Header

Moikka! Koulu on mun osalta lähtenyt ihan hyvin käyntiin, aika turhia nää päivät ollu tähän mennessä esim. tänään. Turha päivä kääntyi ihan hyväks loppujen lopuks. Mulla piti olla koulua 10:15-14:30 mutta kun tulin kouluun ja olin ekalla tunnilla 15min. kunnes opettaja sanoi että me saatiin lähteä koska tehtävä oli valmiina.. Istuttiin puolitoista tuntia tekemättä mitään ja sitten vikat tunnit peruttiin.. Mutta sää oli tosi ihana ja näin muutamaa kaveri keskustassa. Ihana nähdä kavereitakin ketä en oo nähny aikoihin.. Mindan kanssa käytiin ottaa muutama kuva mitä laitan tähän postaukseen.

Aattelin tässä heti kun aika riittää että kirjottaisin jonkun aihepostauksen tai jotain mitä haluisitte lukea? Mietin että vaikka arkimeikki? Ideoita otan vastaan!//Moona

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Moikka! Musta ei oo taas pitkään aikana kuulunu mitään mutta aika ja jaksaminen ei oikeen oo riittäny. Viimeaikoina ei hirveesti ole tapahtunut, töissä suurimmaks osaks ja vapaa päivät oon sitten viettänytkin sohvalla tv:n ääressä. Mulla ja Nikolla tuli puol vuotta ja vietettiin sitä sitten noin viikko sitten hotellissa, uimassa jne. Ja kohta koulutkin alkaa ja musta tuntuu että en oo henkisesti siihen valmis.. (hah) Ja tänään sain kuulla että mun näkö mennyt niin huonoksi että lasit on ihan pakolliset ja niitä sitten metsästin eri liikkeistä.. Ja täällä blogin puolella en oo viellä keksinyt että mistä kirjoittaa ja mitä.... Otan mielelläni ideoita vastaan!!

Tällästä kivaa tälläkertaa!//Moona

Likes

Comments

Nellyltä tilasin muutaman vaatteen ja aattelin laittaa kuvat niistä tähän ja vähän kertoo että vastaako ne odotuksia onko koot mitä pitäisikin jne.

Linkit vaatteisiin laitan kans :)

Tight Neckline Top

Tilasin topin kokona M ja se on juuri sen kokoinen kun pitääkin, mun kuvan väri on aika tumma että se on enemmän sen värinen kun Nellyn sivuilla.


Täältä!

Button Up Top

Kokoa M, ja ihan kiva paita mutta ite en pitäisi sitä auki niinkuin mallilla on, vaan tykkään pitää sitä kiinni, kiva perus paita.!

Slip in sneakers

Ostin kengät koossa 38 ja ne ovat hyvän kokoiset mutta klikkasin ne vain nopeasti ostoskoriin ja luulin että ne olisivat valkoista kangasta ja kun avasin pakkauksen huomasin että ne ovat kuviollista tekonahkaa... Ei ihan sellaiset kun etsin.Linkki

Deep Drop Playsuit

Odotin tätä niin innolla mutta se oli ihan vähän liian pieni... Tilasin kokoa 36 mutta en ole vaivautunut palauttamaan...

Mutta muuten ihana kesävaate!

Lace Up That Top

Lyhyt crop-toppi koossa M tilasin itselleni, ei mitään erikoista lisättävää tosi kiva paita!

Ria Skirt

Tää oli ehkä mun lemppari koossa M, vaikka se olisi ehkä saannut olla koon pienempi tai en oikein tiedä se ei ole liian iso mut ei tiukkakaan. Tosi ihana kesäksi jonkun kivan topin kanssa. Tästä en hyvää kuvaa saannut...

Likes

Comments

Eilinen ilta oli tosi mukava ja sain viettää aikaa ystävien kanssa joita en oo nähny yli puoleen vuoteen.

Mutta se kostautui tänä aamuna kun herätyskello soi 7:00 ja oli aika mennä töihin.

Onneks kahdeksan tunnin työpäivä oli loppujen lopuks vain neljän tunnin vuoro.

Mutta en oikeen tänään ole ehtiny tehä muuta kun kotona makaa Nikon kanssa ja Netflixiä tuijottanut.

Hyvä puoli on että on kesäloma ja ei tarvi stressaa juuri mistään (paitsi työt) mutta illat on pidempii ja aikaa jää paljon enemmän frendeille ja kaikelle muulle kivalle.

Taidan uppoutua teeveen eteen takas ja katotaan mitä huomenna keksin.//Moona

Likes

Comments

Muutto alkaa pikkuhiljaa olee ohi ja täällä alkaa tuntuu kotoisalta.


Likes

Comments

Moikka! Aattelin ekassa postauksessa kertoo vähän kuka oon ja mistä tää blogi tulee enimmäkseen perustuu.

Eli oon 17 vuotias tyttö ja asustelen Keravalla ja kohta olen toisen vuoden merkonomi opiskelija.

Vapaa-ajalla vietän päivät suurimmaks osaks töissä, ystävien tai poikaystävän kaa.

Olen tosi aktiivinen sosiaalisissa medioissa ja musiikkia kuuntelen paljon.

Valokuvaamisesta tykkään eli täällä tulee olemaan enimmäkseen valokuvia arjesta ja ostostenesittelyitä jne.

Toivottavasti pysytte mukana!


Likes

Comments