​Huff, å blogge regelmessig er ikke det jeg er flinkest på. Jeg var så flink på det før! Fortalte alt! Har bare skjedd så mye i livet mitt i det siste at denne nye bloggen har bare falt langt ned på listen for å si det mildt.

Men over til noe annet. Jeg klippet meg i dag, og det var så deilig! Jeg er den typen jente som liker seg best med kort hår. Jeg sier at jeg skal spare håret, men så sier jeg bare fuck it, og klipper det kort igjen. Er ikke en som får angstanfall om frisøren klipper av 2cm for å si det sånn. Stilen på håret jeg gikk for er inspirert av Deborah Harry, med hennes rufsete bob, og jeg fikk en lang lugg som hun har på noen bilder. Veldig fornøyd! Om du bor i Trondheim, dra til Vibeke på Ruby frisør! Hun er så flink til å skjønne hva du vil ha, og jeg drar alltid fornøyd derfra.

En annen ting som jeg vil tipse om: Jeans. De jeansene jeg har på meg på bildet er fra Monki, som er en butikk jeg aldri har tenkt over jeansene til. Har veldig vanskelig med å finne jeans som passer, fordi jeg har litt hofter og korte ben. Jeans blir ofte litt for trange oppe eller for lange bein. Men jeansen fra Monki er laget med et kjempebra jeansstoff, de er komfortable, og de passer meg perfekt! I tillegg er de billige, 400kr! De har mange ulike jeans som er kjempekule alle sammen med kjempefine farger.

Håper du har en fin sommer!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments