Sportlovet var kul, körde massa skoter och körde även fast ett par gånger. Jag och U vaknade, åt frukost och sen var det iväg.
Känns som att det vi gjort detta lov är att köra skoter och äta mat. Vi har passat på att mys extra och så klart har det blivit lite poké bowl och plock till kvälls fika, även en del chips och godis har vi lyckats äta.
Nu börjar dock allvaret igen och U jobbar sent ikväll så jag ska passa på att stöka undan hemma och få bort glaset i badkaret som min katt tyckte skulle vara där😥.
Men nu är det snart helg igen och då fyller min mamma och mormor år så lär rulla hem efter helgen.🎈🎉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagens middag blev en hemma gjord Poké bowl med ris, lax, avokado, mango och massa gurka. Så fruktansvärt gott och lätt att göra.
Detta är min favorit rätt de går så fort, blir gott och man blir sååå mätt!🍜

Likes

Comments

Har helt kopplat bort från skrivandet men nu måste jag försöka igen! Har hänt lite grann men inte jätte mycket, har haft främmande en helg med cheescake och massa onyttigt. Min sambo har nästan lagat skotern så nu kan vi snart ta och fara och leka en helg.
Har även lyckats göra ett bombnedslag här hemma så nu måste jag försöka städa... Urs finns inget så tråkigt som det men oj så skönt när det är gjort. Har även lite pyssel idéer så blir dom klar kommer foton upp senare men nu får det bli bilder från annat😊

Likes

Comments

Ett tag nu så har vi haft sånt fint väder så jag har hunnit med lite promenader i skogen och massa mys och bus med djuren. Har även hunnit få besök av två jätte fina och betydelsefulla personer.
Vi börjar med promenaden i helgen, jag och min sambo vakna och vädret var på topp så vi bestämde att vi skulle gå en sväng i skogen med hundarna. Jätte mysigt och fint, känns att man är ute på tok för lite.
Sen när vi kom hem så vart det katt mys med Diesel som var på extremt gos humör han ville bara mysa å sova i famnen.
Sedan på söndag fick vi främmande av två underbara personer, vi åt pizza och pratade i mängder. En av dom bättre söndagarna alltså.
Vart dåligt sammanhang men men så är det ibland men i korta drag så har min helg vart bra. 🌲🐕🐈☉❄

Likes

Comments

Nu får det bli 2 inlägg under en dag men men..
Så här är det att jag har funderat och jag måste skriva av mig. Ikväll har jag haft en lång diskussion med min sambo om fordon, nämligen hur folk kör och beter sig i trafiken eller på skoterleder(kan vara utanför led också)
Vissa håller sig lagligt och tänker på olika konsekvenser som kan hända i olika lägen medans andra prövar hur fort fordonet går eller vad det klarar. Du är inte bara en fara för dig själv utan även för andra. Du kan vara bra på köra och tycker kanske att du har full koll men kommer det ett djur eller ett barn och du ligger i 120 på en 70 väg kanske. Tror du att du hinner bromsa, ska du ta diket? Är detta att vara självmordsbenägen eller tycker bara jag det?
Jag anser ju att om du nu vill köra så du känner att händer något nu så dör jag är inte detta en liten form av självmordsbenägenhet då. Jag kanske är helt tokig nu men oavsett så borde folk tänka sig för inte bara en gång utan kanske två, tre innan dom sätter sig bakom ratten, styret och trycker full gas för att det är kul för det finns fler liv i världen än bara du och försvinner ditt liv gör det ont för många fler än du någonsin kommer ana.💙

Likes

Comments

Igår var alla ❤ dag och jag och min sambo sa att vi inte skulle göra nått speciellt utan bara rå om varandra men oj så fel han trodde. När han komme hem från jobbet hade jag lagat lite mer speciell middag, gjort fint här hemma och även gjort efterrätt. Han fick ett litet paket med choklad, drickor och lite annat godis som han gillar. Kvällen var super mysig och vi hann även över till grannen som jag hade gjort en liten alla ❤ dag påse åt med lite godis och popcorn och sånt lite mysigt. Kan ju behövas alla har ju inte nån att fira med så lite kan göra mycket, oavsett vad han tyckte så kändes det bättre att visa att vi uppskattar han än att inte göra nått alls.⚘ Hoppas allas dag vart bra oavsett om du vart med någon eller ej, man behöver ingen annan än sig själv.❤

Likes

Comments

Tillbaka hemma igen, visade sig att jag har "gått in i väggen" och är utmattad så min kropp reagerade allt den kunde för att få hämta igen sig. Så nu det ända jag gör om dagarna är att sova, äta, gå ut en liten stund sen sova mera. Jag orkar verkligen ingenting.
Så idag tog vi en riktig myskväll med frukt och lite TV och en lång varm dusch. Så behövligt och mysigt. Nu ligger jag i skrivande stund i sängen med en sovande U bredvid mig och ska själv sova.

Likes

Comments

Igår gjorde jag Poké bowl till middag, vilket vart uppskattat. Jag myste massor med hundarna och katterna och dagen gick fort iväg men då idag komme min mamma till mig och vi for in på akuten för att kolla varför jag knappt kan gå.
Så nu är det dags igen då är man inlagd ännu en gång för mer prover och kanske röntgen men vi väntar på provsvaren först. Men men jag slipper ju laga maten iallafall fast jag föredrar att laga maten tror jag.💉💊

Likes

Comments

Igår vart det en spontan tripp till Umeå för middag och bio.
Hade en jätte mysig kväll och såg filmen Split, den var as bra. Både humor, lite thriller och spänning.
Märks i kroppen idag kan knappt gå själv idag men det var det värt faktiskt.
Sovde hos mamma och S så nu bär det av hem igen, ska även sno storasysters hundar och hoppas att jag kan ha dom. Det ska nog gå bra dom går att ha lösa så jag behöver inte gå runt med dem.
Har även skrivit och bett om att få träffa en läkare så får vi se vad dom säger om mitt "mående".
Ny vecka med nya möjligheter!

Likes

Comments

Liten uppdatering kring vad som händer och annat. jag har fortfarande inget minne från "domme dagen"😉 men har lite mer minne nu dessa dagar. Jag klarar inte av att gå själv för jag svimmar då jag går och ibland även när jag sitter.
Just nu sover jag kanske 20 timmar av 24 så är inte mega pigg, jag klarar av att vara vaken max 1 timma i sträck men då svimmar jag mer gånger och blir, jag skulle inte kalla det medvetslös men jag typ "somnar" hela tiden.😴 Jag kan "somna" när jag sitter, ska äta, mitt i ett samtal och även under andra situationer.
Jag kan även sluddra i talet och har svårt med talet, är som att jag inte finner rätt ord när jag mår som värst. Men jag kan äta och sitta korta stunder, vara delaktig i samtal och jag håller skenet uppe.
Så nu ska jag bjuda på kanske några gamla och nya bilder som gör att jag håller skenet uppe.❤
Och det kommer märkas genom bilderna vem som håller mig uppe just nu, bokstavligt talat. Vad skulle jag göra utan min älskling, han fångar mig när jag svimmar och hjälper mig just nu genom det här utan att klaga en sekund. Han är så underbar.😍⚘❤💏

Likes

Comments