ok, svårt att koncentrera sig när man har ont överallt. Blir skola imorgon och bara kämpa på dom sista veckorna innan jullov. Har pendlat i humöret mycket på senaste och finns ingen koncentration alls. Mycket aggressioner och inte mycket till tålamod. Bara kämpa på. Ha en fin vecka :)

Likes

Comments

Hej. Idag var jag hemma pågrund av att jag ej kunde sova av smärtorna i rygg,nacke och axlar. Imorgon ska jag ta nya dag för vi ska till TiGy (timrå gymnasium) och kolla på olika inriktingar. Efter det tror jag att jag slutar. Hade IFT möte idag som gick bra. Imorgon ska jag till Nova och äta mat och mysa på. Sen på fredag kommer Charles. Så blir en myshelg också. Just nu snurrar tankarna pågrund av broarna jag bränt. Men det kan ju vara så att det svåraste svartaste natt kan leda till den vackraste platsen. Så det är bara att sikta högt och kämpa på. Säger farväl till mitt gamla jag och ska bättra mig. Försöka bli en bättre människa för mig och andra. Man ska vända varje nederlag till seger men det är lättare sagt än gjort. Är i en svacka just nu men försöker göra det bästa av situationen än att bara ligga i sängen och vara ledsen hela dagarna. Försöker ta mig upp till skolan och det går rätt bra, eftersom jag måste kliva upp och gå ut med Lekko så det är väldigt positivt att ha han. O jag kan ju inte bara ligga i sängen eftersom han behöver fysiska och psykiska aktiviteter. Tränar mycket med han och han är så lättlärd och han lär sig mycket nya trix som tillexempel ”pang” och så lägger han sig på sidan och spelar död, å så har jag lärt han ”polisen kommer upp med händerna” och då lyfter han upp tassarna. Han är så duktig. Är kul att ha hund för jag själv måste göra saker, vilket är bra men oftast jobbigt i stunden när man mår som man gör. Nu har jag iallafall duschat och lagt mig i sängen. Ska försöka somna tidigt så jag orkar kliva upp imorgon. Ha en fortsatt fin vecka! :)

Likes

Comments

Imorgon ska jag till skolan efter 2v hemma och sjuk. Fortfarande lite febrig och huvudvärk men kan ej missa för mycket. Har grova smärtor i nacke och rygg så blir att ringa vårdcentralen imorgon så jag kan få det fixat någongång så jag slipper smärtan. Ett år sedan ridolyckan var men sitter kvar fortfarande och värker. Nu ska jag iallfall försöka sova för imorgon blir det tidig morgon för att gå ut med hunden och sen fixa innan skola. Ha en fin vecka!

Likes

Comments

Känns som jag har fastnat på samma plats och att inget förändras. Senaste tiden har jag inte mått bra alls, dels för att jag varit sjuk men mest mitt psykiska mående. Det jag känner inom mig går inte att få ut i ord hur gärna man än vill. Det är så mycket på samma gång och endast negativa saker. Känner att allt jag gör är fel fel fel. Står som inte ut med mig själv. Känner att jag är så värdelös att skolan kommer jag aldrig fixa, kommer inte få jobb och ingen bra framtid. Allt känns så meningslöst, så vad kämpar jag för egentligen? varför försöker jag kämpa mig uppåt för att må bra när jag bara får en större käftsmäll och faller ännu längre ner, lättare att bara stanna på botten än att falla från en högre punkt. Vill inte må bra om det ändå slutar med att jag inte vill leva mer. Dom senaste åren har jag max mått bra under en dag och det är knappt en hel dag, alltid faller något under dagen/kvällen och jag tappar allt. Vill kunna vara glad utan att tappa det och inte vilja mer, men av någon anledning så lyckas jag ej må bra mer än en dag är jag så jävla dålig att jag inte ens kan må bra? oavsett vad jag gör, vem/vilka jag är med, vart jag är eller hur jag gör saker slutar det alltid med att ångesten kommer och hjärnspökerna dödar mig. Efter alla år har jag iallafall blivit starkare i psyket, även när det dippar rejält kan jag välja bort självskada och andra dumheter, men är rädd för alltid när det är som värst så tar jag till något. Och jag vet att fortsätter det i den här takten är det nära, blir okontrollerbar och det negativa tar över, finns inget konsekvenstänk då och vad som helst kan jag hitta på. Det är som ett ständigt krig inuti mig och det känns som att det aldrig kommer sluta innan hjärtat slutar slå. Tills vidare får kriget pågå och med rätt hjälp kanske det kan sluta men jag har inga större förhoppningar. Inga alls faktiskt.
Känns verkligen som denna text blev flummig men det är mina känslor och tankar som pratar. Hoppas någon ändå kan förstå vad som står. Ta hand om er!

Likes

Comments

Otroligt längesen jag skrev något här. Har som på något sätt varit fast i mina egna tankar och inte fått fram vad som finns där inne i huvudet. Är som vanligt sjuk, händer alltid mig på hösten. Drar på mig varje förkylning och allt sånt, har så dåligt immunförsvar. Just nu är jag faktiskt inte förkyld men har grov huvudvärk och illamående. Det släpper hyfsat mitt på dagen och då tar jag mig upp. Har inte hänt så mycket sen sist, IFT samtal och skola det är väll allt. Mycket träning med Lekko och det går framåt. I helgen kommer pappa och Charles så blir en fullspäckad helg. Hoppas jag mår bättre då. Får se om jag klarar att kliva upp imorgon annars får jag väll vänta nån dag till tyvärr. Nu ska jag faktiskt sova så ha en fortsatt fin vecka! Kram

Likes

Comments