Detta är fem låtar som jag tycker om(tänker inte förklara varför, ni får lyssna själva om ni inte redan har hört dem):

  • One Dance - Drake ft. WizKid & Kyla
  • Hair - Little Mix
  • Secret Love Song - Little Mix ft. Jason Derulo
  • Cheap Thrills - Sia ft. Sean Paul
  • För sent för Edelweiss - Håkan Hellström


(För er som inte vet vem Håkan Hellström är så är han en svensk sångare och musikskrivare, älskar honom mer än de andra artisterna)

Okej, här kommer en förklaring från MITT perspektiv om MIN relation till musik:

Jag älskar musik. Musik är livet. De är bara så. Ja, det är min relation till musik.

Tack för mig.

Nej, jag skojade bara.. xD

Jag älskar som sagt musik och skulle inte kunna klara mig utan. Musik är som ett ljus i mörkret. Det får en att bli på bättre humör när man mår dåligt, eller så. Det är helt enkelt bara bäst. Och vad mer kan jag säga? Jo, jag älskar att sjunga också.. även fast jag kanske inte är den bästa, direkt... :D Men, varför ska man vara bäst? Livet är ingen tävling. Livet är en glädje och en smärta, men som man ska leva med entusiasm och positivitet. Det är vad livet är för mig. Och detta var min relation till musik. Alltså, det blev ingen roman direkt. Men det räcker ju egentligen med att förklara allt detta med tre ord. Musik Är Bäst.

Enklare än så kan det inte bli! Och tack så himla mycket, om ni läste detta inlägg - kommentera gärna vad ni tyckte om det också!

Och hoppas att ni fick några låttips? Vilka låtar tycker ni om? Kommentera gärna så får jag också tips. 💜

Ha en jättebra helg och många fina kramar till er som läser!

// Mooniiisssshhh

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HejHejj!

Idag hade jag tänkt att berätta lite mer om mina intressen. Jag skrev lite mer eftersom jag vet att jag redan har skrivit ett inlägg om mig själv där jag förklarade vad jag var intresserad av. Dessutom kan det hända att jag hade glömt att skriva allt jag är intresserad av i det inlägget. Vet inte direkt om detta kommer att bli ett intressant inlägg men jag tänker ändå att skriva om det, för jag har lust. Så det så.

Detta är mina intressen:

  • Piano - jag går i piano på onsdagar i en halvtimme med min syster(kolla in hennes blogg också - AurorasWorld heter den) och det är väldigt roligt för man kan spela vilka sånger man vill och det(anser jag) är en lycka/ tillstånd för livet.
  • Pingis - Jag tränar pingis på onsdagar likaså, så det blir la lite tajt. Men jag hinner med det ändå. Vad gör man inte för pingisen, liksom? Men men, jag känner mig rätt bra på det också och det är klart att det är en fördel om man känner sig bra på det. Men jag vill bli ännu bättre. Jag kanske är bra men inte bäst. Men jag kan bli - Dröm stort, tänker jag för mig själv.
  • HUMOR HUMOR HUMOR! Alltså humor är ju bara det bästa, det kan la ändå ALLA hålla med om? Alltså, ett liv utan humor, vad skulle det vara för liv? Livet är uppbyggt på humor. Eller i alla fall mitt liv, jag hade typ 0% humor när jag var liten. Det var typ såhär: *Det blixtrar, åskar och regnar ute* Min syster säger: Vad fint väder det är ute, då! :D Och så kunde jag, alltså Bokstavligt Talat, säga: Tycker du? Men det regnar ju ute och åskar osv?? Man ba: ALLTSÅ HAR DU INGET SINNE FÖR IRONI ÖVERHUVUDTAGET??????? Jag hade typ inte det på riktigt. 😜
  • Vara med vänner. Vad kan man säga om det? Ja, ett liv utan vänner går bara inte. Tycker sååå himla synd om dom som inte har några vänner i skolan. Kan inte föreställa mig hur det måste vara. Vänner är livet!!

Ja, alltså det var nog ungefär det som är mina intressen. Hoppas att ni känner igen er i detta, samt uppskattade detta inlägg! Och kommentera gärna i så fall!

Hejdå mina små kakor!! Ha en bra Måndag!!

💓

Likes

Comments

Jag har valt att argumentera om ett område som jag har tankar runtomkring - förstöring av miljön.

Jag vet att det finns miljontals olika sätt att förstöra miljön på men det är inte de olika sätten jag tänker argumentera om, utan det är själva miljöförstöringen jag tänker argumentera om. Varför det är fel alltså.

Om ni vet att jordens miljö blir sämre och sämre på grund av nedskräpning och mer, varför fortsätter ni bara att slänga skräp i naturen när ni VET att det bara förvärrar?

Har ni funderat på frågan: Är varenda sak i livet man gör viktig?

Det har jag, och vet ni vad jag har kommit fram till? Ja, det är klart att det är! Du kan förändra världen i varenda liten gärning du gör, även om det verkar orimligt kan du det!


För det första får varenda liten handling ni utför en konsekvens, den kan vara allt från liten, till mellan, till stor. Och det då på grund av vad det är du har gjort. En konsekvens kan vara både negativ och positiv.

Ett exempel på en negativ konsekvens kan vara detta:

Ni är ute någonstans och har ingen ficka, det finns ingen papperskorg i närheten, och ni håller i ett enstaka godispapper. Vad skulle ni gjort då? Jo, jag tror att ungefär 80% av er skulle agera såhär:

Äh, men jag orkar inte gå runt och bära på ett godispapper, det väger ju ton, det gör inget om jag slänger ut det i naturen en gång?

När ni gör så, har ni agerat rätt då? Nej, tvärtom, det är precis det man ska UNDVIKA att göra. Om ni gör så en gång, kommer ni tro att det är okej och slänga skräp i naturen fler än en gång, vilket då leder till att ni är en som förstör miljön. Och det här med att, det gör väl inget att jag gör det en gång, jo det gör det, för att det blir mycket i längden.

Det är en negativ konsekvens som blev till ett av mina argument.


För det andra förstör ni för djuren eftersom att ni förstör miljön och samtidigt naturen. När ni förstör miljön bildas det så småningom små hål i vår atmosfär, och atmosfären finns för att skydda oss från gaser som inte ska komma in till vår jordyta. Om det då är hål i atmosfären kommer gaserna in och djur får svårt att leva, de får svårt att andas, liksom oss människor, som då kommer i mitt nästa argument.


För det tredje förstör ni för er själva. Vill inte ni leva ett bra och lätt liv?

När ni skräpar ner händer det exakt samma sak för er själva som för djuren, ni får svårare att andas och det blir alltså jobbigare att leva.

Vill ni inte kunna andas frisk luft och må bra? Om ni skräpar ner väljer ni att inte få andas frisk luft och må bra. Det utförs exakt som på samma sätt som djuren.


Om jag ska sammanfatta allt till en mening, skulle den bli såhär: Förstör inte miljön!

Jag hoppas att mina argument fick ändra dina tankar om detta.

// Mooniiiiissssshhh 😘

Likes

Comments

Hallå där!

Tänkte göra ett sådant här "fakta om mig" inlägg och här kommer då några intressanta(eller ointressanta) fakta om mig:

* Jag HATAR blodpudding(kanske inte det viktigaste att veta menmen..) 🔫🔫

* Jag är intresserad av pingis och piano. Pingis är roligt eftersom att man känner sig bra på det, hahha. Och piano är roligt för att.. Aa, man känner sig helt enkelt avslappnad när man spelar, det är en väldigt skön och mysig känsla.

* "Feminism = The Radical Notion That Women Are People". FEMINISM!!! 1000000000%! Men alltså, vem kan motstå att vara feminist? (Homofober och antifeminister, daaah! Men dom tänker jag faktiskt skriva ett inlägg om sen). Men alltså, som ni säkert förstod ville detta inlägg meddela att JAG, JAG, JAG, JAG!!! Är en stolt feminist! 💛💙

* "A small step for a man, but a giant leep for mankind". Översättning: "Ett litet steg för en människa, men ett stort steg för mänskligheten." Jag ÄLSKAR sådana människor med så bra citat!!! Alltså, bra citat IS LIFE juu!! Jag tycker sådana människor verkar typ smarta och såhär.. hittar inte ordet... väldigt.. EFTERTÄNKTA!! (Vet inte om det finns ett sådant ord.. men aa, man fattar ju vad jag menar). 😜

* JAG ÄLSKAR DJUR!!! Exempel på djur jag älskar: Hundar, katter, kaniner, fåglar(papegojor & undulater), marsvin, hamstrar!

* HATAR INSEKTER!!!! Värsta som finns, till och med flugor! Det värsta är spindlar(fast det är inte ens en insekt ahha, är uppe bland molnen idag typ), håriga och såååå sprattliga! Nej, usch, nu går vi vidare, bara ryser när jag tänker på det! Och just det, myggor också, och skalbaggar... OCH LARVER!! Nejmen gå vidare, usch usch usch!!!!!!!!!

* Jag orkar inte skriva mer, har kramp i händerna tyyyp!

* BYE BYE!

Detta var några fakta om mig, hoppas ni uppskattade mitt engagemang(det var faktiskt väldigt engagerande att skriva).

Ojojoj, nu ska inte detta inlägg bli för långt, för då blir det väääldigt jobbigt för er att läsa!

STAY PINK!!! (ahhahah skoja, härmade bara Therese Lindgren i ngn av hennes senaste vloggar, men veet att det kommer från Yumi, okaajj??)

Hejdå nu, på riktigt denna gång. HAHAH

Likes

Comments