View tracker

Dags att ta tag i träningen ordentligt, varit ett extremt jobbigt när jag varit sjuk i ett år och haft problem med kost och inte kunnat få träna, men nu jävlar är jag igång igen! ;).

Vet att det är lätt att säga ''Nej, men jag ska börja nästa vecka'' och sen skjuter upp det, jag har varit väldigt duktig på den biten, haha.

Nu är det dags för mig att ta tag i det, första gången jag sätter min fot på ett officiellt gym, både läskigt och spännande, men kommer bli extremt roligt att få utmana sig själv och se utvecklingen.

Aldrig varit den som vågat ta tag i saker och möta mina känslor och rädslor, men det är dags för mig att göra det, mycket tankar om vad folk ska tycka och tänka också framför allt, tror det kommer kännas bra när man väl kommer in i det, jag vet ju självklart att jag inte är ensam i den biten.

Har faktiskt skaffat mig en PT nu som kommer att hjälpa mig med kostupplägg och träningsupplägg och det känns oerhört bra må jag säga.

Utmanar man aldrig sig själv så utvecklas man hellre inte, det gäller bara och hoppa över hindren och komma i mål. Precis där jag ska vara. I mål.

Min resa och utveckling har bara börjat.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Yes, då fick jag äntligen göra det jag älskar, spelning "Smörgåsbordet" blev en sådan succé, så glad att jag får chansen till och göra det jag älskar och där jag känner mig hel, bekräftelse att jag verkligen vill göra det här och det här jag brinner för, det är helt magiskt.
Man ska aldrig sluta drömma, men fick jag bestämma så skulle jag vilja rädda människor med min musik, känna att dom känner igen sig och inte är ensamma.
En äkta artist tycker jag man är om man skriver från hjärtat och det är äkta, få folk berörda det är ju det man vill, självklart.
Igår var det helt magiskt trots halsinflammation så levererade jag. Jag känner mig sjukt nöjd och så otroligt tacksam.
Sen är jag sådär jävla lycklig igen, det bästa var att det kom fram en kvinna som gav mig spelning efteråt så 5:e December på scenen står jag i Ryd och river av två låtar.
Lycklig och tacksam är jag.🙌🏻🙏🏻

Dancing on my own är en låt med en sån otroligt fin text som berör mig extremt mycket.
Igår fick jag göra den, med stolthet.

Likes

Comments

View tracker

Att komma tillbaka ifrån depressionens mitt, det är absolut inte lätt, känslomässigt rubbad, känslomässigt utmattad, svårt att ens sätta sin fot utanför sängen, varenda liten sak är så sjukt jobbigt att göra, orkeslösheten, hur tar man sig tillbaka egentligen? Man vet att man kommer klara det, men hur, på vilket sätt?
Man har perioder i livet det är precis pest och pina, som just nu den depressionen jag befinner mig i, men jag vet att tillslut tar man sig alltid upp, tusen gånger starkare.
Det är bara en period, jag citerar Håkan Hellström, "man måste dö några gånger innan man kan leva", meningen som lever inom mig, som brinner, det är det, just det man måste dö några gånger innan man kan leva, sluta aldrig kämpa och sluta aldrig slåss. Aldrig.
Kommer aldrig låta min panikångest, självförtroende, självkänsla vinna över mig, jag är starkare än så. Jag behöver bara lite tid på och klura ut hur jag ska slingra mig ur det här, men jag kommer stå där, känna mig stolt, gå rakryggad med huvudet högt, det är min tid och dags att skina, bevisa framför allt för mig att jag är starkare än vad jag tror, tacksam för alla fina människor omkring mig som stöttar och finns där i denna fas jag befinner mig i utan kärleksfulla människor i min omgivning så hade jag inte klarat det själv, 
Så tacksam. 🙌🏻 Ensam är inte alltid stark, tillsammans är man starkast. Vi ska ta hand om varandra och få världen till en mer kärleksfull och betydelse plats.Hoppet är inte borta. Inte än.❤️

Likes

Comments

Hej!
Jag ber om ursäkt för att jag har varit lite tyst ett tag, det har varit kämpigt och känt att jag behövde stänga av för att kunna andas, ibland är det inte lätt, det handlar bara att kunna resa sig upp efter varje fall och aldrig ge upp, men nu är jag tillbaka med ny härlig kraft och energi.
Idag vakna jag av att solen sken rakt in och hur glad kan man inte va när man ser solen skiner?
Jag vakna iallafall med ett leende på läpparna, bra dag om inte annat.
Nu har jag precis käkat, ska snart dra ner till gymmet och sen blir det bara ta en lugn kväll, tycker faktiskt bättre om när tänder några ljus, myser under ett täcke med en kopp te än att festa och vara bakfull nästa hela dag ;).
Nu ska jag se ett avsnitt "syrror" innan jag köttar på gymmet, mitt andra hem.

jag hoppas ni mår bra och får en helt underbar dag. Nytt inlägg inom kort. 

Puss hej leverpastej!

Likes

Comments

Godkväll! Här är jag igen!
Måste först och främst säga guuud vilken helt underbar dag jag har haft det.
Vakna med ett leende på läpparna, haft det mysigt med serier och gosat ner mig under en filt.
Myst med världens goaste kusinbarn och busat massoooor. Bara massa kärlek.
Nu har jag, min kära mor, moster och hennes sambo och barn haft det mysigt och ätit mat på restaurang, med tända ljus, glädje och massor med kärlek med familjen.
Kvalitétstid verkligen.
Nu ska jag ta och handla och fixa här hemma och bara ta på mig min  morgonrock och bara vara och plocka lite. 
Jag hoppas att ni har haft en underbar dag ni med.

Massor med kärlek. Puss och kram ni fina där ute!

Likes

Comments

Hej svejs!

''Vem är jag?'' Precis som rubriken säger så ska jag försöka förklara mig så bra som möjligt över vem jag är fast jag är egentligen sämst på det ;) haha!

Okej, let's begin.

Jag är en glad, sprallig, energirik tjej på 19 somrar, har oftast ett leende på läpparna och älskar att sprida glädje och kärlek omkring mig, brukar faktiskt kallas för ''solstrålen'' om man får skryta lite ;).

En tjej som inte alltid har haft det lättaste i livet, men har alltid tagit mig upp och är tacksam av det mesta här i livet idag.

Nystartad bloggare, ska försöka att lägga ut minst ett inlägg om dagen, notera att jag faktiskt skrev försöka haha!

Går nu mitt sista år på gymnasiet som estetiker/musiker som jag trivs enormt mycket med, vem gör inte det med något man får göra dagligen som man älskar? Svårt att inte göra det.

Efteråt har jag tänkt att läsa undersköterska och sedan vidareutbilda mig till polis, något jag drömt om sedan 5 års ålder, jag är en människa som faktiskt vill göra någon skillnad här i samhället och älska att hjälpa andra människor och alltid ta hand och vårda. Det är då jag mår som bäst.

Sysslar även med musik, träning och träffar vänner och familj.

Det lilla för en själv kanske är enormt stort för en annan människa.

Dedär lilla extra som just att ge ett leende till någon, ge en kram eller bara ge en komplimang kan faktiskt göra en annans dag, tänk på det!

Det var ''lite'' om mig, nytt inlägg kommer inom kort.

Puss och kram!


Likes

Comments