Jag känner mig rätt ledsen för tillfället. Ledsen är kanske fel ord förresten, jag känner mig snarare uppgiven. Har känt så den senaste veckan. Saker har lite tappat sin mening på sistone och jag känner mig inte taggad på att göra något, har slutat bry mig. Vad spelar det ens för roll om jag pluggar? Vad gör det för skillnad om jag tränar? Vem bryr sig ens om jag inte går på den där festen? Lite så känner jag till allt.

Dessutom har folk i min omgivning börjat kännas falska. Inte mina vänner såklart, men folk i allmänhet. Personer som man träffar, som man pratar med och gillar. Det är lite som att gå tillbaka i tiden för mig. Att se hur folk snackar skit om varandra bakom ryggarna för att sedan klistra på ett leende när personen kommer. Det om något gör mig uppgiven. Växer inte människor ifrån sånt? Allt för status, nej stryk det förresten. Allt för att framhäva sig själv. Ja jag förstår att man inte kan komma överens med alla, gilla alla, men varför då låtsas som man gör det? Varför spela en charad bara så det ser bra ut på utsidan? Blir så less på sånt. 

Så detta och andra saker har gjort mig uppgiven. Det var väl därför jag satte lösenord här en stund antar jag. För detta saknade betydelse och för det kändes falskt.

Nu ska man inte tycka synd om mig, för det är inte synd om mig. Skriver inte detta för att få stödkommentarer eller för att folk ska visa medlidande. Vill nog mest få förståelse tror jag och dessutom för att jag mår bättre av att skriva av mig. Riktigt deppigt inlägg detta, men det är ju så livet är ibland. Inte alls roligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gick hem från skolan efter lunchen eftersom jag hade sån kramp i magen. Har en känsla av att det beror på mängden alkohol som konsumerades i lördags 😞 Så nu ligger jag i min säng och tittar på Are you the one? Måste säga att det är en himla udda situation de har satts sig i, bo tillsammans med en massa random människor där en person är din "perfekta match" och så ska man hitta sin match utan att ha någon idé om vem det är. Sen får de alla känslor för varandra för att senare få reda på att ingen av dem är varandras matcher. Undrar alltid hur man själv hade reagerat om man var i en sån show. Man vill ju tro att man hade varit supersmart men frågan är om man inte hade varit lika clueless som de andra.

Likes

Comments

I lördags hade Nikola 18års fest och oj vad kul det var. Har inte varit så full på ett bra tag. Öppen bar är inte att leka med hahah :D Konstigaste av allt var att jag blev full på ett glas rödvin (och en fjärdedels drink). Tror det berodde på att jag inte hade ätit så mycket under dagen och att vi började dricka innan vi åt. Men efter att ha fått vatten av Hugo och Elias så kändes det bättre. Sen fortsatte det hela i 7 timmar. 7 timmar! Vad gjorde vi ens under så lång tid? Men grymt roligt hade jag. Nikola är världens finaste och jag hoppas verkligen han hade en fantastisk kväll <3


Man of the evening med alla tjejer

Jakob (kvällens berra) och jag

Likes

Comments

Hör och häpna men jag gick upp 8:30 (!!!) för att gå på en morgon promenad. Hur goals är inte jag? Riktigt tumblr, kanske ska ta och dricka lite vitamindricka, äta avokado och njuta av livet medan jag håller på hahahah! Sorry för sarkasmen men de som känner mig vet att jag är den minst inspo-personen som finns. Hade dock blivit uppmanad av mamma att jag är för lite utomhus och att det är anledningen jag är så trött. Är lite tveksam till hur mycket det stämmer men gick ändå ut.

Nu måste jag hitta en outfit för ikväll och sen åka till Emma. Så det är lite brådis! Hörs sen

Likes

Comments

Glömde mobilen hemma idag och sen dess har dagen gått utför. Toppen på moset var att matteprovet gick sämst, på riktigt urkasst. Nee ger upp på matten nu, spelar ingen roll hur mycket jag pluggar, förstår ändå inget.

Tog ett bad när jag kom hem vilket gjorde det hela lite bättre. Tittade även på breakfast at tiffanys 💓 och nu äter jag popcorn :)

Fick frågan om jag ville hänga med några vänner precis men tror jag hoppar det. Eller kanske inte, helt ärligt har jag inte bestämt mig. Jaja, natti bloggen

Vill göra sånt här bad någon gång ❣️

Likes

Comments

Likes

Comments

Är så trött på matte nu. Usch kan kursen bara ta slut någon gång? Förstår ingenting och alla formler ser precis likadana ut.

Igår var vi på teatern Mephisto som var väldigt underhållande. Förstod inte riktigt handlingen men blev aldrig uttråkad och jag gillade att de mixade upp teatern med video, sång och olika effekter. Dock var den lite för lång och kunde nog ha kortats ner från 3h till 2 åtminstone.

Här satt jag, Hugo och Annie på balkongen över Stadsteatern i pausen. Annie frös men jag och Hugo uppskattade det 😸

Nu ska jag plugga lite mer matte. Börjar känna mig som en mathletic (mean girls if you know) fast en riktigt korkad en :(

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra dag idag. Inte för att det hände något särskilt eller speciellt men ändå, det kändes som om jag fick gjort allting jag ville och att jag kunde hjälpa personer :) Pratade kärleksproblem med en i klassen och fick en helt ny bild av relationen. Sen hjälpte jag en annan kompis med att hitta mod till att bjuda ut en kille. Har gjort en liten självanalys och insett att jag gärna försöker fixa andras problem istället för att ta tag i mina egna. T.ex. så har jag spenderat en stor del av min kväll åt att städa badrummet medan mitt egna rum ser ut som ett bombnedslag och skulle behövt minst lika mycket tid. Men det är så mycket enklare att fokusera på och lösa andras kaos än sitt eget.

Sjukt taggad på denna helgen, speciellt på lördag! Vill bara att hela veckan ska snabbspolas fram så helgen kommer :))

Likes

Comments

Igår hade jag sjukt svårt att somna för en gångs skull. På det senaste har jag däckat av utmattning vid 22 tiden men igår var det tvärtemot. Låg klarvaken och kunde knappt blunda. Hela huvudet var en stor röra. Tillslut ville jag bara ut från mitt rum så jag bestämde mig för att gå ett varv runt kvarteret och rensa tankarna. Tror det hjälpte lite grann. Har alltid älskat natten framför dagen. Allt blir vackrare i mörkret. Människor blir mer avslappnade och allt blir bara bättre. Det finns liksom en speciell vibe på natten och man känner sig oändlig, om ni förstår vad jag menar?

Nu ska jag fortsätta med matten och sen mecka båt. Ville mest förklara inlägget inatt. Ha deee! :)

Likes

Comments