Ett tag nu så har vi haft sånt fint väder så jag har hunnit med lite promenader i skogen och massa mys och bus med djuren. Har även hunnit få besök av två jätte fina och betydelsefulla personer.
Vi börjar med promenaden i helgen, jag och min sambo vakna och vädret var på topp så vi bestämde att vi skulle gå en sväng i skogen med hundarna. Jätte mysigt och fint, känns att man är ute på tok för lite.
Sen när vi kom hem så vart det katt mys med Diesel som var på extremt gos humör han ville bara mysa å sova i famnen.
Sedan på söndag fick vi främmande av två underbara personer, vi åt pizza och pratade i mängder. En av dom bättre söndagarna alltså.
Vart dåligt sammanhang men men så är det ibland men i korta drag så har min helg vart bra. 🌲🐕🐈☉❄

Likes

Comments

Nu får det bli 2 inlägg under en dag men men..
Så här är det att jag har funderat och jag måste skriva av mig. Ikväll har jag haft en lång diskussion med min sambo om fordon, nämligen hur folk kör och beter sig i trafiken eller på skoterleder(kan vara utanför led också)
Vissa håller sig lagligt och tänker på olika konsekvenser som kan hända i olika lägen medans andra prövar hur fort fordonet går eller vad det klarar. Du är inte bara en fara för dig själv utan även för andra. Du kan vara bra på köra och tycker kanske att du har full koll men kommer det ett djur eller ett barn och du ligger i 120 på en 70 väg kanske. Tror du att du hinner bromsa, ska du ta diket? Är detta att vara självmordsbenägen eller tycker bara jag det?
Jag anser ju att om du nu vill köra så du känner att händer något nu så dör jag är inte detta en liten form av självmordsbenägenhet då. Jag kanske är helt tokig nu men oavsett så borde folk tänka sig för inte bara en gång utan kanske två, tre innan dom sätter sig bakom ratten, styret och trycker full gas för att det är kul för det finns fler liv i världen än bara du och försvinner ditt liv gör det ont för många fler än du någonsin kommer ana.💙

Likes

Comments

Igår var alla ❤ dag och jag och min sambo sa att vi inte skulle göra nått speciellt utan bara rå om varandra men oj så fel han trodde. När han komme hem från jobbet hade jag lagat lite mer speciell middag, gjort fint här hemma och även gjort efterrätt. Han fick ett litet paket med choklad, drickor och lite annat godis som han gillar. Kvällen var super mysig och vi hann även över till grannen som jag hade gjort en liten alla ❤ dag påse åt med lite godis och popcorn och sånt lite mysigt. Kan ju behövas alla har ju inte nån att fira med så lite kan göra mycket, oavsett vad han tyckte så kändes det bättre att visa att vi uppskattar han än att inte göra nått alls.⚘ Hoppas allas dag vart bra oavsett om du vart med någon eller ej, man behöver ingen annan än sig själv.❤

Likes

Comments

Tillbaka hemma igen, visade sig att jag har "gått in i väggen" och är utmattad så min kropp reagerade allt den kunde för att få hämta igen sig. Så nu det ända jag gör om dagarna är att sova, äta, gå ut en liten stund sen sova mera. Jag orkar verkligen ingenting.
Så idag tog vi en riktig myskväll med frukt och lite TV och en lång varm dusch. Så behövligt och mysigt. Nu ligger jag i skrivande stund i sängen med en sovande U bredvid mig och ska själv sova.

Likes

Comments

Igår gjorde jag Poké bowl till middag, vilket vart uppskattat. Jag myste massor med hundarna och katterna och dagen gick fort iväg men då idag komme min mamma till mig och vi for in på akuten för att kolla varför jag knappt kan gå.
Så nu är det dags igen då är man inlagd ännu en gång för mer prover och kanske röntgen men vi väntar på provsvaren först. Men men jag slipper ju laga maten iallafall fast jag föredrar att laga maten tror jag.💉💊

Likes

Comments

Igår vart det en spontan tripp till Umeå för middag och bio.
Hade en jätte mysig kväll och såg filmen Split, den var as bra. Både humor, lite thriller och spänning.
Märks i kroppen idag kan knappt gå själv idag men det var det värt faktiskt.
Sovde hos mamma och S så nu bär det av hem igen, ska även sno storasysters hundar och hoppas att jag kan ha dom. Det ska nog gå bra dom går att ha lösa så jag behöver inte gå runt med dem.
Har även skrivit och bett om att få träffa en läkare så får vi se vad dom säger om mitt "mående".
Ny vecka med nya möjligheter!

Likes

Comments

Liten uppdatering kring vad som händer och annat. jag har fortfarande inget minne från "domme dagen"😉 men har lite mer minne nu dessa dagar. Jag klarar inte av att gå själv för jag svimmar då jag går och ibland även när jag sitter.
Just nu sover jag kanske 20 timmar av 24 så är inte mega pigg, jag klarar av att vara vaken max 1 timma i sträck men då svimmar jag mer gånger och blir, jag skulle inte kalla det medvetslös men jag typ "somnar" hela tiden.😴 Jag kan "somna" när jag sitter, ska äta, mitt i ett samtal och även under andra situationer.
Jag kan även sluddra i talet och har svårt med talet, är som att jag inte finner rätt ord när jag mår som värst. Men jag kan äta och sitta korta stunder, vara delaktig i samtal och jag håller skenet uppe.
Så nu ska jag bjuda på kanske några gamla och nya bilder som gör att jag håller skenet uppe.❤
Och det kommer märkas genom bilderna vem som håller mig uppe just nu, bokstavligt talat. Vad skulle jag göra utan min älskling, han fångar mig när jag svimmar och hjälper mig just nu genom det här utan att klaga en sekund. Han är så underbar.😍⚘❤💏

Likes

Comments

Idag har jag vart ihop med älsklingen i 6 månader😲. Tänk vilken tur jag har som har hittat den personen jag tror jag kommer leva med i resten av mitt liv❤.
Men dagen vart inte som planerat, vi skulle ha en myskväll och bada men jag har inget minne sen dess att vi gick ner för att bada. Jag minns att jag sedan satt i duschen men inget mer, sedan minns jag att vi var på sjukhuset. Minns dock inte varför jag är här eller annat men det har U berättat att jag har svimmat mellan 10-20 gånger på ca en timme och var som inte med alls i vad som hände.
Jag vet att jag frågat varför jag är på sjukhuset men jag minns inte att det har hänt nått, nu har jag några klister grejer å en dosa på bröstet för att kolla hjärtat under natten så får vi se hur det ser ut imorgon. Så vi firar vår 6 månaders dag i ett rum på sjukhuset.
Men vad gör det när jag har U med mig.❤

Likes

Comments

Haft en jätte trevlig och givande helg i Stockholm med Samordningsgrupp ung, vart många bra planer och mycket agerat från plats.
Vart även en del teljande och sår för min del iallafall😂.
Fick med mig mitt ❤ dit och det var första gången han flög vilket var kul för han inte för mig då jag är flyg rädd✈.

Likes

Comments

Dagen har vart mysig, fick vara hemma idag då jag var klar med allt på lektionen så jag passade på att följa älsklingen på jobbet idag. Vart en lång dag i lastbilen men lite rackartyg hann vi med😉. Denna gång vart storebror utsatt då vi la hans soptunna mitt i vägen för infarten med en liten lapp på.
När jobbdagen var över vart det plankstek hos storasyster och TV mys och lite spelande. Så klart vann jag... host host.😡😄
Imorgon blir det att flyga till Stockholm för en helg med friluftsfrämjandet Samordnings gruppen ung. Nervöst men kul ska det bli.

Likes

Comments