View tracker

Godmorgon på er, har just vaknat och nu ligger jag i sängen och myser med Hera. Ska snart upp och fixa de lilla som jag behöver fixa på morgonen innan jag ska gå. Idag börjar vi med hår på utbildningen vilket ska bli riktigt kul och skönt att låta ansiktet vila lite gran. Har varit en så skön helg då jag varit helt ledig och har därför bara tagit de lugnt. Va ut med Ida i fredags och käkade sen stannade vi på allstar till stängning vilket inte va planen men en trevlig kväll blev de. Lördag blev en lugn dag promenad med Hera, film och middag hos vänner till familjen. Min söndag startade med en promenad i snön med Hera, vidare till avion för lunch med syrran och lite shopping blev det också sen blev det film typ hela kvällen.

Känner mig därför lite mer redo för denna vecka med jobb och utbildning. Hoppas ni haft en super bra helg och att ni är taggade på en by vecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

LHej på er, hoppas allt är bra med er! Med mig är det rätt bra är lite trött men det är bara att kämpa sig igenom denna dag också. Ska snart iväg och jobba men tror att det kommer bli en lugn dag. Sen ska jag bara hem och troligen plugga lite och få bort lite såna saker.

Annars händer det inte så mycket jobbar som vanligt och är i skolan, jobbade åt skolan i helgen då vi gjorde en hel del halloween sminkningar. så var en stressig men rolig helg. Blev också lite eget halloween firande vilket var så kul då jag sällan hinner med att göra annat än jobba och gå i skolan just nu. Fick dessutom träffa några av kusinerna under helgen då min kusin styrde upp en halloween fest som jag och två från klassen for på så blev en riktigt trevlig kväll. Hade ni en bra halloween och vad klädde ni ut er till?

Bilder från gårdagen då vi gjorde lipart

Lite halloween bilder!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er, ligger i sängen och lyssnar på lite musik men ska snart upp och fixa de lilla som måste fixas innan jag måste cykla iväg till skolan. Igår jobbade vi med vax och idag så ska vi bygga på med latex så detta ska bli kul och hoppas att det kommer gå bort från huden relativt bra efteråt. Jobbar inte idag vilket känns skönt behöver en dags vila så ska svänga förbi stan en sväng och shoppa några saker som jag behöver. Sen får jag se vad resten av dagen bjuder på men lär bli att fixa sådant som jag inte hinner då jag jobbar, typ plugga lite kanske. Men ni får ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Hej på er, har precis käkat lunch och ska snart dra iväg till jobbet men tänkte bara uppdatera er lite. Har varit två tuffa veckor här på slutet och därför har bloggen hamnat efter. Hart varit intensiva skoldagar med mycket nytt som jag har behövt ta in och sen jobb på de. Men nu har vi börjat med specialeffekter och det känns verkligen super kul. Men eftersom jag bara är i skolan och jobbar så är det egentligen inte så mycket ni har missat. Vi har jobbat med lite olika tekniker i skolan och börjat med de mer kreativa tänkandet. Förra lördagen så fick jag och Frida äran att åka iväg på praktik till Ö-vik för att sminka modeller till en hårvisning och det var verkligen super kul, tänker lägga upp ett inlägg med lite bilder därifrån senare. Men utöver de så har inget speciellt hänt vilket är lite tråkigt men det är inte alltid det kan hända något kul. Men hoppas ni har haft det bra de senaste veckorna och att ni har en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon på er, tog lite sovmorgon idag så bil bara ett snabbt inlägg nu innan jag måste fixa allt till skolan och fara iväg. Idag ska vi som jag nämnde igår jobba med pencil technique men på ett mer kreativt sätt en tidigare i veckan, är nervös men taggad. Efter skolan blir det att fara hem och städa undan lite för senare kommer några från klassen hit för att umgås och käka tacos, vilket jag verkligen ser framemot. Innan jag nu ska fara iväg tänkte jag bara dela med mig av tre av mina favorit låtar just nu. Kommentera gärna vad ni tycker om låtarna och sen vill jag önska er en fantastisk dag!

Likes

Comments

Hej på er, ligger just nu i sängen och sorterar lite i mina Spotifylistor men ska snart stänga ner allt och lägga mig för imorgon kommer jag behöva alla hjärnceller på plats. Vi ska nämligen jobba med ett mer kreativt tänk imorgon så då måste man verkligen tänka till. Idag jobbade vi med cut crease med pencil technique vilket ändå gick rätt så bra och det kändes riktigt skönt. Efter skolan idag så for jag hem och käkade lite lunch sen for jag iväg och gjorde lite ärenden nu när jag inte jobbade idag så kändes det skönt att få bort lite sånt. Sen jag jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Brukar ni göra något speciellt på lill-lördag?

Två bilder på Fyra rosa bilder på mig!

​Två bilder på sminkningen jag gjort idag och en till bild på mig.

Likes

Comments