Lørdag den. 2 september 2017

Dagen starter ud i al hast. Fodboldtasken skal pakkes, og maden skal spises. Kampen i dag er rigtig. Hvis vi vinder dagens kamp, ligger vi nr. 1 med 3 point til 2'eren. 

Kampen skal spilles i Brørup mod Brørup GF. Banen var klart en af de bedste jeg længe har set, samtidig med at den ligger en meget åbent sted, som jeg foretrækker. Efter 30 minutters opvarmning lyder dommerens fløjte. Kampen skal til at begynde.

Ca. 5 minutter inde i kampen scorer vi til et nul, og der går ikke længe før vi øger føringen. 2-0. Dog får de scoret et lidt heldigt mål lige inden halvleg. Deres mål er egentlig bare en trillende bold, men da vi har vores 3. målmand på mål, går den desværre ind. Dermed siger jeg ikke, at han klarede det dårligt, for han stod stabilt, men det begrænsede vores kræfter foran, da vi stillede ret defensivt.

Jeg selv er holdkaptajn og centerback, og det fryder mig at får clearet en farlig bold.

Det ender 2-1 efter en nervepirrende kamp.

Resten af dagen bruges på at slappe af, da jeg var godt mør i resten af kroppen.

Ha' en god dag allesammen!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Torsdag den 31. august 2017

Hej. Den længste skoledag i ugen blev heldighvis mødt med tørvejr. Det sidste fag vi havde den dag var samfundsfag, og så skulle jeg komme hurtigt hjem, da jeg skulle til 50 års fødselsdag. Så det var bare om at pakke sine ting og gøre klar og så bare komme derud af (Skud ud til Sivas).

Efter mange timers fødselsdag med god mad og godt selvskab, var det tid til at tage hjem. Planen var egentlig at få skrevet dette indlæg i går aftes, men det fik jeg ikke tid til, da det var blevet sent, så nu skriver jeg det lige inden skolestart.

Håber du får en dejlig dag!

Likes

Comments

Onsdag den 30. august 2017

Hej. I dag har det været en dag med meget regnvejr og vådt tøj. Om onsdagen har vi i klassen idræt. Vi så det som en god idé at gå udenfor og spille fodbold. Det resulterede i våde sokker og glidende tacklinger. Efter de to idrætstimer havde vi fri. Hvis nu jeg havde været lidt hurtigere og havde indset, at jeg kunne have nået den tidlige bus hjem, så havde jeg skyndet mig mere, men da jeg er lidt tungnem, indså jeg det først sent.

Da jeg var kommet hjem, fik jeg noget indenbors inden det var afsted til fodboldtræning. Regnvejret fortsatte uden afbrydelser. Endnu flere glidende tacklinger.

Og nu sidder jeg ved spisebordet og skriver dette opslag og har egentlig kun en ting tilbage at sige... GODNAT!

Likes

Comments