Innan kom vi tillbaka från tävlingen vid tre. Men det har vart jättekul att vara med oh hjälpa till och så! Red när jag kom hem och det blev på banan. Hade två små små hinder på 50cm och tränade att böja henne på volten då och sen ett rakt fram och då tränade jag att göra snäva men bra svängar oh kunna hålla ihop henne oh det gick bra. Nöjd med henne! Nu så har jag duschat och ska äta oh titta på tv nu och mysa till det med gotte.
Ha det bra! Hörs imon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har vi varit här en stund. Har hjälpt och fixa ena hästen och veterinärbesiktigat dom. Och andra saker med. Nu sitter jag vid lastbilen och är med ena hästen ifall ifall det skulle hända något.
Ha ett bra sålänge!:*

Likes

Comments

Idag gick jag upp tidigt för o släppa ut hästarna. Nu är vi på väg till Ann, för att jag och Alice ska följa med när hennes dotter Lina tävlar med två av sina hästar idag och det är en som inte kan stå själv i transport/lastbilen så vi ska hjälpa till. Åka hästlastbil för första gången! Kuul! Dom har en riktigt stor med. Så det blir att vi rider när vi kommer hem sen.
Ha en bra dag, kommer säkert inte bli bra update eftersom vi ska fixa och dona.

Likes

Comments

Innan red jag direkt när jag kom hem. Först Tammi och jobbar pigg idag med. Men det gick bättre idag än igår, för hon går bättre om hon rids själv. Nöjd med henne. Sen red jag Ridefix och hamnar också väldigt pigg fast på ett annat vis, men han var duktig med. Båda tyckte det var kul och härligt väder till det med, ett extra +. Efter det klippte jag Ridefix man. Sen tog jag ut min ena lilla hermelin (kanin) och hoppade med han, ska lära han för det var första gången. Men duktig var han min bäbi!<3 sen="" gick="" jag="" in="" o="" åt="" och="" duschade.="" och="" nu="" sitter="" jag="" i="" gympasalen="" i="" bredaryd="" med="" pappa="" för="" föräldrar="" måste="" vara="" på="" discot="" som="" alice="" klass="" har="" så="" jag="" hängde="" med,="" ville="" inte="" vara="" hemma="" själv.="" det="" slutar="" elva="" så="" sen="" blir="" det="" hem="" och="" till="" sängs="" med="" detsamma.="">
Ha det!

Likes

Comments

Idag är det fredag igen, så skönt som alltid. Går bara till fem över två idag och sen har Ellen skjuts hem och då åker jag med. Alice klass ska ha disco idag så då rider jag båda ponnysarna och idag blir det konditionsträning för båda.
Ha en bra fredag!

Likes

Comments

Innan hade Alice gjort stallet till mig och kaninerna då och eftersom hon hade gjort det så hämtade jag och fixade hästarna så hon kunde bara komma ut och rida direkt, man får ju ge tillbaka:) vi red på en grusväg och hon var såå sjukt sjukt sjuuuuukt pigg, hon försökte trycka mig ur sadeln för hon hoppa upp med hela kroppen så jag flög upp en liten bit, men jag höll mig kvar, sen studsade hon asmycket och aa tror ni fattar hur pigg hon var. Men när jag travade och gjorde olika övningar så var hon fokuserad och knixade inte, inte lika mycket i alla fall. Nyss tittade jag lite på tv och pluggade till en läxa imon. Behövdes verkligen att ha en studiedag idag, riktigt härligt!
Sov gott hörrni! Höres imon.

Likes

Comments

Nu så är jag på väg hem från Isabelle. Vi har gjort rätt mycket. Gjort god mat, var ute och sprungit en runda (tänkte börja springa några dagar veckan bara för att jag vill bli vältränad). Sen har vi gjort en del andra saker med. Vi har haft det väldigt roligt i alla fall! Nu när jag kommer hem ska jag rida. Sen plugga lite.
Ha de!

Likes

Comments

Idag har jag studiedag! Jag kom till Isabelle innan på morgonen. Nu tittar vi på tv och sen vet jag inte vad vi ska göra, får la se. Solen skiner ute och det är härligt väder!
Ha en bra dag ni som går i skolan idag!;)

Likes

Comments

Hoppträningen gick inte bra idag. Redan vid uppvärmingen började vifta massa med huvudet och lyssnade inte på mig och sen blev det samma sak i hoppningen. I och för sig hade dom vattnat i ridhuset så underlaget sög, helt halt och dant. Men det kändes inte bra. Men så är det, vissa gånger går sämre än andra.

Nu när jag kommer hem ska jag fixa Tammi och sen in o äta.
Tagga studiedag imon då!!
Ha det bra!

Likes

Comments

På väg hem från skolan nu. När jag kommer hem ska jag direkt packa transporten och sen in och äta oh ta det lugnt och sen byta om. Sen gå och hämta min fina och fixa henne och sen dra till hoppträning! Efter jag har duschat hemma och så, så ska jag förmodligen till Isabelle och va med henne och Ellen och sova över då, för vi har ju studiedag imon, åh så skööönt!
Ha det gott!

Likes

Comments