Header

God morgon på er!
Igår var det en väldigt bra dag för mig för att det var min 18 årsdag igår!!
Så jag fyllde 18 år igår det är helt sjukt jag är myndig nu. Jag har väntat så länge på den dagen så länge så det inte finns.
Så när jag vaknade igår på morgonen så fick jag frukost på sängen och presenter av mina föräldrar.
Efter det så åkte jag till skolan och då fick jag massor av grattis där och min älskling fick jag presenter av henne och hennes mamma. Jag blev så himla glad och väldigt varm för det va så fina presenter.
Den dagen i skola så gick jag halv dag så jag slutade 13:00 för kl 14:00 skulle jag tatuera mig en ananas på handleden. Jag kan säga att det gjorde svin ont när han kom till benen. Men jag blev väldigt nöjd med den som fan!
Men det jag kan säga när jag var i skolan är att min flickvän gjorde tills en bästa födelsedagen för hon var där med mig hela tiden.
Sen när jag kom hem så firade vi mig mer med tårta och lite presenter.
Jag hade iallafall en bra födelsedag verkligen!
Hoppas ni får en grym dag idag!
Puss o kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 80 Readers

Likes

Comments

God morgon på er!!
För mig kommer det snart sånna Stora dagar för mig och min flickvän såklart.

8 November så är det en stor dag för mig det är så att jag blir 18 ÅR!!! Och det är 5 DAGAR KVAR!!

9 Januari så är det en stor dag för min flickvän då är det hon som är 18 ÅR!! Och det är 67 DAGAR KVAR!!!

9 Februari så är det en stor dag för mig och min flickvän då är det våran 1 ÅRS DAG!!! Och det är 98 DAGAR KVAR!! ❤️

  • 91 Readers

Likes

Comments

God morgon på er!
Idag är det onsdag och jag vaknade upp kl 7 för jag skulle iväg o träna. Men innan jag åkte så åt jag lite frukost och fixade mig lite. Vid 08:35 gick bussen till Trollhättan så jag var väll framme i Trollhättan kl 09:15 och då gick jag till gymmet direkt o började o träna.
Idag tränade jag..
• Först uppvärmning på löpband i 20 min
• Ben press 10x3
• Hantlar 10x3
• Rumpan 10x3
• Mag press 10x3
• Och sist lite Yoga!
Detta tog en 1 timmes träning så nu är jag klar för idag!
Så just nu väntar jag på bussen hem som går 11:10 och när jag kommer hem så ska jag duscha och inte göra något alls.
Hoppas ni får en grym dag!
Puss o kram

  • 83 Readers

Likes

Comments

Hej på er..!
Jag vet att det är söndag men nu skriver jag om fredagen och lördagen.
Så i fredags så vakande jag 06 tiden som vanligt och jag fixade iordning mig inför till skolan och packade lite inför en grej. Vid kl 07 så gick jag till bussen som vanligt och åkte till skolan, när jag väll kom till skolan så träffade jag min kärlek där och vi hade det mysigt som fan men så såg hon att jag hade något planerar och har något hemligt och det var sant som fan men kunde inte säga något för det skulle vara en överraskning.
Så när vi slutade så åkte jag hem till min kärlek och fixade lite inför överraskningen men det blev stressigt för helt plötsligt så var hennes taxi väldigt tidigt i Vänersborg såklart så jag fick springa hem till henne och börja fixa iordning men jag hann, hennes mamma tände ljusen och resan var redan typ klart.
Så när hon kom hem så blev hon typ överraskad men det funkade, hon älskade det och efter en liten stund så satta vi på en film och ännu mer filmer så det va redan mys helg för oss!
Lördagen så gjorde vi inte så mycket vi tog det bara lugnt och gick ut på en promenad lite och det var väldigt skönt och Mysigt.
Så vi hade en liten helg-dejt och jag älskar det som fan!
Hopas ni ha en bra dag!

Tudilu!

  • 141 Readers

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det fredag men snart är dagen över.. Fredag hmm.. vad innebär det för mig? Jo jag vaknad kl 06 som vanligt för det var skola idag, jag log o drog mig i sängen ett tag för nu när det är höst ute och det blir mörkare så vill man inte gå upp från sängen man vill ligga kvar här ett tag till.
När jag väll gick upp så började jag ta fram kläder och satte mig o fixa håret och sminkade mig och det tog väll 20-30 minuter för o göra det!
Jag orkar inte göra så mycket när det gäller fixa mig när det är mörkt för då har jag bara lust o ligga kvar i sängen.

Men när jag kom till skolan så skulle jag och min flickvän på samtal med skolsystern om vad som händer i skolan just nu som inte är så roligt alls!
Så vi gick ner vid 08:15 och var där ett tag och pratade om vad vi känner och allt.
Sen så gick vi till våra lektioner och träffades på rasten och myste på rasten o hade det bra!
Vid 11:40 slutade jag och då hade det hänt min flickvän någon och det var exakt samma som förut att skolan är en skit hög.
Och det är så min dag slutade, jag kom hem o bröt ihop och blev förbannad.
Så ja min dag var speciell..
Hopas ni har haft en bra dag/vecka!

Tudilu!

  • 188 Readers

Likes

Comments

God morgon på er!!
Jag tänkte inte prata om vad som händer idag, jag tänkte prata vad som hände igår för mig..
Jag har en kronisk sjukdom som heter Endometrios och den har man livet ut tyvärr..
Och jag fick en ny medicin av min läkare som minska min mens ( som jag inte ska ha ) för när man har Endometrios ska man göra så att man inte har mens alls.
Men tyvärr så fick jag mens för 2 veckor sen och det har inte slutat alls och då har jag haft smärta, illamående och yrsel. Men jag har varit så ”stark” så jag har gått till skolan ändå för jag vet att jag har min flickvän där som tar hand om mig och vet om min sjukdom så jag trivs i skolan när hon är där.
Och nu så har jag biverkningar på den nya medicinen och igår så hände det som inte skulle hända alls, det var smärta som fan så jag inte kunde röra mig och skadade som fan så jag ringde Gyn på NÄL i Trollhättan och jag fick komma in direkt så kl 15 var jag där och fick vänta liten stund men det gick fort för jag var där för akut grej. Så när jag kom dit så tog dom blodtryck och blodprov på mig och sen lite senare fick jag bli undersökas och jag hatar det för det gör så ont på mig.
Hela undersökningen tog en timme och fick nya mediciner bara så fick jag åka hem.. men sen efter gyn så åkte jag till min älskling för jag ville prata med henne om vad som hände på gyn och allt. Men vi hade det så mysigt efter gyn så vi bara fokusera bara på oss då och det var det bästa på hela dagen.
Sen vid 22:30 åkte jag hem.. så var min dag igår hemsk och väldigt mysig.

Hoppas ni förstår ni som har Endometrios!
Tudilu.

Likes

Comments

Bilder ifrån., @weheart it
Tänkte lite höst inspo nu när det börjar här!

  • 236 Readers

Likes

Comments

Tudilu på er! Hoppas ni har haft en grym helg som jag har haft..
Lördag den 9/9 Våran dag 9 månader ihop <3
Jag vaknade vid 8 tiden men jag låg i min säng tills 9 för jag ville inte gå upp vid 8 tiden och va dö trött så jag hade verkligen en lugn morgon
När jag gick upp så tog jag en kopp te och satte mig vid datorn och tog det bara lugnt för vid 10:30 så följde jag med mina syskon till någon vollyboll träning och vi var där en timme.
Sen efter 12 någon gång så kom min underbaraste flickvän hit för hon skulle vara här i helgen, när hon kom så gick vi upp till mitt rum direkt för att få lite ensam tid.
Ensamtid med sin älskling är det bästa som finns när det är bara hon och jag uppe på mitt rum och kollar massor av filmer.
När vi kom upp på rummet så bytte vi om direkt till mys kläder och sen la oss i sängen och sen satt vi på en film och det var 101 dalmatinerna otecknad, det är en sån mysig film och rolig film.
Hela dagen så kollade vi på massor av filmer och låg i sängen för vi ville inte göra något mer än att mysa och ligga o ta det lugnt med varnadra.
Jag vet inte riktigt när vi somnade men jag somnade typ efter 01 någon gång för jag fick sån smärta i magen helt plötsligt så den smärtan tog kol på mig så jag blev jätte trött och somnade på älsklingens arm väldigt skönt.

Söndag 10/9 Idag och Älskligen åkte hem...
Tyvärr så blev det söndag väldigt fort, det gillar jag verkligen inte alls för det betydde att min älskling skulle åka hem.. det gillar jag verkligen inte alls..
Men Jag och Älsklingen vaknade vid 8 tiden och då log vi o myste i sängen ett tag det var skit mysigt o ligga där i sängen med sin älskling.
Sen vid halv 10 tiden så gick vi ut med mina syskon och en av mina syskons kompis var med och då gick vi till en lekplats och var det i en halvtimme sen gick vi hem och då gick jag o älsklingen upp till rummet och fick lite mer egentid innan hon åkte hem.. :( Vi var uppe på rummet och kollade på film och myste som bara den.
Vid 13 tiden så åkte ölskligen hem och det var världens hemska känsla när hon åkte för jag ville inte hon skulle åka ifrån mig. Så efter min bae åkte så har jag legat i min säng och kollat Youtube så har haft väldigt tråkigt men snart är dagen slut och då är de bara o vänta tills imorn så får jag träffa min bae igen.
Så se här har min underbaraste o bästa helg såg ut för mig..!

Massor av kramar till er! <3

Likes

Comments