Ännu ett år har som sagt passerat och när 2016 började listade jag 10 saker som blev lite som mål under 2016 så tänke att detta inlägg skulle handla lite om hur de gick med mina mål.

1. Ta studenten - Fixat

2, Göra de med godkända betyd i alla ämnen, gärna mer än E också! - Fixat

3. Resa - Har ju hunnit med att fara till London men så mycket som jag hade velat resa har jag inte gjort. Så det är lite oklart om denna är fixad eller inte.

4. Testa minst 10 nya saker - Denna punkt är också svår då jag inte riktigt har koll på hela detta år typ. Men under min utbildning som jag har gått har jag ju testat massa olika saker men bara inom makeup biten. Men utöver de så har jag testat på nya jobb, rest på egen hand och lite såna saker. Så jag tror absolut att jag testat tio nya saker men sen tror jag att många saker är inom typ samma område.

5. Lära känna nya människor- Fixat

6. Njuta mer och göra mer saker jag verkligen vill! - Självklart kan man inte bara göra de man vill utan de finns vissa saker man måste göra men detta år har varit bland de bästa och roligaste åren för att jag gjort så mycket kul. Tex min utbildning, umgåtts med personer som jag tycker om och såna saker.

7. Ta tag i träningen, iallafall när jag tagit studenten och slipper skolstressen. - Började med träningen efter jag avslutade min utbildning och än så länge så går det bra.

8. Utmana mig själv mer på alla olika sätt. - Försöker alltid utmana mig själv i allt jag gör så denna punkt är också lite luddig.

9. Undvika tjafs, bråk och sånt som gör mig olycklig - Självklart är man ledsen ibland men i så stor mån som möjlgt har jag undvikt detta.

10. Helt enkelt ha ett fantastiskt 2016 - 2016 har i helhet vari ett bra år och för varje månad som gott så har det blivit bättre. Från studenten och framåt har detta år varit roligt och utmanande.Känner att jag klarat mina mål rätt bra och ser framemot 2017, har dock inte satt ihop några mål för 2017 än utan de kommer troligen under veckan. Men jag hoppas att ni haft ett bra 2016 och att ni också ser framemot 2017.
Massa kramar!

Likes

Comments

De här med att vara ledig är inte riktigt min grej känner jag, har varit ledig i en och en halv vecka nu vilket har gjort att jag är lite rastlös just nu men ändå rätt skönt. Denna dag har iallafall börjat ganska segt då jag bara legat i soffan och kollat på youtube hela morgonen. Har precis ätit lite lunch och tror att jag ska klä på mig och gå ut med Hera en sväng för hon är lite lätt uttråkad. Efter de blir det att röra sig mot stan för att möta upp Sanna för att träna så får röra på mig en hel del idag. Sen ska jag spendera kvällen hemma med Simon och blir väl antagligen att kolla serier och bara mysa.

Hoppas ni får en bra tisdag så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er, de va ett tag sedan nu. Valde att inte lägga så mycket tid på bloggandet under min utbildning då jag kände att jag inte riktigt hade den tiden och när jag hade avslutat utbildningen bestämde jag mig för vänta tills de nya året börja för att få lite utav en ny start. så från och med nu ska bloggandet börja rulla på igen så hoppas ni ser framemot de nya året och läsa om mina planer och allt möjligt.

Vill önska er en god fortsättning!

Likes

Comments

Godmorgon på er, har just vaknat och nu ligger jag i sängen och myser med Hera. Ska snart upp och fixa de lilla som jag behöver fixa på morgonen innan jag ska gå. Idag börjar vi med hår på utbildningen vilket ska bli riktigt kul och skönt att låta ansiktet vila lite gran. Har varit en så skön helg då jag varit helt ledig och har därför bara tagit de lugnt. Va ut med Ida i fredags och käkade sen stannade vi på allstar till stängning vilket inte va planen men en trevlig kväll blev de. Lördag blev en lugn dag promenad med Hera, film och middag hos vänner till familjen. Min söndag startade med en promenad i snön med Hera, vidare till avion för lunch med syrran och lite shopping blev det också sen blev det film typ hela kvällen.

Känner mig därför lite mer redo för denna vecka med jobb och utbildning. Hoppas ni haft en super bra helg och att ni är taggade på en by vecka!

Likes

Comments

LHej på er, hoppas allt är bra med er! Med mig är det rätt bra är lite trött men det är bara att kämpa sig igenom denna dag också. Ska snart iväg och jobba men tror att det kommer bli en lugn dag. Sen ska jag bara hem och troligen plugga lite och få bort lite såna saker.

Annars händer det inte så mycket jobbar som vanligt och är i skolan, jobbade åt skolan i helgen då vi gjorde en hel del halloween sminkningar. så var en stressig men rolig helg. Blev också lite eget halloween firande vilket var så kul då jag sällan hinner med att göra annat än jobba och gå i skolan just nu. Fick dessutom träffa några av kusinerna under helgen då min kusin styrde upp en halloween fest som jag och två från klassen for på så blev en riktigt trevlig kväll. Hade ni en bra halloween och vad klädde ni ut er till?

Bilder från gårdagen då vi gjorde lipart

Lite halloween bilder!

Likes

Comments

Hej på er, ligger i sängen och lyssnar på lite musik men ska snart upp och fixa de lilla som måste fixas innan jag måste cykla iväg till skolan. Igår jobbade vi med vax och idag så ska vi bygga på med latex så detta ska bli kul och hoppas att det kommer gå bort från huden relativt bra efteråt. Jobbar inte idag vilket känns skönt behöver en dags vila så ska svänga förbi stan en sväng och shoppa några saker som jag behöver. Sen får jag se vad resten av dagen bjuder på men lär bli att fixa sådant som jag inte hinner då jag jobbar, typ plugga lite kanske. Men ni får ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Hej på er, har precis käkat lunch och ska snart dra iväg till jobbet men tänkte bara uppdatera er lite. Har varit två tuffa veckor här på slutet och därför har bloggen hamnat efter. Hart varit intensiva skoldagar med mycket nytt som jag har behövt ta in och sen jobb på de. Men nu har vi börjat med specialeffekter och det känns verkligen super kul. Men eftersom jag bara är i skolan och jobbar så är det egentligen inte så mycket ni har missat. Vi har jobbat med lite olika tekniker i skolan och börjat med de mer kreativa tänkandet. Förra lördagen så fick jag och Frida äran att åka iväg på praktik till Ö-vik för att sminka modeller till en hårvisning och det var verkligen super kul, tänker lägga upp ett inlägg med lite bilder därifrån senare. Men utöver de så har inget speciellt hänt vilket är lite tråkigt men det är inte alltid det kan hända något kul. Men hoppas ni har haft det bra de senaste veckorna och att ni har en bra dag!

Likes

Comments