Hej! Nu var det längesen man va här inte och skrev något! Vad har ni hittat på?

För mig har det hänt en hel del. Jag har band annat fått min sjukdom tillbaka, cancern. Min kroniska ovanliga cancergen har brutit ut igen. MEN2b, den ovanliga sjukdom jag aldrig kommer bli av med och som bara jag och ungefär 3-4 stycken till i Sverige har. Ingen i min familj eller släkt har det, bara jag. Något man inte ens önskar sin värsta fiende. det går inte att få bort sjukdomen utan bara operera bort cancern när den kommer tillbaka. Man vet inte hur ofta eller hur många gånger det kommer komma tillbaka. Innan har jag haft tumörer i halsen och även denna gången är det halsen och sen har jag nått på binjuren dom inte riktigt kan kalla tumör än men det räcker med att jag är bed om en bilolycka eller får en hård smäll där så kan det "explodera" och sprida ut sig. Så nu får jag gå på extra tabletter och gå till sjukhuset 2 - 3 gånger i veckan. blir så trött på sjukhus springandet men jag har i alla fall lärt känna sköterskorna och undersköterskorna nu så känner mig trygg med det. Men sen är jag på sjukhuset i Lund lite då och då för att träffa läkare och göra specialundersökningar. Snart ska jag få genomgå en undersökning som inte ens har kommit hit till Sverige än och enligt min läkare så skulle jag bli en av de första att testa detta. Men det blir inte förens efter operationerna. Första operationen av binjuren blir i början av januari och det andra av halsen blir cirka 4-5 veckor efter det, lite beroende på hur jag kommer må efter binjure operationen.

I och med att det i binjuren kan "explodera" och sprida sig och att jag knappt har ork och ofta är trött så var det nog kanske lite riskfyllt att åka ända till Kalmar. Men jag ville så gärna se Sofie Svensson & Dom Där. Och när mina vänner skulle på det så satt jag hemma och funderade på om jag orkade dra eller inte. Men just nu är jag överlycklig att jag åkte även om jag var jätte trött. Blev lite piggare sen juh närmre det blev tills vi skulle se dom. Fick även träffa hela bandet backstage och jag blev så glad att jag började gråta efter. Ja, känsligare har jag blivit över små saker med. inte alltid att jag visar det men när jag är själv så bara väller det ut känslor. Har aldrig varit så innan, men i alla fall, jag var överlycklig igår. Jag kollade på bandet men sen fick jag gå och sätta mig för jag blev så trött och illamående vilket jag blir av medicinen.

Det betyder så mycket för mig att ha fått träffa bandet eftersom när jag mår som dåligast eller bara är nere så lyssnar jag oftast på dom och det blir lite bättre för varje gång. Hoppas jag får träffa dom fler gånger och att jag blir av med den förbannade cancern så jag inte ska behöva vela om jag ska åka på deras gig eller inte.

Hoppas att ni mår bra i alla fall! Kram<3

Moa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 45 Readers

Likes

Comments

Hejsan!
Ett tag sedan man var här och skrev nu. Vad har ni läsare gjort på sistone då?
Själv har jag fokuserat väldigt mycket på mitt körkort och är väldigt nära att få det nu. Lite orolig över teorin men det är bara kämpa på med det. Ska bli så skönt att få körkort snart.
Hoppas ni har det bra i alla fall. Kram!

Moa

  • 46 Readers

Likes

Comments

Hejsan igen!
Det va ett tag sen nu jag skrev här... mycket har hänt sen dess😋
Jag har hunnit att kolla på lite band jag gillar men vänner o så har jag köpt bil, men inte helt klar med körkortet än😉 Men väldigt snart hoppas jag för jag är väldigt sugen på att bara ut o köra🚙😜 Bild på bilen finns här nedan men det är lite ändringar på den nu men tänkte lägga upp resultatet när den är helt färdig😁 Nehepp, har inte så mycket att skriva mer. Men hoppas allt är bra med er så hoppas jag vi hörs snart igen😉👋🏼

Takida-Robban, fast här spelar han med Stiftelsen. Detta va i Borgholm

Stiftelsen

Sofie Svensson

Emil Assergård

Min bil🚙😋

Moa

  • 82 Readers

Likes

Comments

Efter en lång kamp emot sin cancer han nu youtubern Alexander Falk somnat in. Han la upp många bra videos på sin kanal där man bland annat fick följa hans vardag och han berättade en del om sin sjukdom och man fick hänga med när han va på sjukhuset.
Han kämpade länge mot cancern men idag orkade han inte mer och somnade in.
I den första videon här nedan berättar han om hur det är att leva med sin cancer o lite hur han mår just då och den la han upp i augusti 2016 och den andra videon berättar han lite hur han mår då och den la han upp i januari i år och efter den videon gick allting väldigt fort för honom. Fy fasen för denna hemska cancer.
Vet själv hur det är att leva med det men är överlycklig att det gått så bra som det gjort för mig. Men vet många andra som har gått bort i sjukdomen. Men det är inget jag vill göra utan jag kommer försöka kämpa mig igenom mitt skit ifall det skulle komma igen.
#fuckcancer

Moa

  • 134 Readers

Likes

Comments

Idag har jag vart på bilskolan o kört. Det gick bra men har fortfarande mycket att öva på. Men det går framåt o på rätt väg. Tycker det är jätteroligt att få köra men man blir lite stressad när det händer mycket på en gång.
Idag körde jag lite överallt här inne i stan och även utanför stan. Och imon blir det teori o på torsdag är det körning igen o då ska körskoleläraren inte köra alls utan jag ska köra hela tiden. Det blir spännande👏🏻🚗

Nu ska jag fortsätta att kolla på Veckans brott.
Ha en bra kväll!
Kram!❤️

Moa

  • 157 Readers

Likes

Comments

Hejsan!
Denna veckan har varit lugn. Inte gjort så mycket o en lugn helg o bara vart hemma. Så skönt de med. Igår va det väldigt fint väder ute så då plockade vi fram grillen o grillade☀️👏🏻 Jätte härligt. Idag har jag inte gjort nånting, bara kollat på serie. Just nu sitter jag o lyssnar på musik och skriver lite😉

Nästa vecka blir fullspäckad, ska till körskolan varje dag förutom fredag, o på torsdag efter körskolan så ska jag träffa en kompis😄❤️

Nehepp... Nu blir det väll att kolla lite på youtube eller lyssna på musik. Hatar söndagar, känner sig så seeg då😝

Hoppas ni får en fortsatt bra söndag!☀️

Moa

  • 151 Readers

Likes

Comments