Header

Jeg er som person altid frisk på en challenge og hvis jeg husker rigtigt, så er dette jeg vil omtale nu vidst også min første blog-challenge i hele min tid som blogger. Jeg har netop nu med dette indlæg, tilmeldt mig #nouw30daychallenge. Det betyder at jeg i perioden fra 22 januar frem til den 20 februar skal blogge hver eneste dag og jeg glæder mig som et lille barn til det!

Jeg har valgt og deltage i Nouw's challenge fordi at bloggen efterhånden har lagt stille hen i noget tid. Derfor håber jeg på at jeg kan bruge denne challenge som et springbræt til at komme ordenligt igang med at blogge igen og samtidig også at jeg forhåbentlig vokser mht. til læsertal.

Hvis I har nogen ønsker til indlæg, så er I velkomne til at dele jeres ønske i kommentarfeltet.

Glæder I jer lige så meget som mig?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

1. FOREST TOTE // 2. BLOW PJ SHIRT // 3. ALAN LOVE TEE

Det er vidst på tide at få gang i de ugentlige torsdags tip, og er det ikke et godt sted at starte med noget hvor der er gode tilbud? De kører lige nu udsalg hos weekday og de har netop sat over 200 ekstra varer på udsalg til fantastiske udsalgspriser. Men I skal skynde jer, for det går stærkt!

Klik her for at komme til Weekday

Likes

Comments

I slut november udgav jeg et indlæg om at jeg havde brug for en pause. Den pause er slut nu, for jeg har i sandhed savnet og blogge. Jeg har derfor arbejdet på nyt blogudseende, som jeg idag kan offentliggøre sammen med nyheden om at jeg er tilbage. Savnet til bloggen har været stort da jeg godt kan lide at skrive. Pausen har dog været en nødvendighed, og jeg har været glad for at jeg tog den.

Jeg håber I har lyst til at fortsætte med at læse med, jeg glæder mig ihvertfald til at udgive noget lækkert content til jer.

Likes

Comments

YouTube er efterhånden blevet en stor del af mit liv. Jeg er elsker YouTube, og det er en helt anden måde og komme i kontakt med ens læsere/seere på. Derfor håber jeg ikke at I synes det er alt for irriterende at jeg deler mine videoer herinde, ellers så må I lige give lyd fra jer.

Min nyeste video som jeg udgav imorges kl. 6 - har jeg lavet sammen med YouTuberen Signe Kragh. I min video udsætter jeg hende for sønderjyske ord/sætninger, som hun skal gætte - og om hun kan gætte hvad det betyder, kan I se i videoen øverst.

Husk og følg med inde på min YouTube kanal og eventuelt abonner, ved at klikke her.

Likes

Comments

Hvad rager det her egentlig jer, tænker I måske. Og jeg kan godt forstå at I måske har den tanke. Grunden til at jeg har valgt og dele det her, er fordi, at der er gået mange rygter blandt gamle kollegaer om hvad der egentlig skete. Derfor vil jeg gerne have lov til at fortælle min side af historien igennem mine sociale medier, så vi én gang for alle kan få den afsluttet.

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen