Fick feeling för att pärla lite, istället för att plugga matte, så fick lite smyckesgrejer från lillsyrran och gjorde en choker. De gula pärlorna är inte lika gula i verkligheten utan de är mer vit-guldiga. Har inte riktigt testat den än men tror den blev fin.

Medan jag pärlade tjötade jag med Marcus i telefon. Var kul att få lite uppdatering om hans nya flickvän :)

Nu är frågan om man ska sätta på lite PH eller om det är värt att sova? Tycker ju inte PH är så underhållande längre men kan va kul ändå. Sicka problem man har hahaha

Likes

Comments

Och så var man tillbaka till skolan. Kändes inte som om vi hade lov ens, bara en lång helg. Hade konstigaste upplevelsen på lunchen idag. Åt med några tjejer i klassen och när vi gick in på Bombay (den enda indiska restaurangen vi har på matkortet) blev vi behandlade som kungar. Har ätit där så många gånger men inte med Hanna, Josefin och Lydia på ett tag och personalen på Bombay älskar dem. Vi fick en massa gratis naanbröd, de frågade var Stina var (sa att det var synd att hon inte var med?) och sen frågade oss en massa gånger om vi ville ha kaffe och kakor. Hhahah skrattade ihjäl mig men tyckte även det var lite obekvämt. Hmm ska äta oftare med Hanna och dem :)

Hittade en gammal buckethat som jag satte på mig och gillar den mer och mer. Venne om jag hade haft den i skolan dock Hahah

Likes

Comments

Hello friends
Jag försvann denna veckan men det är ju faktiskt lov. Befinner mig för tillfället fortfarande i stugan i Vemdalen. Imorgon åker vi hem, vilket ska bli skönt som tusan. Vilken vecka det har varit. Har nog upplevt alla känslor som går att känna här. En riktig berg-och-dal-bana har det varit (Btw hur stavas ens bergochdalbana? Känns som det ska vara en massa bindestreck men blir osäker). Fick existentiell ångest på onsdagskvällen. Låg och skakade i min säng på grund av paniken. Som tur var kunde en kompis via snapchat, lugna ner mig. Tror att jag har varit så instabil på grund av hur nära inpå vi bor här. Det går liksom inte att vara för sig själv någonstans. Väggarna är tunna som papper vilket gör att man hör allt folk säger. Vart man än vänder sig så ser man någon annan. Även om alla här är mina vänner så blir det svårt att slappna av.

Igår dog jag totalt vilket gjorde att denna dagen blev lidande. Men så får det vara ibland! Hade lite ångestfyllda drömmar inatt pga att jag dog. I drömmen försökte jag ta av skalet från min mobil men varje gång jag fick av det så finner jag ett nytt skal under. Fick panik i drömmen för jag visste att mobilen var sönder där under men kunde aldrig nå fram. Undra om drömmen betyder nått?

Nu ska jag fortsätta kolla på mello eftersom Emma är den som har makten över fjärrkontrollen.

Likes

Comments

Kan jag blogga nu? Det är frågan? R lite ostadig på händerna assss men det löser sig!! De andra åker pulka tror jah. Oklart. Bästa kvällen men blev fett psykad av ett DM. For real, take a chill pill. Det behöver jag. Alla behöver chillpulls!

Likes

Comments

Frammeeeeeeeeee

Likes

Comments

Jag avundas folk som har modet att göra tatueringar, för jag vågar inte det (än). Handlar inte om rädslan att man ska ångra sig, jag ångrar ju allt ändå, utan snarare vad mina föräldrar skulle säga. Lite töntig anledning men de har så länge jag kan minnas varit extremt anti-tatueringar. Vill ju liksom inte att de ska bli allt för besvikna på en. Sen är det ju även svårare att få jobb med tatueringar, vilket för övrigt är bullshit. Snacka om att döma boken efter omslaget.

Hade jag däremot gjort en tatuering hade jag aldrig gjort en text. Kan liksom knappt gå omkring med text på tröjor och tänk då att för alltid ha det på huden. No no not for me thank you. Tycker att små tatueringar är fina. Ingrid i min klass introducerade mig till röda tatueringar, tvär sexigt. Hade även velat ha någon figur som man hade målat själv. Nått fyndigt som man själv har skapat. Cara Delevignes tatueringar är softa, speciellt lejonet på hennes finger och "made in England" under hennes fot. Like på dem!

Likes

Comments

mmm lever life i mina nya franses, även om mamma inte gillade dem haha

Likes

Comments

Nu måste jag bara berätta om min experience på den här salongen där jag gjorde mina fransar. Vill inte va shady mot dem så bangar att skriva vilka de är, ni som vet ni vet.
Hela börjar med att jag är 20 min för tidig så sätter mig och väntar, de som jobbar där snackar knappt svenska så de ba pekade åt var jag kunde sätta mig. Så visar det sig att jag har gått till fel ställe för det finns 2st (?). Så går bort till den andra där jag hänvisas till ett litet bås. Där sitter jag själv i typ 10 min innan hon som fixar fransarna kommer. Sen är det bara att lägga sig på britsen och säga vilken längd man vill ha. Men tjejen blir aldrig nöjd med hur jag ligger utan bara krånglar tills jag tillsist ligger så obekvämt man kan. Sen ba köttar hon sönder, kändes som det tog en evighet för henne art bli klar. Samtidigt så kommer någon annan in, kan ej se vem för hallå jag blundar ju, men de börjar kvittra som två så gossipbirds på thailändska. Förstår ni hur obekväm man blir när två stycken tjejer viskar till varandra på ett språk man inte kan alls och sen börjar hånskratta. Blev så nervös när jag låg där.
Någonstans i mitten försvinner den andra tjejen och det blir tyst, blev mycket bättre då enligt mig. Försökte fokusera på podcasten jag lyssnade på men var inte helt enkelt. Tejpen började klia mot slutet och bara önskade att det var över. Sen vips så drar hon av all tejp och ba "nu är det klart" och springet iväg. Hon bokstavligen försvann på en sekund. Satte mig upp och fick tårar i ögonen för jag inte kunde se. Var så förvirrad. Hela salongen var typ tom fastän de hade varit många som hade bokat samma tid som jag. Sen ba tog jag mina saker och gick. Kändes så underligt alltihop.

Är dock sjukt nöjd med resultatet. DAMN GURL, Im fly af! Tyckte ba det var en annorlunda situation det hela.

Tänk bort mitt face och fokusera på mina franses (vet att det heter lashes men franses låter roligare)

Likes

Comments

Börjar dagen men att kolla på sailor moon <3 Visste ni att det är mitt smeknamn i vår klasschatt? Har dock ingenting med serien att göra utan att jag först hette sailor och så la en kille till moon efteråt.

Borde egentligen göra iordning mig för jag ska in till stan och fixa mig lite hihihi
Ska vara där kl 9 och måste ta ut pengar innan dess, för salongen tog endast kontanter. Suck, hade tänkt att ta ut det igår men glömde totalt bort det.
Hör av mig senare, pusssssss

Likes

Comments