hej alla.

under veckorna 29 och 30 så har jag och min familj varit i Finland och Danmark. När vi var i Finland så badade vi, bastade, handlade och så tog vi det lugnt. efter några dagar i Finland så åkte vi hem vi var hemma i några timmar bara för sen så åkte vi till Danmark.

När vi väl var i Danmark så åkte vi till hotellet och checkade in oss. efter vi hade checkat in oss så gick vi till vårt rum och började att packa upp lite och så tog vi det lugnt men jag och mina syskon gick och badade i en inomhus pool som dom hade på hotellet. När vi hade badat klart så gick vi till vårt rum och duschade och tog på oss rena kläder. När vi var klara med allt så åkte vi till en restaurang och åt jag tog en pizza vi hade det roligt och mysigt. När alla hade ätit klart så åkte vi tillbaka till hotellet och så gick vi och la oss.

Dagen efter så klev vi upp och tog på oss nya kläder och så gick vi ner och åt hotell frukost. så fort alla hade ätit upp så gick vi till rummet igen för att packa ihop det sista så att vi kunde ta med oss det till bilen. När vi hade packat klart och allting var i bilarna så åkte vi till djurs sommarland det är typ som skara sommarland fast mer tivoli och mindre badpalats. vi var på djurs sommarland i en hel dag trotts detta så hann vi inte gå igenom hela parken alla var trötta så åkte vi hem vi var hemma klockan:04.00 så vi gick hem och la oss.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments