View tracker

God ettermiddag!


Det har vært så utrolig fint vær i det siste! Det er så vakkert når sola skinner på snøen sånn at det glitrer😍 Jeg har hatt en veldig fin, koselig og avslappende helg helt alene. Jeg er veldig glad i å være med venner og familie, men det aller beste for meg er å være helt alene sammen med Jesus, for da kan jeg slappe ordentlig av og være meg selv 100%❤

Jeg gikk en tur ut i dag og tok noen bilder som jeg tenkte du kanskje ville se 😊👇

Likes

Comments

En av mine verdens beste venninner har bursdag i dag , så da tenkte jeg å skrive et innlegg til henne❤

Kjære Ida Marie snupp💗

Først og fremst må jeg bare si GRATULERER SÅÅÅÅÅÅÅ MYE MED DAGEN!! Tenk at det har gått 6-7 år siden vi først møtte hverandre!! Jeg husker jeg la merke til deg ganske fort når vi startet i 1. vgs i 2011. Du satt på pulten sammen med Eirin som var rett foran min. Du var så snill og grei og smilte hele tiden. Du lagde mange rare grimaser og tullet mye med Eirin - Ja.. jeg satt og så på dere og lo høyt inni meg😄 Jeg så så mye av meg selv i deg. Jeg husker også første gangen vi snakket til hverandre. Det var en gruppeoppgave vi hadde fått og du og Eirin fikk beskjed av læreren at dere skulle samarbeide med meg og Stine. Så dere snudde dere mot oss og jeg møtte et utrolig inkluderende og varmt smil. Det var da jeg visste at vi kom til å bli bestevenner. På barneskolen og ungdomskolen var jeg så vandt til å møte elever som så stygt på meg, mobbet meg eller angrep meg. Så det smilet du ga meg da, betydde mer enn du aner❤

Og som jeg trodde, ble vi bestevenner og har hatt det så utrolig gøy sammen i alle disse årene. Det føles som om vi har kjent hverandre fra fødselen av. Du er som en søster for meg som jeg kan fortelle alt til. Du stiller ALLTID opp for meg og alle andre som trenger deg - det er det virkelig ikke alle som gjør! Du er unik og den beste tullejenta jeg noen gang har møtt😍

Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre venninne enn deg! Du er best! Håper du får feiret denne dagen sånn som du vil, for du fortjener det beste!! Kjempe megasuperduper glad i deg!❤❤

Likes

Comments

Godt nytt år alle mine fantastiske lesere! Tenk at det allerede har blitt 2017!? Tiden går så alt for fort!

Det er leeenge siden jeg har blogget nå - har prøvd å holde meg unna i desember for å heller prioritere litt viktigere ting + at jeg ville ha "fri" og ro i hele desember. Desember er den beste, koseligste og roligste mnd jeg vet om. Kanskje du tenker at det ikke er tilfelle for deg. Du flyr hit og dit for å kjøpe den beste julegaven, julematen, juletreet og julepynten og stresser hele mnd. Om du spør noen (spesielt voksne) om de har hatt en rolig og avslappende desember mnd vil du for det meste få "nei" til svar. Jeg verken orker, gidder eller klarer å stresse så mye som mange gjør den dag i dag. Jeg hadde antakelig fått hjerteinfarkt for lenge siden om jeg gikk rundt og stresset hele tiden.

Jeg har hatt tegne dilla i hele desember og har tegnet mye🎨

Tenk at det snart har gått en hel uke i 2017. Jeg har hatt et utrolig tøft år, men har kommet sterkere ut av det og jeg vet at det blir mange tøffe utfordringer for meg i 2017 også. Men med Jesus, familie og venner, står jeg sterk mot alt som måtte komme min vei.

Ønsker dere alle en fantastisk fin fredagskveld med nære og kjære <3

Likes

Comments

Tro det eller ei, men Gud har respekt for deg! Han vil ikke tvinge på deg frelse og evig liv, men Han tilbyr deg dette. Han tilbyr oss å være vår Far, vår Pappa. Men vi må ta et valg - enten JA eller NEI.

Et JA til Jesus er å velge Hans nåde og godhet, velge å arbeide på Guds parti, og å jobbe for at Guds rike skal få fremgang her på jorden. Gud lengter etter fellesskap og vennskap med deg. Kjærlighet er et misbrukt ord i våre dager, men sannheten er at GUD ER SÅ GLAD I DEG❤ Dette er mer enn en kristen klisjè, det er sannheten!

Likes

Comments

View tracker

Alle mennesker er på vei fra vugge til graven, men det er ikke slutten. Det er et liv etter dette for oss alle. Ingen av oss kan egentlig dø. Kroppen vår blir nok begravet, men vår ånd og sjel lever for alltid. Bibelen sier klart og tydelig at vi som tror skal få en ny kropp når vi kommer til himmelen.

Men det finnes en evig død og et evig liv. Evig død er det Jesus underviste om og kaller fortapelsen eller helvete om du vil, mens evig liv er å alltid være der Gud er, hos Pappa. Ingen mennesker er skapt til fortapelse, men Gud vil at vi skal bli reddet og leve for alltid sammen med Jesus Kristus.

Likes

Comments

Det er utrolig at i stedet for å høre på Ham som sa at Han er veien, så lager folk seg andre veier. De produserer veier i hopetall. Det er utrolig hva folk tyr til for å prøve å finne en vei til Himmelen. Og ikke bare en vei til Himmelen, men en vei til Gud, en vei til fred, en vei til lykke, en vei til framgang, en vei til harmoni i livet, en vei til å ha det bra. Menneskene søker og produserer veier som ikke fører fram.

Denne veien har aldri ført noen til Himmelen, og den kommer heller aldri til å føre noen til Himmelen.

Vi tror på at mennesker skal leve et ordentlig liv. Vi forkynner for kristne at de skal bære frukter som er evangeliet verdig. Men veien til Himmelen består ikke i å gjøre gode gjerninger eller å ha en god moral, fordi Bibelen sier klart og tydelig t det finnes ingen mennesker som er gode nok. Selv den fineste og den beste, har ingen sjanse til å stille opp mot Guds standard.

Nå skal du få høre en av de merkeligste læresetningene som finnes blant det norske folk. Hadde du spurt folk på gata om hva som er veien til Himmelen, ville de fleste svart omtrent som dette: "Jo, man må gjøre så godt man kan. Så kan ikke Gud kreve noe mer enn det."

Mange går rundt og tror på den løgnen, og de kommer til å gå til fortapelsen på den løgnen. De kommer aldri til Himmelen, for den veien fører aldri dit. Men de går og innbiller seg: "Jeg gjør så godt jeg kan. Jeg prøver å gjøre rett og skjell for meg, jeg prøver å leve med god samvittighet. Da kan jo ikke Gud kreve noe mer."

Da må jeg skuffe deg og si at Gud er aldeles ikke fornøyd med det. Gud er så kresen at Han krever fullkomne. Derfor sier Han at "hvis ikke deres rettferdighet langt overgår rettferdigheten til de skriftlærde og fariseerne, skal dere aldri komme inn i himlenes rike." (Matteus evangelium 5.20)

Derfor kan du like godt gi opp dette løpet med en gang, for du er ikke engang i nærheten av fariseernes rettferdighet. Du ligger milevis etter dem, for de hadde så god moral som noen kunne tenke seg. Men Bibelen sier at de hadde ingen sjanse til å nå opp mot Guds standard, for Guds krav ligger mye høyere.

Det eneste Gud er fornøyd med, er det fullkomne, og den eneste fullkomne er Jesus. Derfor er det Han som er veien.

Det er merkelig hvor mange mennesker det er som tror god moral og gode gjerninger er avgjørende for om du kommer inn døren eller ei. De tror det er hva slags liv de levde, og hva slags moral de hadde, som teller, for èn dag skal ditt liv kjøres i reprise.

Kanskje du så Rolv Wesenlund da han som Marve Fleksnes skulle gjennom Perleporten. Det han forestilte seg, og som er typisk for Ola Nordmann, var nettopp det at en reprise av hans liv skulle være avgjørende for om han fikk komme inn i Himmelen eller ikke.

Fleksnes hadde sine forestillinger om at han hadde gjort det veldig bra. Men dessverre, hver gang de gikk inn på dataanlegget sitt, ble det trukket fram en eller annen dårlig hendelse, og dermed lå han dårligere og dårligere an, og til slutt ble han sendt ned igjen. Og lik Fleksnes er det mange nordmenn som virkelig forestiller seg at veien til Himmelen går gjennom god moral og gode gjerninger!

Men det som en dag vil avgjøre om himmeldøren står åpen for deg, og det eneste spørsmålet som gjelder, der dett: Hva gjorde du med Jesus? For Jesus er veien til Himmelen, og du kommer til å få det samme spørsmålet som Pilatus måtte stille seg: "Hva sal jeg gjøre med Jesus som kalles Messias?" Hva skal jeg gjøre med Jesus? Det er spørsmålet.

Men først skal jeg forklare litt mer om hvordan god moral ikke fører fram. Den kanskje største "religionen" som finnes og som går igjen i alle religioner, har også sneket seg inn i den kristne religionen. Men Paulus tar et kraftig oppgjør med gjerningsreligionen i Galaterbrevet. Han sier at dette er et annet evangelium, og at det aldri vil føre fram.

Jeg vil hjelpe deg å finne veien inn i Himmelen. Jeg vil ikke at du skal gå omkring og værelurt, og heller ikke at du skal lure noen andre. Du skal vite hva veien er, og hva den ikke er.Galaterbrevet kapittel 1, fra vers 6 sier:

Jeg undrer meg over at dere så snart vender dere bort fra Ham som kalte dere i Kristi nåde, til et annerledes evangelium. Men det finnes ikke noe annet evangelium; det er bare noen som forvirrer dere og vil forvrenge Kristi evangelium. Men om vi selv eller en engel fra Himmelen skulle forkynne dere et annet evangelium enn det vi har forkynt dere, han være forbannet!

I dette avsnittet ryker også mormonernes lære. De bygger nemlig sin lære på at en engel kom med en åpenbaring. Men den finnes ikke noe slikt evangelium som dukker opp i det attende århundre, derimot finnes det et gyldig evangelium som er to tusen år gammelt. Og det forkynner veien til Himmelen.

Selv om en engel fra Himmelen skulle forkynne et annet evangelium enn det vi har forkynt, sier Paulus, så skal han være forbannet. Det står videre i Galaterbrevet kapittel 2, fra vers 16:

Men fordi vi vet at et menneske ikke blir rettferdig for Gud av gjerninger, men bare ved tro på Kristus Jesus, så trodde også vi på Kristus Jesus for at vi skulle bli rettferdiggjort ved troen på Kristus, og ikke av lovgjerninger. For ikke noe menneske blir rettferdig for Gud på grunn av lovgjerninger.

Der røk Jehovas vitners lære også. Det finnes nemlig ingen gjerningenes vei til Himmelen, og ingen gjerningenes religion som fører fram. Alle disse veier som menneskene har lagd seg, og som kommer inn under god moral, englers åpenbaring og så videre, de fører ikke fram til Himmelen. Derfor er det jeg vil vise deg at vi må finne den rette veien til Himmelen den eneste veien.

Men jeg vil at du skal se dette med gjerningsreligionen også, for den finnes i mange kristne sammenhenger. Problemet er bare at den fører ikke fram. "Ja, men skal vi ikke gjøre gode gjerninger da?" sier du. Jo visst skal vi det, som frukten av et nytt liv, men det er noe helt annet. Du gjør ingen gode gjerninger for å bli frelst, du gjør gode gjerninger fordi du er frelst.

Men du blir ikke frelst ved gode gjerninger. Gjerningenes vei er en håpløs vei, for Gud er altfor kresen. Den eneste som innfridde Guds krav, var Jesus Kristus. Og Han tilbyr deg og meg sitt liv og sier: "Nå kan du få del i min frelse og min fullkommenhet, og så kan jeg bli din rettferdighet." Det er frelsens evangelium.

Gjerningenes vei fører ikke frem. Derfor kan du gi opp hele Perleport-tankegangen med en gang, og forstå at den veien fører ikke til Himmelen. Gjerningsreligionen er blitt avslørt!


Skrevet av Åge M. Åleskjær fra boken "Veien til Himmelen"

Likes

Comments

Det er ikke alltid den sterke som vinner. Det er ikke alltid den største er først. Det er ikke alltid den store som seirer. Den lille og svake, se her er din trøst:

Kjempen Goliat med all sin styrke, måtte gi tapt for en liten gutt. Kjempen Goliat med all sin styrke, måtte gi tapt - kampen var slutt.

Men David forsto den kraften han eide og motet han fikk når kampen sto på. Den kom ifra Gud fra den evige kilde som gir oss sin styrke til svake og små.

Det finnes et håp når den sterke vil ta deg og knuse deg helt med å bruke sin makt. Det finnes et rike som ingen kan true, det riket består av Guddommelig kraft❤

Likes

Comments

God ettermiddag folkens!

Det er ikke så verst å våkne opp til en så fin utsikt da😍

I dag sto jeg opp 09.00. Det er egentlig veldig tidlig til å være meg fortiden. Jeg ble henta av pappa rundt elleve også dro vi på elkjøp og rusta. Jeg skulle kjøpe PS4, GTA5, julestæsj og julegaver ... og litt til meg selv, haha!

Jeg har fått helt spille og strikke dilla. Så da var det bare å komme seg på butikk og kjøpe garn og PS4 og GTA5. Jeg har aldri vært noe "fan" av spilling på PS, men har fått sykt dilla etter at jeg bare skulle spille litt for Cathrine en liten stund for noen uker siden. Så nå kommer jeg til å bure meg inne og spille hele dagen... haha, neida, ska itte bli hæilt gæærn😂

Ha en fin dag videre!❤

Likes

Comments