Header Här är lite tips på saker man kan ge flickvännen/pojkvännen på alla ❤ dag! En parfym uppskattas av alla och själv har jag naomi campell parfymen och kan verkligen rekommendera den! Och den godaste killparfymen är självklart One million!! 

Jag skulle uppskatta en mysig dag, kanske äta någonstans och se bio. En vanlig dag bara att man gör den lite speciellare! 

Puss!

Likes

Comments

hejsan bloggen och alla fina läsare! 😊

har inte bloggat någonting under helgen eftersom jag har vatt lite småsjuk.. så har inte haft någon blogglust!

Ikväll börjar finalveckan på paradise hotel, spännande! De paren som är kvar är jeppe & paow, aina & tobias, samir & ajna.. jag håller på aina och tobias och tror att dom kommer vinna! vi får väl se..

Snart kommer alex hem och då ska vi göra tacopaj! vi hörs senare 💕

Likes

CommentsHejsansvejsan och förlåt för dålig uppdatering..
Vaknade upp idag av att jag hade ont överallt och jätteförkyld, perfekt nu till helgen och allt..😞 Så jag gick och ja mig i ett bad och sen kollade jag några avsnitt av bigbrother! Skulle igentligen följt med alex till öland men de orkade jag verkligen inte idag. 

Igår var vi på bio, vi såg The wolf of wall street, den va väldigt rolig och bra, enda nackdelen va att den var 3 timmar lång och alex höll på o somna i slutet haha 😁 Men jag rekommenderar iallafall filmen! 

Nu ska jag fortsätta att kolla big brother och spela candycrush hihi, vi hörs senare! ❤

Likes

Comments

View tracker Har fallit för långklänningar, tycker det är så snyggt.. Frågan är bara när man ska använda dem 😔 Ska nog iallafall ha en sån på skolavslutningen haha. Klänningarna hittar ni på Nelly.com. Sen linnet tycker jag är snyggt både till fest & vardag, Och det hittar ni på bikbok. 

Likes

Comments Gjorde ett snyggt litet festcollage förut. Enkelt men snyggt hihi

Likes

CommentsHallu på er! 😊

Har precis diskat och ställt in mat i ugnen, är såå hungrig.. 

Skolan idag har vart väldigt seg, tänk dig alla värsta lektioner på samma dag och knappt inga raster, aja.. Den e över nu och imorgon taggar vi fredag och hoppas på att min älskii kommer hem. Funderar på att baka kladdmuffins sen hihi 😏 Har inget intressant att skriva men jag uppdaterar mera senare! puss.

Likes

Comments