Idag var jag och en grannfru i Les Vosges-bergen vid Le Hohwald. Himlen var bla utan moln och solen sken pa oss, -1°. Det var lite blasigt när vi gjorde var pique-nique vid Neuntelstein ... Men var gör det med underbar utsikt ! 14,5 km blev det med minst 400 m höjdskillnad.

Transférer votre blog sur Nouw - vous pouvez maintenant importer votre ancien blog - Cliquez ici

Likes

Comments

En vardagsvandring (i november) med en väninna vid Champ du Feu ( högsta punkten i Bas-Rhin lite över 1000 möh) Soligt väder med snö... och samtidigt i Strasbourg var det dimma och kallt... ​

Likes

Comments

Vandring en härlig novemberdag vid berget Donon men en vännina. ​

Likes

Comments

Sista helgen i november var vi i Picardie och sprang 3 orienteringstävlingar. En sprint vid slottet Pierrefonde. En nattorientering i en skog vid Pierrefonde och pa söndagen sprang vi i Compiègne-skogen. Perfekt väder ( i hela veckan innan hade vi dimma i Strasbourg)... Det tog ca 5 h att aka dit men det var det värt!

Likes

Comments

Första december var jag och mina vandringsdamer i Tyskland och vandrade. Jag hittade en liten runda pa ca 15 km... Det snöade lite i början och när vi var pa ca 500 h ö h gick vi i 20 cm snö.... Det var mycket vackert. Efter vandringen drack vi varm glögg pa julmarknaden i byn Geggenbach.

Likes

Comments

En söndag utan orientering... da finner vi ett trail-lopp... Sista söndagen i november var vi och sprang en trail. Jag sprang 18 km och min man 11 km. Det var lite kyligt pa morgonen och pa de högsta delarna pa banan fanns det snö. Min bana hade 800 höjdmetrar. Jag gick en del i backarna.... men sprang desto snabbare nerat... Sa det blev en andra plats i damer veteran 2. :) JF blev ocksa tvaa i sin Klass. Det blev en härlig söndag. Tävlingen gick vid byn Barr strax söder om Strasbourg​ i bergen.

Likes

Comments

I söndags "hittade" vi en 10 km tävling inte langt ifran Colmar.. Det passar ju bra da orienteringssäsongen nästan är slut. Tävlingen började vid Ribeauvillé och man sprang igenom ett vackert vinlandskap till byn Bergsheim. Där sprang vi pa ringmuren och lite i centrum. Sedan över vinlandskapet igen. Det var en bit över 1000 som var med och sprang. Jag sprang pa 44,07 och JF 45,08. Pa det blev jag andra dam i Veteran 2. Istället för t-shirt eller medalj fick alla en flaska vin... Och jag fick en Pinot Noir, en "buckla"​ och en dag pa ett SPA. (för 2!). Rolig tävling :)

Likes

Comments

Nu är hösten här och det var en härlig liten tur vi gjorde förra lördagen. Man maste ju passa pa när det är ok väder och att man är ledig. Denna lilla vandring utgick vid vattenfallet Allerheiligen och vidare till klosterruinerna som finns en bit bort. Vi drack lite thé - da det är underbart att fika utomhus..

Likes

Comments

Tisdagsvandring med en grannfru. Vi gick 12,5 km fran byn Rosheim söder ut. Det fanns ett kloster pa ett berg som vi gick uppför längst med en "chemin de Croix". Fin utsikt äver slätten och bergen. Pa kvällen var grannfruarna och jag pa en Portugisisk restaurang och at god fisk....

Likes

Comments