View tracker

Älskar att vara hos mamma hon har 2 små kattungar hos sig just nu och oj vad söta dom är. Snart ska dom dock flytta då dom blir 12 veckor.
Imorgon blir det att fara och besikta hjärtats bil och sedan direkt till syster T för halloween fest på lördag. Oj vad jag är taggad älskar halloween finns inget bättre borde vara året om ju!!🎃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fick fara hem igår kväll och dom vet int vad som är fel fortfarande.
Vart mycket kramper inatt och lite sömn så idag är jag sängliggandes och får mysa med Diesel. Förhoppningsvis orkar jag packa ihop lite grejer i lägenheten.🤕📦

Likes

Comments

View tracker

Då var det dags igen... In och ut far man, jag tror jag är mer här än hemma.
Började med att åka på vårdcentralen och träffa en läkare och slutar med att han skickar mig på akuten.
Sitter nu här och väntar på att få ta prover och sedan får vi se hur det här slutar.🤕💉💊

Likes

Comments

​Jag har nästan helt glömt bort att blogga, har haft fullt upp med annat. Skolan är ju skit rolig... eller inte.

Vi har så fruktansvärt mycket plugg just nu som inte direkt är jätte roligt och när man väl kommer hem då ska man göra alla läxor och annat men nu börjar det äntligen gå lite lättare.

Förra veckan for jag ut och fotade lite med systersönerna och även storasyster så jag bjuder på några av dom bilderna. Förhoppningsvis fotar jag snart lite mer höstbilder som kommer upp snart. Hoppas det inte blir lika långt mellanrum mellan inläggen numera.

Likes

Comments

Blev ingen skola idag då jag har feber men då hinner jag med en massa läxor istället.
Inser att just nu är skolan faktiskt intressant men det lär vända snart😉.
Denna dagen går mest ut på läxa och en del Netflix och så klart att mysa med Diesel. Helgen lär nog bli lugn och mycket vila men det kanske är lika bra. Hoppas alla får en bra helg!❤

Likes

Comments

Dom 2 senaste veckorna har vart ett helvete, allt ska hända på en och samma gång och ibland blir det bara för mycket.
Just nu är de en aning för mycket för mig och min familj att hantera.
Tur vi har varandra, vet inte hur man skulle klara det här annars.
Men nu har skolan satt igång ordentligt så det är läxor som ska göras och lektioner med genomgångar som aldrig tar slut och ändå mer uppgifter. Kanske är bra att koppla bort från allt genom att göra skol uppgifter men inte är det då kul men dom heller. 😥

Likes

Comments

Just nu händer det mycket, en väldigt viktig person i min familj är sjuk och det är en extrem oro för oss alla.
Att veta att min andra halva, min älskade syster, att hon ligger på ett sjukhus och alla hennes frågetecken som aldrig blir besvarade.
Såna här stunder inser man hur viktig familj och vänner är och man märker vilka som är äkta. Man inser även hur rädd man måste vara om varandra och att se dom små bra sakerna i livet som en dag kanske är en stor sak. Jag är så extremt glad att T har sin sambo K hos sig just nu och att det är just dom som är ihop. Deras förhållande är ett sånt där jobbigt gulligt som man ser på Facebook å drömmer om själv😍.
Dom tar fram de positiva sakerna i varandra och man ska alltid se de positiva sakerna i var dag för oavsett om dom är få så överväger dom det negativa på ett sätt eller annat.❤

Likes

Comments

Har haft en jätte bra sommar och känner att jag har hittat tillbaka till mig själv igen. Jag har fått umgås en del med F och mormor och morfar. Fått mysa med familjen har vart viktigt men dock inte funnits så mycket tid som jag velat. 

Helgen var extra bra, fick vara med och fira en speciell person och sedan for vi till mamma och myste med mormor och morfar, mamma och S och även F komme.

T och K var också där så helgen vart jätte bra och imorrn är det skola som gäller men trots det så känns det helt ok att å tillbaka en vardag igen.

Nu ska jag städa undan lite och sedan lägga mig och hoppas att morgondagen blir bra.

Likes

Comments

Idag vart de en sväng med storasyster E och mosters lilla hjärta och plocka blåbär. Vi fick ihop cirka en liter var under en timmes tid.
Klockan 16.00 så började jag jobba och slutade klockan 21.00 och så har min vecka sett ut så det har int blivit så mycket gjort eller skrivet här. Man årkar inte riktigt och då jag inte har nått speciellt att skriva så blir det inte kul heller.
Men förhoppningsvis så blir det bättre snart.🌿💙🌲

Likes

Comments

Känner mig inte så glad just nu. Jag vet inte vad jag ska skriva och vet inte om jag får ut något positivt i skrivandet just nu heller.
Ska försöka få upp mer inlägg men jag jobbar mycket och när jag inte jobbar sover jag eller så är jag som idag, allmänt deppig så då blir det inte så mycket heller men det vänder säkert snart.

Likes

Comments