Header

Hej allihopa nu är jag hemma från London igen. och denna resa har varit omtumlade på alla sätt och vis med tåg samt hotellstrul men samtidigt väldigt mycket skoj saker också. Jag fick införliva en dröm om att se Ben Lewis spela fantomen på Phantom of the Opera och även återförenas med honom efteråt. Jag har shoppat en sjuhelsikes massa saker och jag har äntligen rest tillbaka till Warner Bros Studio Tour: The Making of Harry Potter igen och sett de nya inspelningsplatserna. Den förbjudna skogen var en helt fantastisk upplevelse men jag kommer att berätta mer om det senare samt även göra en studio tour vlogg så att ni också kan få uppleva detta. Och såklart visa upp bilderna som jag fotograferade där. Studion hade nämligen Halloween tema och det var så sjukt fint! Nu ska jag sätta mig ner och andas en stund och försöka kolla ikapp på mina serier. Detta är något som jag även kommer börja att prata om här på bloggen framöver men mer om det senare.

Jag hoppas att ni alla har haft det toppen här hemma medans jag varit borta. Har ni gjort något roligt?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alla har vi varit där någon gång. Ni vet den där känslan när man tog med sig sina nya fina bokmärken och stickers i ryggsäcken och bara väntade på att rasten skulle starta så att man kunde byta med sina vänner? Som sagt alla har vi någon gång varit i samlar tagen på något sätt. Jag kan berätta om mina tveksamma försök till att samla på grisar, pokémonkort och suddgummin. Men hos mig har det aldrig vuxit bort så som det har gjort med andra personer. Många visar sin personlighet genom kläder, jag genom mina saker. Just nu samlar jag på anteckningsböcker, bokmärken, böcker, foton, musikaler, filmer och Harry Potter. Men något som hängt med mig i många år nu är autografsamlandet. Den är inte lika aktuell nu utan jag samlar endast när det är någon som jag absolut vill ha och gärna under meet and greets ala Comic Con annars får det vara. Men under en tid i min ungdom så skickade jag faktiskt brev till olika kända personligheter och hade faktiskt turen att få svar. Vissa med handskrivna brev och andra personligt signerade bilder. När jag hade min film och tv-serie blogg så lovade jag att visa upp dem i ett inlägg och nu när jag flyttat så har jag äntligen hittat dem igen!

Sam Claflin - Alla känner nog till Sam nu för tiden i och med Livet Utan Dig, Pirates of The Carribean , Catching Fire och Snowwhite and the Huntsman men då för 10 år sedan cirka var det ingen som visste vem han var. Men jag totalt föll för denna skådespelare när han spelade i Svärdet och Spiran, nu många år senare är jag sjukt stolt över honom om man nu kan vara det över någon man inte könner haha.

Amanda Seyfried - Världens bästa Amanda! Om ni inte vet vem hon är vid det här laget, vart tusan har du varit de senaste 10 åren, under en sten? Amanda har nog precis som Sam ovan porträtterat de flesta av mina favoritkaraktärer från böcker till bioduken.

Nicholas Hoult - Ni vet personen som porträtterade R i filmen Warm Bodies som jag totalt älskade både bok och film när den dök upp. Kom igen hur kan man inte älska en omvänd zoombie bok där man istället för att bli zoombie helt enkelt lär sig att känna känslor igen och bli en vanlig människa?

Drew Seeley - Jag har fortfarande en svaghet för Drew. Jag upptäckte honom när jag köpte High School Musical i en samlingsvolym där även en extra live dvd fanns med. Då upptäcktes även att det är Drew som sjunger till stor del i den första filmen om inte allt, och Zac bara mimar. Sedan gjorde han A Cinderella Story tillsammans med Selena Gomez som fortfarande är en stor favorit hos mig. Han har precis gjort Jersey Boys musikalen vilket bara får mig att beundra honom mer haha.

Naya Rivera - Jag är så sjukt glad att jag lyckades få svar av Naya innan hela Glee cirkusen drog igång på allvar sedan blev det väldigt svårt att få tag på autografer och speciellt dedikerade sådana. Naya är bara så sjukt cool och en fantastisk sångerska!

Mark Salling - Gillade Puckerman i Glee väldigt mycket, gillade Marks röst som stack ut i mängden, skickade brev och fick svar dock efter allt Mark gjort efteråt så har jag blandade känslor för den här autografen ärligt talat. Även om privata handlingar inte skall påverka arbetet men i detta fall är det riktigt svårt.

Zach Roerig - Matt från The Vampire Diaries och en som jag verkligen gillar även om många tyckte att hans karaktär var tråkig. Detta är dock omdisskuterad om det är autentisk eller inte då några fick prints. Eftersom den inte är dedikerad vet jag inte men vill hoppas att den är äkta då det ser ut som om pennan slutat fungera på slutet och det har blivit ett litet mellanrum. Vad tror ni?

Dame Maggie Smith - Behövs det ens några ord för att beskriva hur glad jag är över denna? Världens bästa skådespelerska genom alla tider jämte med Julie Andrews!

Dakota Fanning - Så sjukt cool tjej och skådespelare. Vem älskade inte hennes porträtt av Jane i Twilight filmatiseringarna?

Meg Cabot - En av mina favoritförfattare genom tiderna. Älskade att sträckläsa En Prinsessas Dagbok böckerna när jag växte upp. Jag fick även en informationsfolder om kommande böcker av henne vilket jag absolut uppskattade! Fick även ett brev utskrivet på datorn.

Alexander Ludwig - Älskade karaktären Cato i The Hunger Games böckerna och jag älskade hur Alexander valde att porträttera honom i filmerna. Riktigt bra skådespelare som nu även är med i Vikings tv-serien.

Jag har en del andra autografer också om ni vill se dem senare. Men jag kommer absolut bara att visa dem om ni är intresserade och inte annars. Har en del författare, några andra Hollywoodskådespelare från Comic Con förra året och en del svenska artister samt musikalartister från West End.

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig med huvudet i en resväska och försöker packa för imorgon åker jag till London igen! Under resans gång blir det en hel del shoppande, en del musikal tittande och en stor dos av Harry Potter nörderi då jag ska besöka Warner Bros Studio Tour: The Making of Harry Potter. Som ni kan se på bilden ovan är det endast i England som jag faktiskt fastnar på bild och har ett stort fånigt leende på läpparna. Har jag nämnt att jag älskar den här staden?

Hem kommer jag igen på Onsdag kväll så tills dess får ni ha det så bra och berätta gärna i en kommentar nedan vad ni har för er under tiden. Kanske ni har sett en grymt bra film som jag inte får missa? Eller har ni haft någon konstig upplevelse eller dröm, snälla berätta på!
Jag ska försöka att lägga upp saker jag hittar på under resans gång på min Instastory så om ni är nyfikna så är det bara till att följa mig där. TheLenaElisaStory heter jag så det är bara att klicka på följaknappen om ni vill eller så väntar ni med spänning på bilderna samt filmerna tills jag kommer hem igen. Vi hörs!

Likes

Comments

Med alla olika hobbies man kan ha idag hur kommer det sig att jag startade med fotografering?
Jag har alltid varit intresserad av att fotografera. Redan som barn var det foto som var grejen. Jag fick min allra första kamera när jag fyllde 10 år då vi skulle resa till Teneriffa och förutom att det var första gången jag var utomlands så var det också första gången min familj och släkt fick stå ut med mitt tjat och gnat om hur dem skulle stå för att bilderna skulle se bra ut. Sedan att det kanske inte var den snyggaste bakgrunden (läs ett träd) var inte alls lika viktigt för mig utan att få med alla i olika miljöer var det viktigaste. Jag fann faktiskt dessa bilder för ett tag sedan och är imponerad över hur duktig jag faktiskt var. På en av bilderna sitter mormor och morfar i en spansk trappa helt täckt med blommor och det är egentligen inget speciellt utöver det mer än att dem sitter där och ler men det viktigaste är hur bilden får mig att minnas tillbaka på den här resan med värme och kärlek. Nu har min kära mormor gått bort och den där bilden är värd mer än vad jag kan beskriva.

Vad är det som fortfarande lockar med just fotografi?
Ni som följt mig ett tag vet att live fotografering är det som ligger mig varmast om hjärtat och att fånga den där perfekta bilden och få med den magiska känslan som en live spelning skapar hem, den är guld värd. Sedan är det alltid fantastiskt roligt att se hur personer utvecklas under åren som går. Jag och min vän Pernilla satt precis för några veckor sedan och tittade igenom ett gammalt album och hittade dagen då vi träffades för första gången. En väldigt nostalgisk stund!

Likes

Comments

Efter många år i bloggvärlden så har jag nu äntligen hittat ett enkelt och väldigt nyttigt verktyg för mig själv som gör att det här med bloggning kommer att gå som en dans. Därför valde jag att radera de få inlägg som jag redan hunnit publicera här på bloggen, för ärligt talat blev det sjukt mycket mer jobb när jag skulle organisera om dem, än när jag tog bort dem.

Jag kan bara be om ursäkt om ni tycker att det är jobbigt men från och med nu kommer det att dyka upp inlägg i en strid ström istället för hur det var förut när jag lade upp cirka ett inlägg i månaden på grund av tidsbrist.

Likes

Comments