Sikke en dejlig weekend.
Fredag havde de 2 store sidste skoledag. Wow - så gik der lige et skoleår til. Lige om lidt har jeg 3 skolebørn - hvis man engang imellem kunne pause ville det være dejligt. Men tænker at sådan har de fleste det nok.
Men har nogle glade sommerdrenge 💙
Lørdag stod i kærlighedens tegn - vi var til det smukkeste bryllup og dansede til den lyse morgen. Idag har været lidt mere afdæmpet 😜.

2 glade drenge - sidste skoledag 😊

Fodboldespalier ved kirken 💙⚽️

Klar til fest 💗🥂

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Eftermiddagen og aftenen har stået i fodboldens tegn - FCK Tour hvor børnene spillede mod FCK, hoppeborg, autografer og slushice - whats not to like 😜.
Vejret var skønt, god musik og en super stemning. En skøn oplevelse for drengene. Alle 4 drenge gav den max gas.

Louis Vincent holdt mig til ilden - ikke 2 sekunder stod han stille, så god motion i 3 timer 🏃🏻‍♀️. Dejligt med en hyggestund

Likes

Comments

En weekend i solens tegn - hvor er det fantastisk.
Fredag besøg af dejlige venner og selvom det småregnede sad vi udenfor og hyggede til sent. Fantastisk - børnene havde en fest med legekammerater på besøg.

Louis Vincent hygger med grillmad fredag aften

Søndag - fodbold sommerafslutning - ungerne hyggede sig og havde nogle forrygende timer - alle 4💙. Super hyggelig tradition hvor børnene på tværs af årgangene danner hold og spiller turnering. De 2 ældste kom på samme hold og holdet vandt turneringen ⚽️ - nogle meget glade drenge.

Eftermiddag på stranden med legekammerater.
Har nogle børn der glæder sig til sommerferie - elsker denne tid hvor dag og aften smelter sammen til en masse hyggelige oplevelser med familie og venner 💗

Likes

Comments

Mine drenge er hinandens bedste venner heldigvis - men de er også mestre i at have konflikter. Ofte bliver de tit hurtigt løst, men vi kommer ikke igennem en dag uden der er nogen der lige skal drille den anden - bare en lille bitte smule...
De ved lige hvilke knapper de skal trykke på hos hinanden for at få en reaktion.
Ikke desto mindre dejligt er det, når de er søde og betænksomme over for hinanden. De er især alle gode til at passe på og kigge efter yngstemanden.
Når vi er nogle steder kan vi tydeligt mærke glæden de har ved at have hinanden og på ferier går der ofte flere dage før de søger andre børn - de har nok i hinanden. De bedste venner 💙

På fodboldbanen ⚽️, ynglingsstedet at hænge ud.

Så bliver der hygget med musik og skumfiduser 😊

Likes

Comments

Skal snart til et dejligt bryllup - bliver fantastisk. Der er ikke noget så dejligt som bryllupper - kærlighedens fest 💗.
Det er endelig lykkedes mig at finde en lang kjole - har været på jagt hos flere søde veninder. Den skal lige renses og ordnes inden jeg ligger billede op.
I min søgen på kjole forelskede jeg mig i denne skønne sag. Tror aldrig jeg har haft en kjole på i rød - men må indrømme at jeg blev positivt overrasket.
Billedet er taget kl 23 og håret og makeup sidder ikke - put you get the picture. En lille underkjole ville også komme til sin ret. Men er ret vild med kjolen💃🏻.

Likes

Comments

Helt ærligt - hvad sker der for "sommervejret". Hvem er ikke klar til en dejlig dansk sommer. Sankt Hans - fredag næste uge og så bliver dagene kortere - ja ikke for at være en sortseer, men er så klar på sol, sommer og varme.

I går var nu en dejlig varm dag og da de 2 ældste var til fodboldturnering med far tog jeg de yngste med på stranden og havnen. Hyggelig eftermiddag - der er bl.a en krabbekaj hvor man kan fange krabber og lave "ræs" med dem. Ungerne syntes det er en fest og hos fiskemanden kan man få fiskeaffald som man kan fodre dem med. En aktivitet som der godt kan gå laaaaang tid med 😜.

Krabberæs 😘

Louis Vincent på tur 💙

Likes

Comments

Ahhhhh, endelig kom sommervarmen tilbage. Det passer jo fantastisk til en lørdag hvor den har stået på fodbold, hygge og oprydning 😬. Skuret og garagen stod for skud. Utroligt som tingene har det med at hobe sig op - I dont get it. Men fantastisk når bilen er fyldt op og klar til genbrugspladsen.
Oprydningen resulterede i at børnene fik øje på legetøj og ting de ikke har leget med længe - bl.a farvekridt. Nu er vejen flot dekoreret 😜.

Grillmad, vin og landskamp 🤗.
God aften

Hvor cute - det er så ikke den 1 1/2 årige på billedet der har skrevet det - selvom han er fremmelig 😜- men storebror ❤️

Så er der dømt afslapning 🌞

Likes

Comments

Familien S-J består af vores som allerede tidligere nævnt 4 skønne drenge i alderen 1-9 år, min mand C og jeg.

William 9 år, Carl August 7 1/2 år, Conrad 5 år og Louis Vincent 1 1/2 år. Det betyder generelt en hverdag med knald på og weekender i sportens tegn med primært fodbold og lidt tennis.

Nogle sportsglade børn. C er fodboldtræner for Conrads fodboldhold og generelt bruges der dagligt mange timer på fodbold. Der bliver trænet flittigt i haven. Nu inden mørket langsomt sænker sig er der stadigvæk livlig aktivitet i haven med far og de 2 ældste - til stor fornøjelse for alle - fantastisk. Syntes det er skønt med sportsaktive børn og konkurrencegenet fejler ikke noget. Alle går efter at vinde, men det er altså også helt ok at blive nr 2 og 3😉.
Weekenden byder på fodboldturneringer både lørdag og søndag ⚽️.
God weekend 😉

Vores skønne familie 💙

⚽️ en glad dreng ⚽️

Likes

Comments

Nemmere bliver det ikke. Har lige hentet skøn mad fra homemate i Vedbæk og det var virkelig lækkert. Vi havde valgt laks. Lækkert anrettet, krydret og 15 min i ovnen. Et dejligt sundt måltid og laksen var fantastisk. Kan virkelig anbefales. De har også lokation andre steder, bl.a Torvehallerne og Lyngby.
Det er ikke sidste gang vi henter mad derfra.
Bon appetit 🍷

Likes

Comments

Har en afhængighed - ok måske har jeg flere 😉. Men hver måned modtager jeg en skøn boks fra lookfantastic.
Jeg ved aldrig hvad der er i den, men bliver inspireret og prøver en masse nye produkter. Der er en "what's in the box" brochure med, så man kan læse nærmere omkring produkterne. Denne gang var der en skøn shampoo, lipgloss, facial pads, face cream, shimmer highlighter og en facial mist.
Jeg har et abonnement der kører hver måned - nemt og det er altid lækre produkter. At der også er månedens udgave af Elle UK med er kun et ekstra plus.

Lækre produkter der er pakket fint ind - en skøn lille selvforkælelsesgave hver måned

Likes

Comments