Header

Som jag skrev för ett tag sedan så hade jag en hemlighet. En väldigt glad hemlighet som jag då höll lite för mig själv men nu är jag redo för att berätta mer om det. Det är nämligen så att jag har köpt min allra första egna lägenhet!
I augusti kommer jag att få nycklarna och då är det bara till att rensa upp här hemma och köra över pick och pack till den nya lägenheten. Lovar såklart att visa bilder från lägenheten sedan när jag kommit i ordning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som ni säkert har märkt vid det här laget så har det varit glest mellan inläggen på senaste tiden och det finns en väldigt bra anledning till det som ni snart kommer att få ta del av. Skulle vilja skriva vad det är redan nu men precis som er så får jag vänta haha.

I helgen har Madeleine varit i storstaden på besök vilket har varit roligt. Länge sedan vi sågs nu. Vi hade en väldigt mysig helg med firande (hemligheten som ni får veta sedan), långpromenader ute i solen och fotograferingar. Som ni vet så kommer jag i Juli månad att ha en fotoutmaning där en bild om dagen kommer upp här på bloggen. Madeleine är en av dem som kommer att delta i detta så vi förberedde lite inför det.

Så låt mig höra nu...Vad har ni haft för er på senaste tiden?

Likes

Comments


Ledighet
I Måndags var jag ledig vilket betydde att familjen besökte vårt landställe. Där planterade vi en sjujädrans massa blommor.

Konsert
Allas vår folkkära Måns Zelmerlöw hade konsert på Gröna Lund och som gammal konserträv som följt Måns i sisådär 10 år kunde ju inte missa det!

Musikutmaning
På Twitter blev jag utmanad att varje dag lägga upp en låt som jag på ett eller annat sätt gillar. Anledningen är att sprida kärleken för musiken. Andra valde andra sociala medier att lägga upp den på men jag kände att Twitter var det bästa alternativet.

Fotoutmaning
Under Juli månad kommer ni tröttna på mig då en fotoutmaning tar vid och därmed så kommer det upp en ny bild varje dag här på bloggen. Vill ni vara med? Hör gärna av er så kan jag skicka er temalistan!


Shopping
Familjen besökte Dollarstore för första gången och jag som inte hade planerat några inköp alls kom hem med diverse olika pryttlar så som hårband, tofsar, solglasögon och smycken. Nåja så kan det gå.

Poldark
Ni som följer min film och serie blogg vet att jag älskar kostymdrama och Poldark är verkligen en av favoriterna. I Lördags hade säsong 2 säsongsavslutning men jag är inte ledsen för det, för idag har nämligen säsong 3 premiär utomlands så på Måndag kan jag äntligen se fortsättningen. Ser någon av er på Poldark?

Likes

Comments

Nu i Fredags åkte jag och mamma ut till Orminge efter jobbet för att besöka Orminge Karnivalen och se Broken Door innan det var dags för oss att bila upp till vårt landstället. En riktigt härlig Fredag med många skratt. 

Insåg precis att om man gör collage av bilderna så blir dem sjukt suddiga. Hmm något jag får tänka på i framtiden,

Likes

Comments

Efter att ha sett Charlie & Rebecka så tog vi en sväng in till Skansen Akvariet och jösses vad sött det var när vi fick se en skymt av sengångarens nya bebis som stack fram nosen.

Likes

Comments

Sommar, Sol och Live musik vad mer kan man begära av en riktigt bra sommardag? Ingenting skulle jag vilja säga. Men ni vill väl inte höra mig babbla på va? Så här kommer bilderna från gårdagens spelning med Idol-deltagarna Charlie Grönvall och Rebecka Karlsson. Har ni inte sett dem live? Vad väntar ni på? Riktigt bra sångare!

Likes

Comments

Amanda Jona har startat upp en fotoutmaning på sin blogg där det en gång i månaden kommer upp ett tema som man ska tolka på sitt sätt och sedan publicera på sin blogg. En mycket rolig idé och väldigt bra när inspirationen tryter. Så från och med nu kommer jag att delta i denna utmaning. Gör det du med...denna månad är temat Skuggor och här nedan kan ni se mitt bidrag till utmaningen.

Jag hade egentligen tänkt att göra något helt annat men en kväll låg ljuset helt rätt på ett av mina fönster och detta magiska motiv uppenbarade sig. Bilden blev väldigt rätt direkt även om sanningen är något helt annat. Här ser det nästan ut som om det är en vas där någon har plockat ur eller ska sätta i en blomma men den bryska sanningen är den att den består av en urgammal torkad blomma som hänger på min gardinstång och "vasen" är en pytteytte dekorationsflaska. Men visst blev dem magiska ihop?

Likes

Comments