Åh idag har man ont i huvudet, trots att jag åt och drack massa vatten innan man gick och la sig. Upplever nästan att jag får värre och värre baksmällor.
Igår var det öppet hus hos Markus vilket är ett annat ord för mat och krök. Det var superkul att träffa alla seglare igen, hänger mest med 2 av dem som var där annars.
Runt 1 tiden kom hans föräldrar och jag som egentligen hade tänkt sova där, stack med de andra. Så jag och Calle åkte in till stan då vi båda hade kompisar som var ute men vi hann bara träffa hans kompisar innan sista bussen gick hem. Är glad nu över att ha sovit hemma, så kan man sova ut länge och inte känna sig ivägen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Riktig lyx frulle man snodde ihop nu på morgonen. Solen skiner här i Göteborg och mitt humör blir mycket bättre av detta faktum. Skolan börjar om en timme så måste snart bege mig. Låter så vuxet att säga så, "jag ska nog bege mig". Hahah

I måndags var jag på UF-mässan och mitt företag vann kategorin årets produktutveckling🙌🏼 Jösses vad trött man var efter att ha varit inne i svenska mässan i 13 timmar. Kändes konstigt att vi var med, vi sålde inget och ingen ville egentligen höra om vår produkt.

Nu måste jag skynda mig

Likes

Comments

Ursäkta de putande läpparna? Nej tänker inte ursäkta mig förresten.

Men iaf HEJ! Ja det här med att blogga funkar inte alltid. Finns inte alltid tid eller vilja till det. Jag går för tillfället runt och räknar dagarna tills studenten. Är lite mer än 80 dagar kvar. 80 dagar, 12 måndagar, kan det snälla gå lite snabbare? 

Vet inte vad det är men jag har haft ett himla kort temperament på sistone. Blir extremt irriterad på allt och alla, och är antagligen inte den roligaste att umgås med. Min klass får nog lida mest av detta. Något som får mig på bättre humör är vårvädret som har hoppat fram och även att tänka på alla roliga saker som kommer hända de närmaste veckorna.

Saker som kommer ske inom kort:

• Börjar segla med Helena

• Åker till Stockholm med delar av klassen

• 100-dagars festen (som är mer av 68 dagars)

• Påsklov

• Fyller 19 :)

• Valborg 

• BARCELONA!

Visst låter våren ätt kul ändå? Tog med de största "happenings" och bangade de små hehe

Vad händer idag då? Har jobbat nu från 10-14 och ska sticka till gymmet om några minuter. Sedan har jag lite jobb med UF vilket jag tänkte göra samtidigt som jag hänger med min familj. Ikväll blir det nog häng med Helena i stan och så får vi se vad som händer! Ska försöka vara mer positiv :)


Likes

Comments