Nu är jag i skolan och jag har sån panik inför att betygen släpps, jag är ligger typ 3 steg efter i alla ämnen och typ ingen förstår vad steg är men på varje steg finns typ 3 obligatoriska uppgifter i typ samma tema! Idag har vi so, no och slöjd tror jag. Jag hoppas jag blir klar med mina uppgifter idag, ligger väldigt efter i so och no! Vi börjar 8:20 och nu är klockan 8:16 då det är 4 minuter kvar! Ha en bra dag! Taco hej // Moa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 11 Readers

Likes

Comments

Jag är så irriterad över mitt munsår, det svider otroligt mycket hela tiden så jag måste slicka mig runt munnen hela tiden men det är inte så bra! Jag måste smörja på salva men den är helt vit så den kan jag inte ha på dagen för den ser ut som en mustasch! Perfekt, NO! Någon som vet hur jag får bort det, antar att jag måste smörja in och sluta slicka mig på munnen! DET SVIDER SÅ JÄKLA MYCKET!!!

  • 23 Readers

Likes

Comments

Nymålade naglar! Vad tycker ni? :)

  • 13 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag har jag varit i skolan och haft en bra dag, först hade vi musik och sedan hade vi no och so och då gjorde jag klar min reklamaffich. Efter skolan så gick jag hem med min kompis Emilia och när jag var hemma packade jag och bakade kladdkaka.
Klockan 16:00 for jag i väg till tågstationen och åkte X-tåg till Ockelbo där min kompis bor.
Nu är jag här och vi har gjort en video som KANSKE kommer upp på youtube så håll utkik på min kanal.
Nu håller vi på med våra mobiler men snart ska vi äta pizza.
Det blir väll kladdkaka med glass till efterrätt då :)


Likes

Comments
Hej bloggen!
Nu är jag i min stuga och vi ska strax åka skoter, kanske kommer upp bilder sedan på den kram Moa!!

Likes

Comments
Hejsan allihopa!!!

idag vakna jag upp hos min kompis

Jag sov hos henne igår.

Det var väldigt mysigt :)

Likes

Comments
Tjena bloggen!Jag kommer göra en video snart på min kanal, där jag berättar om Balsammetoden som jag har börjat med så kolla in den videon när den kommer upp. Håll koll på instagram också där heter jag mojjan_02kunskapJag tänkte berätta mer om mig och min familjMina intressen är att vara med vänner, spela in videos, dansa, sjunga ( även fast jag är dålig på att dansa och sjunga), shoppa och baka.Jag bor med min mamma, pappa och så har jag en liten dvärghamster vid namnet Tindra.Min familj och mina vänner betyder allt.❤️❤️❤️Kram Mosis!

Likes

Comments