Hej på er, ligger i sängen och lyssnar på lite musik men ska snart upp och fixa de lilla som måste fixas innan jag måste cykla iväg till skolan. Igår jobbade vi med vax och idag så ska vi bygga på med latex så detta ska bli kul och hoppas att det kommer gå bort från huden relativt bra efteråt. Jobbar inte idag vilket känns skönt behöver en dags vila så ska svänga förbi stan en sväng och shoppa några saker som jag behöver. Sen får jag se vad resten av dagen bjuder på men lär bli att fixa sådant som jag inte hinner då jag jobbar, typ plugga lite kanske. Men ni får ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Hej på er, har precis käkat lunch och ska snart dra iväg till jobbet men tänkte bara uppdatera er lite. Har varit två tuffa veckor här på slutet och därför har bloggen hamnat efter. Hart varit intensiva skoldagar med mycket nytt som jag har behövt ta in och sen jobb på de. Men nu har vi börjat med specialeffekter och det känns verkligen super kul. Men eftersom jag bara är i skolan och jobbar så är det egentligen inte så mycket ni har missat. Vi har jobbat med lite olika tekniker i skolan och börjat med de mer kreativa tänkandet. Förra lördagen så fick jag och Frida äran att åka iväg på praktik till Ö-vik för att sminka modeller till en hårvisning och det var verkligen super kul, tänker lägga upp ett inlägg med lite bilder därifrån senare. Men utöver de så har inget speciellt hänt vilket är lite tråkigt men det är inte alltid det kan hända något kul. Men hoppas ni har haft det bra de senaste veckorna och att ni har en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon på er, tog lite sovmorgon idag så bil bara ett snabbt inlägg nu innan jag måste fixa allt till skolan och fara iväg. Idag ska vi som jag nämnde igår jobba med pencil technique men på ett mer kreativt sätt en tidigare i veckan, är nervös men taggad. Efter skolan blir det att fara hem och städa undan lite för senare kommer några från klassen hit för att umgås och käka tacos, vilket jag verkligen ser framemot. Innan jag nu ska fara iväg tänkte jag bara dela med mig av tre av mina favorit låtar just nu. Kommentera gärna vad ni tycker om låtarna och sen vill jag önska er en fantastisk dag!

Likes

Comments

Hej på er, ligger just nu i sängen och sorterar lite i mina Spotifylistor men ska snart stänga ner allt och lägga mig för imorgon kommer jag behöva alla hjärnceller på plats. Vi ska nämligen jobba med ett mer kreativt tänk imorgon så då måste man verkligen tänka till. Idag jobbade vi med cut crease med pencil technique vilket ändå gick rätt så bra och det kändes riktigt skönt. Efter skolan idag så for jag hem och käkade lite lunch sen for jag iväg och gjorde lite ärenden nu när jag inte jobbade idag så kändes det skönt att få bort lite sånt. Sen jag jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Brukar ni göra något speciellt på lill-lördag?

Två bilder på Fyra rosa bilder på mig!

​Två bilder på sminkningen jag gjort idag och en till bild på mig.

Likes

Comments

Hej på er, har precis gjort klart allt för att kunna lägga mig vilket ska bli så skönt. Idag har vi fortsatt att jobba med Pencil technique i skolan vilket är sjukt svårt men det börjar väl klicka lite. Men för att ni ska förstå så länkar jag två videos på hur denna teknik går till för det är svårt att försöka förklara i text.

Tycker verkligen att ni borde prova tekniken och om ni gör det får ni gärna skicka en bild till mig! Hoppas ni får sova gott!

Likes

Comments

Morgon på er, är så trött idag vilket känns jobbigt då vi håller på med en sjukt svår teknik i veckan. Får bara hoppas på att jag piggnar till. Ligger och kollar på lite Youtube som vanligt men ska snart upp och packa ihop mig och fixa lite småsaker. Efter skolan blir det jobb men efter idag så är jag ledig onsdag, torsdag, fredag och lördag. Men på lördag ska jag på äventyr men det skriver jag mer om när jag vet mer.

Hoppas ni får en super bra dag!

Likes

Comments

Hej på er, ska alldeles strax lägga mig och det ska bli så skönt har verkligen känts som att mitt huvud varit ett fluffigt moln idag. Har verkligen inte kunnat fokusera alls så hoppas verkligen att morgondagen blir bättre för under denna vecka behöver huvudet vara på plats då vi börjat med en ny teknik. men tänker att jag berättar mer om den imorgon. Efter skolan stressade jag iväg till jobbet och jobbade fram till 20.00 när jag slutade for jag till maxi och mötte upp familjen för att handla. När jag kom hem så åt jag lite middag och sen har jag bara pluggat lite och gjort klart lite inför morgondagen. Men nu ska jag sova så godnatt!

Likes

Comments