Mode

SANDALER //BUKSER // HALSKÆDE // BLUSE // SOLBRILLER //JAKKE

Jeg har virkelig fået øjnene op for Mango, her på det seneste. De har bare så mange sjove og finurlige ting, som jeg er det min stil er bygget på. Hvert enkelt item er specielt og har en lille skæv finesse. Jeg elsker det. Priserne er heller ikke til at klage over. Jeg har lige bestilt et par shorts og et par ørering. Fragten er fri, så jeg overvejer lidt om jeg snart skal have solbrillerne hjem til mig.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Mode

Her forleden fandt jeg mine gamle coverblade frem, og tænkte det kunne være sjovt at se hvilke trends jeg ville stadig gå med i dag. Det her magasin er vidst et år eller to gammelt, så de trends man ser deri er stadig ikke forsvundet helt ud af gadebilledet. Jeg faldt blandt andet over guld-hoopsne. De er jo kun blevet mere moderne i løbet af det sidste år. Jeg blev faktisk også utrolig inspireret af de tre drenge. Det er lige gået op for mig, hvor meget mændene kan inspirere én. Der er et eller andet over deres måde at påklæde sig på, der fanger mig. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg kigger tilbage i bladene.

Likes

Comments

Mode

Puhaa, i går brød varmen godt nok igennem her i min by. Det resulterede i, at jeg i dag sidder med et MEGET rødt og ømt ansigt. IKKE FEDT. Jeg er egentlig ikke typen der sådan bliver rød, men det er vel konsekvensen når mån lægger sig til at sove en 2 timer fra 12-14. Nå, men når vi nu har det negative af vejen, vil jeg da også sige at det havde sine gode. Den pludselige varme fik mig nemlig til at hive alt mit sommertøj frem... Jeg fandt så ud af, at jeg ikke rigtig ejer noget sommertøj, så i har nok en masse lister i vente med lækkert sommertøj. Jeg tror i hvert fald at jeg skal have fundet mig sådan en sort stropkjole.

Likes

Comments

Mode

Så er der da sket det spændende, at bloggen har kørt i en måned. Det er lidt spøjst. En måned er jo egentlig ikke noget stort, men så alligevel det er jo en start... og fra starten og frem til første måned er der alligevel ret langt. Nu skal vi så til at nærme os anden måned her på bloggen. I takt med anden måneds kommen, har vi også sommeren i vente. Det betyder jo søde nederdele, stropkjoler og denimjakker. Jeg har lavet en lille collage, så i kan få et indblik af hvordan jeg håber min sommer kommer til at se ud og måske også hvordan nogle fremtidige outfits kunne være præget.

Likes

Comments

Musik

"Fyn er fin og farmand er fuld", syner han - den kære Kim. Siden jeg var helt lille, har Kim Larsen være hverdagskost i mit hjem. Han formår at snakke/synge direkte fra hjerte. Mange kunstnere skriver musik ud fra hvad folk vil høre, sådan var det ikke med Kim Larsen. Han skrev musik ud fra hvad der faldt HAM ind. Jeg synes at denne indstilling er én af de mange ting vi mangler i nutidens musik. Det giver bare en større personlighed til musikken når det bare kommer fra kunsteren bag, frem for når man bare trykker på mix-knappen om ser hvad der kommer ud.

Likes

Comments

Mode

​Jeg nævnte tidligere (her), at jeg vildt godt kunne tænke mig et par New Balance. Jeg fandt så senere ud af, at det par jeg havde kigget på kun var til at finde i noget der ligner en størrelse 43. Og det er jeg ligesom ikke. Jeg gik så ned i gemmekassen i kælderen, hvor alle mine gamle sko ligger. Der fandt jeg så dette par, som jeg helt havde glemt jeg ejede. De er faktisk ret fede synes jeg, specielt sammen med et par blå jeans.

Likes

Comments

Mode

Så er jeg da vidst ved at være klar på sommerens indtræden... Hvad skal man dog bruge andet end et par lækre solbriller? Ja jeg spørger bare. Måske en bikini og nogle shorts. Et par sandaler og lidt flere shorts. Men altså ud over det er solbrillerne vidst det vigtigste, i hvert fald for mig. Jeg har efterhånden ret mange, men det skal ikke forhindre mig i at købe flere. Da jeg faldt over dette lækre par på ASOS, kunne jeg slet ikke slippe tanken om dem igen - og gudskelov, jeg ikke gjorde det. Jeg elsker bare det brune glas sammen med det råhvide stel. De kan forresten findes lige her.

Likes

Comments