Hej, idag senare idag kommer min video upp på kanalen. Challenge med min pojkvän som vi väntat på att kunnat göra och vi spelade in igår kväll/natt. Men äntligen den är inspelad och nu fattas de bara att den redigeras! Plus laddas upp! Hoppas ni alla kommer tycka om våran challenge när den väl kommer upp idag! Och om ni gillar den får ni gärna gilla videon och prenumera till min kanal! Så får ni alla se fler challenge, make up, vad de nu än blir + de kommer bli story times så småning om!

Länk till min youtube kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCU4o6G9o-VRtmo0fFGHv1XQ

Kolla gärna igenom lite videos som jag laddat upp och om ni gillar de prenumera gärna så ses vi i fler videos! Ha en bra dag! :) 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Wish there were telephone in heaven,
so I could call you and hear your voice when I need.
I thinking of you everyday,
but there is nothing new,
they are something I do daily.
Thought of you yesterday and the day before that.
I'm thinking about you quietly,
and in my loneliness,
I often say your name they are often as I can.
All I have is memories from you and pictures in a book of memories.
Both of you and of me from when I was little.
All memories I have from you are deep in my heart. The good one.
That I do remember and the best of it are when I saw how happy I was.
How happy I am to call you my mother.
But you are everywhere,
where ever I go,
I see you.
You are always where.
Because I miss and I love you mum.
Will always do.
Will never forget you.
Will never forget the good days.
And not even the bad.
Kisses on you mum.
Born 1961.
You lived,
and you died,
even if you didn't earned that.
You died year 2011.
You will always be in my heart.
Will never forget you.
Rest in peace Mum! ❤

Likes

Comments

Hello everyone. Today I'm going to write a little bit of what I'm have done today. My day today have been a long and a good day. I think. Me and my boyfriend woke up at 11.00 o'clock at first but when I went back to sleep. And the next time we woke up was the time too much. But that's okay for me. Because my grandma and her partner woke me up on the morning by slam the door. Don't nice of them. But that's okay one time but when it happens two times, that's exactly too much. But my day today. We woke up like I write and when my boyfriend had a package to retrieve. And that's he retrieve was his beautiful jewel. He be so happy. And before that we eat breakfast of course. But when we played a game to his channel. His diamond. 😄 And you know he are happy to doing that he do. But know I'm waiting for the food. Because I'm starving. ❤

Kisses and I'm back tomorrow. 💕

Likes

Comments

https://m.youtube.com/channel/UCU4o6G9o-VRtmo0fFGHv1XQ

Likes

Comments

Hej alla. Länge sen jag la upp något nytt här nu... Youtube kanalen har varit en sak som tagit upp min tid.. Men idag har jag och pojkvännen varit hos hans syster och bara haft de allmänt trevligt. Vi har tittat när Leon sonen till min killes syster öppnade presenter han fyllde år. Han fick lego av mig och killen. Han blev glad. Efter de åt vi grillat och de va super gott. Ni skulle ha provat säger jag...
Men efter maten pratade vi och hade de trevligt och de blev mycket prat om pokemon go eftersom de va nere för oss alla som spelar de. Men vi fikade även och de var så otroligt gott.
Vi åkte hem vid 18:00 ungefär. Direkt när vi kom hem tog jag fram kyckling som jag åt för älskling åt bara en macka medans de va i ugnen så spelade jag in min vlogg men den kommer förmodligen upp imorgon eller senare inatt.
Godnatt iaf. ❤

Likes

Comments

Idag har de varit en härlig dag. Fast om jag suttit vid datorn och bara chillat vid den. Jag längtar verkligen efter de sista kläderna jag beställt plus hårfärgen så jag blir helt svart hårig. Efter de ska jag förmodligen börja vlogga. Blir härligt att börja göra något man drömmer om att göra men jag ska göra de efter semestern som är om 3 veckor. Allt är iordning fixat här hemma till de så allt är färdigt och klart så kan egentligen börja vlogga när jag vill.

Men nog om de. Mer om nuet. Just nu åskar de och älsklingen vela egentligen gå ut och spela pokemon go och han ville fånga fler pokemon. Men de blev inte som planerat för de började åska och regna för fullt. Och helt ärligt så hatar jag verkligen åska. Visst de är en mysig känsla samtidigt. Men iaf vi förblir inne och ska lägga oss ner och kolla på en film tillsammans och bara ha de allmänt mysigt.

Men sov gott nu alla blogg läsare. Godnatt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla.
Idag har de varit en lång dag.. Städat lite men behövs mer.. Men har iaf gjort lite. Efter de så åkte vi till gymmet och jag har blivit väldigt nöjd med min träning ökat mycket i ben och i vikt. Så är super glad men ska gå upp mer och jag är så glad att de går framåt på gymmet.

Efter de så stack vi och handlade mat. Allt vi handlade va god mat som jag ser fram emot att äta. Plus kakor köpte vi. Super gott.

Men nu ska vi äta något sen ska vi krypa ner i sängen och sova.
Godnatt.

Likes

Comments