Hej!
Så jag har inte skrivit på ett tag nu för ska jag vara helt ärlig så mår jag piss. Jag känner att min kropp faller isär och jag har typ ingen livslust längre. Har börjat inse att min sjukdom är för evigt, att detta är mitt liv det kommer inte förändras. Jag tror inte jag har insett det tidigare och det är fett jobbigt att inse.

Jag har skitit bort skolan totalt för jag har ingen ork, jag har knappt någon ork att träffa mina vänner längre. Min högsta önskan är bara att få vara frisk och inte ha ont och vara trött hela tiden. Ibland känns det som att det finns ingen som förstår mig eller kan sätta sig in i min situation.

Om gud nu finns hoppas jag att han skäms. Folk säger att gud ger en prövningar men hela mitt liv har varit en jävla prövning och jag vill bara vara en jävla minut.

Det värsta är att jag sitter och tycker synd om mig själv och jag är inte sån som person egentligen, antar att jag har fått nog eller nåt men imorgon är det nationella så ska ta och försöka sova lite men ni får ha det så bra tillsvidare!
XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej det va ett tag sedan nu...
Hur kommer det sig att när en sak går fel så rasar allt samman?  När man löser ett problem dyker 4 nya upp. Jag har inne orkat vara säkilt aktiv på ett tag inte orkat eller haft lust. Men nu förhoppningsvis är jag tillbaka igen :).

Så för några veckor sedan fick jag nya ortoser som funkar mycket bättre! Dom är inte lika varma och ger ett bättre stöd! Dom kommer från ett märke som heter Catell och har rekommenderar dom verkligen.

Annars går allt åt helvete rent ut sagt... Jag har mer ont, misstänker att jag har ansträngningsastma och mina ångestattacker har blivit värre. Men livet leker och det är bara att gå vidare och låtsas som ingenting i den här kommunen :) (finns ingen bitterhet här inte).

Föresten har jag skaffat hund. En 10 veckors gammal amstaff. Hon heter Tesla.

Men jag hoppas att alla ni mår bra och får den hjälp mig behöver!❤

PS denna veckan ser det ut som att jag kommer få tillbaka mitt CSN så jippie😂

Ha det bäst så hörs vi snart
XOXO

Likes

Comments

hej!
Jag ber om ursäkt för att jag ej skrivit på ett tag men jag har inte velat helt enkelt. Men nu är det såhär att jag är ganska jävla uppröd!

Den 29 januari skulle jag få mitt första studiebidrag eftersom jag fyller år så sent på året. Den 29 januari kom inget bidrag idag är det den 3 februari och bidraget har ff inte kommit. Då kanske ni tänker att jag har ju skolkat mer än 4 timmar svar på det nej det har jag inte vi har till och med dubbelkollat med skolan. Och även om det skulle vara fallet så har jag inte fått ett brev hem som säger det. Vi har sen i måndags försökt få kontakt med CSN, har vi lyckats? Nej.

Okej så studiebidraget är ju bara 1050 kr tycker vissa men för andra kan dom pengarna göra skillnad. Nej jag lever inte i en jätte rik familj, vi har så vi klarar oss. Men utan mina pengar så blir saker betydligt mer komplicerade, för mina föräldrar ersätter inte bidraget jag inte fått.

Men det är inte själva att jag inte har några pengar som är största problemet  (ja det är klart att det svider som fan att jag i 29 dagar ska gå utan pengar) problemet är att man går till skolan försöker få perfect närvaro för att sedan utan en förklaring utan några svar inte få det man blivit lovad om man sköter sig. Jag menar dagens skola knäcker en och den lilla motivationen man har på gymnasiet är ens studiebidrag, och sen så får man inte det trots att man inte fått 4 timmars skolk.
Så fuck off CSN fuck off skolan och fuck off dagens samhälle.

Likes

Comments

Hej!
Hoppas ni haft en trevlig jul!
Som vanligt så är det ingen jul utan gammal hederlig familjedrama, men men vad är inte jul utan stress och drama.

Imorgon ska jag fira med mamma och familj, längtar❤ Och sen en gång till den 8 januari då min farmor kommer med familj. Vi bestämde detta året att inte fira direkt säkilt mycket förutom att äta mat förens dom kom.

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men jag har inte direkt haft något att skriva om direkt, desutom har jag varit jätte stressad med skolan och allt (har fortfarande inte lämnat in allt ojdå😂)
Ha en fortsatt trevlig jul så hörs vi!
XOXO

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag bakat pepparkakor med farmor, det va supermysigt!! Jag orkade dock inte baka så mycket eftersom jag fortfarande är sjuk så farmor fortsatte lite.
Sen läste jag lite ur en av mina favorit bok Harry Potter.
Jag och farmor åt apelsin medans farfar lagade mat för både jag och farmor va hungriga och det skulle ta lång tid innan maten blev klar.
På kvällen hade vi mysigt och kollade på tv.
Godnatt!
XOXO

Likes

Comments