Tisdag och arbetsdag som vanligt. Började halv 11 imorse. Men blev väckt av Jenny halv 7 typ och vart efter henne till hamnen kl 7 och sedan essofrukost med fyllot. Skjutsade henne till skolan och åkte hem och försökte sova. Helt jävla slut efter i natt,   vart efter Eemil till långnäs och sedan fastade jag med Eemil och Oliver till typ 3 inatt..så tog ett tag innan det blev och sova. 

Ska efter jobbet hem en snabbis och sedan möta upp Jenny och se va vi hittar på. Vi har varit ifrån i några dagar och med våra dramatiska liv så lär vi prata bort natten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår så jobbade jag till 17.30. Åkte hem och åt middag med Ida. Duschade å sådant. Gick över till Dennis place med Ida och mötte upp Sofia och Michaela. Drack och pratade strunt. Vart ut och träffade människor en kortis och gick in till Dennis igen och fortsatte dricka, inväntade Dennis som int vart hemma fören 12 tiden.  Åkte till stan och vart en sväng till Dinos, sedan träffade jag Simon och åkte iväg med dem. Slutade med att jag åkte runt hela natten och kom hem 6 imorse. Sov bort dagen i princip.

Likes

Comments

Första Augusti redan..mycket som pågått. Mycket som snurrat. Mycket som snurrar på.

Jobbat i vanlig ordning, fortfarande dunder förkyld och orklös. Men kämpar på endå.

Denhär veckan känns tung och då har det knappt gått 2 dagar av veckan ännu. Jag har sovt otroligt dåligt och sitter med klumpen i halsen och med dåliga minnen. Det har gått flera år och endå känns det så tungt. Den här veckan gick min farfar bort för några år sedan men minns veckan som i detaljer och har drömt om det flera gånger och vaknar upp kallsvettig och försöker att inse att det inte är verklighet. Det känns tungt.

Annors har helgen och veckorna bara rusat iväg. Min lilla kusin som inte är så liten mera har fyllt år, hela 6 år. Känns som tiden gått allt för snabbt för i mina ögon kommer C alltid vara min lilla kusin, som min lillasyster.     Har inte haft tid att vara med presenter ännu men imorgon är planen på att åka en sväng till faster å kusin. Min faster fyller år imorgon så hon får sin present på förhand eftersom jag jobbar till stängning på torsdag.

Annors är jag ledig imorgon och skall försöka uträtta så många ärenden jag bara hinner och kan.

Lite städning och sånt ska det väl oxå bli av.

Likes

Comments

Senaste veckan har varit bra. I lördags kom Tobias hit till Åland. Roligt att ses och umgås när vi annars inte ses ofta. Vi har egentligen inte gjort något extra, jag har jobbat en del och så men lite har vi åkt runt och tittat, nån sväng till maxinge och träffat vänner. Varit på rockoff och sett och lyssnat och någon sväng till Kino. Varit nån sväng till stranden, blitt brun osv.

Lyckades bli förkyld och hamnade på antibiotika kur igen..Men känns redan bra mycket bättre och är mycket piggare redan.

Likes

Comments

Senaste tiden har varit en berg och dalbana. Både upp och ner men mest ner. Jag har jobbat rätt mycket och sovt dåligt och alldeles för lite.

Saker och  ting har varit rätt tunga. Från det enda till det andra och mycket tillbakablickar..Mycket tillbaka till den sommaren min farfar blev sjuk. En tung sommar, en hemsk sommar..Tror jag tänkt rätt mycket på det för att jag är ensam och det ungefär var runt denhär tiden han blev sjuk för några år sedan. Kommer ihåg det för tydligt och för mycket..Vilket får mig att minnas fammo. Som oxå gick bort alldeles för tidigt och på samma hemska sätt som faffa..Saknaden är stor och gör sig starkt påmind. Drömt mardrömmar på senaste tiden om just det och vaknat upp helt genomsvettig och haft hjärtat i halsgropen. För det känns så verkligt varje gång..Precis som när jag vaknade mitt i natten och hörde röster och klev upp och hittade familjen sittandes med en tung stämma i vardagsrummet och genast förstod vad som hänt. Samma obehöriga grej varje gång. För drömmer exakt så som det gick till. Jag som går ut ur sovrummet, tittar runt på fastrarna och deras män, mamma och sedan tillssist på pappa. Jag minns precis att jag frågade pappa om faffa var borta och han svarade ja..jag vände om och jag gick till sovrummet och la mig igen och på morgonen kliver jag upp och frågar min faster om jag drömt eller om det var den hemska verkligheten. Så hemskt att det snurrar på så..Så tungt. För det är inte sådana saker jag vill minnas. Jag vill minnas hur frisk och välmående både fammo och faffa var. Inte hur sjuka dom blev. Vilket jag oftast gör. Även om de har de bättre nu och vaknat över oss här så är det tungt att inse att det är så.

Likes

Comments

I valet och kvalet. Beslutsångest, svärmorsdrömmen eller det andra som bara krossar ens hjärta fast det blir att dunka till max bara man säger namnet.

Jag har tänkt på förändring. Förändring är ett ord jag tycket om just nu. Jag har ändrat mycket, kost, motion, osv. Kanske hela levnadsättet. Jag har tänkt länge på det. Vad jag vill, å det är att hitta personen att bilda familj med.. Rätt snart! Jag vill först av allt bli en ung mamma, jag vill bo på landet, helst på en gård. Jag vill starkt detta. Jag vill hitta rätt, gifta mig och skaffa barn. Nån som jag gillar, som inte förstör min framtid, nån som vill detta, någon som mina föräldrar faktiskt tycket om och accepterar. Det är viktigt. Nån som mina syskon gillar.

Jag kan få allt det, bara jag väljer rätt men det rätta är det som känna som det sämre valet. Fast det rätta känns rätt bra oxå.

Det tokiga är att jag är 19 år. Jag har bott hemifrån sen jag var 15-16. Jag har jobbat i princip hela mitt korta liv med det ena eller andra. Jag har festat massor. Jag har vänner. Jag har en stabil grund. Jag har viljan. Barn och man. Det är vad jag vill trots att det högst antagligen skulle hatas rätt mycket om jag som 19-20 åring skaffat barn. Men vem vet. Krävs ju trots allt 2 och tror inte jag skulle klara av att göra hela grejen på egen hand och köra nå vecka system. Jag hade det bra som "liten" och mina föräldrar höll ihop och fortfarande gör det. Det är vad jag vill för mina framtida barn. Inte någon delat föräldraskap.

Kanske alldeles för tidigt men jag vill int få barn vid 30-40. Jag vill bli en ung mamma hur naivt det än låter.

Likes

Comments

Mycket har hänt senaste tiden, både jobbat mycket, tränat och flyttat till nya lägenheten.

Jobbat en hel del, mest 10.30-19.00 pass. Rätt slött, föredrar tidiga passen men men. Igår började jobbet med nya arbetskläder men eftersom jag var ledig igår inleder jag med det idag istället. Jobbar stängning idag, så jävla slött och långtråkigt. Har verkligen ingen lust att göra det speciellt me tanke på hur huvudet dunkar.

Flyttade gjorde jag och Ida före midsommar,  vi fick in alla grejer på en kväll. Nu först börjar vi ha ordning och lite bättre koll på läget var vi har alla saker och så. Trivs så mycket bättre i denhär lägenheten än i förra.  Utrymmen känns bättre och är större här.

Skaffade mig även pt förra veckan. Så att jag ska få bättee rutiner och börja orka igen.   Jag har tränat med henne 2 ggr nu och har haft sån träningsvärk. Jag tränade med henne igår och kände redan av träningsvärken igår kväll. Känns dels underbart men endå förjävligt för gör så ont.      Har fått program osv och skall köra igenom andra delen och tredje delen med henne på torsdag efter jobbet. Känner mej rätt taggad faktiskt. För jag vill verkligen detta!

Annars är det som vanligt. Upp och ner och helt käpprätt åt helvete. Men att försöka tänka positivt var det så testar på det.

Utöver det har många av pojkarna åkt in i militären. Lite småtråkigt å så då...

Likes

Comments

Ni vet när man änteligen fastnar för något eller någon och sedan inser att det var helt onödigt från början. Att det inte var värt det. Vare sig det gäller en person eller om det gäller saker. Vad som helst men principen är densamma. Man blir så lycklig ett tag av det och sedan mittiallt vänder det. Man inser hur mycket man tänkt på den eller det och bara vill göra om allting. Önska att man inte träffat personen eller kommit på den saken. För i slutändan så blir bara man sårad iallafall. Det händer så sällan att man lyckas med det man vill. Att det int är värt det mera. Varför fastna för just den person/sak som man mår dåligt av. Varför är dom personer/saker så svåra att släppa taget om. Varför är det så. För det suger bara. För den personen/saken blir som ett beroende, ett gift, en drog. Och suget efter det blir enormt och behovet extremt.

Likes

Comments

Nu är det mycket på gång, förklylningen håller hårt på och är påfrestande. Jobb och jobb. Hjärtat i halsgropen. Orket som trynar och humöret som svänger.

Nästa vecka är efterlängtad. Ska änteligen flytta ifrån min lilla 2:a med kokvrå. Till en större lägenhet med skillt kök, tänka er vilken lyx det blir när man får utrymme i köket. Det känns underbart! Ett stort och rymligt vardagsrum som leder vägen till en stor inglasad balkong. Det är något jag velat ha länge. Inglasad balkong med havsutsikt. Finns massor med garderober och sådant i lägenheten och förvaringsutrymmen. Två sovrum, lika stora och sådant. Enda som saknas är att det skulle vara badkar på toaletten typ. Men man kan ju inte få allt här i livet heller så. Nöjd är jag iallafall. Kommer känns skönt att flytta, speciellt när Jenny, Marcus och Felix bor i samma trappuppgång! Känns bättre att känna sina grannar lite iallafall! 

Kontraktet ska skrivas på nästa vecka och förhoppningsvis får ja flytta in direkt!

Längtar gör jag iallafall! Sade upp min nuvarande lägenhet med rätt kort varsel. Men hyresvärden lär inte få svårt att hitta en ny hyresgäst!

Likes

Comments

Frustration, irritation och värk. Dom 3 orden passar perfekt in just nu. Från förstahandsval till andrahandsval och vice versa. Från frisk till sjuk och vice versa där med. Motiverad till omotiverad. Från lycklig till krossad.

Jag vet inte direkt om jag kan påstå mig vara olycklig men defintivt inte lycklig. Från en dag till en annan så vänder allt. Dom orden som sades, dom orden som var för sanna. Fast det är bäst så, så gör det så jävla ont. Jag var beredd att växa upp, lägga alla lekar bakom mej, men kunde inte. Det bara är så. Jag orsakade min egen smärta, jag blev inte det logiska valet för dig. Jag får leva med det. Men orden, dom orden du sade, orden som fick mig från 10 till 0 på mindre än två sekunder. Dom två sekunderna blev som världens längsta.  Jag brukar inte vara den som fastnar sådär, jag är inte den personen, jag blir inte sårad, jag blir inte kär, men sen hände något. Du hände. Men inte mera, en första sista gång blev det.

Likes

Comments

Förkylning som sitter i som sten. Huvudwt tungt och kroppen som bly. Imrose väckte mamma mej runt 8 och så åt jag snabbt frukost, upp till växthuset och plockade tomater, packade ihop det jag skulle ha med mej till Åland igen. Hem och lagade lunch, åt och sen iväg till åkern och ta upp lite potatis och sen körde brorsan hem mej så fick jag snabbt hoppa in i duschen och åka iväg. Stannade till hos morbror på vägen och sa grattis på födelsedagen och sen iväg mot Åbo. Snart framme i Långnäs och sen blir det full fart till lägenheten och sova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bestämde mej i onsdags att åka hem till Houtskär. Jag åkte iväg utan att berätta åt någon där hemma att jag var på inkommande.

Att köra ut till långnäs utan att ha sovt något och inte ha någon hytt var ingen höjdare precis. Men det funkade, sov på en hård obekväm hytt typ en timme och sedan vaknade jag av att det  fullt med folk runomkring. Efter det väntade jag en tag sån jag kunde äta frukost och inhämtande åbo hamn. Sedan var det bara att köra utåt Houtskär.

Väl på Houtskär åkte jag till Näsby en sväng till mim morbror och sedan hem till Mossala.

När jag kom hem var det ingen hemma förutom Marcus som låg nerväddad i soffan. Hann vara hemma kanske 15 minuter innan det kom hem någon annan. Sedan lagade jag mat och sånt.

Efter lunchen åkte jag och Lucas och tömde säckar ur en åkern och flyttade in dem. Sedan åkte vi hem efter släpet och åkte till en annan åker och lyftade på fyllda säckar och satte dem på en pall. Efter det åkte vi tilll båthuset och tömde det på lite saker. Sedan åkte vi hem och jag gick till växthuset och blastade lite och sådant. Sen ringde mamma och sa att vi sku dricka kaffe och äta glass..efter det gick vi tibax till växthuset och planterade lite blommor och örter som jag skall ta med mej till Åland imrogon när jag åker.

Efter blomplanteringen så gick jag hem å sa åt brorsan att han måsta äta och sedan gick vi till glassbilen och sedan hem igen.

Gick och la mej redan runt kl 21 för var helt slut och somnade rätt direkt.

Vaknade imrose rätt tidigt och mådde fruktansvärt dåligt. Kände av hur kroppen höll på att gå sönder och hur jag bara skakade och frös och hade ju såklart feber. Så har legat under täcket i sängen och knappt orkat röra mig.

Likes

Comments

Helt slut..förkyld och febrig. Senaste har jag jobbat, stängningar mest och en hel del dagar. Är duktigt förkyld och feberig men på jobb endå. Känns både i kropp och själ men några timmar till och sedan hem och vila!

Måste städa bil och lägnheten idag och kanske rensa igenom kylskåpet och sådant..byka är oxå en såndär jobbig grej att göra så blir ett måste idag!

Imorgon är jag ledig så får se vad dagen har att erbjuda då! Förhoppningavis blir det en lugn och överrsakande dag!

I förövrigt hade världens gulligaste Ida lagat plättar till middag igår när jag kom hem från jobbet. Kan man ha det bättre eller?  ❤

Likes

Comments

Varit en lugn början på veckan med jobb och jobb. Måndag jobbade jag ett dags pass och igår kvällspass. Passligt nog så behövde min faster låna bilen min, så fick gå på jobb. Började ju såklart regna när jag gick mot jobbet igår och ökade under kvällen. Hlav 11 när jag slutade fick jag skjuts av Dennis iallafall så slapp gå hem i regnet. Idag är det oxå jobb som gäller, bara drygt 1,5h kvar och sedan väntar det ledigt. Imorgon blir det en massa ärenden att göras och vara med Celine. Vi skall väl och simma och gå på sjöfartsmässan eller vad den nu heter. Å lite annat skoj då!

Likes

Comments

Igår efter jobbet blev det att åka hem å duscha och äta middag. Lite fix å trix och  sen blev det att åka ut mot Svinö. Där mötte vi upp ett gäng och gick ombord på Skarven (?. En halvtimme senare var vi iland på Föglö och gick till de blå huset och tätffade ett helt gäng med fina människor. Riktigt kul hade vi mer eller mindre hela natten. Lite sömn blev det och så men de var helt klart värt det. Innan det blev att åka hem idag så vart det vattenkrig och en snabbis till Seagram. Ett duktigt slött gäng vi var men men

Kan sumera det till att vi helt enkelt hade det bra och trevligt!

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig. Otroligt skönt fast jag int gjort något extra. Träffade Jenny en sväng innan hon skulle på jobb och sedan åkte jag hem igen och la mej på balkongen i det fina vädret. Förblev nog lika vit som ett spöke men skönt var det iallafall. Städat upp inne lite och plockat i skåpen aningen. Ska just previs träffa en kompis en sväng och sen blir det väl att laga mat.

Likes

Comments

Sitter som bäst vid vattnet själv och tänker. Det är lungt, tyst och blåser int alls och är varmt. Påminner om hem. Börjar vara ett tag sedan jag var hemma..Skulle gärna varit hemma ett par dagar bara för lugnet. Vattnet, skogen och allt det där. Där det int kör så mycket bilar utan bara är tyst och lungt. Skulle verkligen behövt lite av det just nu. Det är som terapi för själen. Lär va att det tar väldigt länge innan jag kan åka hem igen med tanke på hur jag jobbar och så men det är nu bara så. Skulle bara ha varit skönt att komma bort ett tag igen. 

Likes

Comments

Senaste tiden har det gått upp och ner.

Armen har bara blivit bättre, värker mycket men annors är det bra. Fysion har gått bra och går bra.

Allt annat går väl sisådär. Jag vet inte om jag kan säga att jag mår bra eller dåligt. Men jag är mestadels lycklig. Jag har umgåts med mina vänner och det är ju bland det bästa som finns. Jag har ännu några av killarna borta från holmen men dom lär ska komma hit i slutet av veckan  en sväng och vad jag längtar! Saknat dem så!

Annors så jobbar jag mycket. Igår var jag ledig men följande lediga dag är söndag och innan dess är det 14,5h dagar eller 8.5h dagar som gäller. Bara att bita ihop och försöka orka.

Likes

Comments

Senaste tiden har varit intensiv. Jag har jobbat massor och det känns verkligen i kroppen. Idag är det ledig dag och jag ska göra abslout ingenting. Umgås med nära och kära skall jag. Jag behöver verkligen det just nu. Jag har så mycket att tänka på och det bara snurrar. Jag är orklös.

Likes

Comments

Äntligen fått börja jobba igen! Känns duktigt att jag inte vart van på lääääänge att göra något men men.
Imorgon väntar jobb och fysioterapi igen.

Likes

Comments