Ibland.. just ibland så känns livet xtra svårt.. som nu.. sådär svårt och tungt.. ångesten riktigt kryper i mig och tårarna bränner i ögonen... tankarna bara yr som ett enda oväder där inne i huvudet. Tankar om att jag inte duger.. eller vem kommer någonsin ta mig och mina i första hand. Eller som hur kan folk ens vilja ha med mig att göra? Totalt värdelös... det är vad jag är. För det är vad ångesten säger till mig att jag är.. det är vad jag säger till mig själv att jag är.. det och mycket mycket mera saker..
jag försöker visa för omvärlden att jag är glad, positiv och god.. men det känns som om jag ruttnar på insidan, för visst Är jag inte värd allt bra? Jag ska ha allt det dåliga, så mkt ont och dåligt jag gjort, så förtjänar jag allt det jag kallar mig själv för.. allt det där dåliga jag upprepar för mig själv, allt det är jag.. för varför ska jag tro ngt annat?
Jag trodde att jag var Påväg att bli bättre, men ångesten säger annat just nu.. jag hatar dig ångest men samtidigt älskar jag dig, för visst förtjänar jag dig?! Ibland förstår jag vad mina vänner menar, jag är speciell, konstig och knäpp.. jag tänker inte som er, jag har vissa rutiner jag måste ha och mitt humör svänger värre än en bergochdalbana..

Ibland undrar jag om inte han hade rätt ändå? Jag kanske är ett psyko?! Jag vill inte tro det...
det är svårt att ändra på den man är, att inte vara sin sjukdom.. men vem skulle jag vara utan min sjukdom? Kanske en lyckligare person, en snällare och en med bättre självförtroende.. jag vet inte.. jag vet inte ens vem jag är med min sjukdom... men behovet av att få känna smärta just nu är stark.. så in i djävulen stark.. så vem som vinner inatt får vi se?! Starka jag eller svaga jag... återstår att se..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vet hur denna människan fungerar, så mkt bättre än du så försök inte komma och såg ngt annat.. det osar hen’s skitsnack långa vägar om dina sms... du kommer precis som alla andra att ångra dig bittert att du ens började umgås med hen.. inte nu men tids nog så kommer du ångra dig.. hen är specialist på att snacka bakom ryggen på en, aldrig hålla sina löften, fiska uppmärksamhet osv..

Och du tror inte jag berättat för dem att du anklagar DOM för att ljuga, att du är oskyldig som vanligt
🤦🏻‍♀️ du träffar den ena på stan och konfronterar hen precis som om att det är den personen som gjort fel? Den andre fortsätter du prata med precis som om ingenting har hänt alls.. dom vet allihopa om precis exakt vad du skrev och hur du anklagade dom för ngt du själv gått runt och sagt till alla du känner, du gör bara bort dig själv och ingen annan... alla säger samma sak om dig.. vill du veta vad så kan jag gladeligen berätta för dig, men dom ljuger väl dom oxå? Aldrig du som gör fel alltid alla andra.. så tröttsamt och tillslut så tröttnar man totalt.. en vuxen människa som beter sig som en fjortis... och sen försöker lura systemet på pengar... säger bara en sak precis som alla sagt ett par år nu, pillertrillare, rakt igenom..

Hur fan kan man vara så ond att man går runt och säger så om en människa? Och sen vara så fruktansvärt jävla feg och inte ens stå för det man sagt till halva jävla Sverige!!! Inte konstigt att du inte har vänner som ställer upp, ingen orkar med dig..
jag har verkligen fått nog nu så vill du ha dina jävla jackor får du fan komma och hämta dom själv ist för att försöka skicka din nya bästis på mig!
Tänker inte slösa varken bensin pengar eller post pengar på ngn av er..

Likes

Comments

Nu ska jag prata politik, sidor, höger eller vänster, kalla det vad ni fucking vill!

Det är väldigt mkt prat om nmr som skall demonstrera i helgen här i Göteborg.. dryga 1000 pers, och dryga 10.000 motdemonstranter.
Nu ska jag göra klart för er att jag är så sjukt trött på att folk säger att allt är nazisternas fel, dom kan inte argumentera, dom har ingen intelligens dom är dumma och fula, det är en sekt osv osv.. såklart vänstern som säger detta.. och högern säger såklart samma om vänstern.. men sen finns det oxå rötägg i båda sidor likväl som det finns bra "ägg" i båda sidor.. bra som i är faktiskt intelligenta, som inte vill slåss, som kan argumentera och som är snälla och trevliga, roliga och öppen sinnade.. i BÅDA SIDOR!!! Orkar inte med detta jävla du har fel jag har rätt SKIT!!! Två av mina bästa vänner är med och otroligt aktiva i nmr, och dessa två underbara människor tror på sin sak MEN dom kan även lyssna och diskutera med dom som tror fel enligt dom, prata diskutera som vuxna människor.. dom försöker förstå, kollar fakta, lär sig och hatar dom inte öppet för att dom tycker och tänker som dom gör, däremot ser dom det som en möjlighet att vända dom till deras sida.. dom är smarta, snälla, omtänksamma och underbara
❤️
Och dom ACCEPTERAR MIG för den jag ör och för hur jag tycker och tänker eller hur jag inte tycker och tänker..
Likväl som jag faktiskt har kompisar som tillhör vänstern som oxå kan diskutera som vuxna människor och är otroligt snälla och givmilda. Jag får ofta höra: "kom tillbaka och argumentera när du är påläst".
Jag är kanske inte lika påläst som du och dina vänner, jag kanske inte är aktiv i politik eller liknande skit, men jag har faktiskt ett liv, tre (fyra) barn, jobb, depression, vänner som accepterar mitt icke pålästa jag, och ett hus att sköta. Jag är inte intresserad av politik och förstår mig inte på det. Men mina närmsta vänner verkar inte bry sig särskilt mkt om det heller, så varför ska ni andra det? Jag tycker och tänker som jag gör.. jag håller med högern och vänstern, jag håller inte med högern och vänstern... jag beskyller ingen av dom för allt ont här i världen, jag drar INTE ALLA över en och samma kam. Ist för att säga till mig att komma tebax när jag är mer påläst, så visa mig fakta ist.. ge mig information, diskutera med mig som en vuxen människa ist, acceptera mina fel och brister, acceptera mitt ovetande, vetande och brist på information.. sluta beskyll varandra mot allt ont här i världen. . Är så trött på er som tror ni är bättre än alla andra bara för att ni har fakta.. sluta lita på vad samhället säger till er att lita på, var källkritisk!! Bara för att man är politiker så betyder inte det att allt man säger är sanning, bara för att det står i tidningarna eller på internet så är det sant..

Likes

Comments

Drutten har vart min enda riktiga vän, som alltid funnits där för mig, aldrig dömt, pratat eller skrattat åt och om mig. Han var en riktig sann vän, den bästa en flicka kan ha. Han lärde mig så otroligt mkt och hjälpte mig hela tiden. Var alltid så försiktig när barnen va i närheten, satt dom på ryggen så gick han som om dom var gjorda av glas, han hade värdefull last och han kände av det. Älskade att bli ompysslad, lugn och snäll. En riktig ledare i hagen, bestämde alltid och ingen kunde sätta sig på honom..
denna fina underbara häst vilar nu på det evigt gröna ängarna..
hans sista timmar i livet spenderades lös inne i stallet, han åt hö direkt ur balen, fick massa morötter, äpplen och pellets. Jag borstade honom fint och kramade och pratade med honom... och han kände nog att ngt var på gång för han iakttog mig hela tiden, han följde efter mig med både blick och öron. Min fiiiina fina Drutten
💖 och när det väl var dags så tog vi på grimman och promenerade ner till ängen, och där tyckte han att det var lite läskigt, vad gjorde en grävmaskin i diket i hans hage?! Haha älskade Drutten, så gammal och sliten men ändå så pigg och glad. Tårarna rann nerför mina kinder hela tiden..
han var borta redan innan han hann nudda marken med kroppen.. och jag klappade och pratade med honom hela tiden, även när han låg där helt stilla och orörlig, så klappade jag och pratade med tårar forsande från ögonen.
😭
Hanna gick upp till stallet och hämtade pärla, som var väldigt stressad när hon såg att jag och Drutten låg på marken, stilla. Oj när hon kom fram till oss och nuddade Drutten, mule mot mule så pep/gnäggade hon, som om att få säga hej då. Sedan stod hon där, med hängande huvud och tittade på mig.. och när vi lämnat henne i hagen igen så ställde hon sig längs staketet och blickade ner mot oss. .
Nu ligger han begrav, nu kan han äta utan problem igen och springa fort utan smärta.
Men hur skall jag klara av att komma till stallet och se den gapande tomma platsen efter dig?! Jag saknar dig redan så mkt att det värker i bröstet. Min bästa vän är nu borta.. han är verkligen borta...

Jag kommer aldrig kunna tacka Hanna tillräckligt mkt för att hon var med mig denna jobbiga stund, stöttade mig och hjälpte mig så otroligt mkt
💖
En otrolig kvinna och en fruktansvärt bra vän, så hopp in med en gång på hennes blogg och lääääs läs läs
http://hannagrav.123minsida.se
Tack älskade Hanna för idag 💖💖

Likes

Comments

Alla människor ljuger.. på ett eller ett annat sätt.. du ljuger en liten lögn till din mamma, eller en lite lite lögn till din man, eller den dära lögnen du drar för att dina barn skall äta eller städa, eller så kanske man ljuger dör sig själv.. alla ljuger sen är det ju olika hur mkt eller hur lite vi ljuger och för vem. Jag är otroligt fascinerad av människans psyke.. varför gör vi så? Eller så? Varför har vi sånna här tankar eller varför reagerar vi så?!
Listan kan ju göras lång egentligen.. men det är otroligt spännande iaf. Finns det ngn som verkligen förstår hur människokroppen egentligen fungerar? Varför gör vissa människor på ett visst sätt? Varför är andra svår lärda osv.

Veckan som vart har spenderats mkt med Hanna 💖 Vi har ätit paj, kollat film, pratat böcker, jagat barn, druckit kaffe och diskuterat livet ❤️ Jag fick även ett jätte jobbigt meddelande från Helena 😔 Tid är bokad för avlivning på Drutten 😭 Min fina fina sköthäst Drutten 😭 Han har vart min bästa vän i vårt och torrt, han har lyssnat på mig när jag klagat, skrattat och gråtit 💖 Han är den enda som verkligen vet mig utan och innan. Som kan trösta mig en jobbig dag. Han har burit mig i uppför och nedförsbackar, gått dit jag bett om, litat på mig och älskat mig tebax 💖 Hur ska jag kunna fortsätta leva utan dig vid min sida? Hur ska jag kunna fortsätta komma till stallet och se den gapande tomma platsen efter dig?! Det värker redan i mitt hjärta och du är inte ens borta än 😭

Likes

Comments

Igår, alltså i söndags så gjorde jag ngt som jag hatar.. att stå framför kameran. Jag hatar att vara med på bild, jag blir alltid så ful, tjock och konstig..
men shit vad kul jag hade, så in i fruktansvärt, och även om det va jobbigt att stå framför kameran så hade jag kul.. Hanna och Carina är sånna underbara människor, roliga och lätta att umgås med.
Jag lekta alltså modell igår :) varför ngn skulle vilja fota mig kommer för alltid bli en gåta men sikka bilder
😍 visst ser jag tjock ut (som vanligt) men jag har nog aldrig varit så snygg som på dessa bilderna 💖 Jag är så glad att jag fick denna chansen till att leka modell 😊 Tusen tusen miljoner tack Carina och Hanna 😘


Asså saken med den här bloggen är att jag skall kunna skriva av mig, ventilera lite tankar, bolla ider, och skriva av mig. Jag bryr mig verkligen inte om vad du/ni tycker och tänker om vad jag skriver, jag skiter fullständigt i hur du uppfattar min text. Har du tagit åt dig av det jag skrivit?! I DONT FUCKING CARE! Gillar du inte det jag skriver? Sluta läs då!!!


Imorgon börjar jag jobba igen 😬 Efter nästan två års ledighet 😬 Var inne på kontoret idag och hämtade nya kläder, träffade nya chefen och uppdaterade mig lite om allt som hänt 😁

Likes

Comments

Jag har ÄNTLIGEN träffat hon med byxorna under armarna! 💃🏻👊🏻👊🏻och jag gillar henne faktiskt 😊
Men en hel dag i bilder ska ni få nu iaf
😍

Likes

Comments

Det sårar mig att se att du kan gå på alla andra ställen nästintill varje helg men inte här ute i Torslanda. . Och det sårar mig att vi faktiskt gick in i detta tsm och det känns inte som att du anser att detta är viktigt längre.. antar säkert att du känner samma om mig, eller är helt hundra på att du känner så för allt är alltid alla andras fel, och kanske jag har fel ofta eller ibland. Det kommer jag aldrig neka till, men när man får schemat som består av två dagar i månaden och jag sätter upp mig nästintill varje fredag... och sedan ser man att det vandras överallt hit och dit men aldrig med mig på det stället vi ansvarar för... men jag känner inte att jag ska be om ett schema när vi ändå är två vuxna kvinnor som tagit till oss ett ansvar... så med jävla mkt sorg i hjärtat så har jag bestämt mig för att lämna över hela bollen till dig... så får du helt enkelt göra vad du vill... men att höra från flera olika håll att vi får dåligt rykte pga dig?! Det tog oxå hårt.. men jag känner att jag orkar inte bry mig längre.. varför ska jag som jobbar, pluggar, tar hand om en familj på 6 pers och ett helt hushåll behöva dra HELA lasset själv? Jag hade gärna gått mer och ofta och min dröm va att kunna gå två gånger i veckan, hålla föredrag, vara med på föräldrar möte i alla skolor osv, men det är inte lätt att göra det själv och speciellt eftersom jag varken har kontakterna eller papper för det.", för det är inlåst hemma hos dig, så känns det bara totalt meningslöst...
men det som faktiskt sårat mig mest är att du vandrar på så många olika ställen nästintill VARJE helg, men du kan bara gå med mig 2 gånger på en månad....
att få berätta för alla om sin status är viktigt ser ni... att kunna visa där folk ser..

Jag har tänkt på detta långe och inte riktigt velat, för detta är ngt jag tycker om att göra.. men när jag hela tiden ser hur det vandras hitan och ditan, gås på kurser här och där men absolut ingen förfrågan om detta är ngt vi skall göra tsm eftersom vi båda är ansvariga, så känner jag att detta är inte ngt jag vill, jag vill inte stå ensam med detta... jag visste och alla andra visste att såhär skulle det bli, alla sa det till mig innan det ens började, att såhär kommer det bli, såhär blir det alltid.. men jag valde att tro annorlunda.. valde att blunda för det dom sa... så ist för att vänta på att du ska lämna över hela bollen till mig så väljer jag att lämna över det till dig, så får du skämma ut dig, hylla dig, bättra dig eller vad som helst... för jag vill nattvandra, gå igenom och bolla alla dem planerna vi hade i början, jag vill göra saker, gå på saker.. jag älskar ungdomarna i Torslanda, hur jävla Goa och trevliga som helst och jag har fått så himla bra kontakt med många av dom så otroligt Bra kontakt med dom..

Likes

Comments

Fyra dagar med världens jävla migrän, kändes fan som om att huvudet skulle gå i 18.9000000 miljoner bitar 😬 hatar att gå runt med huvudvärk, låg så mkt som möjligt i sången och önskade mig bort från denna jord!
Och lagom till migrän helvetet sluta så började tandvärken, tappade en lagning i somras och nu har tanden börjat krångla
😣 fick en tandläkar tid en vecka senare alltså imorgon 😣 jag har nog aldrig längtat så mkt efter en spruta som jag gör nu... och jag har världens sprutskräck 😬 men jag längtar verkligen till imorgon, att få en spruta i käften så jag slipper känna tanden som värker 😬 ett hål och en visdomstand som värker på samma sida 😣 jaja thats life i guess!
Imorgon blir det tandläkaren och precis efter det så vankas det psykologen
👊🏻 sen på kvällen blir det stallet med finaste Hanna 💖


Mitt självförtroende har aldrig varit bra. Jag har alltid sett ner på mig själv, tryckt ner mig, hatat mig, kommit med elaka kommentarer.. jag har alltid mobbat mig själv. Jag har självklart bra dagar, sådana dagar som jag tycker att jag ör ful men inte så jävla ful som i normala fall. Jag försöker visa omvärlden att jag har bra självförtroende, men ibland sipprar nog sanningen igenom. Jag har alltid vart för tjock, för ful, har en dålig personlighet, är konstig och allt det dära. det finns ingenting ont en människa kan säga till mig som jag inte redan sagt mig själv.. jag är expert på att trycka ner mig själv. Och vad jag än gör eller hur jag än gör det så kommer det aldrig bli bättre... därför just därför har jag svårt att förstå hur människor kan tycka om mig? Gilla mig för den jag är? Eller säga att jag ser bra ut? Jag oftast som oftast tror bara att folk skojar med mig, eller säger det för att vara snälla lixom. Jag tror dom inte.. och varför skulle jag göra det? För om jag inte är nöjd med mig själv, varför skulle ngn annan vara det då för?


Likes

Comments

Fick en sak idag.. en viktig sak.. en sak som fick mig att känna en massa olika känslor... mest lycka, glädje och fick mig att känna mIg speciell.. men oxå förvånad, eller inte förvånad utan mera... shock... eller det va nog inte rätt heller... så svårt att förklara.. men jag kan inte förstå hur lätt dom bara tog till sig mig.. utan några problem alls.. dom accepterar mig som jag är.. med brister och utan brister.. jag adopterade dom eller snarare han och han tar det på största möjliga allvar.. det är jag glad för men jag har så svårt för att förstå.. varför? Hur? Hur kan ni vilja? Det är ju mig det handlar om.. mig med många fel och brister... mig med alla ticks och trix... ni får mig att känna mig som en av er, fasten jag fortfarande lär mig.. ni har blivit mer än vad min riktiga någonsin vart. .

Jag har så svårt för att hantera känslor.. oftast blir det så fel så ist för att bli att så lipar jag och ist för att vara glad så blir jag arg osv 😂😬 så när jag fick den nyckeln i handen så visste jag inte riktigt hur jag skulle hantera allt.. det känns så jävla bra.. men jag kan inte förstå , varför skulle nån vilja ha mig? Till ngt alls över huvud taget?! varför skulle ngn stolt presentera mig för dom man känner?! Jag är van vid att man gömmer undan mig, inte talar om mina problem och spela detta spelet hela tiden där man visar omvärlden att allt är bra! Så det känns skumt att helt plötsligt kunna visa sina känslor öppet prata om sina problem... 

så det känns inte konstigt alls, det enda som känns konstigt är att ni vill behålla mig! 

Likes

Comments