Header
Onsdagens Opslagstavle

Som i jo nok allerede ved, er jeg en stor forbruger af sites som Tumblr, Pinterest und so weiter und so weiter! Derfor kunne jeg ligeså godt udnytte det til at skabe en ny serie her på bloggen! ‘Onsdagens Opslagstavle’, there you have it! Det bliver selvfølgelig billederne, der vil være i fokus, men en lille tankestrøm kan vi nok ikke komme udenom! ;))
Skal jeg forresten starte ‘Screenshots’- indlæggene op igen?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Ego, Tankestrøm

Det er så vildt; om præcis to uger bliver jeg voksen, eller det vil sige, jeg bliver i hvert fald 18 år! For hvornår er man egentlig voksen? Det kan jo være svært at svare på! Jeg er helt sikkert ikke klar til at blive kaldt voksen, det er min sjæl alt for energisk og crazy til! Men jeg kan nu alligevel ikke glemme hvor vigtigt det er at blive 18 og selv om jeg ikke vil kalde mig selv voksen, så er det en helt ny verden, der åbner sig!

Likes

Comments

Hverdagsglimt

For omkring to uger siden var jeg på Moesgaard Museum, ved Aarhus, for at se deres nye udstilling, ‘Rejsen’. Det er en sanselig udstilling bygget på de syv menneskelige grundvilkår (fødsel, død, kærlighed, tro, tab, rationalitet og angst). Udstillingen er bygget op på den måde at man kommer gennem fire rum; en grotte med en lille introduktion til vilkårene, et filmisk rum med det smukkeste vandspejl, et reflektionsrum fyldt med stjerner og sidst, men ikke mindst et rum med virtual reality briller så man oplever stemningen på tæt hånd. Jeg var virkelig blæst bagover! Det er den smukkeste udstilling jeg længe har set! Hvis i har lidt til i jeres juleferie, eller bare en weekend uden planer, skulle i tage derind og se den! ‘Rejsen’ er udstillet frem til den 18. februar!

Likes

Comments

Mode

Jeg prøver virkelig, for Gud hvor ser det bare lækkert ud, at gå i nederdel! Specielt sådan en farvet sag, som den ovenfor! Hvide sneaks og en nederdel, jeg kan slet ikke få armene ned! Klassisk, men lækkert! Nu er det jo godt nok lidt for koldt til nederdel, men vejret skifte og så skal jeg altså klemmes ned i den benløse skabning!

Likes

Comments

Musik

Halløj hvor er jeg imponeret! Aldrig har jeg hørt så gennemført godt musik! Jeg kan slet ikke få armene ned! I skylder jer selv at give The Dip et lyt! Specielt nummeret ‘State Line’ kan jeg ikke få ud af øregangen! Så få jer klikket væk herfra, og ind på Spotify så i kan give dem det lyt de fortjener

Likes

Comments

Mode

Mit blik har længe været fanget hos disse sko og det er vel heller ikke for tidligt at planlægge hvad man ville behage sine fødder med til sommer! I hvert fald er det her bare den fedeste blanding af retro og enkelthed jeg længe har set! Sådan et par helt klassiske hvide sneaks (med et lille twist i materialet) passer perfekt ind blandt min ellers mere farvebombarderede garderobe. De kan købes hos NakedCPH!

Likes

Comments