Header
Blandet

Hold da helt op en stilhed.

Ja, jeg har så været ved Venedig i to uger nu - uden net - hvilket jo desværre også betyder pause fra bloggen. Faktisk var vi ikke på Venedig men, en lille campingplads i Casavio. Det var jo egentlig meget hygge i starten, men to uger hvor det eneste man laver er at ligge på stranden og spille kort, kan godt blive sådan lidt gabende. Jeg havde nemlig brugt mit data op, to dage før vi tog afsted, så jeg havde nada kontakt med dem derhjemme. Heldigvis tog vi en dag til Murano og Burano. Specielt Burano tog mig med storm. Det er en lille ø hvor alle husene er i de skønneste farver (det er også der de overstående billeder er fra). Jeg er nu tilbage, med en masse ny inspiration og jeg er klar til at lave en masse spændende indlæg.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Mode

Vi går jo dagligt og drømmer om at skifte lidt ud hist og her - specielt her på det sidste har jeg fået lys og farver i hovedet.

Farverne har, som jeg så tit har nævnt, virkelig vist sig i mit sind. Det er næsten ligegyldigt hvilket item jeg støder på - hvis det bare har den korrekte farve, så er jeg solgt til stanglakrids. Jeg har lavet en lille collage med nogle ting jeg sagtens kunne se i min garderobe. De fleste items vil være linket i bundet af dette indlæg, ellers vil jeg bare se at komme til blommen af det hele... Nemlig de ni ønsker jeg brænder inde med:

  1. Farvede sneakers, der er ualmindeligt komfortable
  2. Midi skirts, i hvid eller sommerlige prints
  3. Neon koral/pink/orange items til at give outfittet et twist
  4. Solbriller, der for guds skyld skal skille sig ud
  5. En lækker lille taske til at smække om sig i farten
  6. Kobolt blå, i alle kanter og hjørner
  7. Tern, masser af tern
  8. Den nye "orange" tee fra Ganni
  9. Guld smykker, her snakker vi specielt øreringe

Jeg håber i fandt indlægget nyttigt - der vil være links herunder - skynd jer hvis der er noget, der frister.
ORANGE TEE GANNI DENIM JAKKE H&M TERNET NEDERDEL MONKI SPORTS BH NIKE NAVY SNEAKERS ADIDAS

Likes

Comments

Mode

Adidas er, så vidt jeg ved, kommet ud med en ny Adilette - vildt lækre farver - vildt lækkert materiale - alt i alt, vildt lækkert look
Som nævnt er Adidas kommet ud med en ny Adilette, i velour. Det er bare så lækkert. Jeg er personligt helt tosset med den grønne, dog holder prisen mig lidt tilbage. De koster omkring de 500kr, hvilket jeg vil mene er liiige i overkanten. Men altså de er jo stadig vildt fede, og man har vel lov at drømme lidt. De kan fås hos ASOS i både blå og grøn.

Likes

Comments

Tankestrøm

Det er sjovt hvordan en simpel farvekombination kan få ens hverdag til at gå op i en højere enhed. Sådan har jeg det med pink og orange.

Det er lidt sjovt, men jeg har altid haft min basis farve i det orange. Det er altid den farve jeg vælger frem for alt. Nu er jeg dog ligeså stille begyndt at eksperimentere med lidt blåt, men for bare et år siden ville det være svært at finde andet end sort, hvid, brun og orange. Jeg elsker simpelthen sådan orange, og så med et strejf af noget pink. Der er jo ikke et øje tørt, hæhæ. Det bliver bare så eksotisk. Lidt ligesom Sorbella isen, hvilken jeg btw ELSKER. Ligesom jeg elsker alle mulige andre is. Det er på præcis samme måde jeg har det med farver. Egentlig elsker jeg jo alle jordens farver og holder mig ikke tilbage for at prøve dem. Uden at have en favorit, så vender jeg altid tilbage til den orange farve (samt Sorbella isen). Puha, det var en lang snak om absolut ingenting, hæhæ.

Likes

Comments

Screenshots

Det allerede det tredje af disse indlæg vi hiver fat i! Igen er der meget tøj, en masse drømme og farver til den helt store guldmedalje

Jeg drager snart til sydens varme. I år har jeg lidt planer om at lade bikinien ligge herhjemme og i stedet sende min kærlighed til badedragten. Det er også 10 gange nemmere at boltre sig i vandet og fjolle rundt, når man ikke lige skal tænke på om den ene boob er på vej ud, eller om trusserne er ved at glide af. Når det så bliver aften og man efter en hel dag i solen, kan føle en form for indvendig kulde, er det rart med nogle lange løse bukser. Jeg er helt pjattet med de polka-prikkede fra New Look.

Jeg skrev for en lille uge siden et indlæg om mine nye sneakers, tiden går stærkt og jeg har faktisk allerede et par mere i kikkerten. De koral-farved Adidas Climacool kan fås, her, hos ASOS og ville se sygt godt ud med en blå nederdel som den jeg spottede Rose Klausens instagram. Da skoen først kom frem, troede jeg at det var endnu en af dem folk ville springe ud og købe i spandevis. Men sådan blev det ikke, så måske jeg snart skulle slå til.

Jeg tror ikke i ved det, med mindre i brænder ind med et SYGT stalker-gen, men jeg har en lille tatovering på mit håndled. Jeg har længe gået og tænkt over at få lavet endnu en, den her skal så bare sidde på indersiden af min overarm og smile til mig. Jeg tror jeg er kommet frem til noget ala den ananas i ser på billedet, nok med et lille personligt touch. Det er ikke den eneste plan jeg lige går og har for fremtiden - jeg har på det sidste spekuleret meget over hvordan jeg vil have min bolig til at se ud, når jeg engang flytter hjemmefra. Jeg er kommet frem til, at den i hvert fald skal indeholde sådan en fin trappe med fliser på kanten.

Jeg ed ikke om i kender til appen Polyvore. Det er i hvert fald her jeg henter en masse inspiration til mine outfits. Jeg er faldet over disse to items. Problemet er bare at jeg ikke kan finde dem nogle steder. De er og bliver udsolgt. Så hvis der skulle sidde en sjæl som ved hvor man lige præcis kan finde disse Ray Ban solbriller, eller de gule Nike Blazer, så tæv endelig ikke. De to items har bare de svedigste sommer-vibes over sig. Tænk at et par solbriller kan være sommerlige, tihi.

Likes

Comments

Musik

I har tidligere fået et "solskins-rytme-indlæg". Dengang var der sol. Nu er solen på vej tilbage, så her får i en part to.

Som jeg tidligere har nævnt, er et rigtig sommerhit for mig, et nummer der bare vil ud over stepperne! Der skal være en lækker rytme, noget varme og så skal det bare svinge mere end noget andet har svinget før! Jeg har igen udplukket fem numre, som jeg fornyeligt har tilføjet til min sommer playliste! Der er noget dansk, noget hippidihop og nogle gamle kendinge! Det er de tre ting jeg leder mest efter når playlisten skal opdateres! Jeg håber i fik jer en lille AHA-oplevelse og nogle nye toner til høretelefonerne!

Likes

Comments

Tankestrøm

Så har Liv købt en ny computer - det betyder at jeg rent faktisk kan tænde den og komme ind på computeren - altså vil der komme mere regelmæssige indlæg i fremtiden

Som sagt har jeg været ud og tømme min pengepung, men altså, det var virkelig tiltrængt. Jeg har længe måtte planlægge en masse masse indlæg ud i fremtiden. Min gamle computer var nemlig ikke til at tænde, så når den først var tændt var det med at slå til. Nu har jeg fået mig en Lenovo. Den er super lækker, men puha det kræver tilvænning at skulle undvære sin mac.

Likes

Comments