View tracker

Hur tusan hände detta?????

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hur fin var inte hon till vänster? Hon till höger också för all del men den andra tjejens lugg var dröm! Försökte få till den sminkningen igår men gick väl sådär. Bilderna snodde jag från danielalouise's blogg då jag blev kär i bilderna. Hade också velat kunna ta sådana bilder på folk. :P

Annars mår jag bra. Riktigt bra :) see yah later

Likes

Comments

View tracker

Hej hej, nu ska det bloggas här!

Har haft fullt upp och samtidigt inte gjort någonting så då blir det inget bloggande :p Nu har nästan hela lovet passerat och detta är min första "lediga dag". Har under veckan tagit dykcertifikat och det kan ha varit bland det jobbigaste men coolaste jag gjort. Så häftigt att komma ner på 16 m djup och se vad som lever där nere. Samtidigt var utedyken förjävliga då det är november samt snöstorm (kanske lite överdrivet) i Göteborg. Har ALDRIG frusit så mycket som under denna veckan. Hade ingen känsel i fingrarna och kunde knappt röra mig. Men nu är det gjort! Tagga Hawaii :))))

Senare ikväll ska jag på Halloween middag hos familjekompisar. Vill även gå på bar med en kompis men är oklart om det blir av :p

Likes

Comments

Till er alla som skriver högskoleprovet idag, hoppas verkligen det går bra för er! Själv sitter jag hemma och försöker skriva ihop en rapport. Hade bokat in mig för att skriva provet men igår mådde jag så fruktansvärt dåligt att mina föräldrar i princip förbjöd mig från att skriva det. Fy, mår verkligen inte bra av all stress i skolan. Tär på ens psyke. Vet att många ska ut i helgen på diverse halloweenfester men har varken lust eller energi för att göra något sådant.

Förstår inte riktigt hur bloggare gör för att hålla uppe sin blogglust. Man vill ju verkligen inte dela med sig av sånt som känns tråkigt eller när man mår dåligt. Försöker man försköna sitt liv då? Eller ska man skriva om allt, även det trista?Aja vem bryr sig ens? Skriver ju för min egen skull, inte för att bli sveriges nya "it-bloggerska-girl". Well nu får jag sluta skjuta upp den jäkla rapporten. Tjingeling

Likes

Comments

Fick kommentaren idag att jag är en bra lyssnare och den värmde så mycket. Finaste komplimangen! 💛 är sämst på att blogga just nu men har för tusan inget att skriva om so yeah

Är även dealer av saffran just nu så kom och köp! 2gram för 100kr 🏵

Likes

Comments

Jag känner mig rätt ledsen för tillfället. Ledsen är kanske fel ord förresten, jag känner mig snarare uppgiven. Har känt så den senaste veckan. Saker har lite tappat sin mening på sistone och jag känner mig inte taggad på att göra något, har slutat bry mig. Vad spelar det ens för roll om jag pluggar? Vad gör det för skillnad om jag tränar? Vem bryr sig ens om jag inte går på den där festen? Lite så känner jag till allt.

Dessutom har folk i min omgivning börjat kännas falska. Inte mina vänner såklart, men folk i allmänhet. Personer som man träffar, som man pratar med och gillar. Det är lite som att gå tillbaka i tiden för mig. Att se hur folk snackar skit om varandra bakom ryggarna för att sedan klistra på ett leende när personen kommer. Det om något gör mig uppgiven. Växer inte människor ifrån sånt? Allt för status, nej stryk det förresten. Allt för att framhäva sig själv. Ja jag förstår att man inte kan komma överens med alla, gilla alla, men varför då låtsas som man gör det? Varför spela en charad bara så det ser bra ut på utsidan? Blir så less på sånt. 

Så detta och andra saker har gjort mig uppgiven. Det var väl därför jag satte lösenord här en stund antar jag. För detta saknade betydelse och för det kändes falskt.

Nu ska man inte tycka synd om mig, för det är inte synd om mig. Skriver inte detta för att få stödkommentarer eller för att folk ska visa medlidande. Vill nog mest få förståelse tror jag och dessutom för att jag mår bättre av att skriva av mig. Riktigt deppigt inlägg detta, men det är ju så livet är ibland. Inte alls roligt.

Likes

Comments

Gick hem från skolan efter lunchen eftersom jag hade sån kramp i magen. Har en känsla av att det beror på mängden alkohol som konsumerades i lördags 😞 Så nu ligger jag i min säng och tittar på Are you the one? Måste säga att det är en himla udda situation de har satts sig i, bo tillsammans med en massa random människor där en person är din "perfekta match" och så ska man hitta sin match utan att ha någon idé om vem det är. Sen får de alla känslor för varandra för att senare få reda på att ingen av dem är varandras matcher. Undrar alltid hur man själv hade reagerat om man var i en sån show. Man vill ju tro att man hade varit supersmart men frågan är om man inte hade varit lika clueless som de andra.

Likes

Comments

I lördags hade Nikola 18års fest och oj vad kul det var. Har inte varit så full på ett bra tag. Öppen bar är inte att leka med hahah :D Konstigaste av allt var att jag blev full på ett glas rödvin (och en fjärdedels drink). Tror det berodde på att jag inte hade ätit så mycket under dagen och att vi började dricka innan vi åt. Men efter att ha fått vatten av Hugo och Elias så kändes det bättre. Sen fortsatte det hela i 7 timmar. 7 timmar! Vad gjorde vi ens under så lång tid? Men grymt roligt hade jag. Nikola är världens finaste och jag hoppas verkligen han hade en fantastisk kväll <3


Man of the evening med alla tjejer

Jakob (kvällens berra) och jag

Likes

Comments

Hör och häpna men jag gick upp 8:30 (!!!) för att gå på en morgon promenad. Hur goals är inte jag? Riktigt tumblr, kanske ska ta och dricka lite vitamindricka, äta avokado och njuta av livet medan jag håller på hahahah! Sorry för sarkasmen men de som känner mig vet att jag är den minst inspo-personen som finns. Hade dock blivit uppmanad av mamma att jag är för lite utomhus och att det är anledningen jag är så trött. Är lite tveksam till hur mycket det stämmer men gick ändå ut.

Nu måste jag hitta en outfit för ikväll och sen åka till Emma. Så det är lite brådis! Hörs sen

Likes

Comments