Hey snyggingar!!
Its lördag idag, undra vad folket skall Göra toniiiight?! Hmm
Själv ska man vara hemma och fortsätta kolla på sagan om ringen som går på tv fyra just nu. Efter det ska jag sova och vänta in jobb dagen i morgon!
Är helt slut.. Man blir så trött efter att ha jobbat och sen ska man sitta på en buss som tar en aning lång evighet! Fyfan! Någon som vill lämna och hämta upp mig , hör av er!!
Ska fortsätta kolla på film nu, säger later så läge .... Puss puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp med tränings värk, alltså pallade inte ens gå upp, men man kan inte ligga kvar hela dagen bre!

Har städat klart hela huset, nu pratar jag med min älskling.. Älskar att vi pratar om allt! Från jord till himlen! iaaaallafall!!

Har ont i min mage, mamma roppar efter mig ( måste städa klart) jag gick in och låste in mig i mitt rum och snackade ist för att fortsätta städa nu roppar hon IGEN..

Senare blir det gym sen träning ! LATER YAOOOOO

 

Likes

Comments

Va spännande ! Jag är helt glad över att vi , mina nära och kära har nått fram ända till slutet (inte över än) tackar Gud över all lycka och den turen vi har fått under de svåra perioderna, alla sena nätter där saker och ting har hänt fast vi klarat oss ifrån.. Det känns skönt att detta år snart är över. Så mycket man / vi har gått igenom på en sådan kort tid! Hoppas verkligen att alla där ute kan och ska börja sköta sig ordentligt och även ta vara på allt som egentligen går och ta hand om. Det vi vet är , vi lever i en fet bubbla där vi är medvetna om att ALLT kan hända , dåligt och bra. Det är så livet är byggd, men det vi inte vet , det är att ALLA har ingen aning om när ALLT ska ske.. Tolka "Allt" hur du vill .. Om jag skriver såhär, "tänk att livet inte går i repris utan den går i direktsändning" vad ni är gör dont regret it , just say yolo !! Har haft ett fint år tillsammans med alla mina bästa vänner , och familjen är ju den viktigaste delen som har fått en att må ännu bättre <3 tack

okej, mitt år har varit fram och tbx! Basketen jobbet , vänner , familj osv ! Men alla dessa kategorier är vardagliga små problem som skall kunna lösas utan problem! Man ska kunna fixa ett problem utan att få ett till :)
SLUTET av detta år är bara för bra! Allt har vuxit från mellan till en stor förändring !
Älska ditt liv , det är du och människorna som är med DITT liv som gör att man älskar sitt liv!! Be proud, love life, live and laugh :)
GOTT NYTT ÅR OCH HOPPAS VERKLIGEN ATT NI FÅR ETT FINT SLUT PÅ DETTA ÅR , exakt som vi tjejer ska få det IKVÄLL !!
LOVE, HAPPINESS N BLESS
MOSOU SECKA .. DONE
Likes

Comments

Alååå everyone!!

Dag 1 har redan passerat oss förbi.. känns redan som att denna tid kommer gå så himla fort.. Man vill ändå hinna göra massa things! I år måste man fan skärpa sig och verkligen passa på att göra saker . Saker som man vet att man vill göra fast det finns ett  ( tveck) Jag vill börja studera igen ( efter tre år :P ) Vill absolut inte ´göra det i sthlm.. Har funderat på att åka till min sis och göra det.. Så mkt man vill göra, och så många man inte vill lämna .. Men man kan inte tänka sådär. I slut ändan kommer alla att va tvugna att lämna varandra , följa sina drömmar och gå vidare! THATS LIFE! Många tankar, många frågetecken men det är bara att köra för i år kommer jag göra mig själv stolt och jag vet själv att jag kommer finna mina vägar framåt , NYTT ÅR , NYA TIDER OCH NYA UPPLEVELSER!

ciao :)Likes

Comments

Nu ligger man i sängen och ska strax sova! alla som firade nyår inatt är säkert helt döda efter en hård sjuk galen tung rolig kväll, precis som vi!
JA , nyår är överskattad med klubbanden osv,så i år tänkte vi att vi skulle hyra ett hotel rum där vi efteråt bjöd dit våra nära o kära och hela den natten/ morgonen blev lyckad , förutom att folk kände sig hemma i kylskåpet så hälften av flaskorna i köpte hamnade i några andras munnar ( åsnor )
ALLTSÅ , natta??? Judith?? Meg ?? Vafan hände med all sprit?!? På riktigt !
Aja som sagt det är nyår, sånt händer! EN SKÖN LYCKAD KVÄLL MED MINA FINISAR VAR DET VI VILLE HA!
Nu måste jag sova för ms Moss o Judith somnade vis 0930 typ i morse och vaknade tre timmar efter , så YESS I GOTTA GO!
Later


Likes

Comments

Love the dress... Do u guys love it to??

Likes

Comments

ÅÅÅH nu har min syster och soukai åkt mot Arlanda. :( är fett ledsen!!! Kommer sakna vartenda ord från bebisarna eller när hon alltid ville hämnas tbx på mig med att rivas eller komma och attackera hennes huvudet mot mitt ;( älskling!!!
Varje morgon kommer hon och säger haa ... Haaa.. Sen så lägger hon sitt huvd mot mot mitt!! BARN ALLTSÅ!!
Love them kids!!!
Nästa trip blir till ATL <3
Hoppas ni kommer hem säkert , bless
Nu ska jag sova en timme sen iväg till jobbet ;/

Likes

Comments

Glas med hallon är ju najs

Likes

Comments

Det är sant.. Tänker man ofta på att tiden går snabbt så gör den det!
Idag är det jul och vill bara checka in och hälsa en hälsning till er finisar ...
Merry CHRISTMAS BABES !!
TJOCKA SÅ MYCKET DET BARA GÅR!Likes

Comments

Nästa gång ska man inte ata kaxig...
Min syster frågar mig om jag ska ta bussen i Vällingby, och jag är helt stressad så svarar inte. Får samma fråga igen, jag bah : TYVÄÄÄR , ska ta direkt buss , och då säger hon.
Haaa? Bra då kan du stå vid hållplatsen i kylan vänta på din buss på en lördag....
LÖRDAG?
Lördag???
LÖRDAG!!!
Shit, hade då glömt att bussarna inte går under helgerna :/
Sen säger hon, nästa gång ska du inte va kaxig!! Mmmm sant!!
Aja nu ska jag av bussen, Hejdå!! Puss puss

Likes

Comments