Idag har jag och Seth inte gjort jätte mycket vi har kollat på tv, haft 1,5 års fika för min lilla unge föddes för exakt 1,5 år sedan idag. Sedan fick Seth gå till netto utan vagnen idag och han fick hjälpa till och lägga ner saker i korgen och stoppa i kortet i kort läsaren, han var verkligen jätte duktigt :) sedan gick han hela vägen hem också :) vilket han givetvis tycket vart jätte kul, sedan har vi fixat mat och bara haft en lugn eftermiddag kväll :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag vakna Seth strax innan 8 och då fixa vi frukost och käka, sedan alla vi en stund och fixa oss för att gå en promenad till Hemköp och handla till middagen samt yoghurt så jag förhoppningsvis får i Seth något annat än välling till frukost i morgon, men det får vi helt enkelt se i morgon :) sedan gick vi hem och Seth somna nästa direkt och jag såg på Wallander under tiden. När Seth vakna så fixa vi lunch och så konstatera både jag och mamma att vi var rastlös och fundera på vad man kunde göra en sådan här lördag, men efter en stunds tänkande kom vi på att hälsa på bror i Borås hade vart roligt så jag försökte ringa honom men han svara inte så tänkte han ringer väll upp efter en stund hade han fortfarande inte ringt men då ringde mamma istället och då svara han xD han hade inte hört telefonen. Men han skulle vara hemma så vi åkte ditt och fika och tjöta en stund sedan åkte vi hem. :) men var trevligt att träffa bror :) väll hemma var väll klockan runt 6 då fixa jG middag och sedan blev det lite mys med Seth innan det var dax för han att sova :) och jag sitter nu och ser på Wallander igen och skall strax lägga mig :)

Likes

Comments

Seth har börjar bli mer pigg igen vilket är skönt även om han är små gnällig :) men idag valde Seth att vakna 5:30 vilket är ovanligt att han vaknar så tidigt men men :) han fick en flaska välling sedan låg vi kvar i sängen en halv timme innan vi gick upp för att äta frukost. Sedan plocka jag upp väskan som han haft till pappa i helgen det hade inte blivit av för att Seth är ganska mammig när han är sjuk så har inte riktigt prioriterat det men var skönt att få bort den blir så mycket mer plats för Seth att leka på :) sedan så myste vi framför tven fram tills Seth somna och efter det gick vi i väg till Hemköp för att köpa bröd och mjölk. Jag kommer ut med bröd och alvedon 😂😂😂 men går typ nästan förbi netto när jag kommer på mjölken, så var bara att springa in där. Väll hemma så har vi haft en lugn dag lagat mat, lekt, Seth har badat och jag har sett på film. Seth åt äntligen maten så hoppet om en piggare son i morgon finns 😁 men får se han har ingen feber längre i vilket fall. Sedan vid 8 la jag Seth som för en gång skull somna snabbt :) när han somnat satt jag och såg på Wallander och nu skall jag ta och sova för i morgon skall jag och Seth ut på äventyr :)

  • 6 readers

Likes

Comments

Jo men den här dagen börja med att jag kände att hela Seth var jätte varm typ kokade, så var bara att ge han alvedon sedan har vi mest tagit det lugnt vi tog en kort promenad för skulle köpa saft när han är så sjuk får man ta till alla medel :/ sedan fixat lite med tvätten men annars har det mest vart slöande och mys vid tven

  • 9 readers

Likes

Comments

Sov något fruktansvärt dåligt i natt vilket gjort att jag var tvungen att göra ett val som kanske inte var det roligaste men just nu det bästa för situationen så inte det skall bli konstigt eller att man gör fel så ingen jätte glad mig men men det går väll över hoppas jag!


Idag har jag och Seth våran sista lediga dag innan rutinen med sysselsättning och dagis så skall bli skönt att komma igång med det igen, men vi har inte gjort jätte mycket förutom gått en promenad på 5 km och handlat smör och nya nappar till hans nappflaska. Sedan vart hemma och resten av kvällen kommer bli lugn också :) just det dem tog bort serien jag höll på att kolla på Netflix. :( tur jag hade sett den innan så jag vet ju vad som händer:)

  • 18 readers

Likes

Comments

Ibland får jag känslan av att jag är en stor besvikelse för många i min närhet och känslan kommer över än ganska ofta men jag har helt enkelt försökt sluta bry mig jag lever inte för att tillfred ställa alla andras behov eller lyssna på vad alla andra tycker om mig. För hur mycket man än försöker så ser människor inte det ändå. Jag vet mycket väll att jag misslyckats med mycket i mitt liv, och just nu idag känns det som det räcker med att jag är besviken på mig själv.
Så Nej tack jag har inte lust att höra vad jag kunde gjort bättre i mitt liv för jag tror ärligt att hade jag kunnat göra det bättre hade jag gjort det. Men det betyder heller inte att jag gett upp utan för varje misstag jag gör lär jag mig och någon gång kommer saker bli bättre :)


I Fredags så hade jag och Seth en relativt lugn förmiddag innan vi fixa i ordning oss för helgens bravader så vid halv 5 åkte vi till Vara för att lämna av Seth hos sin pappa och jag åkte vidare till Peter för att spendera helgen där vilket vart mycket trevligt med data spel, grill och folk :) så är jätte glad att jag fick vara med :)
Så idag var jag och hämta Lill killen och han hade haft en bra helg hos pappa med både pappa och farbror :) men tror han var glad för att komma hem till mamma igen för han har varit mysig hela kvällen samt att han somna på min arm vilket är ovanligt :) och nu sitter jag och ser på dicte och skall strax ta och dejta min kudde :) så Natti

  • 21 readers

Likes

Comments

Det var ganska länge sedan jag skrev här men känns inte som jag har speciellt mycket att dela med mig av men igår var jag mamma och Seth på Mösseberg vilket var uppskattat av Seth jag och mamma tyckte dock Nolhaga parken var bättre så nästa gång blir det att vi åker ditt men Seth hade jätte kul och blev jätte arg när vi skulle gå men blev glad så fort vi kommit bort en bit :) efter det var vi och käka på donken (första gången för Seth) men han var ganska söt när han skulle äta brödet, han försökte stoppa in det på tvären :) när vi hade ätit klart åkte vi till dollar store mamma köpte Foppa tofflor, en bil och en potta till Seth och jag köpte även en bil till han :) sedan åkte vi hem och hade en slapp kväll.

Idag börja dagen med att jag börja tvätta och bädda rent i sängen skall på peka att jag till och med började med det innan det heliga morgon kaffet sedan har jag plockat med disken, vart ute på promenad med Seth, tvättat lite mer, vikt tvätt och spelat ett mobil spel. Ja vi har haft en mycket lugn dag idag :)

I morgon skall jag försöka ta en lång promenad men är nog det ända som är planerat så får hoppas det inte regnar.

  • 19 readers

Likes

Comments

Jag har inte skrivit så mycket men händer egentligen inte så mycket i vårat liv Seth har semester vilket gör att jag också får vara ledig men det vi gjort sedan sist är att vara hemma samt vart och badat första gången för Seth men han var lite galen. 🙂 sedan har han lite biverkningar efter vaccinet han fick förra veckan jag hoppas det ger sig snart så har varit väldigt lugnt dem två senaste dagarna :)

  • 17 readers

Likes

Comments

Jag är ganska dålig på att uppdatera bloggen och det är nog mest för känns inte som man har så mycket att skriva! Det mesta i mitt liv känns mest negativt och egentligen inte så mycket att skriva om. Jag och Seth har semester så vi är mest hemma och försöker fördriva tiden men sedan i onsdags så har vi varit på Nolhagaparken i Alingsås där lill killen lekte massor och hade jätte kul även min bästa vän kom förbi och sa hej med sin sambo. Det var trevligt att få se henne 😊 sedan åkte vi till en och drack kaffe sedan åkte vi hem och tog det lugnt.

Igår så gjorde jag och Seth inte mycket alls på förmiddagen men vid 3 tiden så åkte vi och lämna han hos sin pappa vilket Seth tyckte var roligt men tycker att det skall bli skönt att få hämta honom i morgon. Jag åkte hem till Peter efter jag lämnat Seth och vi gjorde väll inte jätte mycket spela lite heroes of the storm och tjöta lite! Gick och la oss runt två då var jag en aningen över trött så var svårt att somna!

Idag har vi gjort typ inget alls men är rätt skönt med sådana dagar ibland också.


Jag skall även skriva lite om i tisdags. Dagen börja med att jag hade någon konstig känsla av att dagen inte skulle sluta bra men jag var glad ändå sedan såg jag en länk till en sida på Expressen där det stod om en brand i Vedum fick en konstig känsla av det men på kvällen så ringde Seths far och berätta att Seths farfar hade gått bort i den branden 😢 må han vila i frid före detta svärfar som fortfarande stötta mig trotts att jag och Seths pappa hade gått isär, han man alltid kunde fråga om saker som inte la ett dömande ord utan försökte alltid se allt ut olika syn punkt och då kunde ge rätt hjälp. Han som alltid ställde upp när jag och Seths far behövde hjälp med att få upp saker, flytta och även bara prata. För mig gör det riktigt ont att du inte kommer få lära känna Seth han är en otroligt härlig krabat. För mig gör det även ont att jag längre inte kommer kunna prata med dig, jag kommer allt ihåg alla gånger vi fastnade i telefon samtal alltså vi prata verkligen om allt mellan himmel och jord att du inte längre finns här tror jag för många gör otroligt jävla ont för du var en fantastiskt människa även om du i mellan åt tveka på det själv ❤️ du kommer leva kvar i mitt hjärta

  • 26 readers

Likes

Comments

Jag har sovit fruktansvärt dåligt i natt på grund av en händelse igår som jag just nu varken vill eller kan prata om men kanske kommer senare! Men även Seth krångla så blev kanske 2 timmar sömn där av blev det väldigt lugn dag jag och Seth sov middag vid 12 tiden efter set har jag haft lite ork så vi kom i väg till bvc som vi hade tid till idag och han utvecklades som han skulle och vägde 12,5 kg typ och 83 cm lång sedan blev han vaccinerad så får se ifall han blir sjuk av det eller inte men brukar ta en vecka :) sedan åt vi korv med bröd till middag vilket Seth tycker är gott så han åt en del. Sedan satt vi och myste och lekte lite fram tills han skulle sova :) han var väldigt trött så han fick lägga sig lite tidigare idag men somna runt 8 och efter det har jag ätit en macka och sedan suttit och Sett på sons of anarchy :) och det är väll det vi kommer göra fram tills jag går och lägger mig :)

  • 22 readers

Likes

Comments