Happy face on idag var det bara så sjukt trött nu när man ställ om klockan och allt men men idag är det måndag ny dag och nya möjligheter!Sitter juat nu på bussen på väg till skolan var hos sjukgymnasten tidigare idag gick väll bra. Vädret idag gör väll inte mej speciellt gladare uch hatar regn man blir ju bara blöt och äcklig. Haha men nu är jag snart farmme hörs senare C ya!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Söndag idag och inser att jag bara tagit kort på mat.. Gör hag inget annat än o äta eller? Haha nä men idag har jag fått mitt rum städat och frächt har varit iväg på fotbollsträning i regnet, och haft släkt kalas för mamma. Ikväll han jag även igen med en spring runda blev en lite kortare runda 5km. Men de var riktigt skönt;) Skola imån igen känns sådär men bara en halv vecka till innan påsklov så de är ju något att se fram emot! Men nu skriker sängen efter mig sovdags så jag orkar gå upp imån godnatt!

Likes

Comments

God kväll folket! Haft en ganska så lugn dag lång sovmorgon och sen frukost. Sen stack jag iväg till lillasysters hopptävling som hon klarade en fin fin felfri runda;) Sen va jag iväg och hämtade hem några paket på posten. lite saker jag har klickat hem visar er senare. Sedan har jag bara typ legat i soffan och gjort klart lite skolarebet och halv sovit..tills babe gav mej en plötslig energi så jag stack ut och sprang en 7km runda! Sprang på nytt person bästa så de känns riktigt härligt nu efteråt! Men nu är det dags för mys middag med mi familia ses👋

Likes

Comments

Hej svejs fredag lyckan när man kommer hem från skolan och vi har jordgybbar hemma*_* dagen har varit riktigt chill grymt nöjd med spanska provet nu i kväll ska jag snart ikväg med Cajsa o hänga med några annars blir det nog ganska lungt hörs senare!

Likes

Comments

Godkväll! Efter skolan stack jag in till stan och mötte upp mamma. Blev ingen träning på friskis vi köpte glass och blommor istället. Haha
Hittade även ett par nya fotbollsskor som jag är sjukt nöjd med så skööööna! Invigde dom på kvällens träning ikväll och dom funkade galant;) Men nu sommnar jag nästan hörs i mån puss!

Likes

Comments

Godmorgon! Uch idag var det inte kul att stiga upp så sjukt trött, nu väntar jag på bussen. Idag har vi en uppspelning i spanskan som ska bli kul att redovisa faktist annars blir det en vanlig dag i skolan slutar vid två tiden då ska jag in till kalmar och träna med mamma tror jag. Senare ikväll är det fotbollsträning i Rälla hörs sen.

Likes

Comments

Hemma efter träning precis ättit! Pasta carbonara med grönsaker och äppel;) idag gick träningen ingen vidare känner att jag hamnat i en svacka som verkligen gör mig depp just nu.. Att man känner att träningen bara inte funkar, Men förmodlingen så vänder de väll snart och blir bättre än bäst vore en dröm just nu iallafall! Men nu ska jag hoppa in i duchen och gå och lägga mig sen tror jag så sjukt trött godnatt:**

Likes

Comments

Hej kom hem från skolan och tranan hade vartit i mitt rum!! Lycka hahah ikväll ska jag iväg och köra ett styrke pass ensam med Arne de ska bli kul eftersom att de va länge sen nu! Nu alderles strax ska jag lämna tv soffan och mitt godis för ska iväg till skolan och ha utvecklingssamtal. Lite nervös är jag men jag tror de kommer gå bra. Hörs mer sen kram!

Likes

Comments

Tjao sent inlägg idag. Idag är ingen vanlig dag för idag är världens bästa mammas födelsedag! Hon som ställer upp för mig när som! Älskar dig bästa mamma:** Efter skolan köpte jag och pappa kina mat åt familjen men eftersom att jag aldrig gillat kina mat speciellt mycket så åt jag fil och müsli istället när dom andra åt sitt. Eftermiddagen så satt jag och bara köttade förbi kapitell efter kapitell i boken vi läser i klassen men de slutade med migrän.. eftersom att jag inte hade mina glasögon på såklart så nu äntligen börjar allt släppa! Hoppas ni haft en fin dag så hör vi imån tjao!!

Likes

Comments