Så oppsto et ordskifte mellom dem om hvem av dem som kunne være den største. Men Jesus, som kjente deres hjertes tanke, tok et lite barn, stilte det ved siden av seg og sa til dem: "Den som tar imot dette lille barnet i mitt navn, tar imot meg. Og den som tar imot meg, tar imot ham som har sendt meg. For den som er minst blant dere alle, han er den som er stor."

~Lukas 9,46-48~


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hør Herrens ord, dere Israels barn, for Herren fører sak mot dem som bor i landet. Det er ingen sannhet og ingen barmhjertighet og ingen kunnskap om Gud i landet.

Det bare veller fram sverging, løgn, drap, tyveri og ekteskapsbrudd. Blodsutgytelse følger blodutgytelse. Derfor skal landet sørge. Hver den som bor der, skal tæres bort sammen med markens dyr og fuglene under himmelen. Til og med fisken i havet skal bli borte.

Likevel må ikke noen mann føre sak mot eller irettesette en annen mann. For med ditt folk er det som når en fører sak mot en prest. Derfor skal du snuble om dagen. Profeten skal også snuble sammen med deg om natten. Jeg skal la din mor gå til grunne. Mitt folk går til grunne fordi det mangler kunnskap. Fordi du har forkastet kunnskapen, skal jeg også forkaste deg så du ikke skal være prest for meg. Fordi du har glemt din Guds lov, skal jeg også glemme dine barn.

Jo flere de ble, jo mer syndet de mot meg. Jeg skal bytte deres ære ut med skam. De lever av mitt folks synd. Deres sjels lyst er rettet mot deres misgjerning. Slik blir det: Det går med presten som med folket! Så skal jeg straffe dem for ferd og gi dem igjen for deres gjerninger. For de skal spise, men ikke bli mette. De skal drive hor, men ikke bli flere. For de har sluttet å lyde Herren.

~Hosea 4,1-10~


Likes

Comments

Så sa Jesus til disiplene: "Det er umulig at ikke forførelser må komme, men ve den som de kommer ved! Det ville vært bedre for ham om en kvernstein ble hengt rundt halsen hans, og han ble kastet i havet, enn at han skulle forføre en av disse små. Ta dere i vare! Hvis din bror synder mot deg, så irettesett ham! Og hvis han angrer seg, så tilgi ham! Hvis han synder mot deg sju ganger om dagen, og sju ganger på en dag kommer tilbake til deg og sier. Jeg angrer meg, så skal du tilgi ham."

~Lukas 17,1-4~

Likes

Comments

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!!❤

Tenk at du snart er 50 år!! Haha! Skulle ikke tro det egentlig, for du ser såå ung ut😍 Er det 43 du er nå? Har liksom ikke helt telling amma. I hodet mitt så er du fortsatt 30 år (syns du alltid har vært 30 år jeg, haha). Men det er jo ikke lenge til jeg er 30 år! Tiden går så fort selv om den går så sakte om du skjønner hva jeg mener..?

Du er den modigste og tøffeste dama jeg vet om, og det mener jeg virkelig! Det er ikke noe jeg bare sier fordi du er mammaen min. Jeg kjenner til mange "struggels" (kan ikke norsk lenger) du har og har hatt opp igjennom årene dine og de "struggles(ene)" du har og har hatt har ikke bare vært "peace of cake" for å si det sånn.. ALLIKEVEL, står du såpass oppreist og sterk som en soldat som akkurat har overlevd krigen. Du er ufattelig sterk!! Du er virkelig ei jeg ser opp til💪

Jeg håper du får en kjempe fin dag med mange gode kolleger og venner i det nydelige være i dag! Du fortjener det aller beste!❤

💙KJEMPE GLAD I DEG💙

Dette er kanskje ikke en bursdagssang, men en sang jeg tror du vil like og som passer bra til deg❤

Likes

Comments

Når en uren ånd er fart ut av et menneske, drar den gjennom tørre steder og søker hvile. Og finner den ingen, sier den: Jeg vil vende tilbake til mitt hus som jeg fòr ut av. Og når den kommer dit, finner den det feiet og pyntet. Så går den bort og tar med seg sju andre ånder, mer onde enn den selv, og de drar inn og bor der. Og for det mennesket er det siste verre enn det første.

~Lukas 11.24~

Likes

Comments

Derfor sier jeg dere: Be, og det skal bli gitt dere. Let, og dere skal finne. Bank på, og det skal bli åpnet opp for dere. For hver den som ber, han får, og den som leter, han finner, og den som banker på, skal det bli åpnet opp for.

Hvem av dere som er far, og som har en sønn som ber om brød, vil gi ham en stein? Eller om han ber om en fisk, vil han gi ham en slange i stedet for fisken? Eller om han ber om et egg, vil han da by ham en skorpion? Hvis da dere som er onde, vet hvordan dere skal gi gode gaver til barna deres, hvor mye mer skal da deres Himmelske Far gi Den Hellige Ånd til dem som ber ham?

~Lukas 11,9~

Likes

Comments

Så sa Jesus til alle: "Om noen vil følge etter meg, må han fornekte seg selv og hver dag ta sitt kors opp og følge meg. For den som vil berge sitt liv, skal miste det. Men den som vil miste sitt liv for min skyld, han skal berge det. Hva gagner det et menneske om det vinner helle verden, men mister seg selv og går til grunne?

For den som skammer seg over meg og mine ord, ham skal også Menneskesønnen skamme seg over når han kommer i sin og sin Fars og de hellige englers herlighet. Sannelig, jeg sier dere: Noen av dem som står her, skal ikke smake døden før de ser Guds rike."

~Lukas 9,23~

Likes

Comments

Jeg mener ikke at jeg alt har nådd dette, eller alt er fullkommen, men jeg jager fram mot det for å gripe det, fordi jeg selv er grepet av Kristus Jesus. Søsken, jeg tror ikke om meg selv at jeg har grepet det. Men èn ting gjør jeg: Jeg glemmer det som ligger bak, og strekker meg etter det som er foran, og jager fram mot målet , mot den seiersprisen som Gud fra det høye har kalt oss til i Kristus Jesus. La oss tenke slik, alle vi som har nådd fram til modenhet. Og om dere ser annerledes på noe, skal Gud gi dere klarhet også i det. La oss bare, så langt vi er kommet, fortsette i samme spor!

Følg mitt eksempel, søsken, og se opp til dem som lever etter det forbilde dere har i oss. For, som jeg ofte har sagt og nå gjentar jeg med tårer: Mange lever som fiender av Kristi kors. Fortapelse er deres mål og magen deres gud, skam gjør de til ære, og de søker bare det jordiske.

Men vi har vår borgerrett i himmelen, og derfra venter vi frelseren, Herren Jesus Kristus. Han skal forvandle vår skrøpelige kropp og gjøre den lik den kroppen han selv har i herligheten. For han har makt til å underlegge seg alt❤

~Filipperne 3,12-21~

Likes

Comments

Spenn belte om livet og hold lampene tent! Vær lik tjenere som venter sin herre hjem fra bryllupsfest og står klar til å lukke opp for ham så snart han kommer og banker på. Lykkelige er de tjenere som herren finner våkne når han kommer! Sannelig, jeg sier dere: Han skal binde opp kjortelen, la dem gå til bords og selv gå fram og tjene dem. Ja, lykkelige er de som han finner våkne, selv om han ikke kommer før i andre eller tredje nattevakt.

Men det skal dere vite: Dersom huseieren visste i hvilken time tyven kom , ville han ikke la ham bryte seg inn i huset. Vær også dere forberedt! For Menneskesønnen kommer i den time dere ikke venter det.

Da spurte Peter: "Herre, er det oss du sikter til med denne lignelsen, eller gjelder den for alle?" Herren svarte: "Hvem er da den tro og kloke forvalteren som herren vil sette over tjenestefolket sitt for å gi dem mat i rette tid?"

Lykkelige er den tjeneren som herren finner i arbeid med detter når han kommer tilbake! Sannelig, jeg sier dere: Herren skal sette ham over alt han eier. Men sett at denne tjeneren sier til seg selv: "Det varer lenge før min herre kommer," og så gir seg til å slå tjenesteguttene og tjenestejentene og spise og drikke til han blir full. Da skal tjenerens herre komme en dag han ikke venter, og en time han ikke kjenner, og hogge ham ned og la ham dele skjebne med de vantro.

En tjener som kjenner sin herres vilje, og likevel ikke steller i stand eller gjør det herren vil, han skal få mange slag. Men en som ikke kjenner den, og gjør det som fortjener slag, skal slippe med færre. Av den som har fått mye, skal det ventes mye, og av den som mye er betrodd, skal det kreve desto mer.

~Lukas 12,35~

Likes

Comments