Header

Jag hittade en just nu lista inne hos Emelie och kände att jag ville göra den, men jag modifierade den till mitt tycke och valde ut tre utmärkta frågor från listan att svara på plus att jag la till en alldeles egen.
Jag är lite nyfiken på vad era svar är på dessa fyra frågor just nu och vore otroligt glad om ni kommenterade med era svar.


Favoritserie just nu?
Jag har precis sett klart säsong 3 av Poldark och den var sjukt bra så jag måste svara den. Jag vet inte riktigt när det är tänkt att säsongen ska komma till SVT dock men jag kan absolut rekommendera serien till er alla. Om ni inte har sett den redan är detta ett utmärkt tillfälle att se de 2 första säsongerna.

Film du ser fram emot just nu?
My Cousin Rachel då det äntligen är dags för lite mer Sam Claflin på bioduken!

Bok du läser just nu?
Just nu läser jag Spirit Bound av Richelle Mead som är den femte delen i Vampire Academy serien som jag hållit på att läsa i flera år nu men aldrig avslutat.

Artist du lyssnar på mycket just nu?
Jag lyssnar på Chase Bryant på repeat just nu och ingenting annat haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

  • Börjat mitt projekt med att se om Harry Potter filmerna då det var väldigt många år sedan jag såg dem nu.
  • Raderat mina sociala medier för att kunna organisera dem så att dem är sammankopplade
  • Fått väldigt roliga nyheter om att kära Ben Lewis fått äran att spela fantomen på Phantom of the Opera i London
  • Slängt mig över biljetter till Phantom of the Opera (front row) och bokat nästa Londonresa

  • Insett att det bara är 3 veckor kvar tills jag ska flytta och att jag har en hel del som måste fixas innan dess
  • Lyssnat sönder på låten Once Upon A December från filmen Anastasia som jag precis sett för första gången
  • Slängt en hel del av mina nördtröjor, eller skänkt bort dem. Anledning? För att jag ska kunna köpa in andra haha
  • Jobbat en hel vecka efter semestern samt börjat att träna igen. Så skönt men jag är så sjukt trött!
  • Suttit barnvakt till fina Julian för första gången. Och även haft honom över natten. Mysigt som attan, och bus med kameran blev det såklart!

Likes

Comments

Jag har under många år känt en slags panik komma krypande inombords när jag har tänkt på det här med sociala medier. Missförstå mig rätt, jag älskar dem, men när man har haft olika sociala medier över en spann på 10 år, så är det ibland lätt att gå vilse bland dem. Under dessa 10 år och mer har som sagt känslan växt sig starkare att något måste göras. Därför tog jag ikväll ett stort beslut. Jag har avslutat alla mina konton förutom denna blogg, min facebook och Flickr.

Varför är då frågan? Tänker jag inte använda sociala medier längre? Svaret är jo det kommer jag visst att göra men på ett helt annat sätt. Jag var helt enkelt trött på att ha 25 olika användarnamn och lösenord, så borta är dem, jag tar en paus och funderar lite på hur jag vill ha det, vad jag ska heta och vad jag egentligen vill med dem olika sociala medierna. Och vet ni en sak? Det känns riktigt bra!

Likes

Comments

Då börjar tre veckors semester att lida mot sitt slut och det känns väl lite sådär just nu kan jag ju säga. Visst det ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna och så men i år kändes tre veckor alldeles för lite faktiskt. Men snart behöver jag ta lite mer semester då det börjar att närma sig flytt. Vilken tur då att jag har laddad batterierna lite med att busa med sötaste Julian.

Likes

Comments

Måndagen den 24 Juni var det då äntligen dags för dagen med stort D. Brad Paisleys konsert på Furuviksparken utanför Gävle. Eftersom jag toklängtat efter denna konsert var det inte alls svårt att dra med hela familjen för en heldag i denna kombinerade djur, tivoli och vattenpark i sommarvärmen. Vi startade med att gå runt i parken och kolla på de olika djuren, medan dagen fortlöpte så passade jag även på att åka deras bergbana som går baklänges. Rolig upplevelse men inte alls anledningen till varför vi var där utan vi var där för att se mannen, myten, legenden...eller ja countrystjärnan Brad Paisley som även hade med sig en ny bekantskap för mig Chase Bryant. Dock ska jag erkänna att jag kände igen namnet men det var inte mer än så. Och vilken kväll grabbarna grus bjöd på!

Förutom grymt bra musik och energi så blev det spontansigneringar mitt under pågående konsert och spontana selfiestunder. Under kvällen var det även en kille som friade till sin flickvän under en låt och när Brad såg det i förbigående stoppade han sången och bara:
"Gör du precis det jag tror att du gör?" Sedan plockade han upp dem på scenen så att dem fick dansa tillsammans uppe på scen tills låten var klar. Ja vad ska man säga allt kan hända på konserter vilket jag älskar! Vilken kväll det blev.

Nu är alltså dilemmat detta...ska jag gå på kvällens konsert på Gröna Lund eller inte? Tyvärr fick mitt sällskap ställa in pga oanade händelser. Men det känns ju konstigt att åka 13 mil för att se honom, men inte se honom på hemmaplan haha

Fortsättning följer....Likes

Comments